Τι ακριβως εννοεις φιλε DimisK οταν λες οτι ο Γκαγκατσης ειναι γεφυρα για την επομενη μερα ?? Για κανε ενα εξπλειν πλιζDimisK έγραψε:Παιδιά, ο Γκαγκάτσης είναι η γέφυρα για την επόμενη μέρα. Η οποία αυτή τη στιγμή κυοφορείται...Με την έννοια αυτή, καλό είναι να είμαστε μετριοπαθείς στις όποιες αντιδράσεις μας. Η ενότητα πάνω από όλα.
Βασίλης Γκαγκάτσης
Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;
ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ Σούπερ λίγκα και... Φατίχ Τερίμ
Η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ έφερε την υπογραφή του Βασίλη Γκαγκάτση. Ηταν μόνο η αρχή σε μία σειρά διεργασιών, που στο επίκεντρό τους έχουν τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ.
Του Νίκου Παππά
Ο μεγάλος στόχος του Βασίλη Γκαγκάτση είναι η προεδρία της Σούπερ λίγκας και είναι μία προοπτική που στροβιλίζει στο μυαλό του από το 2006, όταν η ΕΠΟ ενέκρινε το καταστατικό της τότε νεοφώτιστης λίγκας. Στο δρόμο προς την επίτευξη αυτού του στόχου, υπάρχουν δύο εμπόδια.
Το πρώτο ονομάζεται Κώστας Πηλαδάκης. Ο πρόεδρος της Λάρισας και της Σούπερ λίγκας δεν είναι αρεστός, σε πολλά από τα αφεντικά των ΠΑΕ και εδώ και μήνες συγκεντρώνει τη δυσαρέσκειά τους. Η θητεία του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και θεωρείται απίθανο να ανανεωθεί. Τότε είναι που θα αναζητηθεί ο διάδοχός του και η ιδανική περίπτωση κατά πολλούς (εκτός από τον ΠΑΟΚ, την ίδια άποψη έχει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός) είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης.
Μόνο, που υπάρχει και το δεύτερο πρόβλημα. Το ποινικό μητρώο του ανθρώπου που θα αναλάβει την προεδρία της λίγκας θα πρέπει να είναι λευκό και στην περίπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση, εκκρεμεί η δίκη με την κατηγορία της πλαστογραφίας και της απιστίας προς το Δημόσιο, η οποία έχει αναβληθεί τέσσερις φορές. Εάν η υπόθεση δεν εκδικαστεί ούτε στις 21 Οκτωβρίου 2009, αυξάνονται οι πιθανότητες για παραγραφή των αδικημάτων, οπότε και αυτό το εμπόδιο βγαίνει από τη μέση.
Όταν αναλάβει την προεδρία της Σούπερ λίγκας, ο Γκαγκάτσης θα γίνει η περιβόητη αλλαγή στη διαιτησία, με τη λίγκα να παίρνει πλέον αυτή την "καυτή πατάτα" στα χέρια της.
ΤΕΡΙΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Αν ο Βασίλης Γκαγκάτσης έχει έναν ποδοσφαιρικό έρωτα, αυτός ονομάζεται Φατίχ Τερίμ. Με τον Τούρκο προπονητή ο Γκαγκάτσης συνδέεται με δεσμούς φιλίας, ενώ τρέφει και απεριόριστη εκτίμηση στις ικανότητές του. Μάλιστα, δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που τον πρότεινε στον Σωκράτη Κόκκαλη για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ωστόσο οι επαφές δεν καρποφόρησαν.
Τι θα γίνει με τον Φερνάντο Σάντος; Κατά πάσα πιθανότητα, θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, αφού δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος στον ΠΑΟΚ που να μην εκτιμά το έργο του. Πάντως, αν από μέρος του Τύπου αρχίσουν να διαρρέουν πληροφορίες για τάσεις φυγής του Πορτογάλου, δεν πρέπει να εκπλαγεί κανείς.
Πάντως, ο Τερίμ έχει συμβόλαιο με την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μέχρι το 2012 και το ενδεχόμενο παράλληλης απασχόλησης δεν συμφέρει καμία από τις δύο πλευρές. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον υπάρξουν εξελίξεις, δεν τις περιμένουμε σύντομα. Μην ξεχνάμε, πρόκειται απλώς για την άποψη του Βασίλη Γκαγκάτση.
http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=39221
Η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ έφερε την υπογραφή του Βασίλη Γκαγκάτση. Ηταν μόνο η αρχή σε μία σειρά διεργασιών, που στο επίκεντρό τους έχουν τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ.
