Δεν αντιλέγω, απλά κατακρίνω την άποψη ότι ο Βιεϊρίνια θα είναι, εξ ορισμού, πετυχημένος τ.δ.rainmaker έγραψε:Αυτό είναι ένα εντελώς αυθαίρετο, πρόωρο, χαζό συμπέρασμα.
Συμπεράσματα για τον ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ προπονητή είναι ανόητο να βγαίνουν πριν κάνει μια ΘΕΡΙΝΗ και ΣΤΑΘΕΡΉ προετοιμασία της ομάδας με παράλληλη την προσθήκη έστω ενος-δυο παικτών που να ταιριάζουν σε αυτό που σκέφτεται για την ομάδα.
Το ίδιο ισχύει και για τεχνικούς διευθυντές κλπ
Άμα πχ φέρναμε τον ρεμπε Σεπτέμβρη και τον διωχναμε Νοέμβρη ως αποτυχημένο, θα ήμασταν γελοιοι
Δεν επεκτείνομαι παραπάνω γιατί είναι εντελώς οφ τοπικ
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Obdulio έγραψε:gika έγραψε:Δεν θα τον ήθελα για τεχνικό διευθυντή. Αλλά αυτή τη στιγμή θα ήθελα να έχω έναν Βιεϊρίνια στην ομάδα. Είμαστε χωρίς τεχνικό διευθυντή, με προπονητή που κάποιος πρέπει να αποφασίσει αν μας κάνει και με ένα ρόστερ τρύπιο και δεν υπάρχει ένας ποδοσφαιρανθρωπος να εξηγήσει πέντε πράγματα σε όποιον πάμε να προσεγγίσουμε.Miles έγραψε:Γιατί είστε σίγουροι ότι ο Βιεϊρίνια θα πετύχει ως αθλητικός/τεχνικός διευθυντής; Το παράδειγμα Γκαρσία, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν σας βάζει μυαλό;
Να το πω αλλιώς. Αν ο Βιεϊρίνια είχε λόγο στην πρόσληψη Αμπελ, θα είχαμε γλυτώσει πολλά προβλήματα. Όχι γιατί έχει το μάτι το τρελό αλλά γιατί έβλεπε πως ο νέος προπονητής θέλει να παίξει κάτι τελείως διαφορετικό που το ρόστερ που υπήρχε δεν το υποστήριζε.
Δεν ξέρω αν θα μας έφερνε τον νέο Κλοπ, αλλά σίγουρα δεν θα έφερνε κάποιον που ήθελε να παίζει 4-4-2, 3-4-2-1, 3-4-3 και ότι όλα επιχείρησε ο Αμπελ. Θα πήγαινε σε ένα σίγουρο μοτίβο με έναν προπονητή παρόμοιο με τον Λουτσεσκου.
Εδώ που φτάσαμε δεν με νοιάζει να έχει το τέλειο μάτι ο Αντρε. Έναν έντιμο άνθρωπο θέλω, που να πονάει την ομάδα, να έχει παραστασεις και να ξέρει τα στοιχειώδη από ποδόσφαιρο.
Η λογική της "πεπατημένης", η λογική της "σιγουριάς", η λογική του "λίγα και καλά", η λογική του "μη μ' ενοχλείτε, βολεύομαι σε αυτά που ξέρω" είναι μια λογική που πάντα καταλήγει στο τέλος, σε χαμηλό ταβάνι.
Μα δεν κατάλαβες. Ξεκίνησα από αυτό: Δεν τον θέλω ως τεχνικό διευθυντή.
Οι τεχνικοί διευθυντές πάνε και έρχονται. Οι προπονητές το ίδιο. Αν τα σκάσεις και φέρες σωστό επαγγελματία τεχνικό διευθυντή, έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή και παίκτες φτασμένους που βγάζουν μάτια, θα κάνεις ομαδάρα Champions League. Αν φέρνεις τεχνικούς διευθυντές που όπου κι αν πήγαν τους έδιωξαν σαν αποτυχημένους ή που ήταν πρώην ποδοσφαιριστές χωρίς εμπειρία στον χώρο αυτό, προπονητές που δεν έχουν βγει από τη χώρα τους ή που δεν έχουν προπονήσει άλλη ομάδα, και παίκτες που έτυχε να γράψουν καλά stats ή που κάποιος manager σου είπε πάρε και δεν θα χάσεις, δεν θα πας πούθενα.
Τον Βιειρίνια εγώ τον θέλω στο ΔΣ.
