Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
tzouvi

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από tzouvi »

Obdulio έγραψε:
Gospi έγραψε: Επί Λουτσεσκου, ειχε αναλαβει τα παντα ο ιδιος ο Λουτσεσκου. Ειχε καλυψει πληρως την διοικητικη μας ανυπαρξια και ανοργανωσια.
Συγγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Δεν ξέρω αν είχε αναλάβει τα πάντα, αλλά σίγουρα είχε την προσωπικότητα και το ειδικό βάρος για να περνάει τα θέλω του κάνοντας τους παίκτες να σκίζονται γι αυτόν και την ομάδα.
Κάτι που ολοφάνερα, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, ο Γκαρσία δεν έχει. Και δεν είναι μόνο θέμα εμπειρίας, όπως έδειξε η περίπτωση του Ιβιτς
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τρουμαν, μαλλον κοροιδευομαστε μεταξυ μας.
Πιστωσε ο,τι θελεις σε οποιον θελεις.
Κατηγορησε οποιον θελεις για ο,τι γουσταρεις.
Τα λογικα αλματα ειναι δικα σου, γιατι μονο με λογικα αλματα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι οργανωμενη και διοικειται σωστα.
Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε για να το παιζουμε καλοι ΠΑΟΚτσηδες και ψαγμενοι.
Η ανοργανωσια βαραει κοκκινο. Αποδωσε το οπου γουσταρεις κι οπου λειτουργει καλυτερα για την συνειδηση σου.
Και φυσικα κατσε κι απολαυσε το ξευτιλικι.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

tzouvi έγραψε:
Obdulio έγραψε:
Gospi έγραψε: Επί Λουτσεσκου, ειχε αναλαβει τα παντα ο ιδιος ο Λουτσεσκου. Ειχε καλυψει πληρως την διοικητικη μας ανυπαρξια και ανοργανωσια.
Συγγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Δεν ξέρω αν είχε αναλάβει τα πάντα, αλλά σίγουρα είχε την προσωπικότητα και το ειδικό βάρος για να περνάει τα θέλω του κάνοντας τους παίκτες να σκίζονται γι αυτόν και την ομάδα.
Κάτι που ολοφάνερα, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, ο Γκαρσία δεν έχει. Και δεν είναι μόνο θέμα εμπειρίας, όπως έδειξε η περίπτωση του Ιβιτς
Και για τον Λουτσέσκου θυμάμαι όμως ήταν καταλυτική η στήριξη του Γιώργου Σαββίδη (και όλου του διοικητικού τιμ συνεπακόλουθα) προς το πρόσωπό του μέσα στο Φθινόπωρο γιατί πολλοί του επιτίθονταν από την πρώτη στιγμή. Ο Λουτσέσκου είχε όμως την ικανότητα αυτή την στήριξη να τη μεταφράσει σε έργο. Στον Γκαρσία δόθηκε στήριξη (μέσα στα όρια που έβαζαν κάποιες παράμετροι), ο Γκαρσία δεν κατάφερε να την αξιοποιήσει (θεωρώ ότι δεν είχε τις γνώσεις να το κάνει). Η διοίκηση πάντως με παρόμοιο τρόπο λειτούργησε και τότε και τώρα.

ΥΓ. Και για να μην κρύβουμε τα άσχημα. Ο Λουτσέσκου έκανε έργο και έφερε επιτυχίες αλλά η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ ήταν πλήρως αποτυχημένη. Και αυτή η αποτυχία (και του Λουτσέσκου και κάποιων παικτών) ήταν καθοριστικός παράγοντας στο να υπάρχουν τα τελευταία δύο έτη, μικρά περιθώρια ελιγμών.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο λουτσεσκου εφερε νταμπλ, ο φερειρα ηταν πληρως αποτυχημενος που δε μας εβαλε ομιλους τσαμπιονς λιγκ λογω ανικανοτητας του ως προπονητης και εγωισμου του που παροπλισε σημαντικους παικτες. Αυτο πληρωνουμε τωρα
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Βίντι, Μπορίσοφ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

αηττητο νταμπλ
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Amsterdamer_87 έγραψε:Καποιος σαν τον Μπατατουδη να πουμε ??
Ρε δεν μας παρατας που δεν σ αρεσει κι ο Ιβαν τωρα !!
Καποιοι απο μας ειναι ΠΑΟΚσηδες πολυ πριν κι απο σενα και εχουν σιγουρα αλλη αποψη και θα ειχαμε προβλημα
Καταρχάς το βρίσκω ανόητο να λέμε ποιός είναι πιο πριν από τον άλλο ΠΑΟΚ !!
Όμως επειδή με προκάλεσες προσωπικά, για λέγε πότε έγινες ΠΑΟΚτσής για να σου πω κι εγώ μετά.
Σχετικά με το αν μ' αρέσει ο ΙΒΑΝ, η απάντηση είναι ότι γράφω το μικρό του με ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Μόνο και μόνο ότι κόντραρε στα ίσια το κράτος και το παρακράτος, ότι τους πήγε γ..ντας για τρία χρόνια σε αγωνιστικό επίπεδο (2017-2020), ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ για να τον θεωρήσω ευεργέτη μου.
Από εκεί και πέρα, μακάρι να εμφανιζόταν ένας ανάλογου διαμετρήματος επιχειρηματίας (που δεν πρόκειται).
Ίσως και η οικογένεια Σαββίδη να άρχιζε να καταλαβαίνει ότι δεν αποτελεί την ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΣΤΑΤΗ επιλογή μας, και να στήσει επιτέλους με σοβαρότητα το κλάμπ
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Ίσως και η οικογένεια Σαββίδη να άρχιζε να καταλαβαίνει ότι δεν αποτελεί την ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΣΤΑΤΗ επιλογή μας, και να στήσει επιτέλους με σοβαρότητα το κλάμπ
Με όλο το σεβασμό συμφορουμίτη, αυτό που γράφεις (αυτό με τα bold) είναι τελείως άστοχο, άκαιρο και παράταιρο.

