Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Δλδ πραγματικα ο τζολης ήταν χειρότερος απο μασουρα Λημνιό; αν έπαιζε στο δευτερο από αριστερά θα το κάρφωνε αυτή είναι η αίσθηση μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Τετ 31 Μαρ 2021, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολος ο κωλοπαιδισμος του Τζαβελλα σε μια φαση
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τι να το κάνεις το Χ στην Ισπανία, όταν δεν μπορείς να νικήσεις την Γεωργία..
-
Τον εγκληματία δεν έβαλε μέσα τον Πέλκα και μείναμε με τον Φορτούνα να μην κρυωσουμε.
-
Τη μονη φαση με αυτόν και γιαννουλη τη βγαλαμε. Βεβαια το σπιρτο ο σκιπ τους αφησε 10 λεπτα στην ιδια πλευρα.dragon έγραψε:Δλδ πραγματικα ο τζολης ήταν χειρότερος απο μασουρα Λημνιό; αν έπαιζε στο δευτερο από αριστερά θα το κάρφωνε αυτή είναι η αίσθηση μου
- ΑποστόληςΑ
Πρεπει ο Φαν Σιπ να κουνησει μαντίλι. Αυτο το πραγμα ηταν οτι χειροτερο εχω δει στην ζωη μου
- bersekeros
Αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο.black death έγραψε:Ναι, επρεπε να παιξει ακομα πιο αμυντικα με το γεωργιανο μεγαθηριο.
Να μην περασουμε τη σεντρα ποτε.
Με τρία χαφ, θα είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι.
Η ποιότητα θα έδινε την νίκη.
Και οι αλλαγές δεν ήταν σωστές και σε σωστό timing.
Τάλε κουάλε κακό ΠΑΟΚ με κομμένες τις γραμμές μου θύμισε η Εθνική σήμερα.
Ακριβώς. Το μόνο δίδυμο που θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά και που προφανώς ξέρουν και το πως θα κάνουν τους συνδυασμούς τουςblack death έγραψε:Τη μονη φαση με αυτόν και γιαννουλη τη βγαλαμε. Βεβαια το σπιρτο ο σκιπ τους αφησε 10 λεπτα στην ιδια πλευρα.dragon έγραψε:Δλδ πραγματικα ο τζολης ήταν χειρότερος απο μασουρα Λημνιό; αν έπαιζε στο δευτερο από αριστερά θα το κάρφωνε αυτή είναι η αίσθηση μου
- Salvador Allende
O Λημνιός από του χρόνου θα παίζει δεξί μπακ. Δε μπορεί στα εξτρέμ.
- ΑποστόληςΑ
Ο Σκιπ έπαιζε με χαφ από αριστερά (Φορτούνη) και εξτρέμ από δεξιά (Τζόλη). Κάτι σαν τον Λουτσε που έπαιζε από αριστερά με Μπισε, ή Καντουρί.
-
Δύο τρία πράγματα. Ρε Ολλανδε τενεκέ ο Τζολης από αριστερά κάνει την διαφορά συν ότι από εκεί θα έφτιαχνε πλευρά με τον Γιαννούλη που έχουν παίξει και πόσα παιχνίδια μαζί.
Επίσης εχω βαρεθεί να ακούω τι παπάδες κάνει ο Βιντεοκασετας στην Τουρκία και τι παπάδες ο Γιακουμάκης και λοιπά και λοιπά και κάθε φορά τους ίδιους παίχτες με αυτούς που έπαιζαν στην Ελλάδα βλέπω.
Επίσης εχω βαρεθεί να ακούω τι παπάδες κάνει ο Βιντεοκασετας στην Τουρκία και τι παπάδες ο Γιακουμάκης και λοιπά και λοιπά και κάθε φορά τους ίδιους παίχτες με αυτούς που έπαιζαν στην Ελλάδα βλέπω.
Ο κακος ΠΑΟΚ σε όλα τα ματς του φέτος ήταν καλύτερος εκτός από Καραϊσκάκης κ στα χειρότερά του είχε πανω απο 7-8 τελικές.bersekeros έγραψε:Αυτό ακριβώς εννοώ. Ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο.black death έγραψε:Ναι, επρεπε να παιξει ακομα πιο αμυντικα με το γεωργιανο μεγαθηριο.
Να μην περασουμε τη σεντρα ποτε.
Με τρία χαφ, θα είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι.
Η ποιότητα θα έδινε την νίκη.
Και οι αλλαγές δεν ήταν σωστές και σε σωστό timing.
Τάλε κουάλε κακό ΠΑΟΚ με κομμένες τις γραμμές μου θύμισε η Εθνική σήμερα.