Μόνο Τζόλη βάλε. Τι έχει κάνει ο ινγκασον κ έχει ασυλία; ; ο ζιφκοβιτς; ; εγώ θέλω πολύ καλύτερο εξτρεμParolos έγραψε:Όταν αυτή η 11αδα γίνει η αναπληρωματική μας εκτός Τζολη Ζιφκο Ιγκασον, τότε ίσως δούμε άσπρη μέρα.
Δε μπορώ να φανταστώ κανέναν σε πρωταθλήτρια ομάδα βασικό.
Συμπαθητικοί ναι κάποιοι, για ανάσες, ως εκεί.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ Κυριακή 11/4 17.15 NOVA TV
-
τσιριγωτης
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ Κυριακή 11/4 17.15 NOVA TV
-
john4serres
Τα χαφ μας ειναι παλι αθλια.
Το να χρειαστει να φερουμε 3 ΧΑΦ δεν θα ειναι υπερβολη.
Το να χρειαστει να φερουμε 3 ΧΑΦ δεν θα ειναι υπερβολη.
3 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ κι άλλες δύο φάσεις ακόμα η παραγωγή ενός καλού πρώτου ημιχρόνου. Υποχώρηση στο τελευταίο δεκάλεπτο , αλλά όχι κάτι απειλιτικο από τον αστέρα. Πολύ καλά στημένη η ομάδα κρίμα που δεν έχουμε βάλει γκολ.
makispaspartou έγραψε:Κανένα λινκ ρε παιδιά υπάρχει? το sportzone από το 30 και μετά κολλάει συνέχεια..
Κώδικας: Επιλογή όλων
https://elixx.xyz/partizan.html?streamerName=bluejetset&origin=redd.soccerstreams.netRe: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ Κυριακή 11/4 17.15 NOVA TV
Ἐχω προβλέψει 2άρι άεχ, 2άρι ΠΑΟΚ, Χ τον βάζελο.
Ευελπιστώ στο 2ο θα το καρφώσουμε.
Ευελπιστώ στο 2ο θα το καρφώσουμε.
https://greeklivechannels.ml/livem7.htmlmakispaspartou έγραψε:Κανένα λινκ ρε παιδιά υπάρχει? το sportzone από το 30 και μετά κολλάει συνέχεια..
το κέντρο μας δεν συμμετέχει ούτε στο επιθετικό ουτε στο αμυντικό μας παιχνίδι.
ο Σβαμπ πολύ κακος.
Θα έβαζα Καντούρι στη θέση Σβάμπ προς το παρών, κ αν ο Αουγκούστο συνέχιζε έτσι θα τον άλλαζα με Τσιγγάρα ή όποιον άλλον έχω στον πάγκο.
ο Σβαμπ πολύ κακος.
Θα έβαζα Καντούρι στη θέση Σβάμπ προς το παρών, κ αν ο Αουγκούστο συνέχιζε έτσι θα τον άλλαζα με Τσιγγάρα ή όποιον άλλον έχω στον πάγκο.
Εν τω μεταξυ αν σκεφτει κανεις οτι ο Ρεμπε οπως και ολοι οι συν αυτω αρμοδιοι εβλεπαν στο ροστερ τους Εσιτι, Σβαμπ, Καντουρι, Αουγκουστο, Νινουα και Τσιγγαρα, και θεωρουσαν πως εχουμε κεντρο που μπορει να εχει αξιωσεις για τσου λου και πρωταθλητισμό, ειναι για να κλαις...
Το προβλημα ειναι πως το καλοκαιρι θα μαζευτει ολο το παρεακι με την επιστροφη Εσιτι και Μπισε, και αντι να δουμε πληρη αναδομηση του ροστερ θα ξαναδουμε τον ιδιο εφιαλτη back to back...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το προβλημα ειναι πως το καλοκαιρι θα μαζευτει ολο το παρεακι με την επιστροφη Εσιτι και Μπισε, και αντι να δουμε πληρη αναδομηση του ροστερ θα ξαναδουμε τον ιδιο εφιαλτη back to back...
- hasio_john
Έλα ρε Βιερι, τι εκτέλεση φάουλ ήταν αυτή ρε γαμώτο, τους έβγαλες στην αντεπίθεση ...
Ο Καγκάβα ζει?
Ο Καγκάβα ζει?
Κακα τα ψεματα παιδια. Χρειαζομαστε ποιοτικους ποδοσφαιριστες. 3 στο κεντρο εναν καλο Μπισε ο ενας απο τους τρεις. Ενα σεντερ μπακ, ενα καλο δεξι μπακ για βασικο, εναν Πριγιο. Και ενα τερμα απο δυτικη ευρωπη καμια 34-35 χρονων. Κοινως για βασικοι Ινγκι, Τζολης, Ζιφκο.
Οι υπολοιποι καλες λυσεις για,παγκο.
Οι υπολοιποι καλες λυσεις για,παγκο.
Γιατί όταν πρεσαρουμε, ο Θεός να το κάνει, πάμε στον παίκτη αφού έχει ήδη πάρει την μπάλα;;;;
Ήμαστε έναν χρόνο πίσω και φυσικού δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήμαστε έναν χρόνο πίσω και φυσικού δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θεωρω πως χωρανε Τζολης Ζιφκο στην ιδια ενδεκαδα αν μιλαμε για ενδεκαδα πρωταθλητισμου. Εχουν ιδια χαρακτηριστικα και προτιμω να παιζει ο Τζολης βασικός.Totem_pk έγραψε:Κακα τα ψεματα παιδια. Χρειαζομαστε ποιοτικους ποδοσφαιριστες. 3 στο κεντρο εναν καλο Μπισε ο ενας απο τους τρεις. Ενα σεντερ μπακ, ενα καλο δεξι μπακ για βασικο, εναν Πριγιο. Και ενα τερμα απο δυτικη ευρωπη καμια 34-35 χρονων. Κοινως για βασικοι Ινγκι, Τζολης, Ζιφκο.
Ο αλλος μπροστα πλαι πρεπει να ειναι καθαρο εξτρεμ με ικανοτητα να δημιουργει και να παιζει ενας με εναν...
Οσο για τον Ινγκι τον θεωρω λαθερ...
Βεβαια με αλλο κεντρο μπορεί να φανει καλυτερος
Καντούρι,Τσιγγάρας και Καγκάβα
Πούλα τρέλα και βάλτους και τους 3
Πούλα τρέλα και βάλτους και τους 3
- hasio_john
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
δφοιηξφοιδσηγφηπσςε80ΓΝ Φ3ςΕ
δφοιηξφοιδσηγφηπσςε80ΓΝ Φ3ςΕ