Το ζουμί δεν είναι στο ότι συζήτησε με κάποιον, το ζουμί είναι η αντίδραση ορισμένων, αντίδραση που φαινόταν από μακριά και αποδεικνύεται πέραν αμφιβολίας από τη συνέντευξη, στο ξεβόλεμα που προκαλούσε η (επιβεβλημένη για μένα) αλλαγή συστήματος.Ιάσονας έγραψε:paok re niamou έγραψε:Τελικά ποίοι ειναι αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα με την μη έγκαιρη ανανέωση του αρχηγού ?
Σιγά ρε Obdulio το ζουμί που έχει, δυο Πορτογάλοι σε μία ελληνική ομάδα ο ένας αρχηγός και είδωλο, ο άλλος νέος προπονητής που ήρθε σε μια νύχτα χωρίς να έχει κάνει τον παραμικρό προγραμματισμό λόγω συνθηκών, με ποιον θα συζητούσε στην ομάδα με τον Λυρατζη και τον Ταλιχμανίδη?
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas
A είναι δική μου γνώμη ενώ αυτά που λές εσύ είναι αδιαμφισβήτητα facts. ok..Obdulio έγραψε:Το ότι δεν μπορούσε παίξει το 3-4-3 το ρόστερ, είναι δική σου γνώμη.
H αντίφαση φυσικά και είναι αδιαμφισβήτητη.Parolos έγραψε:A είναι δική μου γνώμη ενώ αυτά που λές εσύ είναι αδιαμφισβήτητα facts. ok..Obdulio έγραψε:Το ότι δεν μπορούσε παίξει το 3-4-3 το ρόστερ, είναι δική σου γνώμη.
Το ποια εξτρέμ είχε ο ΠΑΟΚ, είναι αδιαμφισβήτητο κι αυτό.
- Amsterdamer_87
Ρε αιντε τωρα με τον Αμπαλελ..Τσουρεκια μας τα εχεις κανει..
Ο κος Βιερινια,οπως ειρωνικα τον αποκαλεις,ξεσκεπασε ξανα τον μπετοβλακα που θαυμαζεις..
Ουστ απο δω κολλημενοι με τους αποδεδειγμενα εχθρους της ομαδας
Ο κος Βιερινια,οπως ειρωνικα τον αποκαλεις,ξεσκεπασε ξανα τον μπετοβλακα που θαυμαζεις..
Σχολίασα συγκεκριμένο σημείο, συγκεκριμένης συνέντευξης, νυν ποδοσφαιριστή της ομάδας.Amsterdamer_87 έγραψε:Ρε αιντε τωρα με τον Αμπαλελ..Τσουρεκια μας τα εχεις κανει..
Με αυτά τα εξτρεμ πλην Ενρίκε όπως λες πήρε ο Λουτσεσκου αήττητο νταμπλObdulio έγραψε:H αντίφαση φυσικά και είναι αδιαμφισβήτητη.Parolos έγραψε:A είναι δική μου γνώμη ενώ αυτά που λές εσύ είναι αδιαμφισβήτητα facts. ok..Obdulio έγραψε:Το ότι δεν μπορούσε παίξει το 3-4-3 το ρόστερ, είναι δική σου γνώμη.
Το ποια εξτρέμ είχε ο ΠΑΟΚ, είναι αδιαμφισβήτητο κι αυτό.
- Amsterdamer_87
Κε Obdulio
Παρακατω αποσπασμα απο την Συνεντευξη του Αντρε
Για το αν αυτοί που μιλούσε είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ: «Εγώ δεν ξέρω τι πληροφορίες έφταναν στον Ιβάν Σαββίδη. Ο κ. Ρέμπε μου έλεγε δεν μπορεί να κάνει κάτι, μου έλεγε προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί. Μιλούσα και με τον Φερέιρα και μου έλεγε πως από τον Γενάρη προσπάθησε να ανανεώσω. Έλεγαν πολλά πράγματα και πολλοί άνθρωποι και έγινε αυτό το σήριαλ που όλοι ξέρουνε».
