Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Ο αντικαταστάτης δεν είναι εδώ, επειδή τον αντικαταστήσαμε με την άρνηση αποδοχής παραίτησης του ανθρώπου που θέλαμε να αντικαταστήσουμε....
Ειναι κατανοητό νομίζω....
Ειναι κατανοητό νομίζω....
Τι τραβαμε ρε Ντουμλορντ? Φωναζεις ρε γμτ εδω και ποσο καιρό οτι το καραβι βαζει νερα αλλα τπτ...
φτασαμε με το νερο στον σβερκο και ακομη το παιζουμε στεγνοι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φτασαμε με το νερο στον σβερκο και ακομη το παιζουμε στεγνοι...
Το λογικό είναι ότι ζυγίζεται η κατάσταση και εν προκειμένω ο Πάμπλο για να αποφασιστεί το μοντέλο λειτουργίας. Αυτό πάνω κάτω έχει βγει και στα μέσα και τα άρθρα μοιάζουν σαν να έχει πέσει non paper.Παράλογο θα ήταν να πιστεύουμε ότι έχουμε ακόμα χρόνο ενώ έχουμε τόσα παραδείγματα τεχνικών διευθυντών που ήρθαν Ιούνη και λόγω πίεσης έκαναν βεβιασμένες κινήσεις και απέτυχαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnySSS την Κυρ 04 Απρ 2021, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κραζουν ολοι στα διαφορα τοπικ παιχτων και στελεχων οταν το προβλημα ειναι σ αυτο εδω ακριβως το τοπικ.
Πλήρης απουσία ενδιαφεροντος.
Και οχι δεν ειναι ενδιαφερον το να βαζεις λεφτα.
Ενδιαφερον ειναι να ασχολεισαι ενεργα ωστε να μην χρειαζεται να βάζεις μονιμα λεφτα.
Δεν ξερω τι εχει παιχτει και τι πιεσεις εχει δεχθει, αλλα εχει βαλει τον αυτοματο και δεν ασχολειται αλλο.
Πλήρης απουσία ενδιαφεροντος.
Και οχι δεν ειναι ενδιαφερον το να βαζεις λεφτα.
Ενδιαφερον ειναι να ασχολεισαι ενεργα ωστε να μην χρειαζεται να βάζεις μονιμα λεφτα.
Δεν ξερω τι εχει παιχτει και τι πιεσεις εχει δεχθει, αλλα εχει βαλει τον αυτοματο και δεν ασχολειται αλλο.
- PAOK_Antarctica
"Ναι, ναι, όταν εμπλεκόταν ενεργά όμως όλο γκρινιάζετε πως μπλέκεται με την ομάδα και πρέπει να αφήσει τους επαγγελματίες να δουλέψουν"
Περίμενε, έρχεται.
Περίμενε, έρχεται.
- bersekeros
Δεν έρχεται. Ήρθε!
Ψέματα είναι ότι αυτά λέγαμε;
Να βάλει τεχνοκράτες και να μην ασχολείται με ένα αντικείμενο που δεν γνωρίζει;
Πάμε παρακάτω.
Άντε και ισχύουν αυτά που λέει ο φίλος και συμπαθέστατος Gospi (που εγώ δεν τα δέχομαι).
Αυτό δηλαδή που λέει για έλλειψη ενδιαφέροντος και αυτόματο πιλότο.
Ε ωραία....και τι θα γίνει μετά;
Για πες.
Ε όχι.... να μας πείτε όμως.
Για πείτε φωναχτά.
Μην το πάτε γύρω γύρω.

Πάμε παρακάτω.
Άντε και ισχύουν αυτά που λέει ο φίλος και συμπαθέστατος Gospi (που εγώ δεν τα δέχομαι).
Για πες.
Για πείτε φωναχτά.
Μην το πάτε γύρω γύρω.
Και αργησε να ρθει...
