Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010

teacher

Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010

Δημοσίευση από teacher »

Ας κάνουν καλύτερο έλεγχο στην είσοδο και να φροντίζουν ο υπερήλικας να μην μπαίνει με παιδικό. Εξάλλου πάνω στο εισιτήριο του παιδιού γράφει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ, ενώ στα δικά μας κανονικά τα ονόματά μας...
Συνεπώς κάποιος που θέλει να ξαναπάει στο γήπεδο (στη θύρα 2 π.χ.) με την οικογένειά του πρέπει να δώσει 3Χ540= 1620 €
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ntinos έγραψε:Άντε αδέρφια ήρθε η ώρα πάλι :D

Μια ερώτηση: Αν έχω διαρκείας και θέλω φέτος να πάρω σε άλλη θύρα τι παίζει;
Ουσιαστικά είναι σα να αγοράζεις νέο διαρκείας, επομένως είτε βολεύεσαι με τις υπάρχουσες θέσεις στη θύρα που θες είτε ... βολεύεσαι με τις υπάρχουσες θέσεις στη θύρα που θες, γιατί δε νομίζω να μην ανανεώσουν αρκετοί....Ελάχιστοι θα ναι λογικά...
MALEF έγραψε:OI τιμες μου φενεται οτι ειναι αναμενομενες της φετινης πορειας...τα παλαιοτερα χρονια δεν περιλαμβανονταν και οι ομιλοι του ουεφα????

...
Ρεεεεεε
Μια χρονιά παίξαμε σε ομίλους του ουέφα...μη λέμε παλαιότερα χρόνια... Και ναι στα παλαιότερα χρόνια περιλαμβάνονταν (λιγότερα παιχνίδια τότε από τώρα βέβαια!!), αλλά στα παλαιότερα χρόνια γινόταν κι άλλα στον ΠΑΟΚ μας... ;)
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Καταρχήν δεν είδαμε ακόμα τι μεταγραφικές κινήσεις ετοιμάζει η διοίκηση. Και ειδικά για την 4 ρε παιδιά από που κι ως που ακριβά?? Πέρσι είχαν 170 και φέτος 200. Ανέβηκαν 30 ευρώ οι τιμές σε σχέση με πέρυσι. Ούτε ουέφα συμπεριλαμβανόταν ούτε play-off.Για μένα είναι απολύτως λογικό ότι επήλθε μια αύξηση. Φυσικά και γνωρίζω για τον μεροκαματιάρη ΠΑΟΚτση και πως τα βγάζει. Στην ίδια κατηγορία ανήκω. Αλλά πόσο θα έπρεπε να τα έχει δηλαδή?

Όπως και να έχει, ελπίζω να μην είναι ακόμα ΕΝΑ θέμα για να υπάρξει διαμάχη. Γιατί πολλοί μπορεί να υποστηρίζουν ότι γίνεται διάλογος, αλλά τον τελευταίο καιρό, μόνο διάλογος δε γίνεται σε διάφορες κουβέντες, ιντερνετικές και μη.
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο συνάδελφε.... Ας μη ξεχνάμε πως για χρόνια οι τιμές των διαρκείας ήταν σταθερές, λογικό ήταν να αυξηθούν κάποια στιγμή, ειδικά όταν η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο...
peris έγραψε:οι κατοχοι διαρκειας θα εχουν προτεραιοτητα στα εισητηρια των αγωνων στους οποιους αυτα δεν ισχυουν?
Λογικά ναι αδερφέ, αν κρίνουμε απ την αντίστοιχη διαδικασία για τα μίνι διαρκείας των φετινών play off...
MANIAKOS έγραψε:...
Στις αλλες ομαδες ξερει κανεις τι ισχυει??
Για τα χανούμια στο (αρκετά μεγαλύτερο απ την Τούμπα) ΟΑΚΑ:
Εικόνα
Για το βάζελο στο (αρκετά μεγαλύτερο απ την Τούμπα) ΟΑΚΑ:
Εικόνα
Και για τον γαύρο:
VIP:                              3.500€
ΘΥΡΑ 33:                     1.950€
ΘΥΡΕΣ 14, 15:             1.100€
ΘΥΡΕΣ 11, 12, 16, 17: 770€
ΘΥΡΕΣ: 21, 22, 23:      550€
ΘΥΡΕΣ: 1, 2:                450€
+60 ευρώ ετήσια συνδρομή για να σαι μέλος του ερασιτέχνη gay και να μπορείς να πάρεις διαρκείας...

