ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
158
95%
ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
8
5%

Σύνολο ψήφων: 166

markos4

Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Δημοσίευση από markos4 »

Επειδή είμαι στην δουλειά και δεν έχω χρόνο να ψάχνω..
Γράψτε λογαριασμούς κατά προτίμηση εθνική και eurobank.

Τελευταια μέρα το αφησα το ξέρω,μην αρχίσετε να κράζετε...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δες στην πρώτη σελίδα του τοπικ, τα έχει ολα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

bersekeros έγραψε:ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ…

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από σήμερα, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021, ξεκίνησε η διαδικασία Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου (ΑΜΚ) της εταιρίας, με δημόσια εγγραφή.

Ειδικότερα, στην αύξηση μπορεί να συμμετέχει οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, με ελάχιστη συμμετοχή 10€, ποσό που αντιστοιχεί σε 2 μετοχές ονομαστικής αξίας 5€ εκάστη.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν όσες μετοχές θέλουν, καταθέτοντας το ανάλογο ποσό, π.χ.: 25€ (5 μετοχές), 40€ (8 μετοχές), 100€ (20 μετοχές).

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να αγοράσουν ΟΣΕΣ μετοχές θέλουν και ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ θέλουν.

Η καταβολή του ποσού θα γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας (Δικαιούχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ)...

Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR
2601722120005212101757663 (BIC: PIRBGRAA)

Εθνική Τράπεζα, ΙΒΑΝ: GR
7701102100000021000973228 (BIC: ETHNGRAA)

Alpha Bank, IBAN: GR
1301407000700002002032687 (BIC: CRBAGRAA)

Eurobank, IBAN:GR
8302600140000280201007413

Στα στοιχεία του καταθέτη, θα πρέπει να υπάρχουν ονοματεπώνυμο, αιτιολογία: ΑΜΚ (Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου) και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης σε λογαριασμούς και άλλων τραπεζών.
Πληροφορίες: 2310-472561, 2310-472551 (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00) & help-desk@paokbc.gr
Με την συμμετοχή τους στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από όλο τον κόσμο, έχουν τη δυνατότητα, με μία απλή αλλά ουσιαστική κίνηση, να στηρίξουν την ομάδα μπάσκετ και να κάνουν δικό τους ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια.

Και επειδή σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς…

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Μπράβο ρε Gika.

Μπράβο σε όλους!

Ξέρετε τι μου αρέσει πιο πολύ;

Ότι η αγάπη, ο έρωτας και ο ρομαντισμός που ήταν για καιρό θαμμένα, όσον αφορά την μπασκετική αγάπη μας, λόγω πέτρινων χρόνων και προβλημάτων,
πλέον ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια.

Με ελπίδα και πίστη στο όνειρο και στο όραμα που ενέπνευσε σε σύντομο χρονικό διάστημα, αυτός ο γνήσιος συνοπαδός μας που λέγεται Θανάσης Χατζόπουλος.

Ναι είμαι αισιόδοξος και χαρούμενος γι'αυτή την προσπάθεια, για την ομάδα που βάζει τα θεμέλια για να ξαναχτιστεί.

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον πλούτο συναισθημάτων, αναμνήσεων αλλά και οράματος για το μέλλον, που κατακλύζουν αυτή τη στιγμή το νου μου και την καρδιά μου.

Μπράβο ρε αλάνια!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πρόλαβα κι εγώ να βάλω λίγα ακόμα, τα τελευταία μου! :D

Ήρθαν και σήμερα (στο σπίτι μου...) οι δύο φανέλες που παρήγγειλα! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πρόλαβα κι εγώ να βάλω λίγα ακόμα, τα τελευταία μου! :D

Έχεις βύσμα στο μπάσκετ ε;

Εμένα δεν ήρθε ακομα η φανέλα, η επετειακή της Γενεύης.

Μπάνε, και οι δύο ήτανε οι δικές σου;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Προσωπικά bersekeros το μπάσκετ δεν μου βγάζει αυτό το κάτι. Δεν μου αρέσει που δεν μου αρέσει σαν άθλημα, δεν έχει και ο ΠΑΟΚ την ομάδα να σε τραβήξει, δεν έχει και την αίγλη των τίτλων να πεις ότι θα πηγαίνεις να γιορτάζεις. Έχω πάει καμία 15αρια φορές στο παλατάκι, τις 12 ήμασταν τρεις κι ο κούκος. Ακόμα και χρονιές που υπήρχε αυτή η τάση στον κόσμο να στηρίξει, πάλι δεν. Θυμάμαι την πρώτη χρόνια του Μπανε είχα διαρκείας και πήγα μια φορά, κι άλλες δυο το δανεισα σε ένα φιλαράκι. Δεν.

Αλλά όπως είχα γράψει, είναι ασπρόμαυρο και φοράει το δικέφαλο στο στήθος. Και μας χρειάζεται. Αν μπορώ να κάνω κάτι μικρό για να γιγαντωθεί αυτή η ομάδα, θα το κάνω. Ακόμα κι αν δεν θα έχω ποτε το ρίγος του να μπαίνεις στην Τούμπα, και μόνο που θα το χαίρονται άλλοι συνοπαδοί μου αξίζει.

Λίγες ώρες έμειναν.