Εν τω μεταξυ οταν λεγαμε για επαγγελματιες δεν εννοουσαμε επαγγελματιες λαμογια επαγγελματιες δημοσιους υπαλληλους, επαγγελματιες αεργους και επαγγελματιες προδοτες...
Αλλα νταξ αποσυρθηκε ο Ιβαν και αφησε στο ποδι του τον Μακη του Κυρ Κυρ τον χαζοΔουκα και κανα δυο μπατσους κι ολα κομπλε...
Γαμαει και δερνει η στελεχωση της ΠΑΕ! Δωστε τους ρε πουστη μ ενα περίπτερο κι αν δεν το κλεισουν σε μια βδομαδα να μην με λενε Χαρη...
Αντε να πουμε με την ανυπαρξια που επικρατεί μεσα στην ΠΑΕ!
Εν τω μεταξυ οταν λεγαμε για επαγγελματιες δεν εννοουσαμε επαγγελματιες λαμογια επαγγελματιες δημοσιους υπαλληλους, επαγγελματιες αεργους και επαγγελματιες προδοτες...
Αλλα νταξ αποσυρθηκε ο Ιβαν και αφησε στο ποδι του τον Μακη του Κυρ Κυρ τον χαζοΔουκα και κανα δυο μπατσους κι ολα κομπλε...
Γαμαει και δερνει η στελεχωση της ΠΑΕ! Δωστε τους ρε πουστη μ ενα περίπτερο κι αν δεν το κλεισουν σε μια βδομαδα να μην με λενε Χαρη...
Αντε να πουμε με την ανυπαρξια που επικρατεί μεσα στην ΠΑΕ!
Δεν χρειαζεται να πουμε τπτ.bersekeros έγραψε:Δεν έρχεται. Ήρθε!![]()
Πάμε παρακάτω.
Για πες.
Για πείτε φωναχτά.
Μην το πάτε γύρω γύρω.
Σε κανα 2 χρονια που θα χουμε μαζεψει φαπες για 10 ζωές τοτε θα τον φατε εσεις οι υποστηρικτες τον Ιβαν,οχι εμεις οι κακοι οι αχαριστοι...
Λες και ειπε κανενας μας να φύγει.
Να αποφασισει να ασχοληθει σωστα λεμε και ξαναλεμε.
Ή αλλιως να βγει και να μας πει. Μαγκες αυτα ειναι. Να ξερουμε να το αποδεχθουμε...
Η μοναδική μεν, μεγαλύτερή δε ευθύνη στον οργανισμό ΠΑΟΚ είναι του Ιβάν.
Το ότι δεν μας έχει ξεκαθαρίσει τι περιμένει πλέον από την ομάδα.
Αν ξέραμε αυτό, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε το ρόλο των στελεχών που δεν κουνιούνται ποτέ, το ρόλο του Γκαρσια, το ρόλο των τεχνικών διευθυντων αλλά και το μέλλον των παικτών.
Δυστυχώς η απουσία είναι η βασική αιτία αυτής της κατάστασης. Κ δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά.
Το ότι δεν μας έχει ξεκαθαρίσει τι περιμένει πλέον από την ομάδα.
Αν ξέραμε αυτό, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε το ρόλο των στελεχών που δεν κουνιούνται ποτέ, το ρόλο του Γκαρσια, το ρόλο των τεχνικών διευθυντων αλλά και το μέλλον των παικτών.
Δυστυχώς η απουσία είναι η βασική αιτία αυτής της κατάστασης. Κ δυστυχώς δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά.
-
PAOK_Antarctica έγραψε:Ηρεμήστε παιδιά, χιούμορ κάνει το παιδί.
Δεν γίνεται νοήμων άνθρωπος να τα λέει αυτά στα σοβαρά.
Όχι, ΔΕΝ κάνω χιούμορ.
Και να μην αρχίσουμε την αντιπαράθεση περί νοημοσύνης...

