22. Stefan Schwab
Re: 22. Stefan Schwab
Πολύ καλό παιχνίδι μετά από πολύ καιρό, πραγματικά καλό όμως.
Την Κυριακή,πρέπει να ξεκουραστεί για να επαναλάβει άλλη μια εμφάνιση σαν τη σημερινή με την χάρτινη στον ημιτελικό, όπου θα είναι κομβική η παρουσία του.
Την Κυριακή,πρέπει να ξεκουραστεί για να επαναλάβει άλλη μια εμφάνιση σαν τη σημερινή με την χάρτινη στον ημιτελικό, όπου θα είναι κομβική η παρουσία του.
- john4serres
Δε ξέρω αν μόνο εγώ το βλέπω αλλά οι επιθετικές αρετές του Σβαμπ θυμίζουν λίγο Ίβιτς, θα τον δοκίμαζα στη θέση του Βλάνταν με πιο αθλητικά χαφ βέβαια πίσω του.
Παίζει πάντα με μέτωπο εστία, προωθεί την μπάλα με τη μία, διορατικότητα - ασιστ, σκοράρει.
Μπορεί να κανω και λάθος δε ξέρω.
Παίζει πάντα με μέτωπο εστία, προωθεί την μπάλα με τη μία, διορατικότητα - ασιστ, σκοράρει.
Τι coast to coast ρε συ Αβολευτε?? Αφου δεν εχει θαλασσα η ΑυστρίαABOLEYTOI έγραψε:Αυτός τώρα είναι box to box ή coast to coast γιατί τα μπερδεύω;

- Shivaspace
τώρα όχι κατι εκατομμύρια χρόνια πριν όμως ?Hibernian έγραψε:Τι coast to coast ρε συ Αβολευτε?? Αφου δεν εχει θαλασσα η ΑυστρίαABOLEYTOI έγραψε:Αυτός τώρα είναι box to box ή coast to coast γιατί τα μπερδεύω;

Σωστό, αν δεν κάνω λάθος έχει παίξει και εκει Αυστρία. Το στοιχείο που του λείπει πάντως φέτος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές είναι τα καλά σουτ έξω από την περιοχή. Το δοκιμάζει μεν, αναποτελεσματικά δε.theodoros έγραψε:Δε ξέρω αν μόνο εγώ το βλέπω αλλά οι επιθετικές αρετές του Σβαμπ θυμίζουν λίγο Ίβιτς, θα τον δοκίμαζα στη θέση του Βλάνταν με πιο αθλητικά χαφ βέβαια πίσω του.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
- bersekeros
- Shivaspace
όλα καλά με τον Στεφάν μπορεί όμως ο μεταφραστής μας των γερμανικών να βοηθήσει λίγο,έστω και τώρα για μια και καλή:
Μεταφραστής: Απετάξω την κουνέλα τη ραπίντ και την εν ελλάδι αδελφή αυτής βαζέλα ??
Στεφάν: Απεταξάμην!!
(X3) κι ας μη καταλαβαίνει τίποτα αυτός, η δουλειά θα έχει γίνει
αν πάλι δεν έχει γίνει αυτό μεχρι τη Κυριακή..πάγκο!
Μεταφραστής: Απετάξω την κουνέλα τη ραπίντ και την εν ελλάδι αδελφή αυτής βαζέλα ??
Στεφάν: Απεταξάμην!!
(X3) κι ας μη καταλαβαίνει τίποτα αυτός, η δουλειά θα έχει γίνει

αν πάλι δεν έχει γίνει αυτό μεχρι τη Κυριακή..πάγκο!

- navigator11
Όπως τα γράφει το παιδί από Κόρινθοobanebane έγραψε:Πολύ καλό παιχνίδι μετά από πολύ καιρό, πραγματικά καλό όμως.

- Shivaspace
απαράδεκτος!!
4 αγώνες με τη βαζέλα 0 γκόλ 0 ασσίστ
Stefan hallo ??
ABOLEYTOI για λίγο ρε γαμώτο, πέρασε έξω η κεφαλιά. Εάν δεν τον έκανες τον εξoρκισμό και έκανες μόνο πλάκα το κρίμα σε σένα
γιατί εγώ τον έκανα αλλά καταλάβαινα πως χρειαζότανε και από μια άλλη κατεύθυνση
4 αγώνες με τη βαζέλα 0 γκόλ 0 ασσίστ
Stefan hallo ??
ABOLEYTOI για λίγο ρε γαμώτο, πέρασε έξω η κεφαλιά. Εάν δεν τον έκανες τον εξoρκισμό και έκανες μόνο πλάκα το κρίμα σε σένα

γιατί εγώ τον έκανα αλλά καταλάβαινα πως χρειαζότανε και από μια άλλη κατεύθυνση

- Salvador Allende