Για το αν τον ήθελαν στον ΠΑΟΚ ο Ρέμπε και ο Φερέιρα: «Όπως είπα αν είσαι τεχνικός διευθυντής, αν θέλεις τον παίκτη τον έχεις. Ο προπονητής και εμένα και τον Μαουρίσιο που ήμασταν στο σήριαλ αυτό, μας έλεγε πως πιέζει για να ανανεώσετε και ήμασταν οι δύο που φύγαμε...».
Σ αυτα εδω εχεις να σχολιασεις κατι ?? η ειναι ολα καλα και ο Μπετοβλακας δεν πουλουσε παπα και ψεματα με το φιλαρακι του τον Ρεμπεσκε ??
Το δικο μου σχολιο ειναι,οτι ειχαν γινει και οι δυο τσιρακια του Γαυρολιακου..
Για το αν αυτοί που μιλούσε είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ: «Εγώ δεν ξέρω τι πληροφορίες έφταναν στον Ιβάν Σαββίδη. Ο κ. Ρέμπε μου έλεγε δεν μπορεί να κάνει κάτι, μου έλεγε προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί. Μιλούσα και με τον Φερέιρα και μου έλεγε πως από τον Γενάρη προσπάθησε να ανανεώσω. Έλεγαν πολλά πράγματα και πολλοί άνθρωποι και έγινε αυτό το σήριαλ που όλοι ξέρουνε».
Για το αν τον ήθελαν στον ΠΑΟΚ ο Ρέμπε και ο Φερέιρα: «Όπως είπα αν είσαι τεχνικός διευθυντής, αν θέλεις τον παίκτη τον έχεις. Ο προπονητής και εμένα και τον Μαουρίσιο που ήμασταν στο σήριαλ αυτό, μας έλεγε πως πιέζει για να ανανεώσετε και ήμασταν οι δύο που φύγαμε...».
Σ αυτα εδω εχεις να σχολιασεις κατι ?? η ειναι ολα καλα και ο Μπετοβλακας δεν πουλουσε παπα και ψεματα με το φιλαρακι του τον Ρεμπεσκε ??
Μπορείς να με πληροφορήσεις ποιος είναι ο επί χρόνια ατζέντης του κυρίου Βιεϊρίνια;Amsterdamer_87 έγραψε:Κε Obdulio
@Parolos Φίλε μου μάλλον δεν διατύπωσα σωστά το σκεπτικό μου. Ιερές αγελάδες εννοώ τα άτομα της Διοίκησης και ουδόλως τον Βιερίνια. Άλλωστε ξεκαθάρισα στην ανάρτηση μου ότι "Αναφέρθηκα στην εκκωφαντική σιωπή της Διοίκησης."Parolos έγραψε:Ναι μόνο που πέρσυ είχαμε εξτρέμ ενώ όταν έφυγε ο Άμπελ είχαμε μόλις 1 τον Ζιφκοβιτς. Το 3-4-3 εφαρμόστηκε πέρσυ στον αγώνα με γαύρο.
Μιλάμε για ένα χάσμα 5 μηνών και μεσολάβησε καλοκαίρι που έφυγαν τόσοι παίχτες. Ποια είναι η αντίφαση? Κι επιπλέον το ρόστερ που φτιάχτηκε δε μπορούσε να παίξει ούτε το 3-4-3 που υποτίθεται ότι παίζαμε.
ΥΓ: Γέρο κάθε ομάδα στον κόσμο έχει τις σημαίες της που μας θυμίζουν και την αγωνιστική μας ιστορία. Ας μην υιοθετούμε τον ειρωνικό όρο "ιερές αγελάδες" δεν είναι τιμητικό ούτε για εμάς ούτε για την ιστορία να μειώνουμε τους παίχτες σημαίες της ομάδας, αυτές είναι δουλειές άλλων.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοίτα να δεις τι γίνεται εδώ μέσα. Σπεύδουμε να καταλογίσουμε τα καλώς ή κακώς κείμενα του ΠΑΟΚ σε κάποιον Rebe - των 8-9 μηνών - ή κάποιον Fereira του 1,5 έτους. Ποιοι είναι αυτοί μωρέ.
