Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Τώρα για το πόσο "σεξυ" ε'ιναι ο σωτομητσίδης καλύτερα να μην εκφραστώ γιατί έχω και ήθος και αρχές στη ζωή μου!!!!!!!!
Λοιπόν που λέτε τώρα που το αθηναϊκο κατεστημένο του παοκμάνια είναι στη συναυλία αυτών των άγνωστων παππούληδων ροκάδων ευκαιρία να κάνουμε ταναπού το τόπικ (όχι ότι τις άλλες ώρες το έχουμε σε καλύτερη κατάσταση....)
Λοιπόν που λέτε τώρα που το αθηναϊκο κατεστημένο του παοκμάνια είναι στη συναυλία αυτών των άγνωστων παππούληδων ροκάδων ευκαιρία να κάνουμε ταναπού το τόπικ (όχι ότι τις άλλες ώρες το έχουμε σε καλύτερη κατάσταση....)
Sorry !!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paulpap την Παρ 29 Μάιος 2009, 07:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dreamwarrior
αυτο ειναι το νεο υπερσυχρονο φορουμ των ultras που εγινε και τοσος ντορος απο τους paok sypporters...???
http://www.ultraspaok.gr/forum/
βρε τι μου θυμιζει αυτο το forum? τι μου θυμιζει...
http://paokmania.gr/forum/....
PAOKMANIA ΜΙΑ ΖΩΗ...

http://www.ultraspaok.gr/forum/

βρε τι μου θυμιζει αυτο το forum? τι μου θυμιζει...

PAOKMANIA ΜΙΑ ΖΩΗ...
- DimisK
- Επικοινωνία:
dreamwarrior έγραψε:Τώρα για το πόσο "σεξυ" ε'ιναι ο σωτομητσίδης καλύτερα να μην εκφραστώ γιατί έχω και ήθος και αρχές στη ζωή μου!!!!!!!!
Ναι, καλά ζουλεύεις και τα λες αυτά! Και έχω και τις επιτυχίες μου!!! Αμέεεεε! Που δεν τα λέω;
Ασε που απο την τελευταία φορά που συμφάγαμε έχασα και 5 ολόκληρα κιλά! (Που λέω να τα ξαναπάρω...την επόμενη φορά όταν θα συμφάγουμε με τους παλαλούς....)...
Ακόμα και ο Αριστοτέλης στο άβατάρ μου έχει χάσει λίγα κιλάκια, δεν φαίνεται;

