Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από Mīngus »

Mitsospaoki4 έγραψε:Mingus για αυτό το σχόλιο το λέω

Αυτή τη στιγμή ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Μας είπε τι θέλει και τι δεν θέλει... Έχουν έρθει άτομα που ζήτησε και έχουν φύγει όσοι δεν ήθελε να έχει κοντά του! Ο Γκαρσία είναι ένας άνθρωπος που είχε 80 ματς αήττητη την Κ19. Μην μειώνουμε τον προπονητή και λέμε ότι ήταν στις ακαδημίες. Ο ΠΑΟΚ έχει τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα».
Ναι, προσωπικά το θεωρώ αυτονόητο ότι αυτή τη στιγμή επικοινωνιακά θα στηριχθεί ο Γκαρσία για το καλό των βραχυπρόθεσμων στόχων.
Δυσκολεύομαι να εκλάβω αυτές τις δηλώσεις ως ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής, γιατί νομίζω οποιοσδήποτε ήταν στη θέση του Γκαγκάτση πάνω κάτω τα ίδια θα έλεγε.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Gospi έγραψε:Αν περιμενουμε να περασουν συνεντευξη κι απο τον ιδιοκτητη για να διαλεξουμε ΤΔ, την κατσαμε...
Ο,τι να ναι κυριολεκτικά.
Απο συνεντευξη πέρασαν και οι Νπρανκο Ρεμπε και ειδαμε τα χαΐρια τους...
Ας πει καποιος στον κατα τα αλλα συμπαθη Μακη πως το χρονικο σημειο π ειμαστε ειναι το κρισιμοτερο για τον σχεδιασμο του αγωνιστικού με φοντο την επομενη σεζον...
Αν λοιπον δεν έρθει μεσα σε μια βδομαδα, τοτε ας ερθει καλυτερα Σεπτεμβρη, να μην του χρεωθει αδικα ο αστειος σχεδιασμος του καλοκαιριου...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό βέβαια έρχεται και σε μια μικρούλα σύγκρουση και με τη δήλωση του Γιώργη τι χρειάζεται Ο Ιβάν? Υπάρχει ο CEO Γκακάτσης είχε πει. Τώρα που έχουμε και εμπειρότατο αναπληρωτή CEO, o Ιβάν θα τις κάνει τις συνεντεύξεις?
Το λένε και εταιρικό ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Mitsospaoki4 έγραψε:Εντωμεταξύ ξεκαθάρισε νομίζω ότι ο Γκαρσία θα ειναι εδώ και του χρόνου..
Μπα

Αυτή τη στιγμή ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια, είπε.

Τα bold τα έβαλα εγώ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

seaman έγραψε:
Gospi έγραψε:Αν περιμενουμε να περασουν συνεντευξη κι απο τον ιδιοκτητη για να διαλεξουμε ΤΔ, την κατσαμε...
Ο,τι να ναι κυριολεκτικά.
Απο συνεντευξη πέρασαν και οι Νπρανκο Ρεμπε και ειδαμε τα χαΐρια τους...
Ας πει καποιος στον κατα τα αλλα συμπαθη Μακη πως το χρονικο σημειο π ειμαστε ειναι το κρισιμοτερο για τον σχεδιασμο του αγωνιστικού με φοντο την επομενη σεζον...
Αν λοιπον δεν έρθει μεσα σε μια βδομαδα, τοτε ας ερθει καλυτερα Σεπτεμβρη, να μην του χρεωθει αδικα ο αστειος σχεδιασμος του καλοκαιριου...

Αυτό βέβαια έρχεται και σε μια μικρούλα σύγκρουση και με τη δήλωση του Γιώργη τι χρειάζεται Ο Ιβάν? Υπάρχει ο CEO Γκακάτσης είχε πει. Τώρα που έχουμε και εμπειρότατο αναπληρωτή CEO, o Ιβάν θα τις κάνει τις συνεντεύξεις?
Το λένε και εταιρικό ΕΛΕΟΣ
Συμφωνώ απολυτα!
Βεβαια τοσο ο CEO οσο και ο αναπληρωτης εχουν μαυρα μεσανυχτα απο μπαλα ..
Το ιδιο ισχυει βεβαια και με την ιδιοκτησια!
Γ αυτο φωναζουμε τοσο καιρο για την απαραιτητη παρουσια ενος Αθλητικου Διευθυντη μαζι με ολα τα αλλα...

Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Διαβάζοντας αυτά που ειπώθηκαν:
1) Προπονητής υπάρχει στηρίζεται και θα υπάρχει, γιατί έχει και άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο
2) Στηρίζουμε τον προπονητή και προσπαθούμε να κάνουμε ότι ζητάει τόσο σε τεχνικό τιμ όσο και σε παικτικό
3) Εϊμαστε σε διαδικασία επιλογής του καινούριου τεχν. διευθυντή τον οποίο όμως θα περάσουμε από κόσκινο αυτήν την φορά μην πάθουμε τα ίδια.
4) Τρέχουμε τις εξελίξεις με το Καφτατζόγλιο, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε, ότι δε θα προκύψει τίποτα με την Τούμπα.
5) Ο Ιβάν ασχολείται αρκετές ώρες καθημερινά με την ομάδα. Θα έρθει τον Ιούλιο Ελλάδα, αλλά για να έρθει πρέπει να έχει κάνει το εμβόλιο Σπουτνικ.
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Για να το ευθυμησουμε λίγο, αφού θα κάνει το σπουτνικ, θα έρθει....σεληνιασμενος :opaokara:
Θα απογειωθουμε και εμεις( ο σύλλογος) μαζί του :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό των περισσότερων που είπε ο Γκαγκάτσης άλλωστε το συγκεκριμένο κάτι σαν non-paper έχει καθαρά επικοινωνιακό χαρακτήρα, να δώσει το στίγμα στον κόσμο ότι η διοίκηση είναι εδώ παρά να πει συγκεκριμένα πράγματα. Mόνο για το ότι στηρίζεται ο προπονητής είναι κάπως σαν είδηση.

Εμένα δύο είναι οι ενστάσεις μου σε αυτά που είπε ο Γκαγκάτσης.

1) Στο πόσο εργαλειακή είναι η χρήση αυτού του "ΠΑΟΚ πάνω από όλα" και μάλιστα όταν γίνεται αναφορά στον Λουτσέσκου.

Με τη λογική "ΠΑΟΚ πάνω από όλα" και η διοίκηση ήταν κατώτερη των περιστάσεων που δεν κράτησε τον καλύτερο προπονητή της μετά από την καλύτερη χρονιά.

2) Η πρώτη πρόταση που αναφέρει στο θέμα προπονητή είναι ότι ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο 2 χρόνια.... Δεν το πιάνω αυτό.. Άρα τον κρατάμε επειδή μας κρατάει με το συμβόλαιο? Υπάρχει κάποιος που αξιολογεί τον προπονητή?

Δεν ξέρω αν πρέπει να φύγει ή όχι, δεν είμαι κατάλληλος αλλά η αναφορά στο συμβόλαιο δείχνει πόσο τεχνοκρατικά παίρνονται οι αποφάσεις χωρίς ενσωμάτωση ποδοσφαιρικών/αγωνιστικών κριτηρίων.

Η διοίκηση θα μάθει ποτέ από τα λάθη της?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Στο θέμα του Γκαρσία όπως και στου τεχνικού διευθυντή, τα είπε λίγο περίεργα τα πράγματα είναι η αλήθεια.

Για τον Γκαρσία ίσως έχουν δίκιο τα παιδιά και να θέμα επικοινωνίας.
Θα φανεί από εδώ και πέρα τι έχουν στο μυαλό τους..
anatolikos2

Δημοσίευση από anatolikos2 »

Η αναφορά στο συμβόλαιο του Γκαρσία έχει την έννοια "Για τα επόμενα 2 χρόνια μην ξαναρωτήσετε για το θέμα του προπονητή. Η ομάδα έχει προπονητή". Σε 2 χρόνια τα ξαναλέμε.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Salvador Allende έγραψε: 1) Στο πόσο εργαλειακή είναι η χρήση αυτού του "ΠΑΟΚ πάνω από όλα" και μάλιστα όταν γίνεται αναφορά στον Λουτσέσκου.

Με τη λογική "ΠΑΟΚ πάνω από όλα" και η διοίκηση ήταν κατώτερη των περιστάσεων που δεν κράτησε τον καλύτερο προπονητή της μετά από την καλύτερη χρονιά.

2) Η πρώτη πρόταση που αναφέρει στο θέμα προπονητή είναι ότι ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο 2 χρόνια.... Δεν το πιάνω αυτό.. Άρα τον κρατάμε επειδή μας κρατάει με το συμβόλαιο? Υπάρχει κάποιος που αξιολογεί τον προπονητή?
Όσον αφορά το 2, θα ήθελα να σχολιάσω,
ότι ο τελευταίος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος έφυγε κανονικά στη λήξη του συμβολαίου του,
ήταν ο Φερνάντο Σάντος, τον Ιούνιο του 2010.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Κι εγώ θα απαντήσω ότι και ο Λούτσε είχε συμβόλαιο όταν έφυγε και η διοίκηση έκανε δεκτή τη μεταγραφή.

Όπως επίσης, ότι το ίδιο έκανε και με τον Αμπέλ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

bersekeros έγραψε:
Salvador Allende έγραψε: 1) Στο πόσο εργαλειακή είναι η χρήση αυτού του "ΠΑΟΚ πάνω από όλα" και μάλιστα όταν γίνεται αναφορά στον Λουτσέσκου.