Όπως είναι ο ΚυρΚυρ για το επικοινωνιακό, η Μαρία για το οικονομικό, ο Μάκης επί των εξωγηπεδικών, έτσι θέλω τον Βιειρίνια επί του αγωνιστικού.
Δεν θέλω τον επόμενο τεχνικό διευθυντή να τον προτείνει ένας manager που είναι φίλος του Γιώργη, και ακόμη περισσότερο δεν θέλω τον Ιβάν ή τον Γιώργη να αποφασίσουν για το αν τους κάνει ή όχι. Δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο και η ιστορία έχει δείξει ότι δεν ξέρουν να επιλέγουν.
Εκεί θέλω τον Βιειρίνια. Να χαράζει πολιτική, να ξέρει προς τα που βαδίει η ομάδα, να φτιάχνει ένα πλάνο και μετά να επιλέγει τον τεχνικό διευθυντή που θα εξυπηρετήσει αυτό το πλάνο. Και ο νέος τεχνικός διευθυντής να πηγαίνει με τρεις προτάσεις προπονητή στον Αντρέ και το Μαράκι και να βγαίνουν από το meeting κατασταλλαγμένοι για το ποιος τους κάνει.
Επίσης όταν ο κάθε τεχνικός διευθυντής που ήρθε στην ομάδα για 10 μήνες κοιτάει να φέρει ότι θέλουν να μετακινήσουν οι managers που συνεργάζεται για να βγάλουν την προμήθεια τους, θέλω έναν Βιειρίνια που να ξέρει από ποδόσφαιρο και από DNA ΠΑΟΚ που θα βάλει ένα φρένο όταν θα βλέπει ότι κάτι πάει λάθος.
Ο Αντρέ είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπάει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ. Έγινε ΠΑΟΚ. Η οικογένεια του είναι ΠΑΟΚ. Τον εμπιστευόμαστε όλοι μας και κυρίως η οικογένεια Σαββίδη. Έχει πολύ υψηλές παραστάσεις, πολύ καλές διασυνδέσεις και γνώση του αθλήματος. Ξέρει τον ΠΑΟΚ από την καλή και την ανάποδη. Ξέρει την πίεση. Ξέρει που ήμασταν πριν τον Ιβάν. Ξέρει που ονειρεύεται ο κόσμος να δει την ομάδα.
Είναι από τους ελάχιστους που μπορεί να εξηγήσει σε κάποιον τι είναι να δουλεύεις στον ΠΑΟΚ. Το κάνει χρόνια με τους νέους παίκτες. Καιρός να το κάνει και με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές.
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο να έχει ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι όπως φάνηκε.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάσταση του αρχηγού του ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα, ναι μεν ο Βιεϊρίνια πονάει, αλλά όπως φαίνεται είναι απλά ένα χτύπημα και όχι κάτι περισσότερο.
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο να έχει ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι όπως φάνηκε.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάσταση του αρχηγού του ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα, ναι μεν ο Βιεϊρίνια πονάει, αλλά όπως φαίνεται είναι απλά ένα χτύπημα και όχι κάτι περισσότερο.
Ελπίζω να γίνεται κατανοητό σιγά σιγά ότι ούτε ο αρχηγός ούτε ο Ροντρίγκο μπορούν να είναι το βασικό δεξί μπακ του χρόνου. Και αν για τον Βραζιλιάνο οι περισσότεροι συμφωνούν, για τον αρχηγό βλέπω ότι πολλοί τρέφουν ελπίδες...
-
ligontakis4
O Βιειρίνια πρέπει να έρχεται από τον πάγκο του χρόνου. Μπορεί να καλύψει τουλάχιστον 4 θέσεις όποτε του ζητηθεί, και μπορεί να μεταδόσει τη σωστή νοοτροπία στους υπόλοιπους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Το πρόβλημα είναι ότι ούτε ο Σοάρες μπορεί να σταθεί ως βασικός, ούτε ο Μπαμπά. Και άντε τον ένα τον ξεφορτώνεσαι εύκολα. Τον άλλο;
Το πρόβλημα είναι ότι ούτε ο Σοάρες μπορεί να σταθεί ως βασικός, ούτε ο Μπαμπά. Και άντε τον ένα τον ξεφορτώνεσαι εύκολα. Τον άλλο;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θα είναι τεράστια βοήθεια όταν μπαίνει φρέσκος αλλαγή. Ο Μπάμπα είναι οκ ως τώρα, αλλά περίεργο ντηλ όπως και να΄χει. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο Ροντρίγκο και πρέπει να αποκτηθεί πολύ καλύτερος παίκτης εκεί.