Και τώρα που είδα το μαντσεστερόφιλο γατάκι αγαπητό Dream να υποκλίνεται μπροστά στο μεγαλείο των καταλανών μπορώ να γράφω με άλλον αέρα στο τόπικ!!!!!!!!!
Thanks bro.. Αν και με βροχή πέρασα ωραία!!!!
Thanks bro.. Αν και με βροχή πέρασα ωραία!!!!
πώτς γκένεν αυτό???MALEF έγραψε:αυτο ειναι το νεο υπερσυχρονο φορουμ των ultras που εγινε και τοσος ντορος απο τους paok sypporters...???![]()
![]()
![]()
http://www.ultraspaok.gr/forum/![]()
![]()
![]()
βρε τι μου θυμιζει αυτο το forum? τι μου θυμιζει...![]()
- dreamwarrior
Να απαντήσω στην αδερφούλα λένα και να της πω ότι γατάκι δεν ήμουνα ποτέ μου και ούτε πρόκειται να γίνω οκ;;;;
Άντε με την ακατανόμαστη ομαδούλα της καταλωνίας,.....
Άντε με την ακατανόμαστη ομαδούλα της καταλωνίας,.....
- dreamwarrior
Συν τοις άλλοις είχες και την υποστήριξη όλων εδώ μέσα.....των κακοπροαίρετων φίλων συν-παοκτσήδων οι οποίοι ούτε με νίκη της ομάδας μας επί του σκουλικιού δεν πανυγηρίζουνε έτσι.......
Λέγε ό,τι θες λέγε.. Λέγε ό,τι θες λέγε.. Λέγε ό,τι θες λέγε.. Εγώ θα σ'αγαπώ!!!! Που λέει και το γνωστό άσμα!!!!
Επιτέλους ΦΩΣ!
Το γεωτρύπανο μου τρύπησε όλο το ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ τόπικ απο άκρη σε άκρη διαπερνόντας κάθε σελίδα του και καταστρέφοντας ότι κατεστραμένο.
Αυτό είχε καλά και κακά νέα με περισσότερα καλά.
1. Οι 362 σελίδες έγιναν 265 σελίδες πραγματικού ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ και ποιο ευέλικτου.
2. Όποιος νόμιζε ότι έβγαζε κάποιο νόημα εδώ μέσα τώρα μπορεί να ξαναδιαβάσει το τόπικ απο την αρχή και αν βγάλει νόημα με τους διαλόγους τότε αλλάζουμε ομάδα.
Ο στόχος επετεύχθη του τόπικ το οποίο πήρε την αληθινή υπόσταση που θα έπρεπε να έχει.
3. Ο Νοβίτο πλεον δεν μπορεί να κατηγορηθεί για σπάμερ καθώς δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία μιας και όλα αυτά έχουν καταστραφεί.
4. Ο Dimisk έχει πλέον μαντικές ικανότητες μιας και έπεσε κάτω απο τα 3000 πόστ!
5. Ο Free4 παραμένει με διαφορά ο δαίμονας της ενημέρωσης πληρέστερης όσο ποτέ για κάθε άθλημα που αφορά την ομάδα μας.
6. Ο χρήστης gash042 κάπου αφήνει τα κόκκαλα του να τα εξαφανίζει ο χρόνος.
7. Οι εκλογές η ποδοσφαιρική ομάδα και οι δίκες έμειναν ημιτελείς και τα αδικήματα παραγράφοντε.
8. Το τόπικ πρέπει και αυτό να αλλάξει μορφή στην προσπάθεια αναγέννησης όλων μας.
Τα αρνητικά
1. Ποσταρίσματα κακόβουλα και άκυρα τόπικ θα προσπαθήσουν να ενσωματωθούν στο παρόν τόπικ σύμφωνα με έγκυρες πηγές απο το τμήμα ασφαλείας και δικηγορίας της Admin Team ως αντικείμενο έρευνας μελέτης και σχολιασμού απο το άρτια επιστημονικό προσωπικό ψυχολόγων της ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΕΑΜ.
(Παρακαλείτε ο συγγραφέας του ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ διεθνούς φήμης βραβεύμένος Sef ΟΤΙΝΑΝΙΣΤΗΣ Dreamworrior να ανασυντάξει την ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης για τον σκοπό αυτόν)
2. Την τενοντίτιδα δεν την γλυτώνω...
Για λογαριασμό του πανεπιστημίου ψυχολογικών ερευνών LOUD MEDICINE HOSPITAL ο Άγιος τρελογιατρός
User moderator international firma professional nationality universaly company of Cambridge Oxford NASA NSA NBA GTI GT&CIA NSA Sofia Bulgaria coiffure shcool in buissness administration
Dr.Php Dekan Rektor
GASH04

