Επειδή παρακολουθώ μέσω twitter τις εξελίξεις από Ισπανία μεριά δεν είδα τίποτα!icue έγραψε:Δεν θεωρω απιθανο ο Περεθ να ειχε πεισει τα αμερικανακια οτι δεν θα υπαρχουν ιδιαιτερες αντιδρασεις. Αυτο που εγινε τις δυο τελευταιες μερες, ειδικα στην Αγγλια, δεν εχει ξαναγινει και σιγουρα δεν το περιμεναν.
Ο κόσμος παίζει μπάλα II
- john4serres
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Το ερωτημα για εμας ειναι ποσα θα παιρνουμε εμεις σαν πρωταθλητες.black death έγραψε:Το ερωτημα για εμας ειναι αν θα παιρνει ο γαυρος 40 το χρόνο αντι για 30.
Βεβαια θα εχουμε την εβερτον στο τσουλου παρηγορια.
-
Ναι, οταν ευθυγραμμιζονται οι πλανητες.icue έγραψε:Το ερωτημα για εμας ειναι ποσα θα παιρνουμε εμεις σαν πρωταθλητες.black death έγραψε:Το ερωτημα για εμας ειναι αν θα παιρνει ο γαυρος 40 το χρόνο αντι για 30.
Βεβαια θα εχουμε την εβερτον στο τσουλου παρηγορια.
Αν δεν λυθεί η εταιρία (πίσω από την ESL) και καταφέρουν οι σκληροπυρηνικοί να την κρατήσουν ζωντανή, τους βλέπω τους ηρωικά και χειροκροτούμενους απόψε "εγκαταλείποντες", να πληρώνουν τρελές αποζημιώσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 20 Απρ 2021, 23:01, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Montrealiotis
Τι να πω εγώ πάντως είμαι πιο υποψιασμένος και δεν πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι οικονομικοι κολοσσοί κάναν μια κίνηση τόσο κακά μελετημένη. Οι πιθανές αντιδράσεις θα έπρεπε να είναι μετρημένες και υπολογισμενες. Δεν μπορεί να μην το σκέφτηκαν όλα αυτά τα επιτελεία.
Επίσης δεν νομίζω ότι είχαν ανάγκη να ψάξουν δικαιολογία κάποιοι για να πουλήσουν αυτές τις ομάδες.
Ποιο πολύ μου κάνει για εκβιασμό που ή απλά θελαν να δείξουν ότι μας είναι πολύ εύκολο να κάνουμε δικιά μας λίγκα η όντως κάτι πήραν.
Επίσης δεν νομίζω ότι είχαν ανάγκη να ψάξουν δικαιολογία κάποιοι για να πουλήσουν αυτές τις ομάδες.
Ποιο πολύ μου κάνει για εκβιασμό που ή απλά θελαν να δείξουν ότι μας είναι πολύ εύκολο να κάνουμε δικιά μας λίγκα η όντως κάτι πήραν.
- bersekeros
Καλά. Αυτοί είναι οι πιο καταχρεωμένοι... γι'αυτό.....john4serres έγραψε:Επειδή παρακολουθώ μέσω twitter τις εξελίξεις από Ισπανία μεριά δεν είδα τίποτα!icue έγραψε:Δεν θεωρω απιθανο ο Περεθ να ειχε πεισει τα αμερικανακια οτι δεν θα υπαρχουν ιδιαιτερες αντιδρασεις. Αυτο που εγινε τις δυο τελευταιες μερες, ειδικα στην Αγγλια, δεν εχει ξαναγινει και σιγουρα δεν το περιμεναν.
Ο Πέρεθ ενώ βυθίζεται ο τιτανικός, συνέχιζει να το παίζει μαέστρος στην ορχήστρα του πλοίου.
Αγαπούλα πούλα!!!!
Να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, παίκτες κλπ και να εξυγειανθούν οικονομικώς οι κουφάλες.
- bersekeros
Αυτό θα φανεί την Παρασκευή, εάν τελικώς η UEFA, επιβάλλει κυρώσεις σε κάποιους ή όχι.Kostas87 έγραψε:Τι να πω εγώ πάντως είμαι πιο υποψιασμένος και δεν πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι οικονομικοι κολοσσοί κάναν μια κίνηση τόσο κακά μελετημένη. Οι πιθανές αντιδράσεις θα έπρεπε να είναι μετρημένες και υπολογισμενες. Δεν μπορεί να μην το σκέφτηκαν όλα αυτά τα επιτελεία.
