Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
- ΑποστόληςΑ
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
ΕΛΗΞΕ 1-1!
Καλή η απόδοσή μας στο β΄ ημίχρονο. Είμασταν τυχεροί που κερδίσαμε το πέναλτυ, αλλά οι Ισπανοί δεν έκαναν ευκαιρίες, παρ' όλο το μονότερμα.
Καλή η απόδοσή μας στο β΄ ημίχρονο. Είμασταν τυχεροί που κερδίσαμε το πέναλτυ, αλλά οι Ισπανοί δεν έκαναν ευκαιρίες, παρ' όλο το μονότερμα.
- bersekeros
ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!
Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!
Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!
Εσεις που ειδατε το ματς, ενημερώστε αν μπορείτε πως τα πήγαν οι δικοί μας (νυν και πρωην).
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ίσως το μεγαλύτερο αποτέλεσμα της εθνικής τα τελευταία χρόνια
Παρόλα αυτά ήμασταν τυχεροί που πήραμε ένα πεναλντι που μάλλον δεν ήταν
Για να δούμε τι θα δούμε στην συνέχεια
Παρόλα αυτά ήμασταν τυχεροί που πήραμε ένα πεναλντι που μάλλον δεν ήταν
Για να δούμε τι θα δούμε στην συνέχεια
Το εκπληκτικό είναι ότι μετά την ισοφάριση δεν δυσκολευτηκαμε ιδιαίτερα να το κρατήσουμε.
-
Ο Ζεκα ειναι ο μονος που θα ηθελα στον ΠΑΟΚ. Η φαση που ο πεφτουνης δεν δινει την μπαλα στον Τζολη καπου στο 70 ενω περναει ο μικρος σφαιρα απο μπροστα του ειναι χαρακτηριστικο οσων εχουν μεινει στο γαυρολιμανο, ο Τσιμικας με τον μικρο κανανε πολυ καλο διδυμο.
Αυτη η ξεφτιλα που την βλεπουμε στα τοπικα απο το 65 να πεφτουν και να τραβανε τα ποδια τους προσβαλλει πρωτα τους ιδιους που δειχνουν ποσο μα ποσο απροπονητοι ειναι.
Το πεναλτι ανυπαρκτο, αλλα μετα για 10 λεπτα δεν εδωσε καμια ανασα στους δικους μας.
Αυτη η ξεφτιλα που την βλεπουμε στα τοπικα απο το 65 να πεφτουν και να τραβανε τα ποδια τους προσβαλλει πρωτα τους ιδιους που δειχνουν ποσο μα ποσο απροπονητοι ειναι.
Το πεναλτι ανυπαρκτο, αλλα μετα για 10 λεπτα δεν εδωσε καμια ανασα στους δικους μας.
Πάντως το κοντρόλ, κατέβασμα και η εκτέλεση του Μορατα θύμισε Τσόλακ.
Άσχετο αλλά πριν έπαιξε μια διαφήμιση στο open για τον τελικό του copa del Ray μεταξύ Bilbao και Σοσιεδαδ. Bilbao και Barcelona δεν πέρασαν τελικό? Ή μου ξεφεύγει κάτι?
Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι 2 που έπεφταν ήταν οι Τσιμίκας (που έχει να παίξει ολόκληρο παιχνίδι μήνες) και ο Μπακάκης που μόλις γύρισε από τραυματισμό μετά από 45+ μέρες. Δεν είναι και τοσο παράλογο.Grigorios_PAOK έγραψε: Αυτη η ξεφτιλα που την βλεπουμε στα τοπικα απο το 65 να πεφτουν και να τραβανε τα ποδια τους προσβαλλει πρωτα τους ιδιους που δειχνουν ποσο μα ποσο απροπονητοι ειναι.
Όσο για το πέναλτι, θεωρώ πως ήταν καθαρότατο. Αν γινόταν στο κέντρο, δεν θα ζήταγες φάουλ; Πάει με τις τάπες στον Θεό.
Νομίζω είναι ο περσινός τελικός που γίνεται τωρα
Νομίζω είναι ο περσινός τελικός που γίνεται αυτή την περίοδοchrisg4 έγραψε:Άσχετο αλλά πριν έπαιξε μια διαφήμιση στο open για τον τελικό του copa del Ray μεταξύ Bilbao και Σοσιεδαδ. Bilbao και Barcelona δεν πέρασαν τελικό? Ή μου ξεφεύγει κάτι?