Του Νίκου Παππά
Ο μεγάλος στόχος του Βασίλη Γκαγκάτση είναι η προεδρία της Σούπερ λίγκας και είναι μία προοπτική που στροβιλίζει στο μυαλό του από το 2006, όταν η ΕΠΟ ενέκρινε το καταστατικό της τότε νεοφώτιστης λίγκας. Στο δρόμο προς την επίτευξη αυτού του στόχου, υπάρχουν δύο εμπόδια.
Το πρώτο ονομάζεται Κώστας Πηλαδάκης. Ο πρόεδρος της Λάρισας και της Σούπερ λίγκας δεν είναι αρεστός, σε πολλά από τα αφεντικά των ΠΑΕ και εδώ και μήνες συγκεντρώνει τη δυσαρέσκειά τους. Η θητεία του λήγει το επόμενο καλοκαίρι και θεωρείται απίθανο να ανανεωθεί. Τότε είναι που θα αναζητηθεί ο διάδοχός του και η ιδανική περίπτωση κατά πολλούς (εκτός από τον ΠΑΟΚ, την ίδια άποψη έχει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός) είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης.
Μόνο, που υπάρχει και το δεύτερο πρόβλημα. Το ποινικό μητρώο του ανθρώπου που θα αναλάβει την προεδρία της λίγκας θα πρέπει να είναι λευκό και στην περίπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση, εκκρεμεί η δίκη με την κατηγορία της πλαστογραφίας και της απιστίας προς το Δημόσιο, η οποία έχει αναβληθεί τέσσερις φορές. Εάν η υπόθεση δεν εκδικαστεί ούτε στις 21 Οκτωβρίου 2009, αυξάνονται οι πιθανότητες για παραγραφή των αδικημάτων, οπότε και αυτό το εμπόδιο βγαίνει από τη μέση.
Όταν αναλάβει την προεδρία της Σούπερ λίγκας, ο Γκαγκάτσης θα γίνει η περιβόητη αλλαγή στη διαιτησία, με τη λίγκα να παίρνει πλέον αυτή την "καυτή πατάτα" στα χέρια της.
ΤΕΡΙΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Αν ο Βασίλης Γκαγκάτσης έχει έναν ποδοσφαιρικό έρωτα, αυτός ονομάζεται Φατίχ Τερίμ. Με τον Τούρκο προπονητή ο Γκαγκάτσης συνδέεται με δεσμούς φιλίας, ενώ τρέφει και απεριόριστη εκτίμηση στις ικανότητές του. Μάλιστα, δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που τον πρότεινε στον Σωκράτη Κόκκαλη για τον πάγκο του Ολυμπιακού, ωστόσο οι επαφές δεν καρποφόρησαν.
Τι θα γίνει με τον Φερνάντο Σάντος; Κατά πάσα πιθανότητα, θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, αφού δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος στον ΠΑΟΚ που να μην εκτιμά το έργο του. Πάντως, αν από μέρος του Τύπου αρχίσουν να διαρρέουν πληροφορίες για τάσεις φυγής του Πορτογάλου, δεν πρέπει να εκπλαγεί κανείς.
Πάντως, ο Τερίμ έχει συμβόλαιο με την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία μέχρι το 2012 και το ενδεχόμενο παράλληλης απασχόλησης δεν συμφέρει καμία από τις δύο πλευρές. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον υπάρξουν εξελίξεις, δεν τις περιμένουμε σύντομα. Μην ξεχνάμε, πρόκειται απλώς για την άποψη του Βασίλη Γκαγκάτση.
http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=39221
- PABLO GARCIA2
eorptol έγραψε: ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΑΝΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΙΑ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΜΙΑ Η ΜΠΟΥΤΙΚ ΜΙΑ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΜΙΑ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ
ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ......
ΖΑΓΟΡ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια η απάντηση για σένα έχει δοθεί πολλές μέρες πριν.......eorptol έγραψε: re εδω λεει ο αλλος οτι ΑΣΚΕΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.......
