11.Χρήστος Τζόλης
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Καλόμαθε η γριά στα σύκα, είστε μερικοί. Αμαρτία να ζητάτε και τα ρέστα από το παιδάκι.
- PAOK_Antarctica
Δεν είδα κανέναν να ζητάει ρέστα.
Ο Τζόλης ακολουθεί την πτωτική πορεία ολόκληρης της ομάδας.
Σίγουρα δεν φταίει αυτός.
Εσύ δεν το έκανες, αλλά κάποιοι βγάζουν παράπονο.PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν είδα κανέναν να ζητάει ρέστα.
Δικαιουται να ειναι ντεφορμε χωρις να μας φταιει κανεις. Με Γκαρσια πετουσε φωτιες στην αιντχοβεν, τωρα ο Γκαρσια τον εριξε?Parolos έγραψε:19 χρονών 41 παιχνίδια ήδη, πρώτη επαγγελματική χρονιά.
Αν πετούσε για 50 ματς στη σεζόν θα ήταν επιπέδου Ρόναλντο απλά.
Είπαμε να υπερβάλλουμε λίγο για να τα βγάλουμε όλα λάθος αλλά όχι κι έτσι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Oντως με την Αιντχοβεν εβγαζε φλογες,φλογες εβγαζε για ενα διαστημα και ο Καντουρι και ο ζιφκοβιτς,ακομα και ο Νταγκλας,οι Κρμεντσικ,Ουαρντα στα πρωτα τους παιχνιδια και ολως τυχαιως οσο περναει ο καιρος ο ενας ειναι χειροτερος απο τον αλλο αλλα προς Θεου δεν φταιει ο προπονητης...
Γιατι ειρωνευεσαι τζος? Γιατι "προς θεου"? Που ειδες να λεμε οτι δε φταιει ο προπονητης καθολου?
-
Πρεπει να τον δωσουμε δανεικο στην Ντορτμουντ ή στην ΜανΓιου να ψηθει ενα χρονο ωστε οταν επιστρεψει να μπορει να σταθει αξιοπρεπως στα ντερμπι. 

- john4serres
-
Εμένα μου μοιάζει απλά κουρασμένος, λογικό το θεωρώ πρώτη επαγγελματική σεζόν με τέτοιο ρόλο ειδικά
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
42 ματς στην πλάτη στην πρώτη επαγγελματική χρονιά.
Λογικό να μην μπορεί να αποδώσει.
Αν έβγαζε 50 ματς τρένο θα μιλούσαμε για επίπεδο Κριστιάνο.
Λογικό να μην μπορεί να αποδώσει.
Αν έβγαζε 50 ματς τρένο θα μιλούσαμε για επίπεδο Κριστιάνο.
- Shivaspace
τυχερός ο Τζόλης που έχει τον Pablo προπονητή.
η παιχτάρα μας έχει φοβερό ταλέντο αλλά πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ!
πόσα και πόσα ταλέντα έχουν χαθεί έτσι.. γρήγορη μεταγραφή στο εξωτερικό αλλά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά ?? κυρίως για τον πάιχτη δηλαδή. Πιστεύω ο προπονητής του σκέφτεται πιο υπεύθυνα γι αυτόν, από κάθε οπαδό και αυτό είναι κάτι που θαυμάζω γιατί δείχνει άνθρωπο που αγαπάει τους παίχτες του, έστω κι αν αυτό σημαίνει δύσκολες αποφάσεις.
δουλειά πολύ Χρηστάρα σκύλιασε ακόμα περισσότερο , έχεις τον πιο δίκαιο προπονητή στον κόσμο.

η παιχτάρα μας έχει φοβερό ταλέντο αλλά πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ!
πόσα και πόσα ταλέντα έχουν χαθεί έτσι.. γρήγορη μεταγραφή στο εξωτερικό αλλά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά ?? κυρίως για τον πάιχτη δηλαδή. Πιστεύω ο προπονητής του σκέφτεται πιο υπεύθυνα γι αυτόν, από κάθε οπαδό και αυτό είναι κάτι που θαυμάζω γιατί δείχνει άνθρωπο που αγαπάει τους παίχτες του, έστω κι αν αυτό σημαίνει δύσκολες αποφάσεις.
δουλειά πολύ Χρηστάρα σκύλιασε ακόμα περισσότερο , έχεις τον πιο δίκαιο προπονητή στον κόσμο.

- ΑποστόληςΑ
19 ετών και 3 μηνών περίπου.black death έγραψε:Ησυχα παιδια. 18 χρονων πηρε μισο χρονο την επιθεση πανω του. Υπομονη...