- bersekeros
Μπέο δε θέλουμε, Ζαγοράκη δε θέλουμε, Γκαγκάτση δε θέλουμε, Κυρ Κυρ δε θέλουμε, Δούκα δε θέλουμε, Λουτσέσκου δε θέλουμε,Γκαρσία δε θέλουμε, Μίχελ δε θέλουμε.
Το Θεό να φέρει ο Ιβάν δεν θα τον θέλουμε.
Θα τον σταυρώσουμε!
Πόσο ΠΑΟΚ!
Θα τον σταυρώσουμε!
Πόσο ΠΑΟΚ!
Βλέπω μας ξέρεις καλά φίλε Μπερσέρκερεbersekeros έγραψε:Μπέο δε θέλουμε, Ζαγοράκη δε θέλουμε, Γκαγκάτση δε θέλουμε, Κυρ Κυρ δε θέλουμε, Δούκα δε θέλουμε, Λουτσέσκου δε θέλουμε,Γκαρσία δε θέλουμε, Μίχελ δε θέλουμε.
Θα τον σταυρώσουμε!
Πόσο ΠΑΟΚ!

- keep_paokizein
Δεν είναι καλός οδηγός να διορθώνουμε τα λάθη με λάθη. Δεν νοείται σοβαρή ομάδα να αλλάζει προπονητή κάθε 6 μήνες. Όπως υποστήριζα ότι ο Φερέιρα έπρεπε να μείνει και να ολοκληρώσει το 3ετες πλάνο, έτσι τώρα στηρίζω τον Γκαρσία στον σχεδιασμό που αποφάσισε η Διοίκηση. Επιτυχία είναι να παραμείνει σταθερή στην επιλογή της. Χρειάζεται υπομονή.-keeper- έγραψε:Πιθανότατα ναι αλλά δε μπορώ να απαντήσω με υποθετικά σενάρια .
Πέρασαν όμως και άλλοι που αποδεδειγμένα έδειξαν πράγματα κ βγήκαν μπροστά όταν έπρεπε κ ήταν γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας. Εγώ προσωπικά σε αυτούς μόνο θα έδινα τα κλειδιά της ομάδας ( ιβιτς λουτς)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Κυρ 04 Απρ 2021, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@don PAOK Φίλε μου, καθυστέρησα ακριβώς μια βδομάδα για να απαντήσω στην ερώτηση σου. Ζητώ συγνώμη.don PAOK έγραψε:Γερος γιατι πιστευεις οτι ο ΠΑΟΚ οδευει σε λαθος δρομο?
Φυσικά και ΔΕΝ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ οδεύει σε λάθος δρόμο.
..."τρυπήματα. Τι κρίμα ο Ιβάν θα καταστρέψει τον Ιστορικό ΠΑΟΚ. Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΟΚ, που όμως οδεύει σε εντελώς λάθος δρόμο."...
Αυτή ήταν η διατύπωση μου, που προφανώς ήταν κακή. Ήθελα να αναδείξω τον ύπουλο τρόπο που επιτίθενται τα ΜΜΕ στον ΠΑΟΚ και στον Ιβάν Σαββίδη. Δηλ. ενώ χαρακτηρίζουν Ιστορικό τον ΠΑΟΚ ρίχνουν το δηλητήριο ότι η καταστροφή του θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης - σπείρουν διχόνοια στον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ -. Ή εν τω προκειμένω στην ερώτηση σου, ΜΕΓΑΣ ΜΕΝ Ο ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς με αυτούς που τον οδηγούν, οδεύει σε εντελώς λάθος δρόμο, τοξεύοντας πάλι στον Ιβάν Σαββίδη. Κουτοπονηριές με λίγα λόγια, για να κάμψουν την πίστη του ΠΑΟΚΤΣΗ στον Σαββίδη ή να τον απογοητεύσουν εντελώς. Συγνώμη για την κακή διατύπωση.