Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
να εχεις τη δυνατοτητα να παρεις τον Παλινια που ηταν διακαης ποθος του προπονητη σου
που τον ηξερε και ειχε ζησει ολη την εξελιξη του
με τα ιδια λεφτα να παιρνεις Αουγκουστο και Εσιτι
και τωρα να διαβαζεις οτι η Σιτυ κινειται για την αποκτηση του
δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω
που τον ηξερε και ειχε ζησει ολη την εξελιξη του
με τα ιδια λεφτα να παιρνεις Αουγκουστο και Εσιτι
και τωρα να διαβαζεις οτι η Σιτυ κινειται για την αποκτηση του
δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να κλαψω
- Amsterdamer_87
Αυτος που εισηγηθηκε την μη αποκτηση του στον Σαββιδη ειναι για σιγουρα για κλαματα
1η κατηγορία βασικοί για του χρόνου:
Ινγκασον
Μπαμπά; ( αν συνεχίσει να ανεβαίνει)
Σβαμπ ή καντουρι (ένας από τους 2)
Ουαρντα ; (Εάν συνεχίσει να έχει το μυαλό στο κεφάλι του)
Ζιβκοβιτς
Τζολης; (Εάν δεν πάρει μεταγραφη)
Κρμεντσικ; (Με μικρότερο ποσό αλλιώς υπερβολή)
2η κατηγορία έμπειροι για rotation
Βιειρινια
Κρεσπο
3η κατηγορία μικροί για το rotation που ίσως να ήταν καλό να πάνε δανεικοί να πάρουν παιχνίδια σαν τον γιαννουλη πχ
Περειρα
Τσιγγαρας
Νινουα
Κωνσταντελιας
Κουτσιας
4η κατηγορία δεν με χαλάνε σαν αλλαγή
Ζιβκοβιτς ή πασχαλακης
Μιχαηλιδης
Μιχαι
Σβιντερσκι
Μπόνους έκπληξη
Καγκαβα (αν αλλάξει την φυσιολογική εικόνα παλαίμαχου που έχει )
Αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι όλα τα ερωτηματικά θα έχουν ευτυχή κατάληξη για εμάς.
Νομίζω ότι το καλοκαίρι χρειαζόμαστε
Βασικό τερματοφυλακα
Βασικό αριστερο στόπερ
Βασικό δεξι μπακ
Βασικό αμυντικο χαφ
8αρι που θα μοιράζεται τα ματς με καντουρι ή σβαμπ
Αλλαγή δεξι χαφ
Αλλαγή αριστερο χαφ ή 10αρι ανάλογα που θα παίξει ο ουαρντα
Και αυτά στην περίπτωση που δεν θα πουλήσουμε κανέναν και αποκτήσουμε τους 2 δανεικούς μπαμπά,κρμεντσικ
Εννοείται αν πουλήσουμε τζολη ή ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ θελουμε και αντικαταστάτες
Νομίζω είμαστε στο σημείο 0 που πρέπει να αγοραστεί ο κορμός για την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια όποτε η επιλογή τεχνικού διευθυντή είναι οριακά κρίσιμη
Όπως και η επιλογή προπονητή δηλαδή αν μπορεί ή όχι ο παμπλο να ανταπεξέλθει (Εγώ δεν έχω ξεκάθαρη άποψη)
Ινγκασον
Μπαμπά; ( αν συνεχίσει να ανεβαίνει)
Σβαμπ ή καντουρι (ένας από τους 2)
Ουαρντα ; (Εάν συνεχίσει να έχει το μυαλό στο κεφάλι του)
Ζιβκοβιτς
Τζολης; (Εάν δεν πάρει μεταγραφη)
Κρμεντσικ; (Με μικρότερο ποσό αλλιώς υπερβολή)
2η κατηγορία έμπειροι για rotation
Βιειρινια
Κρεσπο
3η κατηγορία μικροί για το rotation που ίσως να ήταν καλό να πάνε δανεικοί να πάρουν παιχνίδια σαν τον γιαννουλη πχ
Περειρα
Τσιγγαρας
Νινουα
Κωνσταντελιας
Κουτσιας
4η κατηγορία δεν με χαλάνε σαν αλλαγή
Ζιβκοβιτς ή πασχαλακης
Μιχαηλιδης
Μιχαι
Σβιντερσκι
Μπόνους έκπληξη
Καγκαβα (αν αλλάξει την φυσιολογική εικόνα παλαίμαχου που έχει )
Αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι όλα τα ερωτηματικά θα έχουν ευτυχή κατάληξη για εμάς.