Να υποθέσουμε ότι στον ΠΑΟΚ είχε το ελεύθερο σοβαρότατων επιλογών κάποιος από τους δύο; Αλλά αυτό θα πρέπει να το πιστέψουμε κιόλας.
Δηλαδή αυτοί οι τύποι πετούσαν τα εκατομμύρια, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν. Δεν ανέφεραν τίποτα στους Αντιπροέδρους; Ανέφεραν απ' ευθείας στον Ιβάν, παρακάμπτοντας τον οποιοδήποτε; Και τώρα που έφυγαν ελαφρά την καρδία, να την διαλύσουμε την Ομάδα των 90+ χρόνων;
Επαναλαμβάνω η Διοίκηση που είναι; O ΠΑΟΚ κακά τα ψέματα έχει προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Έχει ανθρώπους να τον στηρίξουν; να στηρίξουν τα στελέχη του; να πουν ευθαρσώς εδώ Πρόεδρε έχουμε πρόβλημα, εκεί Πρόεδρε προτείνω αυτό, ο κόσμος Πρόεδρε ανησυχεί, και πόσα άλλα...
Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ: Τον Βιεϊρίνια τον αφήνουμε έξω, ουδόλως τον Βιεϊρίνια, ας μην ασχολούμαστε με δεύτερους, ας στοχεύσουμε κατευθείαν τα παράπονα στη διοίκηση...
Τι ωραία...
Τι ωραία...
Obdulio, διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά ο Λημνιός πουλήθηκε σε ομάδα της bundesliga 3.5Μ όντας ο βασικός μας εξτρέμ τα τελευταία 2.5 χρόνια παρά την παρουσία του Ζαμπά, και είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός εξτρέμ της εθνικής Ελλάδος.
Ο Στοχ από την άλλη, πριν πέσει στα χέρια του Άμπελ και σε αυτό το σύστημα που τον ήθελε λίγο χαφ, λίγο μπακ και λίγο φορ, την προηγούμενη ακριβώς σεζόν είχε γράψει 12 γκολ και 11 ασσίστ.
Οπότε το να μην έχει τον αναπληρωματικό του Λημνιού και τον αναπληρωματικό του Μπίσεσβαρ διαθέσιμους και το να έχει αυτόν τον Στοχ, το λες και αναβάθμιση.
Αλλά το είπε ο Βιειρίνια: έλεγε "αυτό έπαιζα στη Μπράγκα, ξέρω εγώ". Επιχείρημα από τα λιντλ αντάξιο των αποτελεσμάτων του.
Ο Στοχ από την άλλη, πριν πέσει στα χέρια του Άμπελ και σε αυτό το σύστημα που τον ήθελε λίγο χαφ, λίγο μπακ και λίγο φορ, την προηγούμενη ακριβώς σεζόν είχε γράψει 12 γκολ και 11 ασσίστ.
Οπότε το να μην έχει τον αναπληρωματικό του Λημνιού και τον αναπληρωματικό του Μπίσεσβαρ διαθέσιμους και το να έχει αυτόν τον Στοχ, το λες και αναβάθμιση.
Αλλά το είπε ο Βιειρίνια: έλεγε "αυτό έπαιζα στη Μπράγκα, ξέρω εγώ". Επιχείρημα από τα λιντλ αντάξιο των αποτελεσμάτων του.
@Obdulio δεν μπορώ να αντιληφθώ ειλικρινά το σκεπτικό σου. Είπες ένα σωρό λόγια για τον Ferreira, για τον Rebe, ας αναμείξουμε λοιπόν και τον Vieirinha. Σε ακούω . . . λοιπόν. Παρακαλώ.Obdulio έγραψε:Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ: Τον Βιεϊρίνια τον αφήνουμε έξω, ουδόλως τον Βιεϊρίνια, ας μην ασχολούμαστε με δεύτερους, ας στοχεύσουμε κατευθείαν τα παράπονα στη διοίκηση...
Τι ωραία...
