Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
adam04

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από adam04 »

Η απαντηση του Σεργιο,καταντησε σαν αυτη του Βαλβερδε στον γαυρο.
Ελεος αρχηγεεεε....
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Ρε μην τρωτε τον παπα της δηθεν απαιτησεις του να παιζει βασικος.

το αποκλειω.
μπορει να μην θελει να ειναι κ 3η ρεζερβα, αλλα απαιτηση του για βασικος δεν υπαρχει
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

darklord,δεν είναι τελείως παπάς.Ο κονσεϊσάο έχει μεγάλη καριέρα στις πλάτες του ειδικά στην ιταλία και όταν είχε έρθει του είχαν πει ότι θα είναι ο ηγέτης της ομάδας.Είναι δύσκολο για έναν παίκτη με την ιστορία του και τις περγαμηνές του να κάτσει ως 2η επιλογή σε μια ελληνική ομάδα(μην ξεχνάς πως είναι ξένος και δε νομίζω να έχει και σε μεγάλη υπόληψη το ελληνικό πρωτάθλημα)
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Συγγνώμη ρε παιδιά , αλλα πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη fast-food-μανία να τα ισοπεδώνουμε όλα και όλους, φύγε εσύ έλα εσύ, και ποιος έτσι και ποιος αλλιώς και δώσε μου το πακέτο και την ψυχή μου πάρε μου!
ΦΥΣΙΚA ουδείς αναντικατάστατος
ΦΥΣΙΚA ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους ως πρόσωπα
και ΦΥΣΙΚA στον ΠΑΟΚ θα παίζει μονο οποιος αξίζει κι οποιος θέλει πραγματικά να παίζει. Εννοείται ότι με το ζόρι δε μένει κανεις κι αν όντως φύγει δε θα πεθάνουμε κιόλας.
ΑΛΛΑ χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται / τι έγινε να τους στέλνουμε όλους ελαφρά τη καρδια στο καλο! τι να πω..
Ο αρχηγός φέτος συνέβαλε (και αυτός) στην αναγέννηση του ΠΑΟΚ, ήταν αρχηγός με τα όλα του, ήταν ο παίχτης νικητής, η μεγάλη προσωπικότητα με κύρος, ήταν ο τσαμπουκάς και το μέταλλο που λέει κι ο πρόεδρος. Ξαφνικά όμως μοιάζουν όλα να ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, όλα αδιάφορα. Κι αυτό ισχύει και για αλλους παίχτες όπως ο garcia, ο musli κτλ.
Ορισμένοι έχουν πραγματικό φετίχ με τις μεταγραφές και την "ανανέωση". Λες κι αν αλλάξεις είκοσι παίχτες και φέρεις άλλους θα κανεις κατά ανάγκη ομάδα. καλυτερο παράδειγμα η αεκ που είναι σκέτο σκορποχώρι τα τελευταία χρονια.

Τέλος πάντων, τώρα θα βγούν πάλι κάποιοι και θα μιλάνε για Βασιλάκη Καΐλα και ρομαντισμούς και απαρχαιωμένες αντιλήψεις..
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

Boreios εγώ δε βάζω όλους τους παίκτες στο ίδιο καζάνι μιλάω για τον σέρτζιο ο οποίος στο σύστημα 4-3-3 παίζει σε μια πολύ κρίσιμη θέση και ενώ ξέρει πολλά καντάρια μπάλλα φαίνεται ότι το σώμα του τον εγκαταλείπει.Φέτος η χρονιά του είχε ορισμένες εκλάμψεις(μαγικά γκολ με γαύρο και αστ.τρίπολης,ασσίστ σε ματς με λεβαδειακό κλπ) όμως πιστεύω αυτό δεν αρκεί.Σαν 2η λύση φυσικά πιστεύω πως θα μπορούσε να μείνει στην ομάδα απλά νομίζω παίκτες τέτοιου βεληνεκούς ορισμένες φορές είναι δύσκολο να αποδεχτούν ότι δεν είναι πλέον πρωταγωνιστές και κλωτσάνε.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Συμφωνω απολυτα με τον Βορειο.

