Ο κόσμος παίζει μπάλα II
- john4serres
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Ντοριαν Λεβεκ (ως αριστερό στόπερ) vs Ευθύμη Κουλουρη αυτή την ώρα για το κύπελλο Γαλλίας.
- john4serres
Τελικά αυτή είναι η νέα superleague πιο πολύ γιατί συνωμοσία των νεόπλουτων μοιάζει.
Η Τσέλσι και εσύ την πήδηξαν μετά από μία μέρα από το καράβι αφήνοντας ομάδες που αυτοαποκαλούνται κοινωνικά φαινόμενα να μην ξέρουν από πού τους ήρθε.
Τόσο γερά θεμέλια έχει αυτό το εγχείρημα
Η Τσέλσι και εσύ την πήδηξαν μετά από μία μέρα από το καράβι αφήνοντας ομάδες που αυτοαποκαλούνται κοινωνικά φαινόμενα να μην ξέρουν από πού τους ήρθε.
Τόσο γερά θεμέλια έχει αυτό το εγχείρημα
Πίεσαν με τον τρόπο τους την κατάσταση και κάτι θα πάρουν για να τελειώσει αυτή η ιστορία. Είτε περισσότερα χρήματα, είτε μερικές wild cards, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκίνησαν κάτι τέτοιο και να κάνουν πίσω σε μια μέρα. Σαν μπλόφα μου μοιάζει
-
Ακολουθουν ατλετικο και σιτι απ'οτι διαβαζω.
Μακαρι να μπει και πιο βαθεια το μαχαιρι και να μην εχουν παρει καποιου ειδους ανταλλαγματα απ'την ουεφα.
Μακαρι να μπει και πιο βαθεια το μαχαιρι και να μην εχουν παρει καποιου ειδους ανταλλαγματα απ'την ουεφα.
Η ΦΙΦΑ που έδωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και κάνει τ στραβά μάτια στο θάνατο των εργατών κ η ΟΥΕΦΑ που σαν νταβατζής εισπρατει τ περισσότερα από τα έσοδα του Τσαμπιονς Λιγκ, φωνάζουν στις ομάδες της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκα πως δεν είναι το παν το χρήμα.
Ανεκδοτο..
Ανεκδοτο..
Μου θύμισε πραξικόπημα στην Τουρκία. Σε μια μέρα έληξε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
- bersekeros
john4serres έγραψε:Πήρε τον πουλόπουλο και ο Woodward από το Manchester.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Και ο ''έμπορος'' του Τορίνο, Ανιέλι, επίσης τονπούλογλου.
-
- bersekeros
Ο ανιέλι δήλωσε την παραίτησή του από την προεδρία της Γιουβέντους όπως και ο Εντ Γούντγορντ της Γιουνάιτεντ.
Οι αμερικάνοι της Man Utd αναζητούν αγοραστή και θέλουν να φύγουν, ο ανιέλι δεν είπαν ακόμα αν θα πουλήσει.
Οι αμερικάνοι της Man Utd αναζητούν αγοραστή και θέλουν να φύγουν, ο ανιέλι δεν είπαν ακόμα αν θα πουλήσει.
- potamda
- Bet Guru 2023
Να η ευκαιρία για τον Κάρυ! Ομάδα στο νησί έχει το αφεντικό, να μην πάρει μία κι αυτός;
Οι άλλοι πάνε να κάνουν καινούργια Λίγκα και την ονομάζουν superleague... Πού πάτε ρε γατάκια με αυτό το όνομα, καταδικασμένοι να αποτύχετε ήσασταν