20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Obdulio »

renegade έγραψε: Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι δεν ξέρουν, ότι οι συζητήσεις μεταξύ προπονητή και ποδοσφαιριστών ( ειδικά των έμπειρων) για θέματα τακτικής και προπονησης είναι φυσιολογικά και γίνονται παντού και από όλους, για αυτό καλό είναι να μην πιάνονται κάποιοι από τη δήλωση του βιερίνια ότι είπε στον φερέιρα ότι δεν ταιριάζει αυτό το σύστημα στην ομάδα
Για τα άλλα θεωρώ πως έχω γράψει επαρκώς την άποψή μου.
Σε αυτό θα προσθέσω μόνο οτι: Δημόσιες και επανειλημμένες συζητήσεις δεν συνηθιζονται (και δεν πρέπει να γίνονται). Ο Κύριος Βιεϊρίνια πολλές φορές για παράδειγμα δήλωνε ότι θέλει να παίζει εξτρέμ. Η μεγαλύτερη συνεισφορά του Λουτσέσκου ήταν ότι κατάφερε να τον γυρίσει μπακ στη θέση του απαράδεκτο Κροάτη που έπαιζε εκεί. Για να γίνει αυτό βέβαια ο Λουτσέσκου χρειάστηκε να του κάνει μεγάλο "ψυχολογικό μασάζ". Μόλις πάντως γύρισε από τον τραυματισμό και ως μπακ είχε ξεπεταχτεί ο Γιαννούλης ο κύριος Βιεϊρίνια ξανάρχισε τα περί εξτρέμ. Η εκτόξευση του Τζόλη του έκοψε τη φορά και επομένως η εναλλακτική που βόλευε ήταν μπακ σε αμυντική τετράδα που είναι λιγότερο απαιτητικό αθλητικά από φουλ μπακ σε τριάδα στόπερ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Obdulio έγραψε: Το αν ο κύριος Βιεϊρίνια κινήθηκε με βάση την ισχυρή φιλία του με τον Βαρέλα ή με το μυαλό στη δικιά του ανανέωση, έχουμε την πολυτέλεια να ξέρουμε τι έγινε ένα χρόνο μετά, ώστε να βγάλουμε όποια συμπεράσματα νομίζουμε.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ REPORT ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Υπάρχει ένας mod να μας απαλάξει από ανθρώπους που μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι με ψευδείς ειδήσεις;

Το ότι αναφέρεται σε όλους με τα ονόματα και στον Βιειρίνια ως ο κύριος Βιειρίνια είναι αρκετά ειρωνικό;

Το ότι κατηγορεί τον Βιειρίνια ότι πίεσε τον Σαββίδη να δώσει 1.5Μ στον Βαρέλα ώστε ένα χρόνο μετά να το εκμεταλευτεί για όφελος του ιδίου, είναι αρκετά προσβλητικό για τον ΑΡΧΗΓΟ της ομάδας μας και μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει φορέσει και έχει τιμήσει την ασπρόμαυρη φανέλα;

Μπορεί κάποιος mod να δώσει κανένα 3μηνο, 6μηνο, ετήσιο ban, ή έστω μέχρι να φέρει αποδείξεις για τα παραπάνω;

Γιατί ΠΑΟΚτσής αυτά που γράφει αυτός, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ.

Εκτός αν θέλετε να ρίξετε ban στον Dim και στον Αποστόλη μόλις δουν τι γράφει ο συγκεκριμένος και πάλι.
ligontakis4

Δημοσίευση από ligontakis4 »

gika έγραψε:
Obdulio έγραψε: Το αν ο κύριος Βιεϊρίνια κινήθηκε με βάση την ισχυρή φιλία του με τον Βαρέλα ή με το μυαλό στη δικιά του ανανέωση, έχουμε την πολυτέλεια να ξέρουμε τι έγινε ένα χρόνο μετά, ώστε να βγάλουμε όποια συμπεράσματα νομίζουμε.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ REPORT ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Υπάρχει ένας mod να μας απαλάξει από ανθρώπους που μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι με ψευδείς ειδήσεις;

Το ότι αναφέρεται σε όλους με τα ονόματα και στον Βιειρίνια ως ο κύριος Βιειρίνια είναι αρκετά ειρωνικό;