Όσον αφορά το 2, θα ήθελα να σχολιάσω,
ότι ο τελευταίος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος έφυγε κανονικά στη λήξη του συμβολαίου του,
ήταν ο Φερνάντο Σάντος, τον Ιούνιο του 2010.
Νομίζω και ο Ίβιτς. Όχι;
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Salvador Allende έγραψε:Κι εγώ θα απαντήσω ότι και ο Λούτσε είχε συμβόλαιο όταν έφυγε και η διοίκηση έκανε δεκτή τη μεταγραφή.

Όπως επίσης, ότι το ίδιο έκανε και με τον Αμπέλ.
Αυτό που έγραψα είναι ότι για τον οποιοδήποτε λόγο δεν ίσχυσε η αρχική διάρκεια του συμβολαίου.

Αν δεν κάνω λάθος, αυτό που γράφεις, δεν είναι ακριβές. Ο Λούτσος ενεργοποίησε buy out clause.

Στην περίπτωση Φερέιρα, ΝΑΙ έγινε μεταγραφή, στην οποία συμφώνησε η Διοίκηση.

@gika Δεν θυμάμαι για τον Ίβιτς φίλε. Μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο είχε;
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Κοινή συναινέσει λύθηκε με τον Ίβιτς από δική του πρωτοβουλία.

Berse αυτό θέλω να πω στο πρώτο σχόλιο. Ακόμα κι αν ενεργοποίησε buy out τι έκανε η διοίκηση για να τον κρατήσει..
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Salvador Allende έγραψε:Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό των περισσότερων που είπε ο Γκαγκάτσης άλλωστε το συγκεκριμένο κάτι σαν non-paper έχει καθαρά επικοινωνιακό χαρακτήρα, να δώσει το στίγμα στον κόσμο ότι η διοίκηση είναι εδώ παρά να πει συγκεκριμένα πράγματα. Mόνο για το ότι στηρίζεται ο προπονητής είναι κάπως σαν είδηση.

Εμένα δύο είναι οι ενστάσεις μου σε αυτά που είπε ο Γκαγκάτσης.

1) Στο πόσο εργαλειακή είναι η χρήση αυτού του "ΠΑΟΚ πάνω από όλα" και μάλιστα όταν γίνεται αναφορά στον Λουτσέσκου.

Δεν ξέρω αν πρέπει να φύγει ή όχι, δεν είμαι κατάλληλος αλλά η αναφορά στο συμβόλαιο δείχνει πόσο τεχνοκρατικά παίρνονται οι αποφάσεις χωρίς ενσωμάτωση ποδοσφαιρικών/αγωνιστικών κριτηρίων.

Η διοίκηση θα μάθει ποτέ από τα λάθη της?
Εγώ προσωπικά το αντιλήφθηκα λίγο διαφορετικά.
Ότι το θέμα προπονητή δεν πρέπει να ανοίγει κάθε φορά, από την στιγμή που έχουμε ένα συμβόλαιο 3 ετών με τον Γκαρσία και ότι τον στηρίζουμε ανεξαρτήτος αποτελέσματος.

Η διοίκηση φαίνεται ότι είναι της λογικής ότι κ. Λουτσέσκου είχες τον πρωταθλητή και ήσουν ο πιο επιτυχημένος, και μόλις ήρθε το πολύ καλύτερο συμβόλαιο, αποφάσισες να φύγεις χωρίς να υπολογίσεις το κόστος στην ομάδα. Επίσης το ότι πέτυχες δεν ήταν μόνο δικό σου κατόρθωμα αλλά και του Ιβάν που πλήρωνε ένα υλικό και μπάτζετ μεγαλύτερο του γαύρου. Επίσης η ομάδα πλήρωσε την ρήτρα και σε πήρε από τον ΠΑΟΚ όπου δεν πέφτει πλέον λόγος σε εμάς σαν διοίκηση του ΠΑΟΚ, καθώς μόνος κάνεις την επιλογή σου.
Τώρα που τελείωσες από εκεί γυρνάς και λες δεν αποκλείω να ξαναγυρίσω, αλλά εμείς δεν μπαίνουμε στην διαδικασία, γιατί παρότι είσαι ο πιο επιτυχημένος ο ΠΑΟΚ προχώρησε. Επίσης ο Γκαγκάτσης είπε ότι όλο αυτό το θέμα του προπονητή και το όνομα του Λουτσέσκου βγαίνει στην επιφάνεια λόγω την καθοδικής πορείας της ομάδας και μόλις ορθοποδήσει η ομάδα δεν θα υφίσταται.

Γενικά βλέπω ότι ο Λουτσέσκου εργαλοποιεί τα επιτεύγματα του στον ΠΑΟΚ και την πίστη στις ικανοτητές του από μεγάλη μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ, για να ξαναγυρίσει ή να πάει κάπου παραπάνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”