Κρίμα που ήταν για έναν αγώνα μόνο. Τέσπα, απέδειξαν αυτό που ξέραμε όλοι, οτι είναι και γουρλίδικες

Μαυρο Χιονι έγραψε:Έλα σταματα το τρολαρισμα. Σε λίγο θα μας πεις πως έγινες φίλος με τον άλλον τον προδότη. Με τα μούσια
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Χαχαχαχα όχι ρε Χάρη, εντάξει.. Δεν κάνω τέτοια!
Τι κάνεις εσύ;;
Επετειακή στο M έχει μόνο Μπάνε, Μάτζικ και Barlow! Θα πάρω Μπάνε.. Και μία φετινή του Αρχηγού που ΠΡΕΠΕΙ να έχω.
paok_athens_g4 έγραψε:Αν ξέρει κάποιος να μου πει:έκανα παραγγελία τη φανέλα τέλη Μαρτίου...μπαίνω στο site να δω τι γίνεται κ επί τόσο καιρό μου βγαίνει ότι η παραγγελία είναι σε επεξεργασία....είναι δυνατόν;παίρνω τηλ στη μπουτίκ αλλά μάλλον κοιμούνται κ δεν απαντάει κανείς....τι παίζει???τόσο μπαχαλο είμαστε???κρίμα γιατί ο Χατζόπουλος προσπαθεί αλλά απ' ότι φαίνεται τρέχει μόνος του....
bersekeros έγραψε:paok_athens_g4 έγραψε:Αν ξέρει κάποιος να μου πει:έκανα παραγγελία τη φανέλα τέλη Μαρτίου...μπαίνω στο site να δω τι γίνεται κ επί τόσο καιρό μου βγαίνει ότι η παραγγελία είναι σε επεξεργασία....είναι δυνατόν;παίρνω τηλ στη μπουτίκ αλλά μάλλον κοιμούνται κ δεν απαντάει κανείς....τι παίζει???τόσο μπαχαλο είμαστε???κρίμα γιατί ο Χατζόπουλος προσπαθεί αλλά απ' ότι φαίνεται τρέχει μόνος του....
Κι εγώ τέλη Μαρτίου έκανα την παραγγελία, βασικά την πρώτη μέρα, που τις διαθέσανε.
Όπως περιγράφεις γίνεται. Εγώ την παρέλαβα το πρωί και το e-shop, ακόμα σε επεξεργασία γράφει.
Λογικά θα την παραλάβεις πολύ σύντομα.
Στη Θεσσαλονίκη ήρθε με την easy mail. Έχω ξαναγράψει γι'αυτή την μεταφορική (που συνεργάζεται με ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ {απ'ότι φαίνεται}) και δεν θα ήθελα να τα επαναλάβω.
paok_athens_g4 έγραψε:Αν ξέρει κάποιος να μου πει:έκανα παραγγελία τη φανέλα τέλη Μαρτίου...μπαίνω στο site να δω τι γίνεται κ επί τόσο καιρό μου βγαίνει ότι η παραγγελία είναι σε επεξεργασία....είναι δυνατόν;παίρνω τηλ στη μπουτίκ αλλά μάλλον κοιμούνται κ δεν απαντάει κανείς....τι παίζει???τόσο μπαχαλο είμαστε???κρίμα γιατί ο Χατζόπουλος προσπαθεί αλλά απ' ότι φαίνεται τρέχει μόνος του....