Στα 95 (σχεδόν 100) χρόνια ιστορίας του ο ΠΑΟΚ, ποτέ δεν είχε παράγοντα/ευεργέτη όπως ο Σαββίδης.

Και επειδή το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό πλέον και θέλει χοντρά φράγκα και
δεν είμαστε στην δεκαετία του 70' που το ποδόσφαιρο ήταν ερασιτεχνικό και μπορούσε ένας αείμνηστος Παντελάκης (έμπορος τοπικού επιπέδου) να διαχειριστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και να το έχει ψηλά....

Μπορεί να περάσουν άλλα 100 χρονιά,
να φτάσει το 2121 και παράγοντα σαν τον Ιβάν Σαββίδη, να μην ξαναδεί ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δείξτε μια φορά γρήγορα αντανακλαστικά...
Έχει πόσο καιρό που ξέρετε ότι ο Ρέμπε θα την τζάσει.
Ο αντικαταστάτης πότε θα έρθει;
Ο σχεδιασμός για του χρόνου πώς ακριβώς προχωράει κι από ποιους;
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Mīngus έγραψε:Δείξτε μια φορά γρήγορα αντανακλαστικά...
Έχει πόσο καιρό που ξέρετε ότι ο Ρέμπε θα την τζάσει.
Ο αντικαταστάτης πότε θα έρθει;
Ο σχεδιασμός για του χρόνου πώς ακριβώς προχωράει κι από ποιους;
Αυτό!!
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

bersekeros έγραψε:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Ίσως και η οικογένεια Σαββίδη να άρχιζε να καταλαβαίνει ότι δεν αποτελεί την ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΣΤΑΤΗ επιλογή μας, και να στήσει επιτέλους με σοβαρότητα το κλάμπ
Με όλο το σεβασμό συμφορουμίτη, αυτό που γράφεις (αυτό με τα bold) είναι τελείως άστοχο, άκαιρο και παράταιρο.

Στα 95 (σχεδόν 100) χρόνια ιστορίας του ο ΠΑΟΚ, ποτέ δεν είχε παράγοντα/ευεργέτη όπως ο Σαββίδης.

Και επειδή το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό πλέον και θέλει χοντρά φράγκα και
δεν είμαστε στην δεκαετία του 70' που το ποδόσφαιρο ήταν ερασιτεχνικό και μπορούσε ένας αείμνηστος Παντελάκης (έμπορος τοπικού επιπέδου) να διαχειριστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα και να το έχει ψηλά....

Μπορεί να περάσουν άλλα 100 χρονιά,
να φτάσει το 2121 και παράγοντα σαν τον Ιβάν Σαββίδη, να μην ξαναδεί ο ΠΑΟΚ.
Να το πω απλά και με ρεαλισμό. Έχεις μια ομάδα που αυτή τη στιγμή, αν πει ο ΙΒΑΝ ότι φεύγει, θα μείνει όχι απλά στο κενό, αλλά θα αντιμετωπίσει υπαρξιακό θέμα ως ομάδα πρωταγωνίστρια, δηλαδή δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί πλέον σε υψηλό επίπεδο. Η εξάρτηση λοιπόν του μέλλοντός μας από τις επιλογές, τις αντοχές ενός ανθρώπου, συνεπάγεται ότι ο άνθρωπος αυτός αισθανόμενος ότι κρεμόμαστε από αυτόν, μπορεί να πει, "ας τους να σκούζουν, να φωνάζουν, μόνο εμένα έχουν, χωρίς εμένα, καταρρέουν...". Κι έτσι δεν νιώθει ιδιαίτερη πίεση για να ασχοληθεί σοβαρά με την προοπτική του ΠΑΟΚ. Αν υπήρχε όμως ανταγωνιστής στον οποίο θα μπορούσαμε να στραφούμε και να ζητήσουμε να μας δώσει αυτός την προοπτική, δεν θα ένιωθε ο ΙΒΑΝ την ανάγκη να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ?
Μακάρι όχι ένας αλλά δύο τέτοιοι επιχειρηματίες να υπήρχαν και να εκδήλωναν ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ. Τότε, ο Σαββίδης θα αναγκαζόταν να ασχοληθεί σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Να το πω απλά και με ρεαλισμό. Έχεις μια ομάδα που αυτή τη στιγμή, αν πει ο ΙΒΑΝ ότι φεύγει, θα μείνει όχι απλά στο κενό, αλλά θα αντιμετωπίσει υπαρξιακό θέμα ως ομάδα πρωταγωνίστρια, δηλαδή δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί πλέον σε υψηλό επίπεδο. Η εξάρτηση λοιπόν του μέλλοντός μας από τις επιλογές, τις αντοχές ενός ανθρώπου, συνεπάγεται ότι ο άνθρωπος αυτός αισθανόμενος ότι κρεμόμαστε από αυτόν, μπορεί να πει, "ας τους να σκούζουν, να φωνάζουν, μόνο εμένα έχουν, χωρίς εμένα, καταρρέουν...". Κι έτσι δεν νιώθει ιδιαίτερη πίεση για να ασχοληθεί σοβαρά με την προοπτική του ΠΑΟΚ. Αν υπήρχε όμως ανταγωνιστής στον οποίο θα μπορούσαμε να στραφούμε και να ζητήσουμε να μας δώσει αυτός την προοπτική, δεν θα ένιωθε ο ΙΒΑΝ την ανάγκη να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ?
Μακάρι όχι ένας αλλά δύο τέτοιοι επιχειρηματίες να υπήρχαν και να εκδήλωναν ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ. Τότε, ο Σαββίδης θα αναγκαζόταν να ασχοληθεί σοβαρά.
Η αντίφαση στο παραπάνω κείμενό σου, είναι ότι ξεκινάς με την πρόταση όπου μιλάς για ρεαλισμό.