P.S. Το κείμενο αυτό επεξεργάστηκε άγνωστες φορές για άγνωστο λόγο.
Το γεωτρύπανο μου τρύπησε όλο το ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ τόπικ απο άκρη σε άκρη διαπερνόντας κάθε σελίδα του και καταστρέφοντας ότι κατεστραμένο.
Αυτό είχε καλά και κακά νέα με περισσότερα καλά.
1. Οι 362 σελίδες έγιναν 265 σελίδες πραγματικού ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ και ποιο ευέλικτου.
2. Όποιος νόμιζε ότι έβγαζε κάποιο νόημα εδώ μέσα τώρα μπορεί να ξαναδιαβάσει το τόπικ απο την αρχή και αν βγάλει νόημα με τους διαλόγους τότε αλλάζουμε ομάδα.
Ο στόχος επετεύχθη του τόπικ το οποίο πήρε την αληθινή υπόσταση που θα έπρεπε να έχει.
3. Ο Νοβίτο πλεον δεν μπορεί να κατηγορηθεί για σπάμερ καθώς δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία μιας και όλα αυτά έχουν καταστραφεί.
4. Ο Dimisk έχει πλέον μαντικές ικανότητες μιας και έπεσε κάτω απο τα 3000 πόστ!
5. Ο Free4 παραμένει με διαφορά ο δαίμονας της ενημέρωσης πληρέστερης όσο ποτέ για κάθε άθλημα που αφορά την ομάδα μας.
6. Ο χρήστης gash042 κάπου αφήνει τα κόκκαλα του να τα εξαφανίζει ο χρόνος.
7. Οι εκλογές η ποδοσφαιρική ομάδα και οι δίκες έμειναν ημιτελείς και τα αδικήματα παραγράφοντε.
8. Το τόπικ πρέπει και αυτό να αλλάξει μορφή στην προσπάθεια αναγέννησης όλων μας.
Τα αρνητικά
1. Ποσταρίσματα κακόβουλα και άκυρα τόπικ θα προσπαθήσουν να ενσωματωθούν στο παρόν τόπικ σύμφωνα με έγκυρες πηγές απο το τμήμα ασφαλείας και δικηγορίας της Admin Team ως αντικείμενο έρευνας μελέτης και σχολιασμού απο το άρτια επιστημονικό προσωπικό ψυχολόγων της ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΕΑΜ.
(Παρακαλείτε ο συγγραφέας του ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ διεθνούς φήμης βραβεύμένος Sef ΟΤΙΝΑΝΙΣΤΗΣ Dreamworrior να ανασυντάξει την ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης για τον σκοπό αυτόν)
2. Την τενοντίτιδα δεν την γλυτώνω...
Για λογαριασμό του πανεπιστημίου ψυχολογικών ερευνών LOUD MEDICINE HOSPITAL ο Άγιος τρελογιατρός
User moderator international firma professional nationality universaly company of Cambridge Oxford NASA NSA NBA GTI GT&CIA NSA Sofia Bulgaria coiffure shcool in buissness administration
Dr.Php Dekan Rektor
GASH04

P.S. Το κείμενο αυτό επεξεργάστηκε άγνωστες φορές για άγνωστο λόγο.
- dreamwarrior
Τώρα θέλεις να αντιδράσω ρε γκας ή όχι;;;
Αυτό καλύτερα να το κρίνουνε οι αναγνώστες μας....
Δηλαδή τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο χάλια ήτανε τα σχόλια του τόπικ και έσβησες 100 + σελίδες;;;;
Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο....τα σχόλια δικά σας.....
Αυτό καλύτερα να το κρίνουνε οι αναγνώστες μας....
Δηλαδή τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο χάλια ήτανε τα σχόλια του τόπικ και έσβησες 100 + σελίδες;;;;
Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο....τα σχόλια δικά σας.....
Πέστα ρε ντριμίδη να ούμε...
Κύριε γκας ένα πράγμα έχω μόνο να δηλώσω...
˜Îση-Ψευδεν την πώνυμο-Βαθμός-ΣυμμετοχÎςγο Ï„Î
Κύριε γκας ένα πράγμα έχω μόνο να δηλώσω...
˜Îση-Ψευδεν την πώνυμο-Βαθμός-ΣυμμετοχÎςγο Ï„Î
Καταρχήν διαφωνώ. Και κατά δεύτερον προσπάθησε να μην γράφεις greekarabish (και έχεις και ένα ορθογραφικό λάθος εδώ, όχι "µÎ½", µÎ¼" είναι το σωστό).novito έγραψε:˜Îση-Ψευδεν την πώνυμο-Βαθμός-ΣυμμετοχÎςγο Ï„Î
Yes! Καινούριο, καθαρό και μυρωδάτο topic για να το γ.σουμε! *

*γυαλίσουμε εννοώ, πού πήγε το μυαλό σας;