ΠΑΟΚ - Περιστέρι 85-66 Σχόλια & Παραλειπόμενα
- BlackMagicPAOK
Re: ΠΑΟΚ - Περιστέρι 11/04 17:00 ΕΡΤ3
Απουσίες για το Περιστέρι:
Παναγιώτης Βασιλόπουλος (πρόβλημα στον καρπό)
Με ατομικές προπονήσεις οι
Τζέι Κρόκετ και Τεράν Πέτεγουει
(υγ μήπως το ποστ από τον αγώνα με τον Ιωνικό βρίσκεται σε λάθος σημείο;)
Παναγιώτης Βασιλόπουλος (πρόβλημα στον καρπό)
Με ατομικές προπονήσεις οι
Τζέι Κρόκετ και Τεράν Πέτεγουει
(υγ μήπως το ποστ από τον αγώνα με τον Ιωνικό βρίσκεται σε λάθος σημείο;)
Αυτά τα βόδια του μπάσκετ έτσι θέλουν να αναπτύξουν το προϊόν τους, βάζοντας τον μπασκετικό ΠΑΟΚ πάνω στον ποδοσφαιρικό?
Κηφήνες
Κηφήνες
- Μπαρκαρούτσος
Οι αγωνιστικές και ώρες μετάδοσης του μπάσκετ είχαν βγει πολύ νωρίτερα σε σχέση με το πρόγραμμα των Play Off στο ποδόσφαιρο.Το πρόβλημα το δημιούργησε το ποδόσφαιρο.Αυτο δεν γίνεται πρώτη φορά να συμπίπτουν οι αγώνες την ίδια ώρα.Πρεπει η ομάδα μας να κάνει αίτημα αλλαγής ώρας.renegade έγραψε:Αυτά τα βόδια του μπάσκετ έτσι θέλουν να αναπτύξουν το προϊόν τους, βάζοντας τον μπασκετικό ΠΑΟΚ πάνω στον ποδοσφαιρικό?
Κηφήνες
- john4serres
- kataramenos5
[youtube]-GeyqWuRTZU[/youtube]
Don't turn your back on the Wolfpac
Δε περναει ΛΑΙΜΑΙ.
Don't turn your back on the Wolfpac

Δε περναει ΛΑΙΜΑΙ.
-
Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί θα είμαστε χαρούμενοι αν πάρουμε την 5η θέση?
Στα πλέι οφ ο 5 παίζei με μειονεκτιμα εδρας εναντίον τou 4 και στους ημιτελικούς παλι με μειονεκτιμα εναντίον του πρώτου, που θα ειναι ο Παο, διλαδι παπαλα.
Θα ήταν πολύ καλύτερο για εμάς αν βγουμε 6 ή 7 για να παίξουμε με τον δεύτερο ή τον τρίτο στους ημιτελικούς. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στον τελικό.
αεχ και λαυριο ειναι στα μετρα μας.
Μονο εγω το βλεπω ετσι?
Στα πλέι οφ ο 5 παίζei με μειονεκτιμα εδρας εναντίον τou 4 και στους ημιτελικούς παλι με μειονεκτιμα εναντίον του πρώτου, που θα ειναι ο Παο, διλαδι παπαλα.
Θα ήταν πολύ καλύτερο για εμάς αν βγουμε 6 ή 7 για να παίξουμε με τον δεύτερο ή τον τρίτο στους ημιτελικούς. Με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στον τελικό.
Μονο εγω το βλεπω ετσι?
- PAOK_Antarctica
Μπήκαμε στα πλέι οφ και θέλουμε τελικούς.
Εν τω μεταξύ κάθε ματς με Κολοσσούς και Ιωνικούς είναι καρδιοχτύπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Εγώ προτιμώ την θέση που μας βγάζει με περισσότερες πιθανότητες στην τετράδα, και ας παλέψω μετά για την τρίτη θέση. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι 4ος, η ΑΕΚ ή ο Προμηθέας, αλλά από τους δύο προτιμώ Προμηθέα.
Ας μην μεγαλοπιανόμαστε.