Σε γενικές γραμμές απόλυτα νορμάλ οι τιμές, με μικρή και αναμενόμενη αύξηση.... (του χρόνου που θα αυξηθούν λόγω τσουλου τι θα λέτε ρε?? :) )
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

fuzztone έγραψε: ...το πρόβλημα είναι ότι πέρσι με τα λεφτά που δόθηκαν ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν έγινε κανένα ουσιαστικό έργο για να κάνει την είσοδο και παρουσία μας στο γήπεδο καλύτερη και πιο ανθρώπινη. Φέτος τι θα γίνει? Θα παραμυθιαστούμε με μεταγραφάρες και θα αφήσουμε το σπίτι μας να πέσει να μας πλακώσει?
Συμφωνώ με την άποψη του fuzztone . Και η δική μου η γνώμη είναι το βάρος να δωθεί στο γήπεδο στην υγιεινή και ασφάλεια. Το κακό για να γίνει δεν θέλει πολύ. Δεν χρειαζόμαστε νέους νεκρούς ήρωες . Να δημιουργηθούνε οι όροι στοιχειώδους υγιεινής και ασφάλειας και μετά υποδομή προπονητήρια και τέλος μεταγραφές. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε ανάποδα γιατί φοβάμαι οτι θα το πληρώσουμε.
Η διοίκηση πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα : θα επενδύσει ένα μέρος των χρημάτων στην βελτίωση του γηπέδου ειδικά στις Θύρες 4,5,6,7,8 ; Ναί η Όχι ; ονοματεπώνυμο στη διάθεση του site
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

oi τιμες ειναι το ξαναλεω καλες χθες ακουσα στον λαγογιαννη που πηρε καποιος και μιλουσε για νταβαντζιλικι της διοικησης βεβαια εφαγε κραξιμο
αλλα ρε παιδια αν καποιοι θεωρειτε πολυ ακριβα τα διαρκειας θα εχει 6-7000 απλα εισιτηρια σε καθε ματς μην παιρνετε και παρτε απλα εισιτηρια
σε καθε ματς ......εργα βελτιωσεις θα γινουν οπως ειχε πει και ζαγορ στο μετρο του
δυνατου βεβαια γιατι η τουμπα σαν γηπεδο 50 ετων δεν σηκωνει και πολλα
......
επομενως οι ερωτησεις του στυλ "να μας πουν αν θα δωσουν ενα μερος
των χρηματων στην βελτιωση των συνθηκων στις κερκιδες" δεν εχει νοημα
αφου το ειπε και ο ζαγορ οτι θα γινουν προσπαθειες σε αυτην την πλευρα
........
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ
Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ........
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

farmak76 έγραψε: Περσινές τιμές γαύρου στα διαρκείας:

450Ε (σε θύρες αντίστοιχες με 4Α δηλαδή γωνία πέταλου)
550Ε (πέταλο)
770Ε και 1100Ε (απέναντι από επίσημα)
1950Ε (στις αντίστοιχες της 2-3)
3500Ε στα VIP

Σε όλα +60Ε γιατί για να πάρεις διαρκείας πρέπει να είσαι μέλος στον ερασιτέχνη και να πληρώσεις την ετήσια συνδρομή.
Ένα δεύτερο μέτρο σύγκρισης υπάρχει στην Παπαναστασίου:
ΘΥΡΕΣ 1 - 3: 175 ευρώ έως 16/06/2009 - 190 ευρώ.
ΘΥΡΑ 2: 280 ευρώ έως 16/06/2009 - 320 ευρώ.
ΘΥΡΑ 9: 400 ευρώ έως 16/06/2009 - 450 ευρώ.
ΘΥΡΑ 7: 700 ευρώ έως 16/06/2009 - 800 ευρώ.
VIP: 2.300 ευρώ έως 16/06/2009 - 2500 ευρώ.

Χρησιμοποιώ μόνο τα παραδείγματα των ομάδων που έχουν γήπεδα αντίστοιχα με το δικό μας από την άποψη ότι είναι εφικτό να γεμίσουν. Σημειώνω ότι ο ο Άρης κάνει διάφορες εκπτώσεις, ενώ εμείς και ο Ολυμπιακός όχι. Αυτό νομίζω είναι ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης: και οι τρεις ομάδες έχουν γήπεδα που μπορούν να γεμίσουν, αλλά μόνο οι δύο κάνουν πραγματικά sold out.

Αυτό που βλέπω είναι ότι ο ΠΑΟΚ (με προκριματικά Ουέφα) έχει τιμές ανάλογες με εκείνες του Άρη (χωρίς Ευρώπη) και όχι με τις τιμές του Ολυμπιακού (περσινές με Τσάμπιονς λιγκ, χα χα) τον οποίο και θέλει να ανταγωνιστεί. Δέχομαι να μου πει κάποιος ότι τα διαρκείας μας είναι ακριβά. Δε δέχομαι όμως από τον ίδιο άνθρωπο να μου πει ότι είμαστε μεγαλύτερη ομάδα από το συμπολίτη. Διαλέγουμε και παίρνουμε.