Το προετοιμαζαν πανω απο ενα χρονο. Το να βγαινει επισημα η JP Morgan και να λεει οτι θα το χρηματοδοτησει ειναι too much για μια απλη μπλοφα και σημαινει οτι οντως θελαν να το κανουν. Η αληθεια ειναι οτι πρωτοι που ακουγοταν οτι κλωτσανε ειναι η Τσελσι και η Σιτι, δυο ομαδες που δεν λες οτι καιγονται κιολας για το χρημα. Σε αντιθεση με τους Αμερικανους και τους υπερχρεωμενους Ισπανους και Ιταλους.
Απίστευτη εξέλιξη.
Λογικα έχουν τεράστιες χασουρες και πήγαν να το σώσουν.
Πλέον πωλητήρια σε ιστορικούς συλλόγους, να δούμε τι θα φερει η επόμενη μέρα. Παντως χωρίς την προοπτική της superleague, δύσκολα θα μπουν εν μέσω κρίσης δυνατοί επενδυτές σε ομαδες με τεράστια χρέη. Ή και να μπουν, θα κάνουν διαχείριση για κάποια χρόνια.
Να τα βλέπουμε εμείς αυτά, οταν παραπονιομαστε που δεν γίνονται μεταγραφες. Χωρίς εσοδα, χωρις Ευρώπη και με γηπεδο στα σκαριά.
Η επόμενη μέρα για το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρο θα είναι πολύ περίεργη. Ελπίζω η uefa να ξανασκεφτει το μοίρασμα των χρημάτων, και οι νέες συμφωνίες να περιλαμβάνουν όλες τις ευρωπαϊκές διοργανωσεις.
Το καλό είναι πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε θέση ισχύος χωρίς χρέη, με δυνατότητα να ξοδέψει χρήμα και με καλό (;) υλικό για να χτίσει ομαδα.
Τιποτα άλλο, τρέξιμο από τους ιθύνοντες με λογική doom και βάση στην ευρωπη, να εκμεταλλευτουμε την κατάσταση και να γιγαντωσουμε την ομαδα.
Λογικα έχουν τεράστιες χασουρες και πήγαν να το σώσουν.
Πλέον πωλητήρια σε ιστορικούς συλλόγους, να δούμε τι θα φερει η επόμενη μέρα. Παντως χωρίς την προοπτική της superleague, δύσκολα θα μπουν εν μέσω κρίσης δυνατοί επενδυτές σε ομαδες με τεράστια χρέη. Ή και να μπουν, θα κάνουν διαχείριση για κάποια χρόνια.
Να τα βλέπουμε εμείς αυτά, οταν παραπονιομαστε που δεν γίνονται μεταγραφες. Χωρίς εσοδα, χωρις Ευρώπη και με γηπεδο στα σκαριά.
Η επόμενη μέρα για το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρο θα είναι πολύ περίεργη. Ελπίζω η uefa να ξανασκεφτει το μοίρασμα των χρημάτων, και οι νέες συμφωνίες να περιλαμβάνουν όλες τις ευρωπαϊκές διοργανωσεις.
Το καλό είναι πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε θέση ισχύος χωρίς χρέη, με δυνατότητα να ξοδέψει χρήμα και με καλό (;) υλικό για να χτίσει ομαδα.
Τιποτα άλλο, τρέξιμο από τους ιθύνοντες με λογική doom και βάση στην ευρωπη, να εκμεταλλευτουμε την κατάσταση και να γιγαντωσουμε την ομαδα.
Τα φεγγάρια αλλάζουν γρήγορα.
Πως μας φαίνεται που η άλλοτε κραταιά Σάλκε, που κάναμε αμάν, από απόψε οριστικά στη Β?
Πως μας φαίνεται που η άλλοτε κραταιά Σάλκε, που κάναμε αμάν, από απόψε οριστικά στη Β?
Αν αυτοί οι 8-10 σύλλογοι αποφασίσουν να πουλήσουν ταυτόχρονα και κανεις από αυτούς δεν είναι διατεθειμένος να αγοράσει, οι τιμές των παικτών θα πάνε στα τάρταρα. Αυτοί που κοστολογούνταν στα 200 χαρτιά θα φεύγουν για 50. Νομίζω ότι αυτό είναι ικανό να γκρεμίσει τις αξίες όλων των ποδοσφαιριστών σαν ντόμινο.bersekeros έγραψε:Καλά. Αυτοί είναι οι πιο καταχρεωμένοι... γι'αυτό.....john4serres έγραψε:Επειδή παρακολουθώ μέσω twitter τις εξελίξεις από Ισπανία μεριά δεν είδα τίποτα!icue έγραψε:Δεν θεωρω απιθανο ο Περεθ να ειχε πεισει τα αμερικανακια οτι δεν θα υπαρχουν ιδιαιτερες αντιδρασεις. Αυτο που εγινε τις δυο τελευταιες μερες, ειδικα στην Αγγλια, δεν εχει ξαναγινει και σιγουρα δεν το περιμεναν.
