Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021

Δημοσίευση από obanebane »

Ιάσονας έγραψε:Κακλαμανακης χωρίς δεύτερη σκέψη σε σχέση με Τσαιρελη.
Εγώ έχω ένα καλό δίλημμα. Κουζέλογλου ή Μαργαρίτης?
Προσωπικά για ξανθοπουλο είμαι αρνητικός

Ο Μαργαρίτης για μένα πρέπει να μείνει, αν συνεχίσει και δεν αποσυρθεί.
Ο Κουζελογλου να έρθει ως αντί Τσαλμπουρης.
Μπορεί και στο 5 ο Κουζελογλου, είναι καλό εργαλείο.
Ο Ξανθοπουλος,μπορεί άνετα 10-12 λεπτά,ποιοτικά και είναι εφικτή και φθηνή λύση, εννοείται ότι αν μπορούμε Κατσιβελη,Λουντζη ή κάποιον καλύτερο τέλος πάντων.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Για κονατε εχω τις ενστασεις μου.Δε ξεχναω τις καλες εμφανισεις στην αρχη της χρονιας. Απιστευτη δυναμη, ευλιξια (για το υψος και τα κιλα του) παθος, καλουτσικο σουτακι. Απ την αλλη αμυντικες τοποθετησεις για κλαμα.Βεβαια συνηθιζε να παιζει 4ρι κι εδω ζηταμε κατι αλλο Για τον ΠΑΟΚ που θα συνεχισει και του χρονου λιτοδιαιτα δε ξερω αν θα βρουμε κατι καλυτερο με βαση παντα οτι εχουμε δει τα τελ χρονια απο επιλογες.
Ειναι ενα προτζεκτ με μεγαλες προοπτικες αν σου βγει και νομιζω οτι αξιζει να το κυνηγησουμε.
Ισως χρειαζεται και μια διαφορετικη προσεγγιση απ τον προπονητη λογω χαρακτηρα. Καποιοι παικτες δε το αντεχουν το μπινελικι. Λειτουργουν πολυ καλυτερα με προπονητες που θα παιξουν τον ρολο μιας πατρικης φιγουρας,ειδικα οι νεοι.
seaman έγραψε: Θέλει κόσμο στο γήπεδο για να βάλεις μέσα Σαρικόσαυρο.
Διαφορετικά θα ακούγονται μόνο οι πατημασιές του στην προσπάθεια να "κινηθεί" από τη μία ρακέτα στην άλλη.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Τολιοπουλο και χουγκαζ μπορούμε να πάρουμε; Εκεί θα μιλάμε για τρελή αναβάθμιση αντί νωντα και μπο.

Τώρα στο 5 όλοι τα ίδια σκεφτόμαστε για σαγκαμπα. Αν μπορούσαμε να βρούμε έναν ίδιο με καλύτερη ομαδική άμυνα και λίγο πλάτη μπροστά θα έλεγα ναι με κλειστά μάτια.

Αυτός ο γιαννικ μορειρα που να βρίσκεται; edit. Στην αεκ λέει. Δεν την έχω παρακολουθήσει.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Οι αποκαλύψεις της χρονιάς είναι ο Χουγκαζ και ο λουντζης, έχουν κάνει τρελό step up Και σιγουρα Θα πάνε γαυρο βαζελο. Ο Τολιόπουλος δεν είναι το εξαιρετικό που φαίνεται, είναι μλκ σαν χαρακτήρας, και υπάρχει παίκτης με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά καλύτερες προοπτικές ο Παπαδάκης.
Αν δεκτουμε πως ο Κονιαρης δεν γυρίζει τότε η σειρά προτίμησης μου για άσο (που να είναι εφικτή) είναι Κατσιβελης Παπαδάκης Φλιωνης. Χάζευα το πρωί λίγο το Μεσολόγγι Λάρισα και και ο Παπαδάκης έπαιζε καταπληκτικά, με εντυπωσίασε και στο σουτ και στο ρυθμό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

buffalobill4 έγραψε:Αυτός ο γιαννικ μορειρα που να βρίσκεται; edit. Στην αεκ λέει. Δεν την έχω παρακολουθήσει.

Ούτε να μας βλέπει δεν θέλει! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

1)ας πούμε σταματάει ή μένει συμπληρωματικός ο Μαργαρίτης και θες Έλληνα στο 5.
Αφού όχι στα 2.08 του Τσαιρέλη και όχι Σαρικόπουλο, και με δεδομένο ότι ο Τσαλμπούρης δεν παίζει στη ρακέτα και μάλλον δε θα μάθει σε ένα καλοκαίρι, τι ψάχνεις;
Σκορδίλη; Σαχπαζίδη; κάποιον άλλο;
2) Ο Τσαιρέλης έχει παιχνίδι πλάτη και καλύτερο σουτ από Κακλαμανάκη, μάλλον είναι χειρότερος στην άμυνα. Γιατί έτσι εύκολα δεν το συζητάται για εξηγήστε μου λίγο καλύτερα...
3) Υπάρχει περίπτωση να κρατήσει τον Κονατέ ο Λύκος;; όποιος είναι σε θέση να ακούει πράγματα από κοντά ας μας πει...Σε σχέση με τις επιλογές προηγούμενων χρόνων (εκτός ακριβού Μορέιρα) πως συγκρίνεται ο Κονατέ;; με Ζειν Νοουλς Τζέφερσον Γκάρετ Κλάσσεν και προηγούμενους άλλους;
Με αυτόν που χε το Μεσολόγγι στην αρχή τον αλλάζατε;
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ο Καββαδάς για Έλληνας σέντερ δεν μας κάνει;
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

τον ξέχασα... μάλλον είναι καλύτερος από όλους τους άλλους με δεδομένο ότι γέρασε κι ο Μαυροκεφαλίδης και ο Μαυροειδής και ο Μπουρούσης και σταμάτησε ο Σοφοκλής! ... μακρυά το πήγα. Αλλά ναι από τους ΟΧΙ πρώην μπασκετμπολίστες μάλλον με Καββαδά για 17'-23' ένας καλός προπονητής έχει λύσεις παρά προβλήματα.

ΥΓ και μαθαίνουμε από εδώ
https://www.sport24.gr/basket/taison-ka ... 91621.html
ότι ο Τέρνερ είναι ΠΡΩΤΟΣ στην Α1 σε περιπτώσεις catch and drive
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

KalamarGiannis έγραψε:1)ας πούμε σταματάει ή μένει συμπληρωματικός ο Μαργαρίτης και θες Έλληνα στο 5.
Αφού όχι στα 2.08 του Τσαιρέλη και όχι Σαρικόπουλο, και με δεδομένο ότι ο Τσαλμπούρης δεν παίζει στη ρακέτα και μάλλον δε θα μάθει σε ένα καλοκαίρι, τι ψάχνεις;
Σκορδίλη; Σαχπαζίδη; κάποιον άλλο;
2) Ο Τσαιρέλης έχει παιχνίδι πλάτη και καλύτερο σουτ από Κακλαμανάκη, μάλλον είναι χειρότερος στην άμυνα. Γιατί έτσι εύκολα δεν το συζητάται για εξηγήστε μου λίγο καλύτερα...
3) Υπάρχει περίπτωση να κρατήσει τον Κονατέ ο Λύκος;; όποιος είναι σε θέση να ακούει πράγματα από κοντά ας μας πει...Σε σχέση με τις επιλογές προηγούμενων χρόνων (εκτός ακριβού Μορέιρα) πως συγκρίνεται ο Κονατέ;; με Ζειν Νοουλς Τζέφερσον Γκάρετ Κλάσσεν και προηγούμενους άλλους;
Με αυτόν που χε το Μεσολόγγι στην αρχή τον αλλάζατε;
Θα προσπαθήσω να απαντήσω ένα προς ένα.
1. Αν σταματούσε ο Μαργαρίτης σίγουρα ο Κουζέλογλου θα ήταν τέλεια λύση, και θα έπαιρνε και χρόνο στο 5. Στο ιδανικό ροστερ θα είχα τρία 4αρια και δύο σέντερ όπου το δεύτερο τεσσάρι να μπορεί να πάρει χρόνο και στο 5.
2 Γνώμη μου πως ο Τσαιρελης υστερεί πάρα πολύ σε δύναμη για σέντερ. Φαντάσου να μαρκάρει Καββαδα πχ. Θα χρεωθεί 5 φάουλ σε λιγότερο από 5 λεπτά. Νομίζω τον Κακλαμανακη δεν τον έχεις πάρει με καλό μάτι και τον αδικείς λίγο.
3. Προσωπικα δεν θα με ενοχλούσε να μείνει και να δουλευτεί ο Κονατε. Όμως ο Τσαντ Μπράουν ήταν εξαιρετικός. Για μένα οι Κρουμπαλι Γκαρετ Τζέφερσον ήταν καλύτεροι απλά ο Κονατε έχει υψηλότερο ταβάνι.
4. Καββαδας φυσικά καλή περίπτωση. Ίσως και η περίπτωση Μπογρης να αξίζει ψάξιμο. Από ελληνικά διαβατήρια ο Ογκαστ του βαζελου θα ήταν σούπερ (χωρίς να ξέρω αν είναι καθόλου εφικτό).
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τον Καββαδά τον κοιτάνε στον γαύρο (οι οποίοι νομίζω ψάχνουν έναν εύσχημο τρόπο να ξαναπαίξουν στην Α1 με έλληνες διαιτητές). Ο Παπαδάκης που αναφέρεται και είναι πολύ καλή περίπτωση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ? το συμβόλαιο του όγκαστ πρέπει να αγγίζει τα 500 (όσο το μπάτζετ μας δλδ).