Κάτι άλλο. Πέρυσι, οι αρχικές τιμές των διαρκείας για τα πέταλα ήταν 150 ευρώ. Ο Παναιτωλικός (πάλι με γήπεδο που γεμίζει κάποιες φορές, αλλά στη Γ' εθνική) είχε 120 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο (http://www.panaitolikos.gr/details2.php ... 00&page=18).

Το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι τα εισιτήρια διαρκείας είναι σχετικά φτηνά. Απλά, είχαμε μάθει στις τιμές που αντιστοιχούσαν σε μία ομάδα που έβγαινε 5η ως 9η.

Όσον αφορά τις εκπτώσεις για επαρχία, παιδιά κτλ, όντως η διοίκηση εκμεταλλεύεται το συσχετισμό προσφοράς/ζήτησης. Δεν την αδικώ όμως για αυτό. Αφού λούζεται τα μειονεκτήματα του μεγέθους του γηπέδου (δεν μπορεί να πουλήσει πολλά εισιτήρια στα ντέρμπι) γιατί να μην εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα;

Επίσης, πολλοί ζητούν φτηνότερες τιμές λόγω οικονομικής κρίσης. Θεμιτό, αλλά εγώ αν είχα οικονομικό πρόβλημα θα πήγαινα στα μικρά ματς με 15 ευρώ στο πέταλο και τα άλλα μάτς στην καφετέρια 3 ευρώ ο καφές. Δεν το κάνουν πολλοί όμως...

ΥΓ. Το θέμα της ποιότητας του γηπέδου και των ανέσεων, το έχω βγάλει εντελώς από την ανάλυση που έκανα. Αν το έβαζα και αυτό τότε δε θα έπρεπε να πηγαίνουμε καθόλου στο γήπεδο και η όλη συζήτηση θα ήταν άκυρη. Ελπίζω πάντως να γίνουν βελτιώσεις γιατί η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Σε αυτό όμως θα πρέπει να συμβάλλουμε και εμείς.
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Πόσα χρόνια θα χρειαστούν αδερφέ eorptol να στέλνω email στους υπεύθηνους να γράφω εδώ στο site για να μας βάλουν δύο κόρνες απο αυτές που έχουν οι πλανόδιοι παλαιοπώλες για να ακούμε και εμείς στην Θύρα 7 τις ανακοινώσεις ; Αυτή η αδιαφορία έχει νόημα όπως και η δική μου επισήμανση νομίζω
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Οι τιμες λογικα εχουν ανεβει αφου οι περσινες ηταν χαμηλοτερες και απο των Σερρων. Για αυτους που βγαινουν και κραζουν (παοκτσηδες, οχι δημοσιογραφους που κραζουν ετσι κι'αλλιως) κρατηστε και μια πισινη. Μετα απο τις εκλογες στον ερασιτεχνη πολλοι περιμενουν την ΠΑΕ στη γωνια...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Αδερφέ Less πρόσεχε τι ζητάς.... Τα μεγάφωνα στην 4 δεν ήταν κι ότι καλύτερο... Όπως φάνηκε και (σε ότι μη ιερογλυφικό απέμεινε) εδώ http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... BF#p153955
Άσε που σε δυνατές στιγμές κατά τη διάρκεια του ματς δεν ακούς ΤΙΠΟΤΑ, ενώ στο ημίχρονο έσπαγαν τα νεύρα σου... ;)
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Αδεφέ novito δεν θα λύσω εγώ το τεχνικό θέμα της ηχητικής εγκατάστασης. Το λέω για μίά ακόμα φορά οτι τα μεγάφωνα είναι κυρίως για να ακούσεις μιά ανακοίνωση σε μιά ειδική περίπτωση. Σκέψου μια περίπτωση σεισμού ο μη γένοιτο η μιά περίτωση που κάποιοι μπορεί να ποδοπατούνται σε μιά έξοδο.Τότε πρέπει να σου πούν πώς θα κινηθείς και τί πρέπει να κάνεις για να σωθείς. Μην τα εξετάζεις μόνο απο τη μεριά της ''κερκίδας''. Κάποιοι κατουράνε στο τελευταίο διάζωμα ή μικρά παιδιά στα μπουκαλάκια του νερού και τα αφήνουνε στα τσιμέντα. Ξαναρωτάω: με τα χρήματα της αύξησης των εισητηρίων θα κάνει κάτι για αυτά τα θέματα η διοίκηση ; Να κανονίσω και εγώ ο γραφικός που θα βλέπω με τον γυιό μου τα μάτς την Κυριακή. Ο καθένας άλωστε είναι υπέυθηνος πρώτα και κύρια για τον εαυτό του.
Σταύρος ...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Καλά τα λες φιλε μου αλλα σε κάποια πράματα στην ελλάδα είμαστε γενικά πολύ πίσω και πως θα μπορούσε να μην είναι και στο ΠΑΟΚ μας έτσι.
Πάντως νομίζω ότι προσπαθούν αν κάνουν ότι καλύτερο μπορούν σε γενικές γραμμές αλλα πάντα σε σύγκριση με τα στάνταρ τις ελλάδας.
Οι τιμές νομίζω πως είναι λογικές σε γενικές γραμμές.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Διευκρινίσεις για τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι και φέτος ισχύουν τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας για παιδιά έως 14 ετών με έκπτωση 50% σε όλες τις θύρες (εξαιρούνται τα VIP 3ου ορόφου).

