23. Shinji Kagawa

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 23. Shinji Kagawa

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εμένα πάλι, με όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ομάδα
δεν θα μου έκανε καμιά εντύπωση
(δεν θέλω να πω ότι κοροϊδεύει, δεν έχω ιδέα τι κάνει ή δεν κάνει).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κοιτα ειναι αλλο το ερχομαι με σκοπο να κοροιδεψω και αλλο το εχω ξενερωσει απο τη κατασταση που βιωνω στην ομαδα και εμφανιζομαι με μειωμενο ενδιαφερον.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τίποτα από τα δύο δεν είναι επαγγελματική συμπεριφορά.
(ξαναλέω δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει, αλλά a priori δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για κανένα).
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

joshua έγραψε:Κοιτα ειναι αλλο το ερχομαι με σκοπο να κοροιδεψω και αλλο το εχω ξενερωσει απο τη κατασταση που βιωνω στην ομαδα και εμφανιζομαι με μειωμενο ενδιαφερον.
Ειναι πολυ πιθανο να ισχυει, κατι ομως που επιβαρυνει την θεση και του παικτη. Κανονικα θα περιμενε κανεις να ειναι υποδειγμα συμπεριφορας και να προσπαθησει να σηκωσει την ομαδα απο τον βουρκο. Ελπιζω απλα να θελει καποιο διαστημα να επανελθει σε καλη φυσικκη κατασταση κι ο Γκαρσια μεχρι τοτε να φοβαται να τον βαλει.

Απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν ισχυε αυτο, δεν θα επαιζε 1,5 μηνα πριν με τον Αρη. Και δεδομενου οτι εγινε αλλαγη στο ημιχρονο, ισως να εκανε οτι ηθελε και να μην ακολουθουσε οδηγιες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε εχεις εναν παικτη στο παγκο που εχει γραψει στη καριερα του ενα σκασμο γκολ με ομαδαρες,ειναι το πιο scoring χαφ που εχεις στην ομαδα και 30 λεπτα χτες ψαχνεις γκολ απεναντι σε μια ομαδα που εχει γυρισει μαζικα πισω και δεν τον βαζεις εστω και ως υστατη λυση?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τουρίστας είναι,δεν ξέρω αν οφείλεται στον ίδιο ή στην όλη λειτουργία του τμήματος,τουρίστας όμως.
Ήρθε,είδε, δεν κόλλησε και μετράει μέρες μέχρι το καλοκαίρι, συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μιλάμε για έναν παίχτη που παρακαλούσε να μείνει σε ομάδα της Β Ισπανίας και εκείνοι του ρίχναν πόρτα ξανά και ξανά. Έχει τρομερή καριέρα πίσω του, αλλά η πιθανότητα να μας έβγαινε συνταξιούχος ήταν γνωστή από την αρχή. Ε δυστυχώς εκεί κάθησε η μπίλια.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

obanebane έγραψε:Τουρίστας είναι,δεν ξέρω αν οφείλεται στον ίδιο ή στην όλη λειτουργία του τμήματος,τουρίστας όμως.
Ήρθε,είδε, δεν κόλλησε και μετράει μέρες μέχρι το καλοκαίρι, συμβαίνει.
Θα πρέπει να σιγουρευτούμε όμως γι' αυτό και το δείγμα που έχουμε δεν ξέρω αν είναι αρκετό.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το ότι είναι τουρίστας από που προκύπτει; Έχει δείξει πως δεν ενδιαφέρεται; Έχουμε ενδείξεις πως μαλακίζεται στις προπονήσεις;

Στη Β Ισπανίας δεν σήκωναν το κασέ του.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Miles θα το δεις σε βάθος χρόνου.

Για τον Καγκάβα μιλάμε. Αύριο να τον αφήσουμε ελεύθερο θα βρει άλλη ομάδα αν θέλει απευθείας λόγω brand name. Έχει άλλα 3-4 χρόνια υποτιθέμενης καριέρας μπροστά του. Θα φανεί αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο σε σοβαρό επίπεδο ή αν θα γυροφέρνει κάνοντας το απόλυτο μηδέν.

Πήγε Τουρκία, δεν του άρεσε. Πήγε Β ισπανίας, του άρεσε αλλά δεν τον θέλανε. Ήρθε στην Ελλάδα, και μάλλον ούτε εδώ κούμπωσε. Υπάρχει η Ασία, υπάρχουν τα Εμιράτα και υπάρχουν και πρωταθλήματα χαμηλότερης δυναμικής από το ελληνικό στην ανατολική ευρώπη.

Θα φανεί που θα πάει μετά και τι θα κάνει.

ΥΓ: Ανταρκτικα, δεν σήκωναν στην Β Ισπανίας τα 600Κ συμβόλαιο; Μια χαρά μπορούσαν να το πληρώσουν αν πίστευαν ότι είναι ο παίκτης που θα τους ανεβάσει κατηγορία, αλλά προφανώς τον είδαν και ήξεραν ότι δεν είναι αυτός.
ligontakis4

Δημοσίευση από ligontakis4 »

την τελευταια φορα που επαιξε ο τουριστας το φορουμ τον εβγαλε μβπ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

danirifle έγραψε:έλα στον ΠΑΟΚ και αν αξίζεις, θα παίξεις.
αν περπατάς δε θα δεις ούτε 10λεπτο

πρέπει να ισχύει για ΟΛΟΥΣ
το βραβείο πρέπει να ναι ο ΠΑΟΚ για καθε παίχτη και όχι ο κάθε παίχτης για τον ΠΑΟΚ
Αυτό βέβαια είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι όταν έχεις παίκτες επιπέδου Καγκάβα παίζεις και για αυτούς.
Ο βαλμπουενα στον σκατογαυρο για παράδειγμα δεν κυνηγάει πάνω κάτω το αντίπαλο δεξί μπακ. Στήνεται έτσι η ομάδα ώστε να καλύπτει τα αμυντικά του κενά και τις οποίες του αδυναμίες σε φυσικη κατάσταση για να μπορεί να δώσει στην επίθεση αυτές τις πέντε πάσες που θα γίνουν δύο ευκαιρίες και ένα γκολ.
Αυτό είναι η ομαδα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ γράφω αυτό που βλέπω,δηλαδή,πιστεύετε ότι είναι σε θέση να παίξει και δε τον βάζει;
Όχι να κάνει διαφορά, να παίξει.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Δηλαδή ρε συ Μπάνε δεν μπορεί να βγάλει μισή ώρα παιχνιδιού; Είκοσι λεπτά;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Κοιτα ειναι αλλο το ερχομαι με σκοπο να κοροιδεψω και αλλο το εχω ξενερωσει απο τη κατασταση που βιωνω στην ομαδα και εμφανιζομαι με μειωμενο ενδιαφερον.
Ξαναδειτε στα πρωτα παιχνιδια που εκανε τον.. τροχονομο αλλα κανενας δεν εκανε κινηση. Θυμαμαι κι ενα δυο φασεις που κατεβασε το κεφαλι φανερα απογοητευμενος. Αλλο ποδοσφαιρο ξερει αυτος αλλα παιζουμε στο ελλαντα. Οταν οι περισσοτεροι ειναι στατικοι τι να κανει να τριπαλρει 2-3 και να το καρφωσει? Ξενερωσε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”