Ο Πέρεθ ενώ βυθίζεται ο τιτανικός, συνέχιζει να το παίζει μαέστρος στην ορχήστρα του πλοίου.
Αγαπούλα πούλα!!!!
Να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, παίκτες κλπ και να εξυγειανθούν οικονομικώς οι κουφάλες.
Ώρα να πουλήσουμε τον Τζολη και με τα χρήματα να φέρουμε σε κανένα χρόνο τον Σαλαχ.

Επίσης η UEFA τώρα δεν πρέπει να τους δώσει τίποτα.
Τώρα είναι που πρέπει να περάσει ότι θέλει να περάσει.
Salary cup? Χρήματα σε μικρότερες ομάδες; Αλλαγές σε τσουλου;
Τώρα που οι άλλοι παίξανε το τελευταίο τους χαρτί και διαλύονται, τώρα είναι που δεν κανεις πίσω.
Τώρα που οι άλλοι παίξανε το τελευταίο τους χαρτί και διαλύονται, τώρα είναι που δεν κανεις πίσω.
Πιστεύω ότι η κίνηση να αποχωρήσουν τόσο εύκολα κάποιες ομάδες δείχνει περισσότερο ( σε εμένα) ότι η συμμετοχή τους σ αυτό το εγχείρημα ήταν εξαιτίας των πιέσεων που δέχονται από τις τράπεζες και τους δανειστές τους βλ JP Morgan.
Η ουσία είναι να καταλάβουν εκεί στην ουεφα ότι το να ισχυροποιούν κάποιους συλλόγους τόσο πολύ κάποια μέρα θα το βρουν μπροστά τους,για αυτό και θα πρέπει να παρόν σοβαρά μέτρα ώστε να κλείσει η ψαλίδα των ομάδων
Η ουσία είναι να καταλάβουν εκεί στην ουεφα ότι το να ισχυροποιούν κάποιους συλλόγους τόσο πολύ κάποια μέρα θα το βρουν μπροστά τους,για αυτό και θα πρέπει να παρόν σοβαρά μέτρα ώστε να κλείσει η ψαλίδα των ομάδων
- bersekeros
Αυτό θα είναι πάρα πολύ καλό για το ποδόσφαιρο εάν συμβεί. Ας υπάρξει εξυγίανση και εξορθολογισμός.gika έγραψε:
Αν αυτοί οι 8-10 σύλλογοι αποφασίσουν να πουλήσουν ταυτόχρονα και κανεις από αυτούς δεν είναι διατεθειμένος να αγοράσει, οι τιμές των παικτών θα πάνε στα τάρταρα. Αυτοί που κοστολογούνταν στα 200 χαρτιά θα φεύγουν για 50. Νομίζω ότι αυτό είναι ικανό να γκρεμίσει τις αξίες όλων των ποδοσφαιριστών σαν ντόμινο.
Ώρα να πουλήσουμε τον Τζολη και με τα χρήματα να φέρουμε σε κανένα χρόνο τον Σαλαχ.
Ας σπάσει ή έστω ας μικρύνει τελοσπάντων, αυτή η φούσκα των ακραίων ποδοσφαιρικών υπεραξιών,
που δημιουργεί τις τεράστιες ανισότητες. Να μπει ένα μέτρο, μια χρυσή τομή, μια μέση λύση.
Ένα έστω πιο δίκαιο σύστημα διαχείρισης της κατανομής των πόρων / χρημάτων,
από αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Συμφωνώ 1926%. Μακάρι.gika έγραψε:Επίσης η UEFA τώρα δεν πρέπει να τους δώσει τίποτα.
Γιατί αυτή (η UEFA) εξέθρεψε το τέρας, που κόντεψε να κατασπαράξει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
- Montrealiotis
Αρχίζω να πιστεύω, μετά τις απολογητικες δηλώσεις και τα συγνώμη κάναμε λάθος, ότι όντως κάνανε πίσω λόγω των αντιδράσεων του κοσμου.
Μακάρι να είναι έτσι και να σημαίνει ότι ο λαός έχει ακόμη δύναμη και δεν είμαστε τα πρόβατα που πίστευαν.
Από ότι φαίνεται τους τυφλωσε η υπερμετρη απληστία
Μακάρι να είναι έτσι και να σημαίνει ότι ο λαός έχει ακόμη δύναμη και δεν είμαστε τα πρόβατα που πίστευαν.
Από ότι φαίνεται τους τυφλωσε η υπερμετρη απληστία