Εδώ καλύτεραMitsospaoki4 έγραψε:Η Sportime λέει ότι ο επόμενος τδ θα είναι από Ισπανία
Τώρα που κλείσατε το topic του Ρέμπε, που θα μιλάμε για αυτό το θέμα;
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
- Salvador Allende
Για μένα τα άρθρα που ρίχνουν ευθύνες σε ανώνυμους ανθρώπους ή ρόλους δε τα λαμβάνω υπόψιν μου. Στη σήμερον ημέρα υπάρχουν ρεπορτάζ που ρίχνουν Κυβερνήσεις ή πολυεθνικές, δε γίνεται να μην υπάρχει ένα ρεπορτάζ που να λέει ποιος είναι το πιράνχας? Μανατζαρέος, μέσα στην ομάδα, ποιος, που?
Στο δια ταύτα, θεωρώ ότι ο Παπ είναι μικρός ακόμα. 28,29 ετών έχει 5 γεμάτα χρόνια μπροστά του αν μείνει μακρυά από τραυματισμούς. Αν μπορεί να παίξει μπάλα γιατί να μην έρθει στην ομάδα? Το μέλλον του Ζέκα πάλι, είναι προδιαγεγραμμένο όπως το ανέφερε ο seaman, δεν έχει σχέση με το background του Παπ.
Βέβαια όλα αυτά, αν ήταν τόσο σημαντικά, θα μπορούσαν να είχαν γραφτεί και πριν το ματς της Εθνικής με την Ισπανία...
Στο δια ταύτα, θεωρώ ότι ο Παπ είναι μικρός ακόμα. 28,29 ετών έχει 5 γεμάτα χρόνια μπροστά του αν μείνει μακρυά από τραυματισμούς. Αν μπορεί να παίξει μπάλα γιατί να μην έρθει στην ομάδα? Το μέλλον του Ζέκα πάλι, είναι προδιαγεγραμμένο όπως το ανέφερε ο seaman, δεν έχει σχέση με το background του Παπ.
Βέβαια όλα αυτά, αν ήταν τόσο σημαντικά, θα μπορούσαν να είχαν γραφτεί και πριν το ματς της Εθνικής με την Ισπανία...
Για τον Παπαδόπουλο, επειδή εγώ το έγραψα, απαντάω και κλείνω.
Ο λόγος που δε τον θέλω είναι καθαρά αγωνιστικός,έχει μείνει πολύ πίσω,πιθανός νέος τραυματισμός,τον τελειώνει.
Γιατί να μην πάρει τις ευκαιρίες του ο Μιχαι;
Ο λόγος που δε τον θέλω είναι καθαρά αγωνιστικός,έχει μείνει πολύ πίσω,πιθανός νέος τραυματισμός,τον τελειώνει.
Για μπακ απ τύπου 4ο στόπερ ο Παπαδόπουλος είναι ταμάμ.
Με μικρό συμβόλαιο εννοείται.
Και μόνο το πάθος φτάνει.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με μικρό συμβόλαιο εννοείται.
Και μόνο το πάθος φτάνει.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απόψε έδωσε (Τοσκίτσης) και πρώτο όνομα, αυτό του José Luis Caminero.Mitsospaoki4 έγραψε:Η Sportime λέει ότι ο επόμενος τδ θα είναι από Ισπανία
Χμ... περίπτωση που δεν έρχεται αν δεν έχεις βαρβάτο πλάνο.
Ευοίωνο μου ακούγεται αν ισχύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 28 Μαρ 2021, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Salvador Allende
Σε αυτό έχεις μεγάλο δίκιο.obanebane έγραψε:Για τον Παπαδόπουλο, επειδή εγώ το έγραψα, απαντάω και κλείνω.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μιλάμε για τον άνθρωπο που έκανε την Ατλετικο ομάδαραseaman έγραψε:Απόψε έδωσε (Τοσκίτσης) και πρώτο όνομα, αυτό του José Luis Caminero.Mitsospaoki4 έγραψε:Η Sportime λέει ότι ο επόμενος τδ θα είναι από Ισπανία
Χμ... περίπτωση που δεν έρχεται αν δεν έχεις βαρβάτο πλάνο.
Ευοίωνο μου ακούγεται αν ισχύει.
