ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
158
95%
ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
8
5%

Σύνολο ψήφων: 166

Άβαταρ μέλους
Γέρος

Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Δημοσίευση από Γέρος »

Που είσαι Γίγαντα Καπετάνιε μου, Μάστορα μου.

Εδώ έχουμε χαρά. Μόνο εσύ μου καθαρίζεις το μυαλό. Που κολλήσατε Αδελφέ ;

'Ακου να γουστάρεις. Έβαλα στοίχημα με σκουλήκι. αρχισκούληκο μιλάμε. 100 ευρουλούνια. Έχασε. Αν δεν τα στείλει μέχρι την Παρασκευή 26, θα τον βγάλω εφημερίδα όπου μπορώ. Θα τον ξεφτιλίσω.

Θέλω να τα βάλω στο όνομα της οικογένειας ενός ΠΑΟΚΑΡΧΗ. Ένα γιαβράκι 12 χρονών που έφυγε από κοντά μας πριν ένα μήνα. Όλο με την φανέλα του Bane κυκλοφορούσε το πουλάκι μου. Όλο γελούσε. Αγγελούδι Μέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Νάσαι καλά. Υπομονή.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Α ρε Γέρο... Πρέπει να ανταμώσουμε κάποια στιγμή. Από Θεσσαλονίκη είσαι, έτσι ;;

Χατζόπουλε, διάβασα αυτό το “δεν θα χρωστάει ο ΠΑΟΚ δραχμή σε κανέναν παίκτη, κανέναν προπονητή και κανέναν μάνατζερ” και σχεδόν βούρκωσα...

Δεν έχω λόγια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ο Χατζόπουλος δείχνει απλά τι έκαναν λάθος όλοι οι προηγούμενοι. Πραγματικά όσο είναι αυτός στην κορυφή, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μόνο υγεία θα εκπέμπει.

Είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚτσή να μην έχει αγκαλιάσει στο 100% αυτή την προσπάθεια. Η ΑΜΚ θα έπρεπε να είχε κλείσει προπουλούν. Αν δε, με κάποιο τρόπο μπορούσαμε να απομονώσουμε τις μοναδικές συμμετοχές, θα κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ. Το θέμα είναι να δώσουμε το παρών. 5 ευρώ θα είναι, 10, 20 ή παραπάνω είναι δευτερεύων.

Γι' αυτό με πιάνει η θλίψη. Ξυπνήστε και αγκαλιάστε αυτή την προσπάθεια. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γεια σου ρε Sera!

Προφανώς συμφωνώ, απλώς να σε διορθώσω.. δεν γίνεται 5€ κατάθεση! Ελάχιστο ποσό αγοράς μετοχών είναι τα 10€ για 2 μετοχές!
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Οσο βλεπουμε φιλότιμο , μεράκι και ντομπροσύνη στο μπασκετ μας, ολα καλα θα πανε.
Σιγα σιγα θα το ξαναγκαλιάσει ο κοσμος μας. Ηταν πολλά τα χρόνια της ξενέρας.

Το ομολογώ οτι με τη σπυριάρα δεν τα πηγαινα ποτέ καλά, αλλά ο,τι εχει επάνω το Δικέφαλο μας,ειναι θρησκεία.-

Ερωτηση. θελω απο το λογαριασμό μου να καταθεσω χρήματα για μετοχές και για το βαφτιστήρι μου.
1)γραφω στην αιτιολογια προφανως το δικό του όνομα βαζοντας το δικο μου τηλ? (ειναι 2 ετων).
2) χωρις αφμ, πως καταχωρουνται οι μετοχές στον μικρο? εκτος εαν ζητουν άλλα στοιχεια.

παρεπιπτοντως δεν με εχουν καλεσει ακόμα απο τη ΚΑΕ για τις άλλες καταθεσεις. αν και αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το οτι μπήκαν.

παμε για ενα γερό ντου και καθαρισαμε!
Άβαταρ μέλους
johnjohn

Δημοσίευση από johnjohn »

σχετικά με τους ανήλικους - ειδικά τα μικρά παιδιά:
το άρθρο 128 αριθ. 1 ΑΚ προβλέπει την πλήρη έλλειψη δικαιοπρακτικής ικανότητας, δηλαδή την πλήρη ανικανότητα προς δικαιοπραξία, σε όποιους δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο (10) έτος της ηλικίας τους, ενώ περιορισμένη δικαιοπρακτική ικανότητα έχουν, σύμφωνα με το άρθρο 129 αριθ. 1 του ίδιου κώδικα, οι ανήλικοι που συμπλήρωσαν το δέκατό τους έτος, υπό την προϋπόθεση, ότι από την καταρτισθείσα δικαιοπραξία αποκτούν απλώς και μόνο έννομο όφελος, χωρίς παράλληλα να αναλαμβάνουν έννομες υποχρεώσεις.

