Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)
- Amsterdamer_87
Re: Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)
Λουτσέσκου: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της ψυχής μου, σκέφτομαι όσα έζησα εκεί και ανατριχιάζω»
Και εμεις ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΜΕ οταν σκεφτομαστε πως την κοπανησες ΝΥΧΤΑ και ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ την ομαδα μια μερα πριν την προετοιμασια για τα ΑΡΓΥΡΙΑ..
Πριν τον ΠΑΟΚ δεν σε ηξερε ουτε η μανα σου,πες ενα ευχαριστω που εφτιαξες το βιογραφικο σου στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας και ενα ακομα στον Ιβαν και τους παιχταραδες που σου εφερε..
Την πηρες χαμπαρι οτι πρωταθλημα θα ηταν δυσκολο να ξαναπαρεις και την εκανες για να μην χαλασεις το ιματζ σου..
Εισαι αποκλειστικα υπευθυνος για την ελευση του Μπογιατζη και ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ για την καταστροφη της ομαδας που επηλθε..
Αμα ειχες κακαλα κι αγαπας την ομαδα,οπως λες,ας ερχοσουν να αναλαβεις μετα τον Βαφεα
Μπορουσες να παραιτηθεις νωριτερα..
Σταματα να μας γλυφεις..Δεν Ξεχναμε
Σταματαω εδω γιατι αν συνεχισω θα με μπαναρουν
Και εμεις ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΜΕ οταν σκεφτομαστε πως την κοπανησες ΝΥΧΤΑ και ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ την ομαδα μια μερα πριν την προετοιμασια για τα ΑΡΓΥΡΙΑ..
Πριν τον ΠΑΟΚ δεν σε ηξερε ουτε η μανα σου,πες ενα ευχαριστω που εφτιαξες το βιογραφικο σου στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας και ενα ακομα στον Ιβαν και τους παιχταραδες που σου εφερε..
Την πηρες χαμπαρι οτι πρωταθλημα θα ηταν δυσκολο να ξαναπαρεις και την εκανες για να μην χαλασεις το ιματζ σου..
Εισαι αποκλειστικα υπευθυνος για την ελευση του Μπογιατζη και ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ για την καταστροφη της ομαδας που επηλθε..
Αμα ειχες κακαλα κι αγαπας την ομαδα,οπως λες,ας ερχοσουν να αναλαβεις μετα τον Βαφεα
Μπορουσες να παραιτηθεις νωριτερα..
Σταματα να μας γλυφεις..Δεν Ξεχναμε
Σταματαω εδω γιατι αν συνεχισω θα με μπαναρουν
-
Νομίζω τον αδικείς, άλλωστε σε όλες τις περιπτώσεις ποτέ μα ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας
το να κράζεις τον προπονητή που σου έφερε 2 πρωταθλήματα και ένα νταμπλ (με αήττητο πρωτάθλημα)
τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας, ε είναι τεράστια αχαριστία
και η αχαριστία είναι ό,τι χειρότερο
τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας, ε είναι τεράστια αχαριστία
- PAOK_Antarctica
Σε πάμπολλες περιπτώσεις φταίει μόνο ο ένας.τσιριγωτης έγραψε:Νομίζω τον αδικείς, άλλωστε σε όλες τις περιπτώσεις ποτέ μα ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας
- Amsterdamer_87
Την Αχαριστια την εφαρμοσε πρωτος αυτοςdanirifle έγραψε:το να κράζεις τον προπονητή που σου έφερε 2 πρωταθλήματα και ένα νταμπλ (με αήττητο πρωτάθλημα)
Και κατι ακομα για να μην ξεχνιομαστε,φευγοντας πηρε και ολο το τιμ μαζι του..τρυπημα μεγαλο δλδ
Τον ευχαριστω για τους τιτλους και μεχρι εκει..τιποτα περισσοτερο
Ο Ιβαν αληθεια γιατι δεν γουσταρει ουτε να του μιλησει ??? Αχαριστος κι αυτος???
τι να σου πω φίλε μου, όπως νομίζεις
εγώ δε μπορώ να κράξω προπονητή του ΠΑΟΚ που τον βλέπουν ακόμα οι αθηναίοι στους εφιάλτες τους
εγώ δε μπορώ να κράξω προπονητή του ΠΑΟΚ που τον βλέπουν ακόμα οι αθηναίοι στους εφιάλτες τους
- Amsterdamer_87
Φιλε Ντανι σεβαστη η γνωμη σου και να μην την αλλαξεις ποτε..danirifle έγραψε:τι να σου πω φίλε μου, όπως νομίζεις
Εγω ειμαι πετσι της παλιας σχολης και βλεπω τα πραγματα με διαφορετικους κωδικες..
ξερουμε οτι ο Λουτσε μας αφησε στην χειροτερη δυνατη στιγμη.Μονο αυτο ξερουμε πραγματικα.
Το τι παιχτηκε για να φτασουμε σε εκεινη την στιγμη μονο οι ιδιοι το ξερουν.
Δεν μπορω να κρινω.Προσωπικα δεν μπορω να τον σκεφτω αρνητικα.
Προσφερε παρα πολλα για να το κανω.
Το τι παιχτηκε για να φτασουμε σε εκεινη την στιγμη μονο οι ιδιοι το ξερουν.