Για αγορά παιδικού εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης ή αστυνομικής ταυτότητας.

Για παιδιά μέχρι 12 ετών υπενθυμίζεται ότι ισχύει η δωρεάν είσοδος στο γήπεδο για τους φιλικούς αγώνες, τους αγώνες Κυπέλλου και Πρωταθλήματος (εξαιρούνται για λόγους ασφαλείας οι αγώνες εναντίον Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Άρη). Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος στους αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=1468J6FJG

ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΛΕΜΕ!
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Less έγραψε:
fuzztone έγραψε: ...το πρόβλημα είναι ότι πέρσι με τα λεφτά που δόθηκαν ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν έγινε κανένα ουσιαστικό έργο για να κάνει την είσοδο και παρουσία μας στο γήπεδο καλύτερη και πιο ανθρώπινη. Φέτος τι θα γίνει? Θα παραμυθιαστούμε με μεταγραφάρες και θα αφήσουμε το σπίτι μας να πέσει να μας πλακώσει?
Συμφωνώ με την άποψη του fuzztone . Και η δική μου η γνώμη είναι το βάρος να δωθεί στο γήπεδο στην υγιεινή και ασφάλεια. Το κακό για να γίνει δεν θέλει πολύ. Δεν χρειαζόμαστε νέους νεκρούς ήρωες . Να δημιουργηθούνε οι όροι στοιχειώδους υγιεινής και ασφάλειας και μετά υποδομή προπονητήρια και τέλος μεταγραφές. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε ανάποδα γιατί φοβάμαι οτι θα το πληρώσουμε.
Η διοίκηση πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα : θα επενδύσει ένα μέρος των χρημάτων στην βελτίωση του γηπέδου ειδικά στις Θύρες 4,5,6,7,8 ; Ναί η Όχι ; ονοματεπώνυμο στη διάθεση του site

Αντιγραφω απο το σχολιο του Σταυρου Κολκα στο μπλογκ του

"ΥΓ Έχει αποφασιστεί να γίνουν βελτιωτικά έργα στις θύρες 4,5 και 6 και να μπούνε τουρνικέ στην 7. Ας ελπίσουμε πως θα είναι καλύτερος ο τρόπος εισόδου στη Τούμπα."
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Ας πούμε ότι δεν βολευόμαστε...

Ας δούμε τι άλλες επιλογές υπάρχουν.

Το εισιτήριο διαρκείας θα περιλαμβάνει:
α. Τους αγώνες πρωταθλήματος
β. Τους αγώνες κυπέλλου
γ. Τους προκριματικούς αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE
δ. Τους φιλικούς αγώνες
+ εξασφαλισμένη θέση για ανανέωση για τα Play-off της Superleague και τους αγώνες των ομίλων του UEFA EUROPA LEAGUE
+ την καθιερωμένη έκπτωση που έχεις στην μπουτίκ

Δηλαδή στην χειρότερη θα δεις 20 αγώνες και στην καλύτερη μπορεί να δεις και 30 αγώνες με το διαρκείας.

Ας πάρουμε εμείς τον μέσο όρο των 25 αγώνων και να συγκρίνουμε κάποια πράγματα.

Πες πως εσύ δεν θέλεις να βλέπεις live ποδόσφαιρο στο γήπεδο ζωντανά (με όλη την ατμόσφαιρα της Τούμπας) και θέλεις να βλέπεις μόνο στην τηλεόραση (cam view) τα 30 μέτρα γύρω από την μπάλα που σου δείχνει η κάμερα (δηλαδή την μισή αλήθεια).