επίσης βρήκα στο internet:
Οι γονείς του ανηλίκου μπορούν μόνο να αγοράζουν μετοχές στο κωδικό του ανήλικου όχι όμως να πουλήσουν.
Για την πώληση μετοχών σε κωδικό ανήλικου απαιτείται δικαστική απόφαση. Επιπλέον, οι ασκούντες την κηδεμονία του ανήλικου δύνανται να παρίστανται στις γενικές συνελεύσεις στην θέση του ανήλικου και να έχουν όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από την κατοχή των μετοχών.

Οι μετοχές που αγοράζονται στον κωδικό του ανήλικου θα πιστώνονται στη μερίδα του, όπως επίσης και μετοχές από Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών , διανομή δωρεάν κ.α. Επιπλέον, μερίσματα μπορούν να επενδυθούν εκ νέου ή να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του ανήλικου μετά από εντολή των ασκούντων την κηδεμονία.

Υπογραμμίζουμε ότι εκτός των φυσικών γονέων, δικαίωμα αγοράς μετοχών για λογαριασμό του ανήλικου στο όνομα του ανήλικου ως δώρο για την γέννησή του ή ως δώρο βάπτισης, Χριστουγέννων, Πάσχα, γενεθλίων, ονομαστικής εορτής ή άλλου είδους, έχουν και οι πνευματικοί γονείς ή συγγενείς και φίλοι του ανήλικου ή του κηδεμόνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: μηχανικός είμαι όχι δικηγόρος/λογιστής :opaokara:
:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mene' έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε::mrgreen:
Εγώ ούτε τις αγαπημένες μου κάμψεις δεν μπορώ να κάνω, αυτές που κάνω εδώ και 40 χρόνια. Θα πάω πρώτα στον καρδιολόγο, προς τα τέλη του μήνα και μετά.
περαστικα αδερφε!
δυναμη σου ευχομαι
και να ξερεις οτι το μυαλο ειναι πιο δυνατο απο το σωμα
αν πεισεις τον εαυτο σου οτι θα τα καταφερεις ολα θα πανε καλα
:opaokara:
Είτε το επιτρέψει ο γιατρός, είτε όχι, εγώ θα ξεκινήσω σιγά - σιγά τις προσπάθειες. Δεν είμαι 15χρονο (βιολογικά πάντως, σίγουρα όχι) να μην μπορώ να καταλάβω πώς θα κινηθώ και πού πρέπει να σταματήσω.
Μπράβο στην ομάδα!
Στηρίξτε όλοι την ΑΜΚ!
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

bersekeros έγραψε:Εικόνα

Μία Εικόνα - Χίλιες Λέξεις!
Αυτή τη φωτογραφία κολλήστε την στο λεωφορείο που θα πάει το βράδυ τους Ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.
Ψηλά πάνω από τον οδηγό να την βλέπουν όλοι.
Να βλέπουν τι σημαίνει πάθος, την φάτσα του Θανάση, του Λύκου και των άλλων.

* Θεσσαλονίκη είμαι Καπετάνιο μου
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Sera4 έγραψε:Ο Χατζόπουλος δείχνει απλά τι έκαναν λάθος όλοι οι προηγούμενοι. Πραγματικά όσο είναι αυτός στην κορυφή, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μόνο υγεία θα εκπέμπει.

Είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚτσή να μην έχει αγκαλιάσει στο 100% αυτή την προσπάθεια. Η ΑΜΚ θα έπρεπε να είχε κλείσει προπουλούν. Αν δε, με κάποιο τρόπο μπορούσαμε να απομονώσουμε τις μοναδικές συμμετοχές, θα κλαίγαμε με μαύρο δάκρυ. Το θέμα είναι να δώσουμε το παρών. 5 ευρώ θα είναι, 10, 20 ή παραπάνω είναι δευτερεύων.