ΖΑΓΟΡ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ
.....φιλε αυτοι που τα λενε αυτα απλα διαβασε τα σχολια τους περσυ για ζαγορ και θα καταλαβεις πολλα πραγματα.....
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
........ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.......
Και για να μην το ξεχάσω....ψυχολόγο και μάλιστα καλό και άμεσα χρειάζεσαι εσύ...να μην πω και ψυχίατρο.PABLO GARCIA έγραψε:Δυστυχώς φαίνεται ότι είναι η μοίρα του ΠΑΟΚ και των οπαδών να είναι γεμάτη ....όσκυλα....
Παλιά είχαμε τα Αγγελόσκυλα τώρα τα Ζαγορόσκυλα αύριο ίσως τα Γκαγκατσόσκυλα και μεθαύριο ποιός ξέρει τι....
Κάποιοι πιθανώς επειδή βαριούνται και πιό πιθανώς επειδή δεν μπορούν έχουν εκχωρήσει στον Ζαγοράκη το δικαίωμα ακόμα και να σκέφτεται για λογαριασμό τους.
εγω απλα κανω copy αυτα που εγραψες
".....Αυτό που ξέρω όμως και είναι κάτι παραπάνω από φανερό είναι ότι ασκεί μια αψυχολόγητη-για μένα τουλάχιστον-επιρροή στον Ζαγοράκη.....δεν μου αρέσει καθόλου αυτό βέβαια αλλά είναι κατανοητό...όλοι οι άνθρωποι έχουν τις αδυναμίες τους. "
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ......
)))))
".....Αυτό που ξέρω όμως και είναι κάτι παραπάνω από φανερό είναι ότι ασκεί μια αψυχολόγητη-για μένα τουλάχιστον-επιρροή στον Ζαγοράκη.....δεν μου αρέσει καθόλου αυτό βέβαια αλλά είναι κατανοητό...όλοι οι άνθρωποι έχουν τις αδυναμίες τους. "
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ......

η αληθεια ειναι οτι ο γουμενος δεν επηρεαζοταν απο το περιβαλλον του
οπως ο ζαγορακης ειναι αληθεια αυτο desperando αποφασιζε μονος του
για τα παντα ολα......
))))))))))))
οπως ο ζαγορακης ειναι αληθεια αυτο desperando αποφασιζε μονος του
για τα παντα ολα......

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι από 01.06.2009 ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης εντάσσεται στο δυναμικό της ως Εκτελεστικός Διευθυντής.
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... =1460RV8FA
Να το και επίσημα
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... =1460RV8FA
Να το και επίσημα
ως φιλαθλος και οπαδος του ΠΑΟΚ δεν θα τον ηθελα στην ομαδα γιατι φερνει μια παραξενη οσμη μαζι του,ακαθοριστη και αδιευκρινιστη εν πολυς αλλα ολοι αυτοι που κλεινουν τις μυτες τους τριγυρω με προδιαθετουν οτι ειναι δυσαρεστη.δηλαδη,δεν εχω στοιχεια αλλα η παραφιλολογια προδιαθετει αρνητικα.
ως επειχηριματιας μπορω να καταλαβω την κινηση ζαγορακη η οποια εχει ρισκο βεβαιως...
αφου ομως το περνει, κατ'αρχην ειναι δηγμα οτι πιστευει την κινηση τοσο πολυ ωστε να αντιπαρελθει τα αρνητικα της υποθεσης.
τι κανω εγω?
τι μπορω να κανω απο το να στηριξω τον ζαγορακη?
τον στηριζω λοιπον.οχι 90 αλλα 100%
οτιδηποτε αλλo ειναι παραλογο με τα δεδομενα που εχουμε.
τωρα γι αυτο το "ακομψο" σπρωξιμο απο πολλους οσο αφορα τις ικανοτητες του και την δυναμικη του και την βοηθεια για τις μεταγραφες
και και και...
αυτα ειναι αστεια και το λιγοτερο αχρειαστα.προσβαλουν την αισθητικη μου και υποβιβαζουν την νοημοσυνη μου.
ομως....
αυτα δεν γινονται για μενα προσωπικα οποτε θα ηταν λαθος μου να τα αφησω να με θυμοσουν.
