Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010

Άβαταρ μέλους
Moz

Re: ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕIAΣ 2009-2010

Δημοσίευση από Moz »

Μπορεί κάποιοι να βιαστούν να πουν ότι οι τιμές είναι τσιμπημένες σε σχέση με πέρσι, αλλά η ομάδα αλλάζει επίπεδο σιγά σιγά και όπως σε όλες τις περιπτώσεις ισχύει ο κανόνας της προσφοράς και ζήτησης...

Απλά οικονομικά, όσο μεγαλύτερη η ζήτηση, τόσο ανεβαίνει η τιμή για να επιτευχθεί μια κατάσταση ισορροπίας...

Το μόνο ΔΥΣΤΥΧΩΣ που απομένει είναι ένα καινούριο γήπεδο αντάξιο της ομάδας που χτίζεται...
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Παιδια κατάλαβε κανείς τι γίνεται αν έχω διαρκείας και θέλω φέτος να πάρω σε άλλη θύρα; Δηλαδή μπορώ να πάω στην 1η περίοδο ανανέωσης και να το ρυθμίσω η πρέπει να περιμένω να χάσω τη μία θέση και να πάω στη 2η περίοδο και να πάρω νέο σε άλλη θύρα (κάτι το οποίο δεν θα το ρίσκαρα φυσικά).

:x
Πάμε δυνατά και φέτος να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ!!!
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ψιλοτσιμπιμενες οι τιμες (στην 5 που ειμαι ειναι +40% απο περσι αφου ρο πηρα 250€) θα περιμενα κατι καλυτερο αλλα αφου θελω κουτσιανικουλη κλπ θα τα πληρωσω και θα ελπιζω να δω μια πορεια σαν την φετινη. θα ηθελα μια πιο φιλικη πολιτικη οπως περσι που για ενα διαστημα ηταν λιγο ποιο φτηνα ή ενα ψιλοδωρακι ετσι σαν αναγνωριση της προσπαθειας που κανουμε και εμεις. τεσπα ΠΑΟΚ εισαι και ξερεις οτι οπως πληρωνες θα πληρωνεις μια ζωη αλλα το παραπονο μου θα το λεω.

ΥΓ : αν και οταν γινει το νεο γηπεδο ποσο θα κοστιζει ενα διαρκειας???? :shock:
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Δεν χρειάζεται βιασύνη...Μια ανανέωση θα κάνουμε... :) :) :) :) :) :) Και του χρόνου θα είμαστε πάλι εκεί για την ΠΑΟΚάρα μας!!! :x :x :x
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ntinos έγραψε:Παιδια κατάλαβε κανείς τι γίνεται αν έχω διαρκείας και θέλω φέτος να πάρω σε άλλη θύρα; Δηλαδή μπορώ να πάω στην 1η περίοδο ανανέωσης και να το ρυθμίσω η πρέπει να περιμένω να χάσω τη μία θέση και να πάω στη 2η περίοδο και να πάρω νέο σε άλλη θύρα (κάτι το οποίο δεν θα το ρίσκαρα φυσικά).

:x
Πάμε δυνατά και φέτος να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ!!!
λογικα μπορεις να πας στην θυρα που θες και να παρεις σε μια κενη θεση. ουσιαστικα ειναι σαν να αγοραζεις ενα νεο διαρκειας και να μην ανανεωνεις το παλιο σου. τωρα αν δεν βρεις μια καλη θεση θα πρεπει να περιμενεις μεχρι να ανοιξουν οι θεσεις στις 3 ιουλιου
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

OI τιμες μου φενεται οτι ειναι αναμενομενες της φετινης πορειας...τα παλαιοτερα χρονια δεν περιλαμβανονταν και οι ομιλοι του ουεφα????

και κατι αλλο αν ξερει κανεις γτ δεν το ειδα στο paokfc...για παιδια κατω των 15 ισχυει η μιση τιμη?????? :evil:
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

Παιδια τα διαρκειας φαινονται να ειναι πιο ακριβα..αλλα αυτο οφειλεται και στο οτι ειναι μαζι και το κυπελλο Uefa..κατι το οποιο δεν ειχαμε περσι..οποτε κατα τη γνωμη μου οι τιμες ειναι καλες!!!