Νομίζω ότι το καλοκαίρι χρειαζόμαστε
Βασικό τερματοφυλακα
Βασικό αριστερο στόπερ
Βασικό δεξι μπακ
Βασικό αμυντικο χαφ
8αρι που θα μοιράζεται τα ματς με καντουρι ή σβαμπ
Αλλαγή δεξι χαφ
Αλλαγή αριστερο χαφ ή 10αρι ανάλογα που θα παίξει ο ουαρντα
Και αυτά στην περίπτωση που δεν θα πουλήσουμε κανέναν και αποκτήσουμε τους 2 δανεικούς μπαμπά,κρμεντσικ
Εννοείται αν πουλήσουμε τζολη ή ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ θελουμε και αντικαταστάτες
Νομίζω είμαστε στο σημείο 0 που πρέπει να αγοραστεί ο κορμός για την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια όποτε η επιλογή τεχνικού διευθυντή είναι οριακά κρίσιμη
Όπως και η επιλογή προπονητή δηλαδή αν μπορεί ή όχι ο παμπλο να ανταπεξέλθει (Εγώ δεν έχω ξεκάθαρη άποψη)
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το καλοκαίρι αυτό θα είναι πάρα πολύ κρίσιμο
Ffp δεν θα υπάρχει
Λεφτά από πωλήσεις θα έρθουν
Περιμένω να μπουν οι βάσεις για την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια
Προσωπικά περιμένω μεγάλες αλλαγές
Ffp δεν θα υπάρχει
Λεφτά από πωλήσεις θα έρθουν
Περιμένω να μπουν οι βάσεις για την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια
Προσωπικά περιμένω μεγάλες αλλαγές
- ΑποστόληςΑ
Δανεικός στην Νίκη Βόλου μέχρι τέλους της σεζόν ο Καλουτσικίδης. Μακάρι το παιδί να πάρει αγώνες γιατί πέρυσι ήταν πολύ καλός σαν δεξί μπακ και πιστεύω ότι μπορεί να κάνει καλή καριέρα στον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
Άρα πάει κι αυτός.. ο νεξτ Κωνσταντινίδης.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το 1,5 μύριο που πήραν όλες οι ομάδες από τον υπάλληλο παίζει ν αλλάξουν αρκετά του χρόνου το βαθμό δυσκολίας των λεγόμενων μικρών αγώνων.Όσο και να παντελονιάσουν και να καβατζώσουν οι πρόεδροι αυτά τα λεφτά σημαίνουν τουλάχιστον 5 καλύτερους απ αυτούς που έχουν παίχτες.Στα υπόψιν αυτό για την ενίσχυση του καλοκαιριού.
- ΑποστόληςΑ
Από τη γενιά του 2001 μου αρέσουν τα δύο ακραία μπακ Καλουτσικίδης και Τάχατος και το αμυντικό χαφ, ο Γιαξής.
O Γιάξης μαζί με τον Βρακά οι μόνοι πλέον που έμειναν από τους γεννηθέντες 2001 αν ξεκινήσει η Κ19. Οι υπόλοιποι του 2001 που έφυγαν (δανεικοί; ελεύθεροι;) αυτήν την περίοδο: Τάχατος (δανεικός Τρίκαλα SL2), Πανίδης (Δανεικός Τρίκαλα SL2), Καλουτσικίδης (δανεικός Νίκη Β FL), Πουρναράς (Σαντορίνη FL), Ξυφιλίνος (Τρίγλια, FL).
- ΑποστόληςΑ
Ναι. Έχουν μείνει βέβαια κάποιοι ελάχιστοι, που ίσως και να έχουν δοθεί κάπου και να μην το ξέρω.
1. Κίμων Κορέας (17.07.2001) 1,77 πλάγιος επιθετικός & δεύτερος φορ
2. Δημήτριος Θεοδωρίδης (01.03.2001, 1,82, αμυντικό χαφ, χειρίζεται και τα δύο πόδια
ΥΓ: Δεν υπολογίζεται φυσικά ο Ταλιχμανίδης (16.03.2001) που είναι μέλος της ανδρικής ομάδας ΠΑΟΚ.
2. Δημήτριος Θεοδωρίδης (01.03.2001, 1,82, αμυντικό χαφ, χειρίζεται και τα δύο πόδια
ΥΓ: Δεν υπολογίζεται φυσικά ο Ταλιχμανίδης (16.03.2001) που είναι μέλος της ανδρικής ομάδας ΠΑΟΚ.
@ΑποστόληςΑ συνεχιζω εδω το σχολιο για τον Λημνιο...
Η αληθεια ειναι οτι βλεποντας την Γεωργια διαπιστωσα πως ουτε εμεις ουτε και καποια αλλη ελληνικη ομαδα εχει ταχυδυναμικους παιχτες και παιχτες σκυλια...
Δαν να παραψηλωσαν οι δικοι μας και να θεωρουν πως δεν χρειαζεται ουτε πολλα τρεξιματα να εχουν, ουτε να σκυλιαζουν...
Ο μονος που ισως το χει αυτο αλλα συνηθως εις βαρος της καθαρης σκεψης και της σωστης μπαλιας ειναι ο Πελκας.
Τραγικο να βλεπεις τους Γεωργιανους να τρεχουν διπλασια απο τους δικους μας και να ειναι και πιο δυνατοι, χωρις να χανουν σε ποιοτητα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η αληθεια ειναι οτι βλεποντας την Γεωργια διαπιστωσα πως ουτε εμεις ουτε και καποια αλλη ελληνικη ομαδα εχει ταχυδυναμικους παιχτες και παιχτες σκυλια...
Δαν να παραψηλωσαν οι δικοι μας και να θεωρουν πως δεν χρειαζεται ουτε πολλα τρεξιματα να εχουν, ουτε να σκυλιαζουν...
Ο μονος που ισως το χει αυτο αλλα συνηθως εις βαρος της καθαρης σκεψης και της σωστης μπαλιας ειναι ο Πελκας.
Τραγικο να βλεπεις τους Γεωργιανους να τρεχουν διπλασια απο τους δικους μας και να ειναι και πιο δυνατοι, χωρις να χανουν σε ποιοτητα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Θεοδωρίδης παίζει από την αρχή της σεζόν στον Πανδραμαικό στην Γ εθνική, πήγε ως ελεύθερος, στα 4 ματς που πρόλαβαν και έγιναν στην Γ εθνική ξεκίνησε βασικός και στα 4.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι. Έχουν μείνει βέβαια κάποιοι ελάχιστοι, που ίσως και να έχουν δοθεί κάπου και να μην το ξέρω.
Ο Κορέας παίζει και αυτός από την αρχή της χρονιάς στον Μακεδονικό στην Γ εθνική και στα 4 μάτς ξεκίνησε βασικός στα 2 στο ένα μπήκε αλλαγή και ένα εμεινε εκτός, πέτυχε και 1 τέρμα.
- ΑποστόληςΑ