KalamarGiannis έγραψε:1)ας πούμε σταματάει ή μένει συμπληρωματικός ο Μαργαρίτης και θες Έλληνα στο 5.
Αφού όχι στα 2.08 του Τσαιρέλη και όχι Σαρικόπουλο, και με δεδομένο ότι ο Τσαλμπούρης δεν παίζει στη ρακέτα και μάλλον δε θα μάθει σε ένα καλοκαίρι, τι ψάχνεις;
Σκορδίλη; Σαχπαζίδη; κάποιον άλλο;
2) Ο Τσαιρέλης έχει παιχνίδι πλάτη και καλύτερο σουτ από Κακλαμανάκη, μάλλον είναι χειρότερος στην άμυνα. Γιατί έτσι εύκολα δεν το συζητάται για εξηγήστε μου λίγο καλύτερα...
3) Υπάρχει περίπτωση να κρατήσει τον Κονατέ ο Λύκος;; όποιος είναι σε θέση να ακούει πράγματα από κοντά ας μας πει...Σε σχέση με τις επιλογές προηγούμενων χρόνων (εκτός ακριβού Μορέιρα) πως συγκρίνεται ο Κονατέ;; με Ζειν Νοουλς Τζέφερσον Γκάρετ Κλάσσεν και προηγούμενους άλλους;
Με αυτόν που χε το Μεσολόγγι στην αρχή τον αλλάζατε;
Θα προσπαθήσω να απαντήσω ένα προς ένα.
1. Αν σταματούσε ο Μαργαρίτης σίγουρα ο Κουζέλογλου θα ήταν τέλεια λύση, και θα έπαιρνε και χρόνο στο 5. Στο ιδανικό ροστερ θα είχα τρία 4αρια και δύο σέντερ όπου το δεύτερο τεσσάρι να μπορεί να πάρει χρόνο και στο 5.
2 Γνώμη μου πως ο Τσαιρελης υστερεί πάρα πολύ σε δύναμη για σέντερ. Φαντάσου να μαρκάρει Καββαδα πχ. Θα χρεωθεί 5 φάουλ σε λιγότερο από 5 λεπτά. Νομίζω τον Κακλαμανακη δεν τον έχεις πάρει με καλό μάτι και τον αδικείς λίγο.
3. Προσωπικα δεν θα με ενοχλούσε να μείνει και να δουλευτεί ο Κονατε. Όμως ο Τσαντ Μπράουν ήταν εξαιρετικός. Για μένα οι Κρουμπαλι Γκαρετ Τζέφερσον ήταν καλύτεροι απλά ο Κονατε έχει υψηλότερο ταβάνι.
4. Καββαδας φυσικά καλή περίπτωση. Ίσως και η περίπτωση Μπογρης να αξίζει ψάξιμο. Από ελληνικά διαβατήρια ο Ογκαστ του βαζελου θα ήταν σούπερ (χωρίς να ξέρω αν είναι καθόλου εφικτό).