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

lefis έγραψε:
ΥΓ : αν και οταν γινει το νεο γηπεδο ποσο θα κοστιζει ενα διαρκειας???? :shock:
κλαφτα lefis κλαφτα..... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
SHREK

Δημοσίευση από SHREK »

Με μία πρώτη ματία μου φάνηκαν τσημπημένα φέτος τα διαρκείας, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μεροκαματίαρης και είανι πολλά τα 200ε με κανα 100ε γεια τους αγώνες που δεν σημπεριλαμβάνωντε στο διαρκίας βλέπω ομήλους ουεφα και δυστηχώς το μίνι πρωτάθλημα.
Και μην ξεχνάμε θα έχουμε πάλι κινήσης γεία αγορά των μετοχών, δεν πρέπει κανείς να εκμεταλεύετε την αρώστια και την τρέλλα που έχει ο λάος μας.
Και μην ξεχνάμε φέτος μπήκανε πολλόί τζαμπατζήδες στα παιχνίδια πρωταθλήματος θα ήθελα να μάθω εάν θα τους κόπσουν μαχαίρι.
Συγνώμη γεια τα σκληρά λόγια αλλά πυστεύω πως θα υπάρχουν αντιδράσεις...
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Προσφορά και ζήτηση φίλοι μου... Καλώς ή κακώς ο ΠΑΟΚ είναι μια εταιρεία που προσβλέπει στο κέρδος, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά (δεν πιστεύω να ξέχασε κανένας τα χρέη) για να μεγαλώνει και να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο...

Δε γίνεται να ζητάμε μεταγραφές και υπερβάσεις αλλά να βρισκόμαστε σε τιμές διαρκείας και εισιτηρίων σε εποχές Γούμενου και Μπατατούδη...

Το μόνο που δεν συμβαδίζει με την αναγέννηση του ΠΑΟΚ είναι το απαρχαιωμένο μας γήπεδο...

:shock:
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

+100000000000 με SHREK
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι πανάκριβα. Αν ήταν 200 με ουέφα κ πλευ όφ, οκ. Αλλά 200 σκέτο είναι ακριβά. Δεν είναι καλό να πατάνε στην τρέλα του ΠΑΟΚτσή.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αυτο που λεει ο SHREK ειναι παρα πολυ σημαντικο. εγω φετος, οπως και πολλα χρονια τωρα, πληρωσα αλλα εβλεπα καποιους εξυπνουν να μπαινουν κουτρα και ενιωθα μ@λ@κ@ς. φετος αν συνεχισει το ιδιο θα αισθανομαι πολυ περισσοτερο γιατι θα δωσω και 100€ παραπανω που δεν μου περισσευουν. οπως επισης σωστη η παρατηρηση για τις εκπτωσεις στους εκτος θεσσαλονικης, στα παιδια, τους φανταρους και θα μπορουσαν φετος να βαλουν και τους ανεργους. ας ελπισουμε να μην μειωθουν τα διαρκειας και αν συμβει αυτο ο μοναδικος λογος θα ειναι ο τιμοκαταλογος.
Επισης δεν διευκρινιζεται τροπος πληρωμης με πιστωτικες αν υπαρχουν δοσεις δλδ κλπ.
Άβαταρ μέλους
SHREK

Δημοσίευση από SHREK »

moz και γώ την θέλω την αναγένηση αλλα είναι και κάπιες λεπτομέριες...
βλεπε ανηκτές πόρτες να μπαίνει όπιος νάναι μέσα, αντηκήμενα στον αγωνηστικό χώρο κάνοντας κακό στην ομάδα, αλλά όπωε είπα ο λάος του ΠΑΟΚ έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα και δυστηχώς αναγκαζομαστε να κοιτάμε και καταστάσεις που έχουν γίνει
Άβαταρ μέλους
peris

Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010

Δημοσίευση από peris »

οι κατοχοι διαρκειας θα εχουν προτεραιοτητα στα εισητηρια των αγωνων στους οποιους αυτα δεν ισχυουν?
Άβαταρ μέλους
Moz

Δημοσίευση από Moz »

Φίλε μου Shrek συμφωνώ με όσα λες για τους τζαμπατζήδες και την συμπεριφορά του κόσμου, αλλά το topic αυτό είναι για τις τιμές αν κατάλαβα καλά...

Το πως ΠΡΕΠΕΙ να αντιδράσει η ΠΑΕ σε αυτά τα περιστατικά ίσως να πρέπει να συζητηθεί σε ένα άλλο θέμα και εγώ μαζί σου είμαι...

Θέλω ΣΚΛΗΡΗ αντιμετώπιση σε κάθε είδους "στοιχείο" που χαλάει αυτό που πάμε να φτιάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, διοίκηση-παίκτες-προπονητές-φίλαθλοι...

Αλλά νομίζω πως θα είμαστε off-topic αν το συζητήσουμε εδώ...

:shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”