Και μετά ψάχνεις τα replay από τις πάρακάμερες για να δεις την υπόλοιπη αλήθεια.

Και φυσικά επίσης ψάχνεις μετά και τα you tube για να δεις και τον λαό και τις αμφισβητούμενες φάσεις κτλ.

Έτσι αποφασίζεις φέτος να πηγαίνεις στο σπορ καφέ της γειτονιάς να βλέπεις τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Αν δεν καπνίζεις παίρνεις και μια φιάλη οξυγόνου για να αντέξεις την τσιγαρίλα και πας και ξοδεύεις μέσο όρο τον αγώνα 10 ευρώ στο σπορ καφέ (σου βάζω όλα μέσα ποτά ή καφέδες, πιθανόν και βενζίνες κτλ. Εννοείτε αν πάρεις και την γκόμενα κτλ. εκεί διπλασιάζετε το ποσό).

Ας πάρουμε το 10 εύρω μέσο όρο να βλέπεις ξενέρα στα σπορ καφέ τους αγώνες του ΠΑΟΚ μαζί πιθανόν και με αλλόθρησκους.

25 αγώνες στην Τούμπα λοιπόν μέσο όρο ΕΠΙ (Χ) 10 εύρω μέσο όρο = 250 ευρώ τον χρόνο.

Πες ότι στραβώνεις και δεν πας στο σπορ καφέ και στο γήπεδο και βάζεις την NOVA σπίτι και κάθεσαι στον καναπέ και βρίζεις τον Τσίαρτα, το συνδρομητικό κανάλι και τον σχολιαστή και βλέπεις την ΠΑΟΚαρα και δυναμώνεις όλοι την ώρα την φωνή μπας και καταφέρεις να ακούσεις κανένα σύνθημα από τον λαό.

Κόστος: Περίπου € 50 το μήνα X 12 μήνες = 600 ευρώ.

Πες ότι ξανά στραβώνεις και θες να δεις την ομάδα ακόμη πιο ξενέρα, τσάμπα στο ίντερνετ που κολάι που και που. (δες το αλλά μετά μην κάνεις παράπονα όλη την ώρα στο chat ότι κολάι... :) )

Εντάξει κανένα γήπεδο εμένα δεν μου αρέσει στην Ελλάδα (και να ήτανε μόνο τα γήπεδα...καλά θα ήτανε... :) ), αλλά τι να κάνουμε, προσαρμοζόμαστε, κάνουμε υπομονή και ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο, γιατί αν δεν γουστάρουμε, δεν μας κρατάει κανένας. Πάνε ζήσε στο Μάντσεστερ και πάρε διαρκείας στο Θέατρο των Ονείρων!

Εδώ άκουγες όλο τον χρόνο να κάνουν κάποιοι προπαγάνδα ότι θα πέσει το γήπεδο με τους υπεράριθμους κτλ... για να μην πάει ο κόσμος στο γήπεδο...Εδώ δεν έπεσε όταν είχε κάποτε 45.000 χιλιάρικα... :)

Υπομονή όλα θα γίνουν στην ώρα τους, και τα έργα και τα γήπεδα.

Εδώ πας στην Τούμπα και βλέπεις μερικά άτομα με ειδικές ανάγκες, άλλους με οξυγόνο, άλλους ηλικιωμένους, άλλους με πατερίτσες, άλλους στα καροτσάκια κτλ. και δεν κάθονται σπίτι τους να δούνε την ΠΑΟΚαρα και έρχονται στο γήπεδο και δεν διαμαρτύρονται κιόλας.

Σιγά να μην κάτσω να διαμαρτυρηθώ εγώ.

Δόξα τον Θεό!

Τέλος!

Θα ανανεώσω και φέτος το εισιτήριο διαρκείας των 540€.

Δόξα τον Θεό! :D
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Fantomas έγραψε:Έτσι αποφασίζεις φέτος να πηγαίνεις στο σπορ καφέ της γειτονιάς να βλέπεις τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Αν δεν καπνίζεις παίρνεις και μια φιάλη οξυγόνου για να αντέξεις την τσιγαρίλα και πας και ξοδεύεις μέσο όρο τον αγώνα 10 ευρώ στο σπορ καφέ
Τερμα τα τσιγαρα στους δημοσιους χωρους απο την νεα σεζον :)
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Φαντομα καλα τα λες Εγω στην 6 βλεπω ενα παλικαρακι με ενα ποδι και πατεριτσες να αναιβενει τα σκαλια. Βρεξει χιονισει ειναι εκει.
Τι να λεμε τωρα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”