23. Shinji Kagawa
-
τσιριγωτης
Re: 23. Shinji Kagawa
Χαχαχαχαχα
Εντάξει του μπερμπα ήταν πιο τραγικό. Ο άνθρωπος μίλαγε στην μπάλα κ οι δικοί μας ούτε πάσα δε του εκαναν
Εντάξει του μπερμπα ήταν πιο τραγικό. Ο άνθρωπος μίλαγε στην μπάλα κ οι δικοί μας ούτε πάσα δε του εκαναν
αν ο ΠΑΟΚ φταίει για τη διαχείριση του παίχτη, λογικά μετά από εμάς θα ξαναμεγαλουργήσει ο ιάπωνας
(όπως μεγαλούργησε ο περπάτοφ)
(όπως μεγαλούργησε ο περπάτοφ)
βλεποντας πως παει η φαση με τον σιντζι και με βαση ολα οσα ειπε για την μπεσικτας οταν εφυγε νομιζω πως θα μας ξεφτιλισει με αυτα που θα πει οταν φυγει 
Α,ωραία!!!falconakis έγραψε:Πρίν τον βγάλουμε βετεράνο που ήρθε για τα τελευταία ένσημα να θυμίσω ότι θέλει να είναι στο Τόκυο με την Ολυμπιακή ομάδα...και αυτό μόνο μέσω ΠΑΟΚ μπορεί να το πετύχει...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Οπότε ή βετεράνικο παλτό θα μας βγει, ή θα βγάλει μάτια στα επόμενα 10 ματς, μόνο και μόνο για να μας παρατήσει στα κρίσιμα Αυγουστιάτικα παιχνίδια
Μα τι σχεδιασμός θεέ μου!! (αν ισχύει)
Τίποτα δεν θα πετύχει, είναι παλαίμαχος από επιλογή, δεν έχει το μυαλό του στο ποδόσφαιρο.
Δεν τον κατακρίνω,αλλά να πάει στο καλό το καλοκαίρι.
Μου αρέσει που πίστευα ότι θα σπέρνει κιόλας στα playoffs,τρομάρα μου.
Βέβαια όταν σε έχει προπονήσει ο σερ Άλεξ και τώρα ο Γκαρσία και βλέπεις μια ομάδα,κωλοχανειο, πως να ξαναβρείς το χαμένο σου πάθος για το ποδόσφαιρο οταν μάλιστα αγωνίζεσαι με άδειες εξέδρες;
Δεν τον κατακρίνω,αλλά να πάει στο καλό το καλοκαίρι.
Μου αρέσει που πίστευα ότι θα σπέρνει κιόλας στα playoffs,τρομάρα μου.
Βέβαια όταν σε έχει προπονήσει ο σερ Άλεξ και τώρα ο Γκαρσία και βλέπεις μια ομάδα,κωλοχανειο, πως να ξαναβρείς το χαμένο σου πάθος για το ποδόσφαιρο οταν μάλιστα αγωνίζεσαι με άδειες εξέδρες;
Μου άρεσε που τον έψηνε κ 2 ώρες ο Γκαρσία.
Τι σανο μας ταΐζουν ώρες ώρες οι αρδ.
Κ λέγαμε πως θα χωρέσει με Ουαρντα.κ τελικά δεν θα παίζει κανείς. Τι καλτ καταστάσεις είναι αυτές φέτος.
Τι σανο μας ταΐζουν ώρες ώρες οι αρδ.
Κ λέγαμε πως θα χωρέσει με Ουαρντα.κ τελικά δεν θα παίζει κανείς. Τι καλτ καταστάσεις είναι αυτές φέτος.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάλι δεν μπορώ να κατανοήσω πού βασίζετε τον κατακριτικό λόγο σας για έναν παίκτη που δεν τον έχουμε δει ακόμη να παίζει στον ΠΑΟΚ. Από τα λίγα λεπτά που έχει παίξει;
Του χρόνου θα βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα για τον Σίντζι.
Του χρόνου θα βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα για τον Σίντζι.
- Sick Bastard
Μόνο στον ΠΑΟΚ αυτό το επιχείρημα, να παίρνει παίχτη τη χ σεζόν η ομάδα
αλλά να τον δούμε τη χ+1 σεζόν.
Που μακάρι να βγάζει του χρόνου την κατάνα σε κάθε ματς και να τους τρυπά όλους
αλλά κάπου ασουμε νταξ.
αλλά να τον δούμε τη χ+1 σεζόν.
Που μακάρι να βγάζει του χρόνου την κατάνα σε κάθε ματς και να τους τρυπά όλους
αλλά κάπου ασουμε νταξ.
-
black death
Παίρνουμε παίκτες λες και είναι τρούφες. Θα περιμένουμε καμία 5ετια να βγουν.
Πληρώνεται ή δεν πληρώνεται να ξέρουμε. Αν το παιδί ήρθε για τη ψυχή της μάνας του να μη το κρίνουμε. Χάρη μας κάνει.
Μία ζωη περιμένουμε. Ας πάμε κ εμείς να βγάλουμε κανένα 50αρι το πρώτο χρόνο κ μετά που δεν θα κάνουμε να μας διώξουν.
Πληρώνεται ή δεν πληρώνεται να ξέρουμε. Αν το παιδί ήρθε για τη ψυχή της μάνας του να μη το κρίνουμε. Χάρη μας κάνει.
Μία ζωη περιμένουμε. Ας πάμε κ εμείς να βγάλουμε κανένα 50αρι το πρώτο χρόνο κ μετά που δεν θα κάνουμε να μας διώξουν.
- PAOK_Antarctica
Ε για να τον κρίνουμε αυτή τη σεζόν πρέπει να παίξει πρώτα
Ως τώρα έχει παίξει κάτι σκόρπια 20λεπτα. Τι να κρίνεις;
Ως τώρα έχει παίξει κάτι σκόρπια 20λεπτα. Τι να κρίνεις;