Γι' αυτό με πιάνει η θλίψη. Ξυπνήστε και αγκαλιάστε αυτή την προσπάθεια. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.
Σοφός ο παλιός. Το ποσό είναι τεταρτεύων, πεντατεύων. ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ μετράμε.
Βάλτε ρε Αδέλφια. Όχι τίποτα άλλο. Να δείξουμε ποιος είναι ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ σε όλους.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αυτό είναι ομάδα.
Αυτό είναι ΠΑΟΚ.
Όχι αυτό το ''πραγμα'' στο ποδόσφαιρο.
Όλοι λεφτά στην ΑΜΚ. ΑΝ κάποιος το αξίζει και το απέξειξε είναι αυτοί.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

johnjohn έγραψε:σχετικά με τους ανήλικους - ειδικά τα μικρά παιδιά:
το άρθρο 128 αριθ. 1 ΑΚ προβλέπει την πλήρη έλλειψη δικαιοπρακτικής ικανότητας, δηλαδή την πλήρη ανικανότητα προς δικαιοπραξία, σε όποιους δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο (10) έτος της ηλικίας τους, ενώ περιορισμένη δικαιοπρακτική ικανότητα έχουν, σύμφωνα με το άρθρο 129 αριθ. 1 του ίδιου κώδικα, οι ανήλικοι που συμπλήρωσαν το δέκατό τους έτος, υπό την προϋπόθεση, ότι από την καταρτισθείσα δικαιοπραξία αποκτούν απλώς και μόνο έννομο όφελος, χωρίς παράλληλα να αναλαμβάνουν έννομες υποχρεώσεις.

επίσης βρήκα στο internet:
Οι γονείς του ανηλίκου μπορούν μόνο να αγοράζουν μετοχές στο κωδικό του ανήλικου όχι όμως να πουλήσουν.
Για την πώληση μετοχών σε κωδικό ανήλικου απαιτείται δικαστική απόφαση. Επιπλέον, οι ασκούντες την κηδεμονία του ανήλικου δύνανται να παρίστανται στις γενικές συνελεύσεις στην θέση του ανήλικου και να έχουν όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από την κατοχή των μετοχών.

Οι μετοχές που αγοράζονται στον κωδικό του ανήλικου θα πιστώνονται στη μερίδα του, όπως επίσης και μετοχές από Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών , διανομή δωρεάν κ.α. Επιπλέον, μερίσματα μπορούν να επενδυθούν εκ νέου ή να κατατεθούν σε τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα του ανήλικου μετά από εντολή των ασκούντων την κηδεμονία.

Υπογραμμίζουμε ότι εκτός των φυσικών γονέων, δικαίωμα αγοράς μετοχών για λογαριασμό του ανήλικου στο όνομα του ανήλικου ως δώρο για την γέννησή του ή ως δώρο βάπτισης, Χριστουγέννων, Πάσχα, γενεθλίων, ονομαστικής εορτής ή άλλου είδους, έχουν και οι πνευματικοί γονείς ή συγγενείς και φίλοι του ανήλικου ή του κηδεμόνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: μηχανικός είμαι όχι δικηγόρος/λογιστής :opaokara:
:pano:
ευχαριστω πολύ αδερφε. χρησιμη η αναρτηση σου, οπως και η συμβουλη για τα κασονια μπυρες!
:opaokara:

οσο για το ποδοσφαιρο, δυστυχως ημασταν αυτη η γροθια, και σε πολυ μικρο διαστημα καταντησαμε αυτο το ''πραγμα''.
θελει μια καποια ''ικανοτητα'' για να το καταφερουν αυτο...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ακόμα ένα εικοσαρικάκι σήμερα και κλείσαμε με 50 και 10 μετοχές.Ισως μπορέσω να τσοντάρω κάτι ακόμα μέχρι τέλος του μήνα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Προσωπικά μιλώντας, ο μπασκετικός ΠΑΟΚ των 90s είναι κάτι πολύ βαθύτερο από μια ευχάριστη ανάμνηση. Είναι κάτι σαν ψυχικό ορόσημο για μένα, ίσως η πιο αποκρυσταλλωμένη έκφραση προσωπικής πατρίδας που έχει υπάρξει στη ζωή μου. Είναι ασύλληπτο το με πόσες λεπτομέρειες και με πόση ένταση θυμάμαι τα πάντα. Είναι απίστευτη η έκλυση συναισθημάτων κάθε φορά που επιστρέφω σε αυτό τον "τόπο" μέσα από βίντεο, αποκόμματα εφημερίδων, συζητήσεις με φίλους. Ακόμη και σήμερα, θεωρώ την 13η Απριλίου του 1993, ημερομηνία του ημιτελικού με την Μπενετόν, την κατά πάσα πιθανότητα ασχημότερη μέρα όλων των παιδικό-εφηβικών μου χρόνων, σαν μια απότομη και άγρια ενηλικίωση, η οποία με έπιασε παντελώς απροετοίμαστο. Μου ήρθαν άλλα 20 αντίστοιχα παραδείγματα από μικρές και μεγάλες τραγωδίες, από μικρούς και μεγάλους θριάμβους, αλλά δεν θα επεκταθώ για να μην φλυαρήσω ακόμη παραπάνω.