Το ότι κατηγορεί τον Βιειρίνια ότι πίεσε τον Σαββίδη να δώσει 1.5Μ στον Βαρέλα ώστε ένα χρόνο μετά να το εκμεταλευτεί για όφελος του ιδίου, είναι αρκετά προσβλητικό για τον ΑΡΧΗΓΟ της ομάδας μας και μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει φορέσει και έχει τιμήσει την ασπρόμαυρη φανέλα;

Μπορεί κάποιος mod να δώσει κανένα 3μηνο, 6μηνο, ετήσιο ban, ή έστω μέχρι να φέρει αποδείξεις για τα παραπάνω;

Γιατί ΠΑΟΚτσής αυτά που γράφει αυτός, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ.

Εκτός αν θέλετε να ρίξετε ban στον Dim και στον Αποστόλη μόλις δουν τι γράφει ο συγκεκριμένος και πάλι.
με την ιδια λογικη και εσυ πρεπει να φας σουτ για αυτα που λες για τον ιβαν οτι παρατησε την ομαδα η γτ δεν ερχετε ελλαδα και γενικα αυτα που λες ειναι το αφηγημα των γαυροσαιτ...
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Φυσικά και ο Βιεϊρίνια έκανε επαφή με την διοίκηση για να μείνω στον ΠΑΟΚ, ήταν σαν ένας άγγελος για εμένα και μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας
https://www.in.gr/2019/05/30/sports/foo ... vieirinia/

Από συνέντευξη στον Arena Fm

Κάποιοι δεν αναγνωρίζουν αυτό που αναγνώριζε ο Βαρέλα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γιατί έρχεται ο Ιβάν Ελλάδα;

Αν δεν βλέπεις τη διαφορά από το "Η ομάδα είναι ανοργάνωτη, κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο, δεν έχει τεχνικό διευθυντή, μιλάει για πρωταθλητισμό αλλά είναι 25 βαθμούς από τον γαύρο, δηλώνει ότι θα κηνυγήσει αυτούς που την κυνήγησαν και ο Σιαμπάνης όχι απλά παίζει ακόμα μπάλα αλλά ζητάει και 300Κ αποζημίωση για τα προσωπικά του δεδομένα, και όλα αυτά την ώρα που ο διοικητικός της ηγέτης της ομάδας έχει να πατήσει στα γραφεία πάνω από ένα χρόνο, ίσως και ενάμιση",

και του "ο Βιειρίνια γέρασε, είναι 35, δεν μπορεί να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά, όλο πιάνει τη μέση του, τα πόδια του και λαχανιάζει στο δεκάλεπτο"

απο το

"ο Βιειρίνια βάζει λόγια στον Σαββίδη και τον παρασύρει ώστε να κονομήσει παραπάνω και να φάει χρήματα από τον ΠΑΟΚ"

τότε έχεις και εσύ πρόβλημα.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

η πουτανα θελει να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει

πλακωσαν και ενισχυσεις
ligontakis4

Δημοσίευση από ligontakis4 »

gika έγραψε:Γιατί έρχεται ο Ιβάν Ελλάδα;

Αν δεν βλέπεις τη διαφορά από το "Η ομάδα είναι ανοργάνωτη, κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο, δεν έχει τεχνικό διευθυντή, μιλάει για πρωταθλητισμό αλλά είναι 25 βαθμούς από τον γαύρο, δηλώνει ότι θα κηνυγήσει αυτούς που την κυνήγησαν και ο Σιαμπάνης όχι απλά παίζει ακόμα μπάλα αλλά ζητάει και 300Κ αποζημίωση για τα προσωπικά του δεδομένα, και όλα αυτά την ώρα που ο διοικητικός της ηγέτης της ομάδας έχει να πατήσει στα γραφεία πάνω από ένα χρόνο, ίσως και ενάμιση",

και του "ο Βιειρίνια γέρασε, είναι 35, δεν μπορεί να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά, όλο πιάνει τη μέση του, τα πόδια του και λαχανιάζει στο δεκάλεπτο"

απο το

"ο Βιειρίνια βάζει λόγια στον Σαββίδη και τον παρασύρει ώστε να κονομήσει παραπάνω και να φάει χρήματα από τον ΠΑΟΚ"

τότε έχεις και εσύ πρόβλημα.
αυτα που εγραφες για ιβαν ηταν το λιγοτερο απαραδεκτα , ουτε στα γαυροσαιτ δεν φτασανε σε τετοιο επιπεδο
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Obdulio έγραψε:
Φυσικά και ο Βιεϊρίνια έκανε επαφή με την διοίκηση για να μείνω στον ΠΑΟΚ, ήταν σαν ένας άγγελος για εμένα και μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας

Όχι, αυτά αλλού.