Εν τω μεταξύ κάθε ματς με Κολοσσούς και Ιωνικούς είναι καρδιοχτύπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Εγώ προτιμώ την θέση που μας βγάζει με περισσότερες πιθανότητες στην τετράδα, και ας παλέψω μετά για την τρίτη θέση. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι 4ος, η ΑΕΚ ή ο Προμηθέας, αλλά από τους δύο προτιμώ Προμηθέα.
Ας μην μεγαλοπιανόμαστε.
Όπως γράφει και ο αδερφός από την Ανταρκτική,PAOKTillDeath έγραψε:Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί θα είμαστε χαρούμενοι αν πάρουμε την 5η θέση?
Μονο εγω το βλεπω ετσι?
πολλοί την κάνουμε αυτή τη σκέψη. Η μόνη λογική (και μάλλον ορθή) λέει ότι θέλουμε την 5η θέση γιατί σου δίνει σημαντικές πιθανότητες να μπεις στην τετράδα και δεν μας ενδιαφέρει το μετά, με μόνο στόχο να έχεις το ευρωπαϊκό εισιτήριο που πάει μέχρι την πέμπτη θέση και σου δίνει και καλά ποσοστά στη μοιρασιά του νέου τηλεοπτικού συμβολαίου. Η 6η και η 7η θέση ίσως να μπορούν να σε φτάσουν μέχρι και τελικό, αλλά μπορεί να σε αφήσουν και εκτός 5δας. Έτσι νομίζω ότι έχουν τα πράγματα, αν τα υπολογίζω σωστά και έχω κρίνει ορθά την κατάσταση.
-
Φυσικά, όλα αυτά είναι απλά υποθετικά τεχνάσματα και skeψεις για να περνα η ωρα.
Αλλά μεταξύ μας, όλοι όσοι κανουν αθλητiσμo, θέλουν να κερδίσουν και να φτάσουν όσο πιο μακρια μπορούν. Αυτό είναι το ωραίο στα πλέι οφ, όλοι έχουν το δικαίωμα στο όνειρο.
Με όλα τα προβλήματα και τους τραυματισμούς, καθώς και την απόλυση του προπονητη αυτήν την εβδομάδα, είμαι της άποψης ότι η aex δεν είναι πολύ ανώτερη από εμάς αυτή τη στιγμή.
Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μας δεν θα ήταν κατάδικασμενη εκτός έδρας σε κανένα παιχνίδι εναντίον του Laurioυ ή της aex μετά την καλή πρόοδο των τελευταίων εβδομάδων και μηνών υπό τον νέο προπονητή. Κάθε παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι.
Αλλά αυτή είναι μόνο η γνώμη μου. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να το δουν όπως τους αρέσει.
Αλλά μεταξύ μας, όλοι όσοι κανουν αθλητiσμo, θέλουν να κερδίσουν και να φτάσουν όσο πιο μακρια μπορούν. Αυτό είναι το ωραίο στα πλέι οφ, όλοι έχουν το δικαίωμα στο όνειρο.
Με όλα τα προβλήματα και τους τραυματισμούς, καθώς και την απόλυση του προπονητη αυτήν την εβδομάδα, είμαι της άποψης ότι η aex δεν είναι πολύ ανώτερη από εμάς αυτή τη στιγμή.
Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μας δεν θα ήταν κατάδικασμενη εκτός έδρας σε κανένα παιχνίδι εναντίον του Laurioυ ή της aex μετά την καλή πρόοδο των τελευταίων εβδομάδων και μηνών υπό τον νέο προπονητή. Κάθε παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι.
Αλλά αυτή είναι μόνο η γνώμη μου. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να το δουν όπως τους αρέσει.
Dim νομίζω ότι κανείς μέχρι τώρα δεν είχε υπολογίσει ότι η ΑΕΚ, θα μπορούσε να καταλήξει 4η. Προμηθέα ή Λαύριο βλέπανε για τέταρτο. Και πάλι, όμως με τα θέματα που έχει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, ίσως να είναι πιο αντιμετωπίσιμος αντίπαλος από τους άλλους δύο.Dimg4 έγραψε:Η αεχ ειναι στα μετρα μας?
- PAOK_Antarctica
- bersekeros