αυτα γινονται για την μαζα(στην οποια βεβαια ανοικω) η οποια εχει iq "χαμηλωμενο" δικαιολογημενα η οχι.
thats life!
ξινιζω λοιπον τα μουτρα μου και τα καταπινω οπως εκανα οταν η μανα μου, μου εδινε τα σιροπια στις αρρωστιες μου.
απλως ευχομαι τουτο το φαρμακο να ειναι το καταλληλο ωστε να γινω καλυτερα και οχι να παω νοσοκομειο.
τελος,δινω περνω ειναι η ζωη αρκει οι φιλοδοξιες (πολιτικες η οχι) του ανδρος να μην πληγωνουν τις ιδεες μας,γιατι after all ειναι οτι πραγματικα εχουμε.
οτι μενει κι οτι κουβαληθηκε σε δυσκολους καιρους απο τα
...περα(club)
ως επειχηριματιας μπορω να καταλαβω την κινηση ζαγορακη η οποια εχει ρισκο βεβαιως...
αφου ομως το περνει, κατ'αρχην ειναι δηγμα οτι πιστευει την κινηση τοσο πολυ ωστε να αντιπαρελθει τα αρνητικα της υποθεσης.
τι κανω εγω?
τι μπορω να κανω απο το να στηριξω τον ζαγορακη?
τον στηριζω λοιπον.οχι 90 αλλα 100%
οτιδηποτε αλλo ειναι παραλογο με τα δεδομενα που εχουμε.
τωρα γι αυτο το "ακομψο" σπρωξιμο απο πολλους οσο αφορα τις ικανοτητες του και την δυναμικη του και την βοηθεια για τις μεταγραφες
και και και...
αυτα ειναι αστεια και το λιγοτερο αχρειαστα.προσβαλουν την αισθητικη μου και υποβιβαζουν την νοημοσυνη μου.
ομως....
αυτα δεν γινονται για μενα προσωπικα οποτε θα ηταν λαθος μου να τα αφησω να με θυμοσουν.
αυτα γινονται για την μαζα(στην οποια βεβαια ανοικω) η οποια εχει iq "χαμηλωμενο" δικαιολογημενα η οχι.
thats life!
ξινιζω λοιπον τα μουτρα μου και τα καταπινω οπως εκανα οταν η μανα μου, μου εδινε τα σιροπια στις αρρωστιες μου.
απλως ευχομαι τουτο το φαρμακο να ειναι το καταλληλο ωστε να γινω καλυτερα και οχι να παω νοσοκομειο.
τελος,δινω περνω ειναι η ζωη αρκει οι φιλοδοξιες (πολιτικες η οχι) του ανδρος να μην πληγωνουν τις ιδεες μας,γιατι after all ειναι οτι πραγματικα εχουμε.
οτι μενει κι οτι κουβαληθηκε σε δυσκολους καιρους απο τα
...περα(club)
EORPTOL ΑΝ εχεις ψυχολογικα προβληματα πανε στη σαντυ, ειμαι σιγουρος οτι θα τη παλεψεις μετα.....ζαγορ πανε σε καφετζου ρε για ξεματιασμα απο την επιρροη του ελοχειμ mpily γαγατσισ....
PABLO GASCIA ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ....
PABLO GASCIA ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ....
Αλλάξτε το σε εκτελεστικός διευθυντής μάγκες...!!!

gika o hide ηταν σαφης. στο τι ΔΕΝ πρεπει να κανει ενας εκτελεστικος διευθυντης......

Σοβαρά, ας μου απαντήσει κάποιος... Εκτελεστική εξουσία έχει ο προεδρος-προθυπουργός μιας χώρας, με λίγα λόγια αυτός που διευθυνει... Εκτελεστικός διευθυντής είναι κάτι σαν πρόεδρος του ΠΑΟΚ? Δηλαδή αντικαθιστά τον Ζαγορ? Ή απλώς θα μοιράζονται την ίδια θέση συνδοιικόντας τον ΠΑΟΚ μας?
Ρε φίλε κεφαλί είναι ο Ζαγοράκης.Απλά τα θέματα θα τα χειρίζεται ο Γκαγκάτσης αλλά σε συνεννόηση με ΤΕΟ.Μια χαρά είμαστε...