Δεν μπορω να κρινω.Προσωπικα δεν μπορω να τον σκεφτω αρνητικα.
Προσφερε παρα πολλα για να το κανω.
Μόνο σεβασμος για τον προπονητή που μας έδωσε νταμπλ και αήττητο πρωτάθλημα γράφοντας μοναδική ιστορία στον σύλλογο μας .Πάντα θα εισαι κάπου ψηλά στην καρδιά μας τεράστιε Λουτσεσκου .
:ugeek: :ugeek:

- potamda
- Bet Guru 2023
Επίσης για την ιστορία αυτό το "...πριν τον ΠΑΟΚ δε σε ήξερε ούτε η μάνα σου" για έναν προπονητή που έφτασε στους 8 του κυπέλλου UEFA, που πήρε τίτλους στην πατρίδα του και ήταν 2 χρόνια προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας, δεν είναι και πολύ ταιριαστό.
- ΑποστόληςΑ
Κανείς δεν κράζει τον Λουτσέσκου που έφερε δύο πρωταθλήματα. Αλίμονο! Τον κράζουμε όμως (κι εγώ μαζί) γιατί έφυγε σαν κλέφτης σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, δεν μας έδωσε χρόνο να ψάξουμε για αντικαταστάτη και έκτοτε, δύο χρόνια τώρα, η ομάδα πάει από το κακό στο χειρότερο, λόγω επιλογών πανικού.
- keep_paokizein
Σεβασμός μόνο στον Λουτσέσκου για το μοναδικό ταξίδι στο οποίο μας οδήγησε για δύο ολόκληρα χρόνια, χαρίζοντάς μας ανείπωτες χαρές με δύο νταμπλ στο γήπεδο, το ένα μάλιστα αήττητο.
Τους λόγους που έφυγε δεν τους γνωρίζω και μου είναι αδιάφοροι, γιατί σε κάθε περίπτωση, αν ήμουν στη θέση του το ίδιο θα έκανα.
Θα έφευγα μετά το τέλος εκείνης της σεζόν στο απόγειο της επιτυχίας και της δόξας, εξαργυρώνοντάς την σε χρήμα.
Διότι η ομάδα εκείνη όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, είχε κάνει τον κύκλο της και δε θα μπορούσε να κάνει τα ίδια.
Θα χρειαζόταν να διαχειριστεί μια αβέβαιη μεταβατική περίοδο με παρόντα ήδη τα προβλήματα του FFP.
Κανένας επαγγελματίας δεν θα έκανε μια τόσο ολέθρια για την καριέρα του επιλογή.
Τους λόγους που έφυγε δεν τους γνωρίζω και μου είναι αδιάφοροι, γιατί σε κάθε περίπτωση, αν ήμουν στη θέση του το ίδιο θα έκανα.
Θα έφευγα μετά το τέλος εκείνης της σεζόν στο απόγειο της επιτυχίας και της δόξας, εξαργυρώνοντάς την σε χρήμα.
Διότι η ομάδα εκείνη όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, είχε κάνει τον κύκλο της και δε θα μπορούσε να κάνει τα ίδια.
Θα χρειαζόταν να διαχειριστεί μια αβέβαιη μεταβατική περίοδο με παρόντα ήδη τα προβλήματα του FFP.
Κανένας επαγγελματίας δεν θα έκανε μια τόσο ολέθρια για την καριέρα του επιλογή.
Αραγε, σε παγκόσμιο επίπεδο έγινε πολλές φορές να αφήνει προπονητής ομάδα του συξιλη 1 μέρα πριν φύγεις η ομάδα προετοιμασία..Δεν θα μάθουμε ποτέ τι εγινε( όπως του Ιβιτς) αλλά αυτό που έκανε για εμένα (Και για πολλους πιστευω) είναι ΑΣΥΓΧΏΡΗΤΟ!!!!
Ας έφευγε τον Ιούνιο, σαν κύριος, και όλοι θα τον είχαμε πολύ ψηλά στην εκτίμηση μας...
Ας έφευγε τον Ιούνιο, σαν κύριος, και όλοι θα τον είχαμε πολύ ψηλά στην εκτίμηση μας...
Woodman73 έγραψε:Αραγε, σε παγκόσμιο επίπεδο έγινε πολλές φορές να αφήνει προπονητής ομάδα του συξιλη 1 μέρα πριν φύγει η ομάδα προετοιμασία? .Δεν θα μάθουμε ποτέ τι εγινε( όπως του Ιβιτς) αλλά αυτό που έκανε για εμένα (Και για πολλους πιστευω) είναι ΑΣΥΓΧΏΡΗΤΟ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Woodman73 την Τρί 23 Μαρ 2021, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Κάνετε λάθος όλοι. Δεν τον κράζουμε επειδή έφυγε, αλλά γιατί έφυγε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και από τότε ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε ηρεμία. Και ο Santos έφυγε, αλλά το γνωστοποίησε τον Μάιο. Όχι την παραμονή της αναχώρησης για την βασική θερινή προετοιμασία όπως έγινε με τον Ρουμάνο και αφού είχαν γίνει αρκετές μεταγραφές, που δεν ταίριαζαν στο στυλ του επόμενου προπονητή, όπως αποδείχθηκε.