- Amsterdamer_87
Δηλαδη στον Βιερινια τι πρεπει να καταλογισουμε ??Obdulio έγραψε:Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ: Τον Βιεϊρίνια τον αφήνουμε έξω, ουδόλως τον Βιεϊρίνια, ας μην ασχολούμαστε με δεύτερους, ας στοχεύσουμε κατευθείαν τα παράπονα στη διοίκηση...
Τι ωραία...
Εσυ τι εχεις να του προσαψεις ?? Τον κατηγορεις για κατι συγκεκριμενα η ναχαμε να λεγαμε γιατι απλα δεν τον γουσταρεις ??
υγ.1 Τι σχεση εχει αν εκπροσωπει τον παιχτη,αυτος που εκανε τσιρακι του τον Προπονητη και τον ΤΔ..εκτος αν θεωρεις τον παιχτη συνενοχο στα παιχνιδια του Γαυρολιακου
υγ.2 Ακομα περιμενω το σχολιο σου..αντι να πετας την μπαλα στην κερκιδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Τρί 30 Μαρ 2021, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tι κάνει ο Λημνιός στην ομάδα που πήγε;gika έγραψε:Obdulio, διόρθωσε με αν κάνω λάθος αλλά ο Λημνιός πουλήθηκε σε ομάδα της bundesliga 3.5Μ όντας ο βασικός μας εξτρέμ τα τελευταία 2.5 χρόνια παρά την παρουσία του Ζαμπά, και είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός εξτρέμ της εθνικής Ελλάδος.
Ο Κουλούρης που πωλήθηκε σε ομάδα της Γαλλίας;
Ο Στοχ πώς τα πάει μετά τον ΠΑΟΚ;
Από πού κι ως πού το πόσο πωλήθηκε ένας παίκτης είναι το απόλυτο κριτήριο για την αξία του;
Ο Λημνιός ήταν ένας χρησιμότατος παίκτης, όχι όμως για τα φοβερά του χαρακτηριστικά ως εξτρέμ αλλά γιατί μπορούσε να παρέχει την απαραίτητη κάλυψη για να ανεβαίνει ο Μάτος που όταν έπαιξε με πραγματικό εξτρέμ μπροστά του πήγε να τον πλακώσει στο ξύλο γιατί δεν τον κάλυπτε όπως ήθελε. Αντίστοιχο (αν και πιο σύνθετο) ρόλο είχε και ο Καντουρί όταν χαραμίζονταν στην άλλη πλευρά για να ανεβαίνει ο Βιεϊρίνια.
Αν εσύ θεωρείς τον Κουτσολιάκο ικανό να κάνει τσιράκια του τον Φερέιρα και τον Ρέμπε τότε αυτό έχει πολύ συγκεκριμένες προεκτάσεις σε σχέση με παίκτες με τους οποίους έχει δεσμούς πολλών ετών. Αν δε σου αρέσουν οι προεκτάσεις, τότε να μην γράφεις πράγματα που συγκρούονται με την πραγματικότητα.Amsterdamer_87 έγραψε:Δηλαδη στον Βιερινια τι πρεπει να καταλογισουμε ??Obdulio έγραψε:Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ: Τον Βιεϊρίνια τον αφήνουμε έξω, ουδόλως τον Βιεϊρίνια, ας μην ασχολούμαστε με δεύτερους, ας στοχεύσουμε κατευθείαν τα παράπονα στη διοίκηση...
Τι ωραία...
Εσυ τι εχεις να του προσαψεις ?? Τον κατηγορεις για κατι συγκεκριμενα η ναχαμε να λεγαμε γιατι απλα δεν τον γουσταρεις ??
υγ.1 Τι σχεση εχει αν εκπροσωπει τον παιχτη,αυτος που εκανε τσιρακι του τον Προπονητη και τον ΤΔ..εκτος αν θεωρεις τον παιχτη συνενοχο στα παιχνιδια του Γαυρολιακου
υγ.2 Ακομα περιμενω το σχολιο σου..και εσυ πετας την μπαλα στην κερκιδα