Ε να μαζευτουμε μια μερα να βγαλουμε κανονισμους να ξερουμε και τι θα λεμε.Amsterdamer_87 έγραψε:Αν μας χρεωσουν κανα τετοιο πεναλτυ στην Τουμπα τι θα λεμε ??
Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
-
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
- thanos-xanthi
το παιδί για στίβο είναι, για κάνα άλλο άθλημα, πραγματικά από τα λίγα σωστά του Ρέμπε το ότι τον ξεφορτώθηκεToMousiTouCrespo έγραψε:Θα το πω. Είναι θαύμα που πήραμε λεφτά για τον Λημνιό...
η φάση αυτή είναι deja vu, πόσες φορές τον έχουμε δει με το μυαλό το θολωμένο να μη ξέρει τι να κάνει ή να τριπλάρει ή να πασάρει ή να σουτάρει, και τελικά να ορμάει πάνω στον αμυντικόV-olakiotis έγραψε:Ο Λημνιός χαραμιζετσι ως εξτρέμ, το παιδί μόνο για να μαρκάρει είναι. Σε μια φάση στο α' του έκανε πάσα κατά λάθος ο Σέρχιο Ράμος έξι εφτά μέτρα έξω από την περιοχή της Ισπανίας, πήρε την μπάλα ο Μητσαρας, κοίταζε δεξια κι αριστερά, έβαλε το κεφάλι κάτω και όρμηξε προς την περιοχή.
Ο Ράμος, έκανε ένα αλματάκι μπροστά και στάθηκε ακινητος, ενώ με ένα τακουνακι πήρε την μπάλα από τον Λημνιό που πέρασε αέρας προς το σημείο του πέναλτι...
ούτε κώνο προπόνησης δε μπορεί ακόμα να τριπλάρει
τη θυμάμαι κι εγώ αυτή τη φάση. πολύ χαρακτηριστική. μενει σχεδόν ακίνητος ο ραμος και τρακάρει πάνω του.
Μενει ακινητος ο καλυτερος αμυντικος στον κοσμο ο Ραμος και πεφτει πανω του ενας μετριος εξτρεμ. Λογικο
- potamda
- Bet Guru 2023
Πάντως και η Ισπανία φαίνεται ότι ποιοτικά έχει πέσει αρκετά. Μεγάλη ανανέωση σε πρόσωπα, μεγάλη πτώση του ηλικιακού μέσου όρου, είναι σε φάση ανασύνταξης.
Δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο και δε νομίζω ότι προς το παρόν είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον και θα ήταν πολύ καλό για την εθνική μας να έπαιζε την Κυριακή με Σουηδία.
Δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο και δε νομίζω ότι προς το παρόν είναι ικανή για μεγάλα πράγματα.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον και θα ήταν πολύ καλό για την εθνική μας να έπαιζε την Κυριακή με Σουηδία.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν γκελαρουμε σε κάποιο από τα 4 εύκολα ματς με Γεωργία και Κόσοβο, το χθεσινό ήταν να χαμε να λέγαμε
Αν κερδίσουμε τα εύκολα ματς θα είναι σημάδι ότι κάτι πάει να γίνει
- PAOK_Antarctica
Δεν είδα το ματς αλλά είδα τη φάση του πέναλτι.
Κατά τη γνώμη μου ειναι καθαρό πέναλτι.
Αρκετά καθαρό ώστε να μην καταλαβαίνω όλη αυτήν την κουβέντα. Ήταν φάουλ, πως να το κάνουμε.
Κατά τη γνώμη μου ειναι καθαρό πέναλτι.
Αρκετά καθαρό ώστε να μην καταλαβαίνω όλη αυτήν την κουβέντα. Ήταν φάουλ, πως να το κάνουμε.
Δεν νομίζω πως ο στόχος είναι να πάμε στο Μουντιάλ, νομίζω πως ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα συνολο της προκοπης κ ότι καλό έρθει είναι θα είναι θετικό. Οποτε ούτε πανηγυρια ουτε αφορισμοίMitsospaoki4 έγραψε:Αν γκελαρουμε σε κάποιο από τα 4 εύκολα ματς με Γεωργία και Κόσοβο, το χθεσινό ήταν να χαμε να λέγαμε
Εγώ είδα το ματς και έπαθα σοκ με τον αριστερο χαφ που μπήκε στο β από την ειμπαρ νομίζω . Τι παιχταρα είναι αυτή; Αν πουλήσουμε τζολη τον θέλω για αντικαταστάτη...
Ο Τσιχλάκιας γιατί δεν είναι στην αποστολή της Εθνικής;
Φοβάται να 'ρθει στην Τούμπα;
Φοβάται να 'ρθει στην Τούμπα;
Βασικός ξεκινάει ο Τζολης
Φουλ επίθεση κατεβάζει με Σιώπη Κουβαλητη Πεφτουνη Παυλίδη Γιακουμάκη κ Τζολαρο
Φουλ επίθεση κατεβάζει με Σιώπη Κουβαλητη Πεφτουνη Παυλίδη Γιακουμάκη κ Τζολαρο
- ΑποστόληςΑ
Ένα ημίχρονο πρέπει να παίξει ο Χρήστος γιατί την Τετάρτη έχουμε αγώνα must win.
(και την Κυριακή επίσης)
(και την Κυριακή επίσης)
- john4serres
Ανήκει στην Σεβίλλη ο Gil.DamoN έγραψε:Εγώ είδα το ματς και έπαθα σοκ με τον αριστερο χαφ που μπήκε στο β από την ειμπαρ νομίζω . Τι παιχταρα είναι αυτή; Αν πουλήσουμε τζολη τον θέλω για αντικαταστάτη...
Υπολόγισε κανένα 40αρι.
- ΑποστόληςΑ