Είτε είστε μπασκετικοί είτε όχι. Είτε ξέρετε τα του μπάσκετ από την καλή και την ανάποδη, είτε δεν ξέρετε πάνω από 6-7 ονόματα ομάδων που παίζουν στο πρωτάθλημα. Δώστε ένα 10αρικο. Τίποτα δεν είναι. Έξω δεν βγαίνετε, γήπεδο δεν πάτε. Ένα δεκάρικο όσοι δεν βάλατε μέχρι σήμερα πρέπει να το βάλετε.

Για το γαμωτο.

Θα είναι όλοι μέτοχοι αύριο μεθαύριο και εσείς όχι. Θα χάσετε το τραινο.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Μόλις διπλασίασα το μερίδιο μου, το έχουμε!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

δεν πήρα φανέλα τελικά, είπα ότι παντοτινές θα ναι μόνο οι μετοχές... πήρα τις τελευταίες για το γιόκα.
alex_cooker

Δημοσίευση από alex_cooker »

Μετά τις 2 φορές που έβαλα χρήματα, είχα πει ότι δεν μπορω να βάλω άλλα.
Αλλά αυτή η καψούρα μας για τον ΠΑΟΚ μας κάνει να τα μπορούμε όλα.
Οπότε έκανα το καθήκον μου για 3η φορά σήμερα..
Πάμε παλικάρια να το τελειώσουμε, μία ανάσα μακριά είμαστε!!

Μπράβο σε όλους όσοι βοήθησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Είτε βάζοντας χρήματα είτε πείθοντας κάποιον άλλο να βάλει. Για έναν ΠΑΟΚ καθαρό και ελεύθερο απο χρέη. Για έναν ΠΑΟΚ που θα μπορεί να τους κοιτάει όλους στα μάτια. Για έναν ΠΑΟΚ που σιγα σιγά επιστρέφει για να διεκδικήσει ότι του αναλογεί!

Να σε δω ξανά εκεί, ξανά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ !!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

bersekeros έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πρόλαβα κι εγώ να βάλω λίγα ακόμα, τα τελευταία μου! :D

Έχεις βύσμα στο μπάσκετ ε;

Εμένα δεν ήρθε ακομα η φανέλα, η επετειακή της Γενεύης.

Μπάνε, και οι δύο ήτανε οι δικές σου;

Τελικά άνοιξαν το κουτί οι δικοί μου και είχαν μόνο τη φετινή του Μαργαρίτη που πήρα.. Δεν ήρθε η της Γενεύης. Τους είπα να πάρουν αύριο πρωί τηλέφωνο τη μπουτίκ να δούμε..
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Μπράβο Παιδιά!

Δυνατές καταστάσεις για την ΚΑΕ. Για τον Μπασκετικό ΠΑΟΚ.

Μακάρι να ξαναθυμηθούμε τις παλιές, δυναμικές, μπασκετικές, ΠΑΟΚτσήδικες καταστάσεις.

Ωραία γούστα θα ξαναέχουμε. Μπροστά μας είναι όλα. Με το καλό.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
FilthX

Δημοσίευση από FilthX »

Εσύ αλάνι που μπήκες να δεις πως πάει, χώσε ένα κοσάρι (ακόμα) και όταν θα βλέπεις το παλατάκι απο τον περιφερειακό, θα νιώθεις αλλιώς. Στο υπόσχομαι.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

:nairepaok:
:pano:
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ευχαριστώ πολύ τον Ιβάν Σαββίδη που ακόμα υπάρχει ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ευχαριστώ πολύ τον Θανάση Χατζόπουλο για τη πρωτοβουλία του. Ένας τρελός αυτός και άλλοι τόσοι οι μερικές χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες που έβαλαν λεφτά σε τόσο δύσκολους καιρούς.

Και ευχαριστώ πολύ τον άνθρωπο από εδώ μέσα (που πλέον δεν μας διαβάζει..) που πριν μερικά χρόνια με έκανε δώρο δύο διαρκείας μπάσκετ κάποτε, που έβλεπα 2-3 αγώνες το χρόνο από τη τηλεόραση. Πρώτη επίσκεψη στο Παλατάκι με δικά μου διαρκείας, ήταν τη χρονιά που είχαμε τον (άλλον) Carter, τον Vaughn, τον Μπίδη, τον Δέδα κτλ...
Αν δεν ήσουν εσύ, πολλοί ΠΑΟΚτσήδες δεν θα είχαν βάλει λεφτά σε αυτήν την ΑΜΚ. Είμαι αιώνια ευγνώμων, γιατί ως τότε είχα στη καρδιά μου έναν ΠΑΟΚ... Μετά έβαλα και όλους τους άλλους ΠΑΟΚ, οπότε γέμισε η ζωή μου περισσότερο ΠΑΟΚ. Και έτσι έμαθα και στον αδερφό μου.

Και ένα τεράστιο μπράβο σε όλους όσους έβαλαν λεφτά σε αυτήν την ΑΜΚ. ΕΜΕΙΣ θα ξανακάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο. Σιγά σιγά, μπορούμε.

Καταφέραμε το πρώτο πολύ σημαντικό βήμα. Ακόμα κι αν δεν φτάσαμε τα 500.000€ σήμερα, ο Χατζόπουλος έβαλε τα υπόλοιπα. Και περιμένουμε τον Γιώργο Σαββίδη να ανακοινώσει ότι έβαλε τα δικά του 500.000€.

Αλάνια, καταφέραμε να αποκτήσει από το πουθενά 1.000.000€ η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Ξαναλέω, ένα εκατομμύριο ευρώ.
Έχουμε αυτό που οι άλλες ομάδες δεν έχουν...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”