Αν κινούμαστε σε τέτοιο επίπεδο, μπορώ να ελπίζω σε κάτι πολύ καλό στο μέλλον
- ΑποστόληςΑ
Για ποιο λόγο να έρθει αυτός εδώ; Για να αναβαθμίσει το βιογραφικό του; Και με πόσα λεφτά;
Προσωπικά περιμένω Lino και Bizera
Προσωπικά περιμένω Lino και Bizera
Αν μας έχει τελειώσει το ffp κ δεν μιλάω για μας αλλά γενικότερα έτσι ακούγεται, τότε παίζει να κάνει all in ο Ιβάν
- Amsterdamer_87
Μακαρι να κανει all in απο τωρα ο Ιβαν και να εχουμε ομαδαρα να εγκαινιασει την Νεα Τουμπα
Εγω παντως εχω την αισθηση οτι το all in θα γινει μετα το χτισιμο του νεου γηπεδου..
Εγω παντως εχω την αισθηση οτι το all in θα γινει μετα το χτισιμο του νεου γηπεδου..
Ο Χοσέ Λουίς Καμινερο υποψήφιος για Τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ..!! Όταν ο ΠΟΡΚΥ-5 μιλούσε για Ισπανό...!!
- PAOK_Antarctica
μέσα από τη συνέντευξη του mr sustainability είναι φανερό ότι η άνωθεν εντολή ήταν "αγαπούλα πούλα"
άφησε ο μπράνκος τα συμβόλαια να λήξουνε, οπότε έπρεπε να πουλήσει σημαντικούς παίχτες σε χαμηλές τιμές
δυστυχώς εκεί που έχασε ήταν οι αντικαταστάτες αυτών που έφυγαν
είναι φανερό ότι το μάτι του στην αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών δεν κόβει ιδιαίτερα
νομίζω πως δε γίναμε πολύ σοφότεροι
εφόσον πέτυχε ο εξορθολογισμός σε ένα ποσοστό και εφόσον είμαστε πλέον καλά στο θέμα του ffp, περιμένω από το σαββιδέικο αν θα ανοιχτεί το καλοκαίρι, ή αν θα συνεχίσει με το μειωμένο μπάτζετ
αυτό θα δείξει πολλά κατ' εμέ
άφησε ο μπράνκος τα συμβόλαια να λήξουνε, οπότε έπρεπε να πουλήσει σημαντικούς παίχτες σε χαμηλές τιμές
δυστυχώς εκεί που έχασε ήταν οι αντικαταστάτες αυτών που έφυγαν
είναι φανερό ότι το μάτι του στην αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών δεν κόβει ιδιαίτερα
νομίζω πως δε γίναμε πολύ σοφότεροι
εφόσον πέτυχε ο εξορθολογισμός σε ένα ποσοστό και εφόσον είμαστε πλέον καλά στο θέμα του ffp, περιμένω από το σαββιδέικο αν θα ανοιχτεί το καλοκαίρι, ή αν θα συνεχίσει με το μειωμένο μπάτζετ
αυτό θα δείξει πολλά κατ' εμέ
Διαβαζεις την συνεντευξη του και αντιλαμβανεσαι οτι ο ανθρωπος απο μπαλα ειναι ασχετος.
Ισως ειναι ιδανικος για πιο οργανωτικους διοικητικους ρολους, αλλα οχι για να αξιολογει ροστερ και να κλεινει παιχτες...
Γεματο το ροστερ λεει στα χαφ και στο αριστερο μπακ με Νινουα Τσιγγαρα Περειρα...
Ο,τι να ναι
Ισως ειναι ιδανικος για πιο οργανωτικους διοικητικους ρολους, αλλα οχι για να αξιολογει ροστερ και να κλεινει παιχτες...
Γεματο το ροστερ λεει στα χαφ και στο αριστερο μπακ με Νινουα Τσιγγαρα Περειρα...
Ο,τι να ναι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ πιστεύω πως ήρθε για να "τελειώσει" το ffp
Ήρθε, το έκανε, έφυγε
Το επισήμανε και σε αυτή την συνέντευξη και το στην συνέντευξη τύπου τον Οκτώβρη
Ήρθε, το έκανε, έφυγε
Το επισήμανε και σε αυτή την συνέντευξη και το στην συνέντευξη τύπου τον Οκτώβρη