Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021
Θα ήθελα πίσω εννοείται ΚωςΒασ. Ίσως δεν έρχεται λόγω της τελευταίας του φοράς εδώ. Νομίζω είχε κάνει και σχετική συνέντευξη που είπε ότι στον ΠΑΟΚ πλέον μόνο από την κερκίδα.
Ως άλλοτε αρχηγός και αν μη τι άλλο παίκτης που υπήρξε σημαία για τον σύλλογο, θα έπρεπε να είχε έρθει στην χειρότερη οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ πέρυσι, να παίξει κάποιους μήνες με ένα δήθεν πόσο σχεδόν δωρεάν. Γενικότερα να νοιαστει περισσότερο, να μιλήσει σε άλλους του παρελθόντος που έπαιξαν και ακόμα παίζουν(π.χ Μαυροκεφαλιδης) , ώστε να αποτελέσουν μια ομάδα που θα διαφύλαξει για 1-2 χρόνια την αγωνιστική συντήρηση και οικονομική διόρθωση της ομάδος. Αν μη τι άλλο ο ΠΑΟΚ τους έδωσε την ευκαιρία να δείξουν αυτό που αξίζουν. Ωστόσο δεν υπήρξε ούτε μια μικρή επαφή.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ως άλλοτε αρχηγός και αν μη τι άλλο παίκτης που υπήρξε σημαία για τον σύλλογο, θα έπρεπε να είχε έρθει στην χειρότερη οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ πέρυσι, να παίξει κάποιους μήνες με ένα δήθεν πόσο σχεδόν δωρεάν. Γενικότερα να νοιαστει περισσότερο, να μιλήσει σε άλλους του παρελθόντος που έπαιξαν και ακόμα παίζουν(π.χ Μαυροκεφαλιδης) , ώστε να αποτελέσουν μια ομάδα που θα διαφύλαξει για 1-2 χρόνια την αγωνιστική συντήρηση και οικονομική διόρθωση της ομάδος. Αν μη τι άλλο ο ΠΑΟΚ τους έδωσε την ευκαιρία να δείξουν αυτό που αξίζουν. Ωστόσο δεν υπήρξε ούτε μια μικρή επαφή.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- KalamarGiannis
ΚωςΒασ τον έπαιρνα μόνο για ρόλο πεντάλεπτου ως 12ου παίκτη. Αν συμβιβάζεται στην ηλικία του με το ρόλο. Να μπουμπουνίζει 4 σουτάκια, να μπαίνουν τα δυο, κι έξω.
Αν και για 12ο θέλω του χρόνου τιμής ένεκεν τον Μαργαρίτη. Η και 11ο αν ο όποιος 19χρονος μπορεί να σταθεί ένα τετράλεπτο...
Πέραν αυτών, 10ο θέλω τον Λουκά, και από Έλληνες παίρνω για αναπληρωματικούς Κασελάκη, Λούντζη, Κατσίβελη, Ξανθόπουλο. Για βασικό Λίνο. Αυτοί, με Καμπερίδη, Μήτρου-Λογκ και 4 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ μαύρους, καλούτσικη ομάδα φτιάχνουμε...

Αν και για 12ο θέλω του χρόνου τιμής ένεκεν τον Μαργαρίτη. Η και 11ο αν ο όποιος 19χρονος μπορεί να σταθεί ένα τετράλεπτο...
Πέραν αυτών, 10ο θέλω τον Λουκά, και από Έλληνες παίρνω για αναπληρωματικούς Κασελάκη, Λούντζη, Κατσίβελη, Ξανθόπουλο. Για βασικό Λίνο. Αυτοί, με Καμπερίδη, Μήτρου-Λογκ και 4 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ μαύρους, καλούτσικη ομάδα φτιάχνουμε...