Αν ειναι να φυγει ο Κονσεισαο (που ειναι το μεγαλυτερο ονομα που εχει φορεσει ποτε την φανελα του ΠΑΟΚ και που η φετινη προσφορα του ηταν πραγματικα σημαντικοτατη) τοτε ας φυγει οπως του αρμοζει. Οχι με μισολογα, αλλα με χειροκροτημα μες στην Τουμπα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

+100000
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αυτό θα εξαρτηθεί απο τον ίδιο. Εάν ανακοινώσει άμεσα και επίσημα την απόφασή του, θα προλάβει να αποθεωθεί στην Τούμπα. Διαφορετικά θα φύγει στο ήσυχο...
kos

Δημοσίευση από kos »

εαν δεν ειναι αληθεια οτι θελει να ειναι βασικος ο σερτζιο να ειστε σιγουροι οτι θα το πει ο ιδιος και οτι θα δωσει στεγνα οσους επικαλουνται τετοιες δικαιολογιες.
παντως παικτης με την καριερα και το χρημα του σερτζιο που δεχτηκε να παει να παιξει μπαλα στο κουβειτ μου μοιαζει λιγο δυσκολο να απαιτει θεση βασικου. οχι λιγο, πολυ δυσκολο μου μοιαζει.
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

αδερφέ savic σίγουρα δεν εννοούσα εσένα γράφοντας αυτό, έτυχε το post σου να είναι πάνω από το δικό μου. γενικά μιλούσα για την τάση αυτή -γενικότερα από πολλούς- (κι εδώ στο forum σε πολλά topic θα συναντήσεις αυτό το καταναλωτικό και "ανθρωποφαγικό πνεύμα" να κυριαρχεί). εσύ εξάλλου το θέτεις σε μια σοβαρή βάση, που όντως χρήζει προβληματισμού. Αν και θα διαφωνήσω μαζί σου ότι ο Sergio είχε φέτος μονο εκλάμψεις, σίγουρα έκανε και άσχημα παιχνίδια, αλλα η συνολική του παρουσία (όχι μονο καθαρά αγωνιστική) ανέβασε τον ΠΑΟΚ επίπεδο.
Τέλος πάντων, ο,τι κι αν γίνει, όπως λένε και τα αδέρφια πιο πάνω, του αξίζει και του πρέπει ένας αποχαιρετισμός στα...όπλα
Άβαταρ μέλους
katerini4

Δημοσίευση από katerini4 »

πολυ σημαντικη η παρουσια του φετος.
καλο ειναι να μεινει αλλο 1 χρονο στην ομαδα χωρις απαιτησεις βεβαια να παιζει βασικος κτλ..αν δε θελει ας παει στο καλο.
πανω απο ολα ειναι ο ΠΑΟΚ και μετα τα προσωπα. ελπιζω να βρουνε καποια συμβιβαστικη λυση
:? :? :?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

99% σταματάει... Ευχαριστώ αρχηγέ... Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου! Είσαι απο τους λίγους τα τελευταία χρόνια που μάτωσες για αυτή τη φανέλα, και αξίζεις πραγματικά να τη φορας... Ευχαρηστούμε...

ΥΓ: Για αναπληρωτή της θέσης του, να πάρουμε τον Κουτσιανικουλη της καταλονίας??? Καλούτσικος ήταν εχθες...
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Αρχηγέ ελπίζω να μέινεις και άλλον έναν χρόνο στην ομάδα.
Με τέτοια προσωπικότητα που έχεις εσύ σίγουρα θα τους πορώσεις όλους και θα κυνηγάνε πάντα το καλύτερο.
Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας ως ένας από αυτούς τους ήρωες στους οποίους στηρίχθηκε η αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Π.Α.Ο.Κ.

Πάντως πρέπει και το αξίζει να βγει MVP κατ'εμέ
(Αυτή την γκολάρα που έβαλες στον κηπουρό στην Τούμπα δεν θα την ξεχάσω ποτέ)

ΣΕΡΤΖΙΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
:shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καλά εσύ με ακολουθείς???
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Σύμπτωση είναι ρε