23. Josh Carter
- thomas Murg
Re: 23. Josh Carter
Κι εγώ εκείνη τη ματσάρα θυμάμαι. Χαλαρά θα παίρναμε το πρωταθλητριών εκείνη τη χρονιά.....obanebane έγραψε:Θυμάμαι μια ματσάρα που είχε κάνει σε μια νίκη μας στο Ισραήλ με την Μακαμπι.
εάν δεν τραυματιζόταν αμέσως μετά τη ματσάρα στο Ισραήλ.

Κάθομαι και το χαζεύω το ματσάκι, 17αρης Πετζα, 18αρηδες Γιαννούλης και Ρετζιας.
Ο Μπανε τρίποντα και φάουλ με τους εβραίους κρεμασμένους επάνω του.
Ωραία χρόνια.
Ο Μπανε τρίποντα και φάουλ με τους εβραίους κρεμασμένους επάνω του.
Ωραία χρόνια.
Ε ναι, δηλαδή ναι, αυτο ακριβώς τιποτα αλλοpalok έγραψε:πολύ καλό ο Σαρικόπουλος στον ΠΑΟΚ για του χρόνου? Προτιμώ δεκαετές στον Μαργαρίτη από τον οποίο νομίζω σε 4-5 χρόνια θα του παίρνω και εγώ rebound.
- kataramenos5
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν αποκλείεται να το είδα και στον ύπνο μου

- Shivaspace
Respect ρε παιχταρά!! Από πολύ νωρίς στον αγώνα φάνηκε οτι θα πάρει πάνω του το σκοράρισμα, και το κατάφερε μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής και με λίγες μέρες στην ομάδα. Επίσης και στην προσωπική άμυνα ήταν καλός. Κρίμα που δεν συνοδεύτηκε από νίκη η απόδoσή του.
30 πόντους κοντά χωρίς κατάχρηση μπάλας, σχεδόν μόνο εκτέλεση!!
30 πόντους κοντά χωρίς κατάχρηση μπάλας, σχεδόν μόνο εκτέλεση!!
Εξελίσσεται σε παικταρας και εγώ σε γουρλής καθώς είναι το πρώτο τοπικ που άνοιξα χαχαχαχα
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Josh Carter κυρίες και κύριοι, ένας αδίστακτος killer.
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο παίκτης ήταν σε ομάδα Euroleague.
Ή ηλικία του μάλλον ήταν ο λόγος που ήταν ελεύθερος μισό χρόνο...
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτός ο παίκτης ήταν σε ομάδα Euroleague.
Ή ηλικία του μάλλον ήταν ο λόγος που ήταν ελεύθερος μισό χρόνο...
Τον παρακολυθησα live περσυ σε 3-4 ματς του Ρεθύμνου περσυ. Μου είχε κάνει εντύπωση η ισορροπία του σε άμυνα και επιθεση. Φυσικά μ φαινόταν γύρω στα 24 κ λέω καλο παικτακι
Τα δινε όλα...
Φυσικα τα βλέμματα ολων ηταν στραμμένα στον μαέστρο πλειμεκερ φρανκαμπ. Γενικά το Ρέθυμνο είχε καλους Αμερικανούς περσυ. Οπως κ ενα 5αρι δεινόσαυρο με φοβερο μακρινο σουτ.

Φυσικα τα βλέμματα ολων ηταν στραμμένα στον μαέστρο πλειμεκερ φρανκαμπ. Γενικά το Ρέθυμνο είχε καλους Αμερικανούς περσυ. Οπως κ ενα 5αρι δεινόσαυρο με φοβερο μακρινο σουτ.
- PAOK_Antarctica
Στην ηλικία του και μετά απο τον καιρό που ήταν σε απραξία το να παίξει περισσότερα λεπτά ειδικά αν αυτά είναι συνεχόμενα ελλοχεύει κίνδυνο τραυματισμού.
Τον κρατάμε και για του χρόνου που πιστεύω οτι 20 ποιοτικά λεπτά σπαστά στα 3 ή στα 4 (3χ7', 4χ5') τα έχει άνετα
Τον κρατάμε και για του χρόνου που πιστεύω οτι 20 ποιοτικά λεπτά σπαστά στα 3 ή στα 4 (3χ7', 4χ5') τα έχει άνετα
- GREATANASTASIOS
- GREATANASTASIOS