-
Και όμως από Έλληνες το πρώτο όνομα που ακούστηκε για του χρόνου είναι ο Ξανθόπουλος που είναι μόλις 37 ετών αν και για να λέμε του στραβού το δίκαιο μέσα στο παιχνίδι δε φαίνεται η ηλικία του και είναι upgrade σε σχέση με το Νωντα
- kataramenos5
Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι μια ομαδα που πνιγεται στα χρεη τοοοσα χρονια δε προσπαθει(η δε μπορει?) να βγαλει εστω ενα παικτη στη διετια απο τα τμηματα υποδομης. Κι ας τον παρει μετα ο βαζελος, ο γαυρος η μπαρτσα ξερω γω. Δε με νοιάζει. Γιανα γινει αυτο και να τραβηξει προσοχη θα πρεπει πρωτα να παιξει 1-2 χρονια . Τι διαολο φυτρωνουν στις αλλες ομαδες?
Τα ιδια εγκληματα καναμε και στη μπαλα τοσα χρονια γιατι δε πιστευαμε.
Τα ιδια εγκληματα καναμε και στη μπαλα τοσα χρονια γιατι δε πιστευαμε.
- Μπαρκαρούτσος
Έχουμε πάρει το μεγαλύτερο ταλέντο της βόρειας Ελλάδας πέρσι, κάτι τέτοιο θυμάμαι.. Αλλά δεν θυμάμαι όνομα ή θέση.
KalamarGiannis έγραψε:ΚωςΒασ τον έπαιρνα μόνο για ρόλο πεντάλεπτου ως 12ου παίκτη. Αν συμβιβάζεται στην ηλικία του με το ρόλο. Να μπουμπουνίζει 4 σουτάκια, να μπαίνουν τα δυο, κι έξω.
Πέραν αυτών, 10ο θέλω τον Λουκά, και από Έλληνες παίρνω για αναπληρωματικούς Κασελάκη, Λούντζη, Κατσίβελη, Ξανθόπουλο. Για βασικό Λίνο. Αυτοί, με Καμπερίδη, Μήτρου-Λογκ και 4 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ μαύρους, καλούτσικη ομάδα φτιάχνουμε...![]()
Λίνο, Τολιόπουλο θέλω και τον Σέρβο 4αρι του Κολοσσού ('Αντριτς). Οι αλλοι ας μείνουν οι ίδιοι παίκτες και να αποχωρήσουν Μπίτς και Νώντας.
- Μπαρκαρούτσος
iasoiako έγραψε:Λίνο, Τολιόπουλο θέλω και τον Σέρβο 4αρι του Κολοσσού ('Αντριτς). Οι αλλοι ας μείνουν οι ίδιοι παίκτες και να αποχωρήσουν Μπίτς και Νώντας.
δεν είναι 4 ο αντριτς. 2.5 αρι ειναι (παλιο 2). καλος παικτης συμφωνω.
- KalamarGiannis
πολύ old fashioned δεν είναι;; αρκετά αργός και όχι αθλητικός. Αλλο που έχει καλή τεχνική. Αλλά γιατί να πάρεις τέτοιο παίκτη στην εποχή που το μπάσκετ είναι πρώτα απ όλα αθλητικότητα;
Εγώ εκτός από τον κουζελογλου που μου αρέσει από το ληκι θεωρώ ότι ξανθοπουλος και βασιλοπουλος στην θέση των νωντα και μπιτς ή μαργαριτη είναι ξεκάθαρη αναβάθμιση για του χρόνου....
Λινος και Κουζέλογλου αντί για Μπιτς και Μαργαρίτη μου αρέσουν και εμένα, ο δεύτερος μου θυμίζει τον Κισούριν που επαιζε ΤΣΣΚΑ, και ο Αντριτς καλός παίκτης αλλά αργός. Και ο Φλιώνης αντί για Νωντα, όχι Ξανθόπουλο στα 38
- KalamarGiannis
προτιμώ από Φλιώνη οποιονδήποτε, είναι άχρηστος
ο δε στρατηγός Ξανθόπουλος να κατευθύνει την ομάδα με σκορερ γύρω του τους ΤΕΡΝΕΡ ΚΑΡΤΕΡ ΛΟΒ (ακόμα και τον ΓΚΡΙΦΙΝ) θα ήταν ομάδα δυο σκαλιά επάνω.
ο δε στρατηγός Ξανθόπουλος να κατευθύνει την ομάδα με σκορερ γύρω του τους ΤΕΡΝΕΡ ΚΑΡΤΕΡ ΛΟΒ (ακόμα και τον ΓΚΡΙΦΙΝ) θα ήταν ομάδα δυο σκαλιά επάνω.
Εγώ για αυτή την θέση σαν αναπληρωματικό ποιντ με έφεση στην άμυνα καλή οργάνωση χωρίς λάθη στο κατέβασμα και όταν θα χρειαστεί να πάρει τις 2-3 προσπαθείες που του αναλογούν θα έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας θεωρώ τον Κόνιαρη ταμάμ όλα όταν το είχα ξαναπεί έφαγα πέσιμο εδώ μέσα
Ο ξανθοπουλος είναι τέρμα βαλιου φορ μάνι . Μόνο λόγω ηλικίας το σκέφτομαι

Ο ξανθοπουλος είναι τέρμα βαλιου φορ μάνι . Μόνο λόγω ηλικίας το σκέφτομαι
Κάποια στιγμή όταν θα είναι και αυτός 38 θα ήθελα να δω τον Μαγκντί του μπάσκετ (μιλος τεοντοσιτς) στα ασπρόμαυρα αν και κωλογαυρος χ2....
Την καψούρα που έχω για αυτόν τον παιχτη δεν μπορώ να την περιγράψω ( του πάνε φουλ και τα ασπρόμαυρα )
Για 2 χρονάκια όταν θα χτυπάμε πρωτάθλημα κ τρελαμένος από τον κόσμο να δηλώνει μετανιωμένος εγώ παρτιζαν ήμουν από μικρός απλά ο νονός μου με έπαιρνε παιχνίδια και λαμπάδες και με ανάγκασε να γίνω από τους άλλους... αλλά τώρα είδα ξεκάθαρα το φως το αληθινό...
Την καψούρα που έχω για αυτόν τον παιχτη δεν μπορώ να την περιγράψω ( του πάνε φουλ και τα ασπρόμαυρα )
Για 2 χρονάκια όταν θα χτυπάμε πρωτάθλημα κ τρελαμένος από τον κόσμο να δηλώνει μετανιωμένος εγώ παρτιζαν ήμουν από μικρός απλά ο νονός μου με έπαιρνε παιχνίδια και λαμπάδες και με ανάγκασε να γίνω από τους άλλους... αλλά τώρα είδα ξεκάθαρα το φως το αληθινό...