Τον κολλημενο μπετοβλακα τον φτυνανε και νομιζε οτι βρεχει
υγ Το γραφικος ειναι για καποιον αλλον..υποψιαζεσαι μηπως για ποιον ?
Μπορει...αν και στη συγκεκριμενη περιπτωση και με το εν λογω ιστορικο,πιο πολυ προς ειρωνεια δειχνει κατα την γνωμη μου..για να μην πω δουλεμα με διπλωματικο τροποKsenitemenos4 έγραψε:Πιο πιθανό να είναι κλασική δημοσιοσχετιστικη δήλωση ποδοσφαιριστη πάρα ειρωνεια
Σε κάτι τέτοιο πάει το μυαλό μουAmsterdamer_87 έγραψε:Τον δουλευε φιλος..Ειρωνεια το λενε..Αν δεν το καταλαβες δεν πειραζει
Ο φιλος αναφερεται στον Λεο ΜατοςKsenitemenos4 έγραψε:Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι το επίπεδο του βιερινια είναι υψηλότερο από ειρωνικά τουιτ για τον απερχόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ, ακόμα και αν λέγεται Άμπελ. Κανείς δεν ξέρει βέβαια
Η αλήθεια είναι ότι γράφτηκε από τον Δημήτρη Γιαννούλη.Ksenitemenos4 έγραψε:Α οκ δεν ήξερα ποιος έγραψε το τουιτ, το ίδιο βέβαια θέλω να πιστεύω ότι ισχύει και για ματος
danirifle έγραψε:το σκηνικό θυμίζει τη φάση που μετά από χωρισμό κάποιοι φίλοι σου προσπαθούν να βγάλουν την πρώην σκάρτη και κάποιοι να σου που ότι ήταν εντάξει κορίτσι
οταν το αμπαλο-γκρουπι φτανει σε αλλο level σε φορουμ του ΠΑΟΚObdulio έγραψε:Σε κάτι τέτοιο πάει το μυαλό μουAmsterdamer_87 έγραψε:Τον δουλευε φιλος..Ειρωνεια το λενε..Αν δεν το καταλαβες δεν πειραζει