PS: ο Ελστον είναι ο βασιλιάς του off the ball midrange (μαζί με Hanlan). όχι οτι δεν είναι καλός στο catch and shoot. απλά όταν έχεις στην ομάδα τον Carter, τί να συγκρίνεις?
PS2: ο Carter του Λαυρίου είναι εξωπραγματικά κρύο αίμα και διαβάζει τις φάσεις άριστα. Θα πάει ψηλά αυτό το παιδί.
PS3: o καλός και υγιής Γκάρετ ήταν συγκλονιστικός στην άμυνα. Αν μου υπέγραφε συμβόλαιο οτι θα χάνει μόνο 2-3 μάτς της σεζόν, τον υπέγραφα για 5 χρόνια.
PS4: από τη στιγμή που έχεις τον βαρύ Κακλαμανάκη δε βλέπω λόγο για έναν ακόμα έλληνα στο 5. Πάρε έναν ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ με @@ να τελειώνουμε.
paok_cv

Δημοσίευση από paok_cv »

Καλά τα λέτε για τις μεταγραφές απλά πρέπει να σκεφτόμαστε τι προσδοκούμε αν φέρουμε καλύτερους παίχτες; να πάμε να χτυπήσουμε τριάδα με προμηθέα και αεκ συν τον οσφπ του χρόνου το βλέπω δύσκολο από τη στιγμή που ο Χατζόπουλος έχει δηλώσει ότι είναι χρονιά εξυγίανσης. Άρα να φέρουμε καλύτερους παίχτες και άρα πιο ακριβούς για να βγούμε άντε βαριά τέταρτοι αντί για πεμπτοέκτοι δεν ξέρω αν έχει νόημα. Ούτως η άλλως υπάρχουν τόσες ευρωπαικές διοργανώσεις που αν θέλουμε να παίιξουμε κάπου θα μας βάλουν. Αλλά με ρόστερ 10 παιχτών και 2 μικρούς δεν το συζητάμε για Ευρώπη, μόνο ζημιά από τραυματισμούς θα έχουμε. Αν μπορέσουμε όπως λέτε να χτυπήσουμε Παπαδάκη Κουζέλογλου ή Καββαδά με τα λεφτά που δίνουμε σε Τσαλμπούρη μπιτς Νώντα θα μιλάμε για τρελή επιτυχία.
Ωστόσο θεωρώ επειδή όταν μιλάμε για αμερικανούς πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι σκέφτονται μόνο τα λεφτά και με τη σεζόν που κάνουν κυρίως Λοβ, Γκρίφιν και κατα δεύτερον Τέρνερ αν δε δούνε γενναία αύξηση δε θα μείνουν. Αυτό είναι το πιο ενοχλητικό στο μπάσκετ να χτίζει νέα ομάδα κάθε χρόνο. Συν το ότι αυτοί είναι παίχτες που μπορεί να τους διάλεξε ο Μέξας και ο Λύκος να θέλει να φέρει δικούς του.

Μακάρι και η επόμενη χρονιά να κυλήσει όσο ήρεμα κύλησε και η φετινή και ας μπούμε με το ζόρι πλέυ οφ αν αυτό σημαίνει ότι θα μηδενίσουμε τα χρέη.
Nikos 74

Νομίζω ότι ο Λυκογιάννης είχε παίκτες στην Ρόδο τους Γκρίφιν και Λοβ. Από αυτά που βλέπω γουστάρουν τον κόουτς.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

upgrade στο ροστερ θα ειναι με τα ίδια (ή σχεδόν ίδια) λεφτά να αλλάξεις Νώντα (που έχει συμβόλαιο και του χρόνου :redcard: ), Long (εκτός αν πάρει ελληνικό διαβατήριο) και ενδεχομένως (για μένα ΣΙΓΟΥΡΑ) Beech-Konate.

εντάξει τώρα ποιές ακριβώς θα είναι οι ομάδες που θα δώσουν περισσότερα λεφτά στους Griffin-Love-Turner? Πόσα να παίρνουν οι 6 ξένοι του Λαύριου που είναι δεύτερο στην Α1?

Για Ευρώπη ό,τι πεί ο πρόεδρος! Γενικά δλδ ό,τι πεί ο πρόεδρος. Αλλά εντάξει τί ρόστερ δλδ πρέπει να χεις για να χτυπήσεις 8αδα στο CL (φέτο που χτυπούσαμε ΠΑΡΑΜΟΝΗ είχαμε 11+1)? δλδ τί ρόστερ έχει η Νυρμπουργκ?
Nikos 74

Κάπου είχα διαβάσει ότι οι ξένοι του Λαυρίου παίρνουν 3000 € το μήνα και πως το μπατζετ τους είναι 350.000 €. Πρέπει να έχουν κάποιον με αετίσιο μάτι για την επιλογή ξένων. Πέρυσι είχαν κάνει στροφή στην λογική τους, με βάρος στο Ελληνικό στοιχείο που δεν απέδωσε. Πρόπερσι τους θυμάμαι με πολύ καλούς Αμερικανούς και πολύ αθλητικούς.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τόσο είναι Νίκο, 3000 δολάρια κιόλας. Οι τύποι έχουνε φέρει παικταράδες, Punter Κλπ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”