Το ότι ο Βιειρίνια ήθελε την παραμονή του Βαρέλα, όπως και το ότι ο Λουτσέσκου ήθελε την παραμονή του Βαρέλα τα ξέρουμε. Όπως και το ότι το 99% του κόσμου ήθελε την παραμονή του Βαρέλα επίσης.

Το ότι ο Βιειρίνια το έκανε αυτό υστερόβουλα, βλάπτωντας εσκεμένα την ομάδα, για την προσωπική του κονόμα να μας δικαιολογήσεις.

Το ότι το έκανε όλο αυτό ώστε ένα χρόνο μετά να πάρει και αυτός τα ίδια να μας δικαιολογήσεις.

Τα "ξέρουμε τι έγινε ένα χρόνο μετά" να μας εξηγήσεις.

Αλλά δεν φταις εσύ, αυτοί που σου δίνουν βήμα να στάζεις δηλητήριο για την ομάδα με κάθε ευκαιρία φταίνε. Δεν έχει περάσει πιο αντιΠΑΟΚ άνθρωπος από εδώ μέσα και σε αφήνουν να στάζεις χολή ανενόχλητος.

Edit: in.gr? Βάλε link και από Mega αύριο και γιατί όχι και από το 10.γρ
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να κλείνουμε τα μάτια σε διάφορες πράξεις που έγιναν ένα καλοκαίρι και πέρασαν τέτοιο μήνυμα εντός της ομάδας ώστε το επόμενο καλοκαίρι-όταν θα ανανέωνε ο Βιεϊρίνια-να φτάνουμε σε γελοιότητες παικτών της ομάδας να γράφουν ότι δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς Βιεϊρίνια.

https://www.google.com/amp/s/www.novasp ... a-pic/amp/

Αν καποιοι νομίζετε ότι αυτά διαμόρφωναν το σωστό κλίμα μέσα στην ομάδα, εγώ δεν το νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

gika έγραψε:
Obdulio έγραψε:

Όχι, αυτά αλλού.

Το ότι ο Βιειρίνια ήθελε την παραμονή του Βαρέλα, όπως και το ότι ο Λουτσέσκου ήθελε την παραμονή του Βαρέλα τα ξέρουμε. Όπως και το ότι το 99% του κόσμου ήθελε την παραμονή του Βαρέλα επίσης.

Το ότι ο Βιειρίνια το έκανε αυτό υστερόβουλα, βλάπτωντας εσκεμένα την ομάδα, για την προσωπική του κονόμα να μας δικαιολογήσεις.

Το ότι το έκανε όλο αυτό ώστε ένα χρόνο μετά να πάρει και αυτός τα ίδια να μας δικαιολογήσεις.

Τα "ξέρουμε τι έγινε ένα χρόνο μετά" να μας εξηγήσεις.

Αλλά δεν φταις εσύ, αυτοί που σου δίνουν βήμα να στάζεις δηλητήριο για την ομάδα με κάθε ευκαιρία φταίνε. Δεν έχει περάσει πιο αντιΠΑΟΚ άνθρωπος από εδώ μέσα και σε αφήνουν να στάζεις χολή ανενόχλητος.

