20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
τσιριγωτης
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Παίζουμε με 2 δεξιά μπακ γιατί ο ένας είναι 35 και δεν μπορεί να ανεβαίνει και ο άλλος είναι ο καλύτερος μπακ της Πορτογαλίας και δεν μπορεί να γυρνάει.τσιριγωτης έγραψε:Στόπερ ο ζωγράφος, Στόπερ κ ο Γκαρσια
- Salvador Allende
ο κύριος βιερίνια πρέπει να χει παίξει στην κυριολεξία όλες τις θέσεις εκτός από τέρμα
- bersekeros
χαχαχαχα....ωραίος φίλε μου. Ο αρχηγός είναι επικός.danirifle έγραψε:ο κύριος βιερίνια πρέπει να χει παίξει στην κυριολεξία όλες τις θέσεις εκτός από τέρμα
-
black death
Ουτε αυτος στο αβαταρ σου δεν ειχε παιξει τοσες θεσεις.danirifle έγραψε:ο κύριος βιερίνια πρέπει να χει παίξει στην κυριολεξία όλες τις θέσεις εκτός από τέρμα
black death (μαύρος θάνατος ή πανώλη?) θα έτρωγε τη θέση του ζίφκοβιτς στην 11άδα αν έπαιζε τώρα?
[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]danirifle έγραψε:ο κύριος βιερίνια πρέπει να χει παίξει στην κυριολεξία όλες τις θέσεις εκτός από τέρμα
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Μάλλον του Ροντρίγκο θα έτρωγε, φίλε μου. Στο ξεκίνημά του, στον βάζελο, δεν έπαιζε όλη την πλευρά στα δεξιά?danirifle έγραψε:black death (μαύρος θάνατος ή πανώλη?) θα έτρωγε τη θέση του ζίφκοβιτς στην 11άδα αν έπαιζε τώρα?
Παιχταράς ο Γεωργιάδης,άλλες εποχές όμως τώρα.
Δε μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις.
Για μένα οι παλιοί παίχτες ήξεραν περισσότερη μπάλα,οι σημερινοί είναι πολύ καλύτεροι αθλητές.
Δε μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις.
Για μένα οι παλιοί παίχτες ήξεραν περισσότερη μπάλα,οι σημερινοί είναι πολύ καλύτεροι αθλητές.
-
black death
Πιθανον, το πρωταθλημα μας τοτε ηταν 2 επιπεδα πανω, κακα τα ψεματα. Ειχαμε φτασει νουμερο 6 στη βαθμολογια της ουεφα αν δεν κανω λαθος. Ο γχ ειχε 42 γκολ σε 105 παιχνιδια (πρωταθλημα λογικα) με εμας.danirifle έγραψε:black death (μαύρος θάνατος ή πανώλη?) θα έτρωγε τη θέση του ζίφκοβιτς στην 11άδα αν έπαιζε τώρα?
Οσο για το username, ειναι διφορουμενο.
-
paok düsseldorf
Στο α ημιχρονο ηταν ΑΟΡΑΤΟΣ.
Στο β ημιχρονο ειχε 12-13 επαφες ,τις ΟΚΤΩ φορες εκανε λαθος,δινοντας την μπαλα σε αντιπαλο.
Ευτυχως σταματησε να παιρνει τα πλαγια αουτ,εκει εδινε ΟΚΤΩ στις 10 φορες την μπαλα στον αντιπαλο.
Τετοιο λιβανισμα κανοντας το ασπρο μαυρο ,ΕΛΕΟΣ πια.
Στο β ημιχρονο ειχε 12-13 επαφες ,τις ΟΚΤΩ φορες εκανε λαθος,δινοντας την μπαλα σε αντιπαλο.
Ευτυχως σταματησε να παιρνει τα πλαγια αουτ,εκει εδινε ΟΚΤΩ στις 10 φορες την μπαλα στον αντιπαλο.
Τετοιο λιβανισμα κανοντας το ασπρο μαυρο ,ΕΛΕΟΣ πια.
Λίγος σεβασμός, αν μη τι άλλο δε βλάπτει.
Ξέρω ξέρω, τα πήρε και τα παίρνει χοντρά κτλ κτλ κτλ.
Ξέρω ξέρω, τα πήρε και τα παίρνει χοντρά κτλ κτλ κτλ.
- V-olakiotis
Ποιος σεβασμός ρε Μπανε, εδώ δίνονται και ποσοστά αποτυχημένων προσπαθειών.
Για 35αρης δίνει πολλά περισσότερα από το νεότερο του εκ Πορτογαλίας Βραζιλιάνο μπακ.
Έχει δυνατά πατήματα αλλά είναι φανερό ότι οι αντοχές του είναι μειώνονται σταδιακά.
Στη νέα θέση ίσως βγαλει όλη το υπόλοιπο της σεζόν.
NATOI NATOI OI AHTTHTOI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Για 35αρης δίνει πολλά περισσότερα από το νεότερο του εκ Πορτογαλίας Βραζιλιάνο μπακ.
Έχει δυνατά πατήματα αλλά είναι φανερό ότι οι αντοχές του είναι μειώνονται σταδιακά.
Στη νέα θέση ίσως βγαλει όλη το υπόλοιπο της σεζόν.
NATOI NATOI OI AHTTHTOI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!