Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
- vangelis183
Re: TransferManiac
Να το πάω λίγο μακρυά το θέμα; Ο Χούτος μένει... Ο Βαψομαλιάς και ο Κινέζος έρχονται;
Λίγο δίκιο έχω... Έτσι;
Λίγο δίκιο έχω... Έτσι;
-
- Maximus
Ισως Βιερινια...Αλλά...
''Κατά τη διάρκεια του Ιησού μείον δύο '' ... Υποθετω 33-2=31 χρονων
(Nuno Assis;)
Μακαρι Θεε μου...
''Κατά τη διάρκεια του Ιησού μείον δύο '' ... Υποθετω 33-2=31 χρονων
(Nuno Assis;)
Μακαρι Θεε μου...
-
Γεια σας αλάνια και από μένα.
Βλέπω πως και με τα ρουμάνικα μία χαρά τα πάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ
Άντε να ανοίξουμε την τουριστική αγορά για τις Ρουμάνες να ανοίξει το μάτι μας. Το κουίζ δεν ήταν και ... τόσο δύσκολο.
Λοιπόν στο θέμα μας: Ο ΠΑΟΚ και το τόπικ εδώ. Δεν προλαβαίνω να γράφω συνέχεια εδώ καθώς ταξιδεύω από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη τον τελευταίο καιρό...
Πάντως δεν υπήρχε κάποια ερώτηση που έκρινα ότι θα πρέπει να απαντησω... Πχ κάποιο αλάνι που έγραψε για τον Γκέκα... νομίζω πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει ποδοσφαιριστεί που μοιάζει με οδηγό Όπελ Μάντα. Από στέκα και ίβιτς στέκα μαλί και τσαντάκι στα πλάγια δεν νομίζω πως θα χαλάσουμε το στυλ μας...
Βλέπω πως και με τα ρουμάνικα μία χαρά τα πάει ο κόσμος του ΠΑΟΚ
Άντε να ανοίξουμε την τουριστική αγορά για τις Ρουμάνες να ανοίξει το μάτι μας. Το κουίζ δεν ήταν και ... τόσο δύσκολο.
Λοιπόν στο θέμα μας: Ο ΠΑΟΚ και το τόπικ εδώ. Δεν προλαβαίνω να γράφω συνέχεια εδώ καθώς ταξιδεύω από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη τον τελευταίο καιρό...
Πάντως δεν υπήρχε κάποια ερώτηση που έκρινα ότι θα πρέπει να απαντησω... Πχ κάποιο αλάνι που έγραψε για τον Γκέκα... νομίζω πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει ποδοσφαιριστεί που μοιάζει με οδηγό Όπελ Μάντα. Από στέκα και ίβιτς στέκα μαλί και τσαντάκι στα πλάγια δεν νομίζω πως θα χαλάσουμε το στυλ μας...
Τίποτα καινούργιο ρε αλάνι??? Κάτι που να δημοσιεύσεις όχι μονο λίγη ώρα πριν τις εφημεριδες???
ola kala re transfer.apla 8a i8ela na doseis diekrinisi se 2 simeia ama ginete.
1.ti akrivos enoeis sto isterografo me to ouisky?
2.sto teleftaios post sto forum kati anafereis gia stilaki tipou ivic p dn allazei....

1.ti akrivos enoeis sto isterografo me to ouisky?
2.sto teleftaios post sto forum kati anafereis gia stilaki tipou ivic p dn allazei....

Eμενα μου προκαλεσε εντυπωση ο Τransfer στο οτι εγραψε στα ρουμανικα το κειμενο...και μαζι με αυτο διαβασα πριν λιγο στην metrosport oτι ο ρουμανος πρων παιχτης μας barcauan θελει να γυρισει πισω στον ΠΑΟΚ...
http://www.metrosport.gr/archives/22244
http://www.metrosport.gr/archives/22244
Αν πρόκειται περί αυτού τότε ο τράνσφερ ανακυκλώνει παλιά νέαgika έγραψε:Ο αντραντε στη ραπιντ βουκουρεστίου έρχετε στον ΠΑΟΚ?
Μάλλον για τον Μπαρκαουάν λέει
-