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
Με τον τρόπο που κρίνονται στην Ελλάδα οι εκάστοτε τ.δ μπορεί και να μην πετύχει. Αλλά με τον τρόπο που θα έπρεπε να κρίνονται σίγουρα έχει όλα τα φόντα.Miles έγραψε:Δεν αντιλέγω, απλά κατακρίνω την άποψη ότι ο Βιεϊρίνια θα είναι, εξ ορισμού, πετυχημένος τ.δ.rainmaker έγραψε:Αυτό είναι ένα εντελώς αυθαίρετο, πρόωρο, χαζό συμπέρασμα.
Συμπεράσματα για τον ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ προπονητή είναι ανόητο να βγαίνουν πριν κάνει μια ΘΕΡΙΝΗ και ΣΤΑΘΕΡΉ προετοιμασία της ομάδας με παράλληλη την προσθήκη έστω ενος-δυο παικτών που να ταιριάζουν σε αυτό που σκέφτεται για την ομάδα.
Το ίδιο ισχύει και για τεχνικούς διευθυντές κλπ
Άμα πχ φέρναμε τον ρεμπε Σεπτέμβρη και τον διωχναμε Νοέμβρη ως αποτυχημένο, θα ήμασταν γελοιοι
Δεν επεκτείνομαι παραπάνω γιατί είναι εντελώς οφ τοπικ
Είναι λάθος να συγκρίνουμε την θέση του τεχνικού διευθυντή με αυτή του προπονητή.
Αν μπορούσαμε να έχουμε του χρόνου τα ίδια μπακ με μόνη αλλαγή ενός πολύ καλού για δεξιά αντί Ροντρίγκο εγώ θα ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Βιερίνια Περέιρα Λυρατζη στο πάγκο και οι δύο τελευταίοι να πάρουν εύκολα παιχνίδια ο Βιερίνια να παίρνει συγκεκριμένα τριανταλεπτα. Ο Μπαμπα πιστεύω θα ανεβαίνει συνέχεια αλλά ήταν κακό ντιλ
- serafeimgr
Έχει μεγάλα αρ@@ια αυτός. Είναι από τους λίγους που θα βγάλει το νεφρό του μέσα. Ήταν καριερίστας αλλού αλλά όχι στον Π.Α.Ο.Κ. μας. Αυτός που τα παίρνει όλα πάνω του. Και για τον Πασχαλάκη και για όλους.
Γιατί νιώθει Π.Α.Ο.Κ. από μικρός όταν ήρθε για πρώτη φορά στην πόλη μας.
Γιατί νιώθει Π.Α.Ο.Κ. από μικρός όταν ήρθε για πρώτη φορά στην πόλη μας.
-
τσιριγωτης
σε λυπηθηκα σημερα που σε ταλαιπωρει ετσι αυτη η ''αθλια'' αγωνιστικα ομαδα στα τελευταια χρονια της καριερας σου που αντι να περιμενει απο εσενα 2-3 ποιοτικες στιγμες κλασης σου δινει την μπαλα και τα περιμενει ολα απο εσενα...
εκοψε και 3-4 επικινδυνες φασεις που πηγε να βγαλει ο αστερας με μπαλιες προς τον σιτο καθαρα και μονο λογο της εμπειριας του στο διαβασμα του χωρου, αν ηταν ο ροντριγκο σημερα μαλλον θα χαναμε ξανα
εκοψε και 3-4 επικινδυνες φασεις που πηγε να βγαλει ο αστερας με μπαλιες προς τον σιτο καθαρα και μονο λογο της εμπειριας του στο διαβασμα του χωρου, αν ηταν ο ροντριγκο σημερα μαλλον θα χαναμε ξανα
- sourmenetes
- Moderator
Αμυντικά άριστος!!
Ο σιτο στο 35 του αγώνα του δεύτερου γύρου είχε κάνει εμετό το Ροντρίγκο 4-5 φορές.
Ο σιτο χθες δεν πρέπει να πέρασε πάνω από μια φορά.
Επίσης έχει μια ασσιστ μισό γκολ στη φάση του 5ου λεπτού, απλά ο Πολωνός δεν το εβαλε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο σιτο στο 35 του αγώνα του δεύτερου γύρου είχε κάνει εμετό το Ροντρίγκο 4-5 φορές.
Ο σιτο χθες δεν πρέπει να πέρασε πάνω από μια φορά.
Επίσης έχει μια ασσιστ μισό γκολ στη φάση του 5ου λεπτού, απλά ο Πολωνός δεν το εβαλε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk