Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021
Ο Καντερ είναι παιχταρας,σε καμία κούλα τον κόβω.
Αν μπορούμε να τον πάρουμε,δε πρέπει να το σκεφτούμε καθόλου.
Ο αρχηγός μένει και του χρόνου,έχει να δώσει ακόμα.
Τσαλμπουρης έξω,Κουζελογλου μέσα.
Μπιτς έξω,Καντερ μέσα.
Παπαντωνίου έξω,Έλληνας μέσα (Όχι Κονιαρης) αυτός του Λαυρίου η τέλος πάντων ένας που να μπορεί να δίνει ένα αξιοπρεπές 10λεπτο,σε σχέση με τον ανύπαρκτο Νωντα.
Ελληνοποίηση Μήτρου,δε μπορεί να συνεχίσει να πιάνει θέση ξένου.
Θα συμφωνήσω με Θωμά ότι ο Κονατε με λύκο, δε πρόκειται να δει χαΐρι,οπότε πάμε σε αντικατάσταση.
Και τέλος,κρατάς έναν από τους δύο,Κάρτερ ή Τερνερ και φέρνεις έναν παιχταρα που θα είναι σημείο αναφοράς στην ομάδα.
Ο Κάρτερ αν ήταν 3-4 χρόνια νεότερος θα ήταν σούπερ,τώρα πλέον δε βοηθάει το κορμί του.
Εγώ αυτόν θα άλλαζα γιατί δε μπορεί να βγάλει πάνω από 15 ποιοτικά λεπτά.
Ο Τερνερ μπορεί να σου δώσει παιχνίδια μόνος του.
Όλα αυτά θεωρητικά γιατί δεν ξέρουμε πως θέλει να παίξει ο λύκος του χρόνου και τι στόχοι θα υπάρχουν.
Μη ξεχνάμε ότι ο μόνος παίχτης επιλογή του κόουτς ήταν ο Κάρτερ,οκ ήξερε και είχε παίχτες και άλλους από το ροστερ, αλλά επιλογές του δεν ήταν.
Επίσης δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι φημίζεται για τις επιλογές παιχτών,ποιός ξέρει τι έχει στα τεφτέρια του.
Αν μπορούμε να τον πάρουμε,δε πρέπει να το σκεφτούμε καθόλου.
Ο αρχηγός μένει και του χρόνου,έχει να δώσει ακόμα.
Τσαλμπουρης έξω,Κουζελογλου μέσα.
Μπιτς έξω,Καντερ μέσα.
Παπαντωνίου έξω,Έλληνας μέσα (Όχι Κονιαρης) αυτός του Λαυρίου η τέλος πάντων ένας που να μπορεί να δίνει ένα αξιοπρεπές 10λεπτο,σε σχέση με τον ανύπαρκτο Νωντα.
Ελληνοποίηση Μήτρου,δε μπορεί να συνεχίσει να πιάνει θέση ξένου.
Θα συμφωνήσω με Θωμά ότι ο Κονατε με λύκο, δε πρόκειται να δει χαΐρι,οπότε πάμε σε αντικατάσταση.
Και τέλος,κρατάς έναν από τους δύο,Κάρτερ ή Τερνερ και φέρνεις έναν παιχταρα που θα είναι σημείο αναφοράς στην ομάδα.
Ο Κάρτερ αν ήταν 3-4 χρόνια νεότερος θα ήταν σούπερ,τώρα πλέον δε βοηθάει το κορμί του.
Εγώ αυτόν θα άλλαζα γιατί δε μπορεί να βγάλει πάνω από 15 ποιοτικά λεπτά.
Ο Τερνερ μπορεί να σου δώσει παιχνίδια μόνος του.
Όλα αυτά θεωρητικά γιατί δεν ξέρουμε πως θέλει να παίξει ο λύκος του χρόνου και τι στόχοι θα υπάρχουν.
Μη ξεχνάμε ότι ο μόνος παίχτης επιλογή του κόουτς ήταν ο Κάρτερ,οκ ήξερε και είχε παίχτες και άλλους από το ροστερ, αλλά επιλογές του δεν ήταν.
Επίσης δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι φημίζεται για τις επιλογές παιχτών,ποιός ξέρει τι έχει στα τεφτέρια του.
- buffalobill4
Θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου για ελστον πριν από ένα δίμηνο. Ήθελα να φύγει. Αυτός όμως έχει σεληνιαστει. Πλάκα τους κάνει. Έχει κατέβει στο 2 και απελευθερωθηκε. Αν με κάποιον τρόπο παίξουμε πιο πολύ το μις ματς του θα γράψει ακόμα πιο ξεκούραστα νούμερα. Γιατί στο 2 όλους μις ματς τιυς έχει λόγω σώματος. Ο δε Κάρτερ έχει αξιόπιστο σουτ και ακόμα και σήμερα που δεν τον πήγε βοήθησε με ασίστ ακόμα και άμυνα. Έδωσε και τάπα αν θυμάμαι καλά.
Είμαι γενικά της άποψης πως αν σου κάτσουν οι Αμερικανοί κυρίως στην ομαδική λειτουργία (προσωπική ομαδική άμυνα και ρόλους) δεν τους αλλάζεις αλλά χτίζεις πάνω τους. Και με λύκο φαίνεται πως κατσανε. Άρα γνώμη μου τους κρατάς όλους και ελπίζεις σε ακομα καλύτερη χημεία του χρόνου. Πλην του Μπιτς που πρέπει να φύγει φυσικά.
Είμαι γενικά της άποψης πως αν σου κάτσουν οι Αμερικανοί κυρίως στην ομαδική λειτουργία (προσωπική ομαδική άμυνα και ρόλους) δεν τους αλλάζεις αλλά χτίζεις πάνω τους. Και με λύκο φαίνεται πως κατσανε. Άρα γνώμη μου τους κρατάς όλους και ελπίζεις σε ακομα καλύτερη χημεία του χρόνου. Πλην του Μπιτς που πρέπει να φύγει φυσικά.
Εγώ ένα ροστερ χωρίς πολλές αλλαγές που θα ήθελα θα ήταν το εξής
1. Γκριφιν Κατσιβελης (2 Κονιαρη 3 Φλιωνη 4 Γκικα) Μητρου Λονγκ
2. Λοβ Πετεγουει (ίσως και Τέρνερ)
3. Καμπεριδη Κάρτερ
4. Λινο (Καντερ) Κουζέλογλου Τσαλμπουρη
5. Κακλαμανακη Κονατε (η κάποια επιλογή Λυκοτζον αλλά αθλητικό)
Πιστεύω Καντερ είναι αδύνατο να έρθει μετά από τέτοια χρονιά, άσο χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να δώσει περισσότερα στην άμυνα και στο ρυθμό από το σκοράρισμα, για μένα ο Κονατε κάνει αλλά θέλει δουλειά, και στο 4 θέλω σίγουρα Κουζέλογλου γιατί μπορεί να παίξει και 5, παραμονή Τσαλμπουρη ως 5ο ψηλό και ένα πραγματικα καλό 4 που να γεμίζει το χώρο στην άμυνα με μακριά άκρα και να σουτάρει δηλαδή το Λινο ή κάποιο σαν το Λινο.
Επίσης θέλω να παίξουμε CL, παρά είμαστε μεγάλη ομάδα για να μην παίζουμε Ευρώπη.
Να πω και κάτι για Φλιωνη και αυτό που είπε ο KalamarGiannis πιο πάνω. Την αντιπάθεια για τον αρουλη την αισθανόμαστε όλοι, νομίζω παίρνοντας τους παίκτες, ειδικά αυτούς από τους οποίους έχουν προσδοκίες, τους κάνουμε μεγαλύτερο κακό από όσο νομίζουμε.
Και ο Κωττας σίγουρα είναι παίκτης Α1, στο μέλλον θα γίνει και καλός αλλά ποτέ ξανά στον ΠΑΟΚ.
1. Γκριφιν Κατσιβελης (2 Κονιαρη 3 Φλιωνη 4 Γκικα) Μητρου Λονγκ
2. Λοβ Πετεγουει (ίσως και Τέρνερ)
3. Καμπεριδη Κάρτερ
4. Λινο (Καντερ) Κουζέλογλου Τσαλμπουρη
5. Κακλαμανακη Κονατε (η κάποια επιλογή Λυκοτζον αλλά αθλητικό)
Πιστεύω Καντερ είναι αδύνατο να έρθει μετά από τέτοια χρονιά, άσο χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να δώσει περισσότερα στην άμυνα και στο ρυθμό από το σκοράρισμα, για μένα ο Κονατε κάνει αλλά θέλει δουλειά, και στο 4 θέλω σίγουρα Κουζέλογλου γιατί μπορεί να παίξει και 5, παραμονή Τσαλμπουρη ως 5ο ψηλό και ένα πραγματικα καλό 4 που να γεμίζει το χώρο στην άμυνα με μακριά άκρα και να σουτάρει δηλαδή το Λινο ή κάποιο σαν το Λινο.
Επίσης θέλω να παίξουμε CL, παρά είμαστε μεγάλη ομάδα για να μην παίζουμε Ευρώπη.
Να πω και κάτι για Φλιωνη και αυτό που είπε ο KalamarGiannis πιο πάνω. Την αντιπάθεια για τον αρουλη την αισθανόμαστε όλοι, νομίζω παίρνοντας τους παίκτες, ειδικά αυτούς από τους οποίους έχουν προσδοκίες, τους κάνουμε μεγαλύτερο κακό από όσο νομίζουμε.
Και ο Κωττας σίγουρα είναι παίκτης Α1, στο μέλλον θα γίνει και καλός αλλά ποτέ ξανά στον ΠΑΟΚ.
- KalamarGiannis
σημείωση: η γάγγραινα από το παλαιό παρεάκι Σταυρόπουλος δεν έχει φύγει. Μετά από την πλήρη αποτυχία με τα τμήματα υποδομής καμιά δωδεκαριά χρόνια, μετά από την πλήρη καταχρέωση της ομάδας τα δυο προηγούμενα (μέλος της 4αδας ήταν), μετά την αποποίηση ευθυνών του (δεν ήξερε, δεν είδε, δεν άκουσε για τα οικονομικά τόσα χρόνια, ΝΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ), με κάποιο τρόπο γλύτωσε την πολυπόθητη καρέκλα και ΑΚΟΜΑ ως GM είναι τυπικά ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του αγωνιστικοὐ. Χρεώνοντας του λοιπόν συνυπαιτιότητα για πλειάδα απαράδεκτων ξένων όλα αυτά τα χρόνια και ελάχιστες επιτυχημένες επιλογές παρά τα ταξίδια στο Αμέρικα, θεωρώ ότι ο Λυκογιάννης θα χει συμπληγάδες να διαβεί (σε συνδυασμό ότι κι ο Τέλης υπάρχουν υποψίες ότι έχει ακόμα λόγο στα της ομάδας) για να περάσει τις επιλογές του. Αν ο Χατζόπουλος του χει αληθινά εμπιστοσύνη και τον αφήσει να κάνει τις επιλογές θα μα στε καλά. Αλλά για να δούμε, μακάρι να μην είναι οι παραπάνω υποθέσεις μου αληθινές και να διαβάζω λάθος ανθρώπους...
σε όλα τα παραπάνω παίζουν και οι σχέσεις με τους μανατζαρέους... μύλος δηλαδή η κατάσταση.
ΥΓ η σύνθεσή μου:
1. Νέος Αμερικανός pass first player- Κατσιβελης - Μητρου Λονγκ
2. Λοβ Τερνερ Λούντζης
3. Πέτεγουεϊ Καμπεριδη Κάρτερ
4. Αμερικανό (Webber) Λινο Κουζέλογλου
5. Κακλαμανακη Μαυροκεφαλίδη
στο παραπάνω θέλεις αθλητικότητα στο 5, ΊΣΩΣ ο Αμερικανός να είναι 4,5 δυνατός και όχι Webber...βέβαια με το τριποντο του Webber συν Κάρτερ Τέρνερ Λοβ Καμπερίδη έχεις τρίποντο στο 45%, οπότε τι χρειάζεται ο σέντερ??
σε όλα τα παραπάνω παίζουν και οι σχέσεις με τους μανατζαρέους... μύλος δηλαδή η κατάσταση.
ΥΓ η σύνθεσή μου:
1. Νέος Αμερικανός pass first player- Κατσιβελης - Μητρου Λονγκ
2. Λοβ Τερνερ Λούντζης
3. Πέτεγουεϊ Καμπεριδη Κάρτερ
4. Αμερικανό (Webber) Λινο Κουζέλογλου
5. Κακλαμανακη Μαυροκεφαλίδη
στο παραπάνω θέλεις αθλητικότητα στο 5, ΊΣΩΣ ο Αμερικανός να είναι 4,5 δυνατός και όχι Webber...βέβαια με το τριποντο του Webber συν Κάρτερ Τέρνερ Λοβ Καμπερίδη έχεις τρίποντο στο 45%, οπότε τι χρειάζεται ο σέντερ??
Λοιπόν επιθυμίες για του χρόνου .
Θέση 5
Chad Brown
Θεση 4
James webb III
Ξενοι που παραμενουν
Love
Griffin
Ελληνικος κορμος
Μαργαριτης
Κακλαμανακης
Μαντζαρης
Μουρατος
Καμπεριδης
Mητρου Λονγκ
Και φερνεις αλλους δυο αμερικανους στις θεσεις 5 και 3
Θέση 5
Chad Brown
Θεση 4
James webb III
Ξενοι που παραμενουν
Love
Griffin
Ελληνικος κορμος
Μαργαριτης
Κακλαμανακης
Μαντζαρης
Μουρατος
Καμπεριδης
Mητρου Λονγκ
Και φερνεις αλλους δυο αμερικανους στις θεσεις 5 και 3
Γιάννη ο Σταυρόπουλος που λες γαγραινα ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την ύπαρξη του Χατζόπουλου που όλοι θεωρούμε σωτηρία. Και στο φινάλε έχεις ακούσει κανένα προπονητή τόσα χρόνια να κράζει τον Σταυρόπουλο? Και στο φινάλε αν του χρεώνεις επιλογές ξένων φέτος τους ξένους δεν τους διάλεξε αυτός? Μόνο μία χρονιά δεν είχε ρόλο, πέρυσι που πήγαμε να πέσουμε όταν και απείχε λόγω ασθένειας εκείνο το καλοκαίρι. Και στο φινάλε τον Ματζικ και τον τέλη αν ο Χατζόπουλος τους θέλει εμείς τι να πούμε σε αυτό.
Γενικά πάντως το θέμα με τις ακαδημίες είναι ξεκάθαρο,το είπε ο Χατζόπουλος, είναι του ερασιτεχνη, τέλος...
Γενικά πάντως το θέμα με τις ακαδημίες είναι ξεκάθαρο,το είπε ο Χατζόπουλος, είναι του ερασιτεχνη, τέλος...
Νομίζω και ο Γουέμπ και ο Μπράουν θα είναι απλησιαστοι το καλοκαίρι τον μαντζαρη δεν τον αναφέρω για τον ίδιο λόγο (πιστεύω πως θα πάει και βαζελο) για τον Μουράτο, ενώ κάνει καταπληκτική χρονιά δεν μου αρέσει μου μοιάζει παικτικά τόσο πολύ με Νωντα που δεν ξέρω.
Πάντως για οποιοδήποτε από τους τρεις πρώτους μακάρι
Πάντως για οποιοδήποτε από τους τρεις πρώτους μακάρι
https://www.proballers.com/basketball/p ... chad-brown
μπραουν και γουεμπ ριξαν αποδοση απο τοτε που εφυγαν απο ελλαδα ..ο μουρατος ειναι απο τους καλυτερους ελληνες πλει μεικερ φετος και μενα δεν μαρεζε αλλα φετος εχει δειξει αλλο προσωπο ...μαντζαρης αν δεν βρει συμβολαιο σε βαζελο θα φτιαξει καλα σε εμας πιστευω ...για μενα ειναι στανταρ επιλογες αυτες με εναν κορμο απο περσ και δυο λαχεια απο εξω θα κανουμε πολυ δυνατη ομαδα
μπραουν και γουεμπ ριξαν αποδοση απο τοτε που εφυγαν απο ελλαδα ..ο μουρατος ειναι απο τους καλυτερους ελληνες πλει μεικερ φετος και μενα δεν μαρεζε αλλα φετος εχει δειξει αλλο προσωπο ...μαντζαρης αν δεν βρει συμβολαιο σε βαζελο θα φτιαξει καλα σε εμας πιστευω ...για μενα ειναι στανταρ επιλογες αυτες με εναν κορμο απο περσ και δυο λαχεια απο εξω θα κανουμε πολυ δυνατη ομαδα
Διάβαζα αυτό που έγραψα για τον Σταυρόπουλο, και έχω γράψει περίπου 50 φορές "και στο φινάλε".
Δύσκολο να γράφεις από κινητό με μωρό δίπλα, συν καταραμένη δυσλεξία
Δύσκολο να γράφεις από κινητό με μωρό δίπλα, συν καταραμένη δυσλεξία
- KalamarGiannis
ο Μπάνε προχθές λίγο πολύ είπε οτι με τη δική του Διοίκηση ήρθε κοντά ο Χατζό, δεν ξέρω τι ρόλο παίζει σε αυτό ο Ματζικ.
Εγώ έχω διαβάσει πολύ κράξιμο για τον τύπο και ενώ ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης στην εφηβεία μου ως παράγοντα δεν τον θέλω. Καιρός να κάνει και τίποτα άλλο πέρα από τον ΠΑΟΚ. Υπαρχουν κι άλλοι άνθρωποι της ομάδας για το ρόλο του (Μπουντούρης, Μαματζιόλας, Γιαννούλης, Ρεντζιάς, Κόρφας κλπ)
Σε ότι αφορά επιλογές ξένων ούτε να τους θυμαμαι δε θέλω αλλά με αυτον GM πάνω από Σούλη είδαμε μέχρι και ανάπηρους πρώην παίκτες στο μισθολόγιο...Κάτι Γκρει, Ειβερι και τη Σάρα και τη Μάρα.
Κι άκουσα ότι και οι μόνες καλές επιλογές ήταν του Χάρη.
Τώρα στην απέξω είμαι δεν ξέρω κι απο μεσα τα πραγματα, ότι δεν τον έκραξε κανεις προπονητής είναι κάπου και λογικό, αλλά πιθανό να έχει και δίκιο το point σου.
Και σίγουρα ο Χατζό αφού τα χει καταφέρει ας έχει δίπλα του όποιον πιστεύει ο ίδιος. Αρκεί να μην είναι αυτό παράγοντας που απομακρύνει Ιβαν και σε 2ο επίπεδο Αμοιρίδη κλπ. Μην ξεχνάμε την ισχυρή άποψη οτι η προηγούμενη Διοίκηση απομάκρυνε όλους αυτούς συν Μαλέλη/Κοντομηνά κλπ.
Εγώ έχω διαβάσει πολύ κράξιμο για τον τύπο και ενώ ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης στην εφηβεία μου ως παράγοντα δεν τον θέλω. Καιρός να κάνει και τίποτα άλλο πέρα από τον ΠΑΟΚ. Υπαρχουν κι άλλοι άνθρωποι της ομάδας για το ρόλο του (Μπουντούρης, Μαματζιόλας, Γιαννούλης, Ρεντζιάς, Κόρφας κλπ)
Σε ότι αφορά επιλογές ξένων ούτε να τους θυμαμαι δε θέλω αλλά με αυτον GM πάνω από Σούλη είδαμε μέχρι και ανάπηρους πρώην παίκτες στο μισθολόγιο...Κάτι Γκρει, Ειβερι και τη Σάρα και τη Μάρα.
Κι άκουσα ότι και οι μόνες καλές επιλογές ήταν του Χάρη.
Τώρα στην απέξω είμαι δεν ξέρω κι απο μεσα τα πραγματα, ότι δεν τον έκραξε κανεις προπονητής είναι κάπου και λογικό, αλλά πιθανό να έχει και δίκιο το point σου.
Και σίγουρα ο Χατζό αφού τα χει καταφέρει ας έχει δίπλα του όποιον πιστεύει ο ίδιος. Αρκεί να μην είναι αυτό παράγοντας που απομακρύνει Ιβαν και σε 2ο επίπεδο Αμοιρίδη κλπ. Μην ξεχνάμε την ισχυρή άποψη οτι η προηγούμενη Διοίκηση απομάκρυνε όλους αυτούς συν Μαλέλη/Κοντομηνά κλπ.
- paokmaniak
Για εμενα και οι Τερνερ κ Καρτερ πρεπει να μεινουν. Εχει δεσει η ομαδα. Ενα καλο Ελληνα ποιντ γκαρτν θελει η ομαδα και ενα αθλητικο 4αρι.
Ακομα ισως κ ο Κονατε ν αμεινει
Ακομα ισως κ ο Κονατε ν αμεινει
θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε ΠΟΣΟ κόστισε η φετινή ομάδα (από τα πιο γεμάτα ρόστερ των τελευταίων χρόνων) και ΠΟΣΟ αναμένεται να κοστίσει του χρόνου (μη βιαστείτε να πείτε οτι δεν θα γίνει αναβάθμιση διότι έρχονται φράγκα εξ ουρανού από στοιίχημα και ενδεχομένως να γίνει και κανα μπαμ με διαρκείας).
Σίγουρα και το μπάτζετ θα είναι ανεβασμένο, αυτό όμως θα τραβήξει προς τα πάνω και τα συμβόλαια των Ελλήνων παικτών.
Στα συν και η μειωμένη φορολογία (22% αν δεν κάνω λάθος)
Στα συν και η μειωμένη φορολογία (22% αν δεν κάνω λάθος)
Πριν από λίγες μέρες είχα ακούσει στο ραδιόφωνο από ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ότι το φετινό μπατζετ είναι 450 χιλιάδες ευρώ.
τόσο το φαντάζομαι και εγώ. Μεγάλο πλήγμα αυτό που λέει ο Ιάσονας με τους έλληνες. Θέλετε με τόσα? Αν όχι, πάτε στον άρη ή στον μεγάλο ηρακλή. Εμείς θα τα δώσουμε στους αμερικανούς. Αυτά τα 65αρια να τα ξεχάσετε.