Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- bersekeros
Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
και ξεμπερδεψε? οποιος ειρωνευεται, στηνει ιστοριες και γενικως παιζει με το ιερο ονομα πρεπει να φτυνει αιμα, τι να την κανω την ψευτοσυγνωμη, τα υποκειμενα αυτα πρεπει να το μετανιωνουν ισοβιως
Τίποτα δεν ανακάλεσε η τραγική. Ότι την "άποψη μου την ξέρετε και δεν χρειάζεται να την επαναλάβω" λέει, υπονοώντας ότι ο Σαββίδης όντως αγόρασε την Ξάνθη, αναγνωρίζοντας του ότι το έκανε για το καλό της πατρίδας. Μόνο για το ύφος της ζήτησε συγγνώμη που καταλαβαίνει ότι.. ερέθησε. Και έσβησε το ποστ από το προφίλ της. Αν αυτός ήταν ο στόχος μας... δεν έχω να πω τίποτα.
Επιπλέον θεωρεί πως επειδή ψήφισε "ένοχος για πολυιδιοκτησία" αλλά και "όχι στον υποβιβασμό", θεωρεί πως μαζί με την κατάργηση της ποινής του υποβιβασμού από τον πρωθυπουργού, έκαναν το χρέος τους στην χώρα διατηρώντας την ομοψυχία του έθνους.
Ή που είναι πιο ψεκασμένη και από τους αρνητές του κόβιντ, ή που θέλει να το παίξει τρέλη για να έχει άλλοθι όταν θα την πάνε στο δικαστήριο.
Επιπλέον θεωρεί πως επειδή ψήφισε "ένοχος για πολυιδιοκτησία" αλλά και "όχι στον υποβιβασμό", θεωρεί πως μαζί με την κατάργηση της ποινής του υποβιβασμού από τον πρωθυπουργού, έκαναν το χρέος τους στην χώρα διατηρώντας την ομοψυχία του έθνους.
Ή που είναι πιο ψεκασμένη και από τους αρνητές του κόβιντ, ή που θέλει να το παίξει τρέλη για να έχει άλλοθι όταν θα την πάνε στο δικαστήριο.
και εγω δεν βλεπω κωλοτουμπα οπως βαζουν διαφορες σελιδες ως τιτλο. Κυνηγι μεχρι να φτασει 50 κιλα
Δεν ανακαλεσε ακριβωςPAOK_Antarctica έγραψε:Η Μαρουπα μόλις ανακάλεσε, παρεμπιπτόντως.
- bersekeros
Λέει:
μην μου ζητάτε να επαναλάβω την κρίση μου στην υποθεσή σας, την ξέρετε....
Μετά λέει:
Παρά ταύτα,
Ξαναδιάβασα τον τότε σχολιασμό μου για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ. Τα δικανικά του επιχειρήματα είναι άρτια.
Διαπίστωσα όμως ότι γράφτηκε με φιλοπαίγμονα και άθελά μου εριστική διάθεση.
Περιέχει κρίσεις, αξιολογήσεις και σχόλια που αντιλαμβάνομαι ότι ερέθισαν, αν και δεν είχα ποτέ πρόθεση να προσβάλλω ή να δυσφημίσω (πολύ περισσότερο να συκοφαντήσω), κανέναν.
ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ.
-----
Δηλαδή εμμέσως λέει ότι έκανε λάθος στην κρίση της.
Κοινώς κ*λοτούμπα γιατί αρνείται ακόμα και να επαναλάβει την αρχική της κρίση.
Αν εμάς μας ικανοποιεί αυτό...;
ΟΧΙ....λέω κι εγώ και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.
Οι λάθος κρίσεις άμεσα ή έμμεσα παραδεκτέες,
ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν αντικείμενο τιμωρίας στα θεσμικά όργανα της τακτικής δικαιοσύνης ως:
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ.
μην μου ζητάτε να επαναλάβω την κρίση μου στην υποθεσή σας, την ξέρετε....
Μετά λέει:
Παρά ταύτα,
Ξαναδιάβασα τον τότε σχολιασμό μου για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ. Τα δικανικά του επιχειρήματα είναι άρτια.
Διαπίστωσα όμως ότι γράφτηκε με φιλοπαίγμονα και άθελά μου εριστική διάθεση.
Περιέχει κρίσεις, αξιολογήσεις και σχόλια που αντιλαμβάνομαι ότι ερέθισαν, αν και δεν είχα ποτέ πρόθεση να προσβάλλω ή να δυσφημίσω (πολύ περισσότερο να συκοφαντήσω), κανέναν.
ΙΔΙΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΣΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΟΥ ΛΟΓΙΑ.
-----
Δηλαδή εμμέσως λέει ότι έκανε λάθος στην κρίση της.
Κοινώς κ*λοτούμπα γιατί αρνείται ακόμα και να επαναλάβει την αρχική της κρίση.
Αν εμάς μας ικανοποιεί αυτό...;
ΟΧΙ....λέω κι εγώ και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.
Οι λάθος κρίσεις άμεσα ή έμμεσα παραδεκτέες,
ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν αντικείμενο τιμωρίας στα θεσμικά όργανα της τακτικής δικαιοσύνης ως:
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΙΝ.
ποιο ειναι το χρονικο οριο μεσα στο οποιο πρεπει το βουρλο να ανασκευασει? τι λεει το εξωδικο? εντος 1 ετους? εντος δεκαετιας?
τα ενεργουμενα του κλ@ριν@κη πρεπει να χασουν την περιουσια και την προσωπικη τους ελευθερια, μονο ετσι μπορει να συνετιστουν, τα υπολοιπα ειναι σαχλαμαρες
τα ενεργουμενα του κλ@ριν@κη πρεπει να χασουν την περιουσια και την προσωπικη τους ελευθερια, μονο ετσι μπορει να συνετιστουν, τα υπολοιπα ειναι σαχλαμαρες
Βλέπω ότι ξεκινά το κείμενο της με μια επιπρόσθετη ειρωνεία και προσβολή στην ομάδα και στο πρόσωπο του Ιβάν για το μέγεθος ισχύος του και αηδιάζω:
"Εξεπλάγην να λάβω την εξώδικό σας. 10 χρόνια στον επαγγελματικό αθλητισμό δεν μου έχει ξανασυμβεί. Παρότι έχω συμμετάσχει σε καταδικαστικές αποφάσεις για περισσότερους ισχυρούς άνδρες μεγάλων ΠΑΕ και στον δημόσιο διάλογο με αιχμηρό τρόπο."

"Εξεπλάγην να λάβω την εξώδικό σας. 10 χρόνια στον επαγγελματικό αθλητισμό δεν μου έχει ξανασυμβεί. Παρότι έχω συμμετάσχει σε καταδικαστικές αποφάσεις για περισσότερους ισχυρούς άνδρες μεγάλων ΠΑΕ και στον δημόσιο διάλογο με αιχμηρό τρόπο."

Είναι λίγο οφτοπικ εδώ, αλλά για γέλια και για κλάματα η ψευτοπατριώτισσα υπάλληλος.
Εδώ τους λέει και βλάκες, ότι την εγκαλούν βάσει διάταξης που έχει καταργηθεί με τον νέο Ποινικό Κώδικα του 2019
-
δεν αναφέρει για "περισσοτερο ισχυρούς"tzelas έγραψε:Βλέπω ότι ξεκινά το κείμενο της με μια επιπρόσθετη ειρωνεία και προσβολή στην ομάδα και στο πρόσωπο του Ιβάν για το μέγεθος ισχύος του και αηδιάζω:
Από SDNA για την Μαρούπαινα
Όπως σχολιάζουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ:
«Η σημερινή ανάρτηση της κας Μαρούπα είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να προφυλαχθεί από τις αγωγές και τις μηνύσεις που έγιναν. Αφού η χθεσινή της προσπάθεια για συμβιβασμό με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπεσε στο κενό. Για εμάς η υπόθεση άρχισε τώρα.
Η κ. Μαρούπα ας βρει το δίκιο της στον υφυπουργό της, που της εγγυήθηκε θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ!!! Τόσο κοστολογήθηκαν οι υπηρεσίες της, ενώ εκείνη διεκδικούσε την...προεδρία!
Όσο για τους κονδυλοφόρους του Πειραιά, που θα την ακολουθήσουν στις δικαστικές αίθουσες, ας εξηγήσουν στο κοινό που τους απέμεινε γιατί η ομάδα τους παράτησε την υπόθεση και δεν κυνήγησε στο CAS την δικαίωση. Τα υπόλοιπα στις αγωγές και τις μηνύσεις που κατατέθηκαν....»
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
κυνηγι στα κοπροσκυλα θα πληρωσουν, μπορει να αργησει το ελληνικο μπουρδελο αλλα θα αναγκαστει να τιμωρησει