Το δεύτερο υπογραμμισμένο δεν θεωρώ ότι ισχύει σε καμία περίπτωση, αυτό που γράφεις για έλλειψη ενδιαφέροντος από τον Ιβάν.

Το πιο μη ρεαλιστικό, βέβαια που γράφεις, είναι αυτό της πρότελευταίας πρότασης, που μιλάς για επιχειρηματίες που θα ενδιαφερθούν για τον ΠΑΟΚ και θα εκδήλωναν ενδιαφέρον

Εκτός του ότι ΔΕΝ υπάρχουν τέτοιοι επιχειρηματίες, ΕΑΝ ποτέ ακούσω ότι εμφανιστούν τέτοιοι,

θα είναι ό,τι πιο ύπουλο και συνάμα έξυπνο από την πλευρά του συστήματος που δεν θέλει τον Σαββίδη στην Ελλάδα, ώστε να διχάσει τον κόσμο και φέρει πραγματικό Εμφύλιο Πόλεμο, εντός του οργανισμού του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

φιλε Γκουερινο τα λογια σου μονο ως αχαριστία στον Ιβαν μπορω να τα εκλαβω.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Αν ο Ιβάν θέλει να βάλει τον ΠΑΟΚ στον δρόμο των επιτυχιών ξανά πρέπει να ακολουθήσει την πετυχημένη επιλογή
Μιχελ Λουτσεσκου με όλο το τιμ μέσα και διωξιμο όλων των ανίκανων και τεμπέληδων από την ΠΑΕ
Όχι εγωισμός..όχι σπατάλες να ορίσει που δεν το έκανε ποτέ συγκεκριμένο μπάτζετ και να αφήσει την ομάδα να δουλέψει...αυτός είναι ο δρόμος για να βγει ο ΠΑΟΚ μέσα από τις μαύρες στάχτες του
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
bersekeros έγραψε:
Να το πω απλά και με ρεαλισμό. Έχεις μια ομάδα που αυτή τη στιγμή, αν πει ο ΙΒΑΝ ότι φεύγει, θα μείνει όχι απλά στο κενό, αλλά θα αντιμετωπίσει υπαρξιακό θέμα ως ομάδα πρωταγωνίστρια, δηλαδή δεν θα μπορέσει να ανταγωνιστεί πλέον σε υψηλό επίπεδο. Η εξάρτηση λοιπόν του μέλλοντός μας από τις επιλογές, τις αντοχές ενός ανθρώπου, συνεπάγεται ότι ο άνθρωπος αυτός αισθανόμενος ότι κρεμόμαστε από αυτόν, μπορεί να πει, "ας τους να σκούζουν, να φωνάζουν, μόνο εμένα έχουν, χωρίς εμένα, καταρρέουν...". Κι έτσι δεν νιώθει ιδιαίτερη πίεση για να ασχοληθεί σοβαρά με την προοπτική του ΠΑΟΚ. Αν υπήρχε όμως ανταγωνιστής στον οποίο θα μπορούσαμε να στραφούμε και να ζητήσουμε να μας δώσει αυτός την προοπτική, δεν θα ένιωθε ο ΙΒΑΝ την ανάγκη να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ?
Δεν διαφωνω πληρως σε αυτο που λες, εχει ενα νοημα.
Αλλα κακα τα ψεματα μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας, ενας σοβαρος επιχειρηματιας πλην ιβαν δεν βρεθηκε στα 90 χρονια του συλλογου και θα βρεθουν τωρα 2???
Μην λεμε χαζα μονο για να τα λεμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”