Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πόσα προβλήματα θα είχαν αποφευχθεί, αν είχε τον στοιχειώδη σεβασμό να τιμήσει την πίστη των ανθρώπων της ομάδας στο πρόσωπο του και το συμβόλαιο που υπέγραψε ;
Πως γίνεται να λιθοβολούνται άλλοι παίκτες, που όσο να 'ναι έχουν προσφέρει στην ομάδα ή δίνουν ότι έχουν παρά τις μέτριες ικανότητες τους και τούτος εδώ να μένει στο απυρόβλητο όλη τη σεζόν;
Έγινε μια μεγάλη επένδυση στο πρόσωπο του, στηρίχθηκε κατά τον τραυματισμό του, του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και ανταποδίδει με αυτή τη συμπεριφορά;
Δεν τους έχω για χαζούς τους Βραζιλιάνους.
Η ιστορία δείχνει ότι όποιος παίχτης μας θέλει να φύγει, δυστυχώς φεύγει. (Αλλά όποιον θέλουμε να διώξουμε κάθεται στο συμβόλαιο, καθώς και καλώς τακτικές τίγρη δεν εφαρμόζουμε).
Συντελούν σε αυτό και κάτι άλογες, επιτρέψτε μου, ηγετικές δηλώσεις του στυλ όποιος δεν μπορεί να το πει και τον ελευθερώνουμε να πάει στο καλό.
Αν ο παίχτης είναι συνενοημένος να κάνει τον ψόφιο κοριό, θα μας τον πάρουν τζάμπα τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών τους, για να μην μας μείνει και τον πληρώνουμε τσάμπα.
Για τα λεφτά της επένδυσης, άστο καλύτερα
Amsterdamer_87 έγραψε:Τι εγινε ??
Ο Μπογιατζης τον ξεχασε ??
Με την τζαμπε μαγκια θα μεινει κι αυτος στα αζητητα ??
το να μην θελει ο αμπελ τον αουγκουστο στην ομαδα του ειναι θετικο για αυτον
δηλαδη θελω να πω αν ημουν παλμειρας και ο προπονητης μου ηθελε τον αουγκουστο θα ανησηχουσα
«Προτάθηκε σε Φλαμένγκο και Φλουμινένσε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο»
SDNA
Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκεται ο Ντόουγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ, αφού όπως αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Βενέ Κασαγκράντε, ο 24χρονος μέσος του ΠΑΟΚ προτάθηκε στην Φλαμένγκο και την Φλουμινένσε.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Βενέ Κασαγκράντε στην διαδικτυακή εκπομπή του, ο 24χρονος χαφ του ΠΑΟΚ προτάθηκε τόσο στους διοικούντες της Φλαμένγκο, όσο και σε αυτούς της Φλουμινένσε.
Όπως αναφέρει ο Κασαγκράντε, οι δύο σύλλογοι από το Ρίο Ντε Τζανέιρο ακόμη δεν έχουν αποφασίσει για το αν θα κινηθούν για την περίπτωση του Ντόουγκλας Αουγκούστο, αφού εξετάζουν όλες τις παραμέτρους.
Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στην διαδικτυακή εκπομπή του ο Βενέ Κασαγκράντε, τόσο η Φλαμένγκο, όσο και η Φλουμινένσε δεν έχουν μπει ακόμη σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.
Amsterdamer_87 έγραψε:Τι εγινε ??
Ο Μπογιατζης τον ξεχασε ??
Με την τζαμπε μαγκια θα μεινει κι αυτος στα αζητητα ??
το να μην θελει ο αμπελ τον αουγκουστο στην ομαδα του ειναι θετικο για αυτον
δηλαδη θελω να πω αν ημουν παλμειρας και ο προπονητης μου ηθελε τον αουγκουστο θα ανησηχουσα
Ναι..Σωστα
Αλλα εδω οταν ηταν του φουσκωνε τα μυαλα
και τωρα ζημιωνεται η ομαδα