Edit: in.gr? Βάλε link και από Mega αύριο και γιατί όχι και από το 10.γρ
Άμα βάλω τον Καρπετοπουλος να λέει για τη σημαία τον Βιεϊρίνια που πρέπει να μείνει στον ιστό της θα είσαι πιο ευχαριστημένος;

Ειχε κάποιον λόγο ή ρόλο ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής να ανακατευτεί στην διαπραγμάτευση αλλού ποδοσφαιριστή με την ομάδα; Όχι δεν είχε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε αντιΠΑΟΚτσή,
Obdulio έγραψε:Το αν ο κύριος Βιεϊρίνια κινήθηκε με βάση την ισχυρή φιλία του με τον Βαρέλα ή με το μυαλό στη δικιά του ανανέωση, έχουμε την πολυτέλεια να ξέρουμε τι έγινε ένα χρόνο μετά, ώστε να βγάλουμε όποια συμπεράσματα νομίζουμε.
Που τολμάς και γράφεις ότι ο Βιειρίνια κορόιδεψε τον Ιβάν και τον ΠΑΟΚ ώστε να εποφεληθεί οικονομικά πρώτα ο φίλος του, και ένα χρόνο αργότερα αυτός,

Θα σταματήσεις ποτέ να γράφεις τέτοιες αστοιχείωτες π@παριές που θύγουν όλον τον οργανισμό του ΠΑΟΚ;

Όταν απευθύνεσαι σε ΠΑΟΚτσήδες και λες "Στον πάτο σας το Λιμπερταδόρες",

Όταν αναφέρεσαι στον ΑΡΧΗΓΟ της ομάδας και λες ότι προσπαθεί να φάει λεφτά από τον Σαββίδη,

Στα @@ μας τι θεωρείς καλό για την ομάδα.

Δεν σε νοιάζει η ομάδα και δεν σε νοιάζει ο ΠΑΟΚ.

Δεν ξέρω αν είσαι τρολ ή αν είσαι αλλόθρησκος.

ΠΑΟΚ δεν είσαι και δεν ήσουνα ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μετά είμαστε γραφικοί όσοι λέμε ότι ο άλλος είναι για να δημιουργεί μόνο προβλήματα εδώ;

Είναι δυνατόν να λέτε τέτοια πράγματα για τον αρχηγό που τόσα χρόνια δεν έχει δώσει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ δικαίωμα;;
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Εγώ θεωρώ προσβλητικό να φτάνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να γράφει ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον ΠΑΟΚ χωρίς έναν άλλο ποδοσφαιριστή κι ότι τα άλλα είναι μαλακιες και αυτός ο άλλος ποδοσφαιριστής, η "σημαία" να απαντά "σε αγαπάω φίλε". Εσύ αυτά τα φαινόμενα (που κάπως προέκυψαν, δεν φυτρωσαν) μπορείς να τα χαίρεσαι, δικαίωμά σου. Δικαίωμα δικό μου είναι να μη μου αρέσουν και να κάνω την κριτική που θεωρω σωστή ερμηνεύοντάς τα.

Εσύ μπορεί να θες να ανακατεύονται ποδοσφαιριστές στις διαπραγματεύσεις άλλων ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση. Ή να κάνεις πως δεν το βλέπεις. Δικαίωμά σου. Εγώ δεν το θέλω. Δικαίωμά μου.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ποιος τα είπε αυτά;;
Μιλάμε για θεωρίες επιπέδου Ραπτόπουλου...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Obdulio έγραψε:Εγώ θεωρώ προσβλητικό να φτάνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να γράφει ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον ΠΑΟΚ χωρίς έναν άλλο ποδοσφαιριστή κι ότι τα άλλα είναι μαλακιες και αυτός ο άλλος ποδοσφαιριστής, η "σημαία" να απαντά "σε αγαπάω φίλε". Εσύ αυτά τα φαινόμενα (που κάπως προέκυψαν, δεν φυτρωσαν) μπορείς να τα χαίρεσαι, δικαίωμά σου. Δικαίωμα δικό μου είναι να μη μου αρέσουν και να κάνω την κριτική που θεωρω σωστή ερμηνεύοντάς τα.

Εσύ μπορεί να θες να ανακατεύονται ποδοσφαιριστές στις διαπραγματεύσεις άλλων ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση. Ή να κάνεις πως δεν το βλέπεις. Δικαίωμά σου. Εγώ δεν το θέλω. Δικαίωμά μου.
Ε εδώ είναι PAOKmania.

Η θέση σου είναι στο "Νέα για άλλες ομάδες" για να μας λες τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας.

Δεν μας νοιάζει τι πιστεύεις για την δική μας ομάδα.

ΥΓ: Ο Ραπτόπουλος τουλάχιστον βγάζει χρήμα από αυτό που κάνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”