Τις 3 (έως τώρα) φορές που έβαλα λεφτά στην τρέχουσα ΑΜΚ (θα βάλω και μια 4η) δεν ένιωθα απλώς ότι βοηθώ την ομάδα μου να ορθοποδήσει. Προφανώς ίσχυε και αυτό, αλλά ήταν ξεκάθαρα δευτερεύον. Ένιωθα σαν να ξαναζώ την αδρεναλίνη, να ξεθάβω έναν θησαυρό που ήταν χαντακωμένος για πολύ καιρό. Σε παρελθοντικά καλέσματα και προτροπές για ενίσχυση δεν είχα ανταποκριθεί, ενώ στο γήπεδο πήγαινα σπανιότατα εδώ και μία δεκαετία. Δεν είχα διακρίνει το παραμικρό σημάδι οργανωμένου και μακροπρόθεσμου πλάνου, το σημαντικότερο όμως ήταν ότι δεν είχα διακρίνει το παραμικρό ίχνος π ά θ ο υ ς. Όσο για το γήπεδο, δεν είχα το κουράγιο, προτιμούσα τον χαμένο παράδεισο του παρελθόντος από το μίζερο παρόν και όταν αναφέρομαι σε "χαμένο παράδεισο" και "μιζέρια" δεν εννοώ τις επιτυχίες και την απαξίωση, αντίστοιχα. Ήταν πολύ πιο σύνθετο και βαθύ το ζήτημα.

Τον Χατζόπουλο όχι απλώς θα τον ευχαριστώ, αλλά θα τον ευγνωμονώ για πάντα για το ξύπνημα αυτού του συναισθήματος. Μου φαίνεται σχεδόν εξωφρενικό αυτό που θα πω, αλλά αυτή η ΑΜΚ, αυτή η προσπάθεια, είναι μία από τις πιο έντονες οπαδικές στιγμές που έχω βιώσει. Και, ειλικρινά, δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα της ζωής μου -από τα 8 μου έως τα 38 που έχω φτάσει τώρα- που να μην έχει τον ΠΑΟΚ ως κομβικό και βαρυσήμαντο σημείο αναφοράς. Προσωπικά, δεν θεωρώ τη συμμετοχή καθόλου αμελητέα. Ούτε ποσοτικά, αλλά ούτε και ποιοτικά, διότι όντως υπάρχει και ποιοτικό σκέλος, το οποίο αποτυπώνεται στο ότι πολλοί άνθρωποι έχουν κατακλυστεί από παρόμοια αισθήματα με τα δικά μου.

Ας κάνουμε ένα τελευταίο ντου, ας πείσουμε έστω 2-3 ανθρώπους ο καθένας να συνεισφέρουν από ένα 10ευρω."Πάμε να φτιάξουμε κάτι όμορφο", που έλεγε και ο Βαγγέλης Μουρίκης στον "Μαχαιροβγάλτη".

υγ1: δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο από την ΚΑΕ και διαβάζω ότι όλους τους έχουν πάρει και ζηλεύω αφόρητα, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Υπάρχει κάποιο mail όπου μπορώ να παρακαλέσω αναξιοπρεπώς να με πάρουν τηλέφωνο το γρηγορότερο δυνατόν;

υγ2: Μπαρκαρούτσο, το "μπράβο" είναι πολύ λίγο για το πόσο άδολα και παθιασμένα έχεις προμοτάρει όλο αυτό το εγχείρημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Κυρ 21 Μαρ 2021, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Πολύ ωραίο post Aureliano.

Αν βιάζεσαι τόσο πολύ, πάρτους εσύ. :mrgreen:

Τα τηλέφωνα των γραφείων της ΚΑΕ είναι τα εξής, όπως φαίνεται και στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

+30 2310 472551 - 472561

Εμένα με κάλεσαν από το δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω θα πω ακομα μια φορα οτι απ το να βαλετε 3 και 4 φορες μεγαλυτερη σημασια εχει να κανετε καποιον αλλον να συμμετεχει. Να "σηκωθει" απ τον καναπε, να παρει μερος στην προσπαθεια, ν ασχοληθει. Γιατι αν το κανει σημερα και δει οτι κατι γινεται, κατι καλο συμβαινει με το μπασκετ του ΠΑΟΚ θα ναι εκει και αυριο. Κι αυτο ειναι το ζητουμενο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”