ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
- PAOK_Antarctica
- PAOK_Antarctica
- bersekeros
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Τελευταία μέρα σήμερα.
Το βράδυ λογικά θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις, μόλις ολοκληρωθεί η καταγραφή / καταμέτρηση.
Σήμερα κι εγώ χάρηκα πολύ, που ένας φίλος που έχει διαρκείας στο ποδόσφαιρο (συγγενής του τρομπετίστα που βλέπουν οι νεότεροι συμφορουμίτες στα βιντεάκια της Γενεύης του 1991 να παίζει το "Μακεδονία Ξακουστή" ) και του είχα ζαλίσει τα μέζεα να συμμετάσχει.....
μου είπε σήμερα ότι συμμετείχε, γεγονός που με έκανε πολύ χαρούμενο.
Το βράδυ λογικά θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις, μόλις ολοκληρωθεί η καταγραφή / καταμέτρηση.
Σήμερα κι εγώ χάρηκα πολύ, που ένας φίλος που έχει διαρκείας στο ποδόσφαιρο (συγγενής του τρομπετίστα που βλέπουν οι νεότεροι συμφορουμίτες στα βιντεάκια της Γενεύης του 1991 να παίζει το "Μακεδονία Ξακουστή" ) και του είχα ζαλίσει τα μέζεα να συμμετάσχει.....

μου είπε σήμερα ότι συμμετείχε, γεγονός που με έκανε πολύ χαρούμενο.
Μακάρι να έχει γίνει μια όμορφη αρχή για το μπάσκετ μας και έτσι φαίνεται πως έχει το πράγμα.
Από μικρό παιδί θυμάμαι να μην περνάνε οι μέρες για το παιχνίδι κόρατς της εβδομάδας.
Μεγάλες χαρές μας χάρισε (και ατελείωτες πίκρες) και προσπαθούμε για να τα ξαναζήσουμε.
Κλείνει σήμερα η ΑΜΚ, πήρα άλλες 10 μετοχές για το καλό και κυρίως για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου.
Από μικρό παιδί θυμάμαι να μην περνάνε οι μέρες για το παιχνίδι κόρατς της εβδομάδας.
Μεγάλες χαρές μας χάρισε (και ατελείωτες πίκρες) και προσπαθούμε για να τα ξαναζήσουμε.
Κλείνει σήμερα η ΑΜΚ, πήρα άλλες 10 μετοχές για το καλό και κυρίως για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου.
Τελευταίο 20αρικο.. Πρέπει να αδυνατισω αυτό το μήνα οπότε καλό θα μου κάνει.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Μου άρεσε κάτι που διάβασα πριν από λίγο.
Το We have a Dream.
Θα ήθελα να το συμπληρώσω με το We have a Vision.
Έτσι ένα πολύ ωραίο (promo) σύνθημα για τη νέα χρονιά θα μπορούσε να είναι εν συνόλω το κάτωθι:
We have a Dream
We have a Vision
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ
Το We have a Dream.
Θα ήθελα να το συμπληρώσω με το We have a Vision.
Έτσι ένα πολύ ωραίο (promo) σύνθημα για τη νέα χρονιά θα μπορούσε να είναι εν συνόλω το κάτωθι:
We have a Dream
We have a Vision
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ
-
10.000 έμειναν ακόμα για να φτάσουμε τις 500!!!! Όσοι μπορείτε και δεν έχετε βάλει ακομα, προλαβαίνετε!!
-
- Μπαρκαρούτσος
Κοίτα τι έκανες ρε Χατζόπουλε... Αγχώνεται ο κόσμος μήπως δεν προλάβει να δώσει λεφτά στο μπάσκετ να πάρει μετοχές...
- bersekeros
- john4serres
Προλαβαίνετε μέχρι τα μεσάνυχτα…gaz έγραψε:Γεια σας παιδιά
Ξέρετε αν προλαβαίνω να κάνω κατάθεση; Μήπως έκλεισε;
Πάμε δυναμικά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας…” ανέφερε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δεν είχα σκοπό να ξαναβαλω γιατί είχα βάλει αρκετά μαζεμένα στις αρχές.BlackFriday έγραψε:10.000 έμειναν ακόμα για να φτάσουμε τις 500!!!! Όσοι μπορείτε και δεν έχετε βάλει ακομα, προλαβαίνετε!!
Και μόνο που είμαστε τόσο κοντά στις 500 όμως, και μόνο για την προσπάθεια των συνοπαδών μου, πήρα άλλες 10 μετοχες σήμερα ώστε να έχουμε όλοι μας να καμαρώνουμε οτι τον πιάσαμε τον στόχο.
Οποιος νιώθει ότι δεν θα στερηθεί κάτι απαραίτητο τον επόμενο μήνα και θέλει να βοηθήσει την ομάδα και να βοηθήσει να γραφτεί άλλη μια ιστορία για τον λαό του ΠΑΟΚ, καλό είναι να πατήσει 5 κουμπιά στο e-banking του. 10 ευρώ αρκούν.
Ρε 500 χιλιάρικα ζήτησε η ΚΑΕ από τον κόσμο μετά από ένα χρόνο lockdown, και 500 χιλιάρικα θα πάρει.