31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- painkiller4
- GiorgosAtha
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Σε ευχαριστώ για ότι ζήσαμε...
Αλλά πλέον σήκω και φύγε μόνος σου...
Έκλεισε ο κύκλος σου σε εμάς...
Μη γ@μας άλλο την ψυχή μας...
Αλλά πλέον σήκω και φύγε μόνος σου...
Έκλεισε ο κύκλος σου σε εμάς...
Μη γ@μας άλλο την ψυχή μας...
-
Απο αλλη ομαδα δυσκολο να παρεις μεροκαματο.
Μεχρι το 2022 εισαι εξασφαλισμενος.
Μετα δωσε βιογραφικα σε διαφορα τσιρκα του κοσμου,ολο και κατι θα βρεθει.
Μου αρεσει που ειχα φαει και μπαν για σενα.
Μεχρι το 2022 εισαι εξασφαλισμενος.
Μετα δωσε βιογραφικα σε διαφορα τσιρκα του κοσμου,ολο και κατι θα βρεθει.

Μου αρεσει που ειχα φαει και μπαν για σενα.

Βάλε ρε τον πιτσιρικά τον Ταλιχμανιδη να τελειώνουμε. Προτιμώ να τρώμε γκολ λόγο απειρίας πάρα λόγο αδιαφορίας.
Ο Πασχαλακης είναι από τους ποδοσφαιριστες που μόλις υπογράψουν το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο και εξασφαλίσουν το πακέτο, βγαίνουν στην σύνταξη. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Αλλά έλεος, τέλος πλέον, δεν πάει άλλο.
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Πασχαλακης είναι από τους ποδοσφαιριστες που μόλις υπογράψουν το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο και εξασφαλίσουν το πακέτο, βγαίνουν στην σύνταξη. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Αλλά έλεος, τέλος πλέον, δεν πάει άλλο.
Βάλε ρε τον πιτσιρικά τον Ταλιχμανιδη να τελειώνουμε. Προτιμώ να τρώμε γκολ λόγο απειρίας πάρα λόγο αδιαφορίας.
- Amsterdamer_87
Ιδια και απαραλλαχτη με την περιπτωση Κλαους..σε ολα ομως..chrisg4 έγραψε:Βάλε ρε τον πιτσιρικά τον Ταλιχμανιδη να τελειώνουμε. Προτιμώ να τρώμε γκολ λόγο απειρίας πάρα λόγο αδιαφορίας.
Μαλλι Τατουαζ Σοσιαλ κοκ
Πριν ένα μήνα έπαιζε ξύλο με ΠΑΟΚτσηδες στις κερκίδες της Τούμπας και την επόμενη μέρα διαβάζαμε ότι ψάχνουν τρόπο να φυγει. Ένα μήνα μετά ο Πασχαλάκης παίζει πάλι βασικός στον ΠΑΟΚ κι εμείς περιμένουμε να αγχωθεί και να πέσει να πιάσει καμία μπάλα.
- Amsterdamer_87
Ας παει να δουλεψει πορτα εκει που δουλευει το κοριτσι του
Για τερματας τελειωσε,απλα δεν κανει για καμμια ομαδα
Για τερματας τελειωσε,απλα δεν κανει για καμμια ομαδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Δευ 05 Απρ 2021, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok re niamou
Η δένεις τα κορδόνια σου στην σέντρα ή κάνεις αυτό το αχρείαστο βηματακι στην αντίθετη πλευρά, ενα και το αυτό.
Αν υπήρχε διοίκηση θα έπρεπε να ηταν παρελθον απο τότε που εκανε το ηλιθιο ποσταρισμα υποστήριξης στον αρχηγό.
Αν υπήρχε διοίκηση θα έπρεπε να ηταν παρελθον απο τότε που εκανε το ηλιθιο ποσταρισμα υποστήριξης στον αρχηγό.
- navigator11
Έχει καθυστερήσει αλλά τέλος πάντων έχει φτάσει η στιγμή να αποχωρήσει από την ομάδα. Δεν τον σηκώνει το κλίμα εδώ και καιρό. Στον ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον τίποτα να προσφέρει. Το μέγιστο σαν εμπειρία που μπορούσε να του χαρίσει το άθλημα τη γεύτηκε, θα τη θυμάται σε όλη του τη ζωή και θα ευγνωμονεί, που πέρασε από εδώ. Αλλά ως εδώ.
-
Ενδεικτικό το παραπανω για το πως λειτουργει ο συλλογος τελευταια.nothu έγραψε:Πριν ένα μήνα έπαιζε ξύλο με ΠΑΟΚτσηδες στις κερκίδες της Τούμπας και την επόμενη μέρα διαβάζαμε ότι ψάχνουν τρόπο να φυγει. Ένα μήνα μετά ο Πασχαλάκης παίζει πάλι βασικός στον ΠΑΟΚ κι εμείς περιμένουμε να αγχωθεί και να πέσει να πιάσει καμία μπάλα.
Καλά εδώ επέστρεψε ο Douglas που είχε καμιά 5 σερί ματς αδιαφορίας και πάνω στο τρελό κρεσέντο έκανε ότι μπορούσε για να φάει κόκκινη, σε μερικές μπουνιές θα κολλήσουμε;
- Salvador Allende
Ένας χυλός χωρίς ΤΑΥΤΟΤΗΤΑWonderland έγραψε:Ενδεικτικό το παραπανω για το πως λειτουργει ο συλλογος τελευταια.nothu έγραψε:Πριν ένα μήνα έπαιζε ξύλο με ΠΑΟΚτσηδες στις κερκίδες της Τούμπας και την επόμενη μέρα διαβάζαμε ότι ψάχνουν τρόπο να φυγει. Ένα μήνα μετά ο Πασχαλάκης παίζει πάλι βασικός στον ΠΑΟΚ κι εμείς περιμένουμε να αγχωθεί και να πέσει να πιάσει καμία μπάλα.
Αυτό το παιδί γιατί το τυραννάμε και το βρίζουμε βρε Αδέλφια.
Ότι μπορεί κάνει. Ο Lev Yashin να ήταν ίσως και να είχε αυτοκτονήσει.
Επί τη ευκαιρία μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πολλά Αδέλφια που γράφουν στο Paokmania έχουν παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και αρκετοί μάλιστα στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ. Δεν ξέρω, ίσως να κάνω λάθος.
Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνετε την ψυχική κατάσταση που βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος. Δυστυχώς μιλά και Ελληνικά. Στην τελική ανάλυση, δεν πήγε με το ζόρι και στάθηκε στην εστία. Μάλιστα ο Φίλος που φέρει το προσωνύμιο -Kepper- μπορεί να γράψει πολύ περισσότερα και για την θέση και για την ιδιαίτερη ψυχολογία της.
Ότι μπορεί κάνει. Ο Lev Yashin να ήταν ίσως και να είχε αυτοκτονήσει.
Επί τη ευκαιρία μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πολλά Αδέλφια που γράφουν στο Paokmania έχουν παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και αρκετοί μάλιστα στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ. Δεν ξέρω, ίσως να κάνω λάθος.
Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνετε την ψυχική κατάσταση που βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος. Δυστυχώς μιλά και Ελληνικά. Στην τελική ανάλυση, δεν πήγε με το ζόρι και στάθηκε στην εστία. Μάλιστα ο Φίλος που φέρει το προσωνύμιο -Kepper- μπορεί να γράψει πολύ περισσότερα και για την θέση και για την ιδιαίτερη ψυχολογία της.