Ο κόσμος παίζει μπάλα II
- bersekeros
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Τώρα θα πω τη μακακία μου.
Σαστάλεγα εγώ ότι ο Μίσιτς θα γίνει καλά.
Φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα και μου είχε πει ότι είναι 95 % απόλυτα ιάσιμο.
Μεγάλη πατάτα κάναμε.
Σαστάλεγα εγώ ότι ο Μίσιτς θα γίνει καλά.
Φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα και μου είχε πει ότι είναι 95 % απόλυτα ιάσιμο.
Μεγάλη πατάτα κάναμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 18 Μαρ 2021, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Dynamo Z. είναι 1η στην Κροατία
Οριακά αλλά 1η
Δεν τους είπε κανένας εκεί να παρατήσουν το Europaki;
Μην ρισκάρουν να χάσουν το πρωτάθλημα
Χμμμ
Και Η Σλάβια Πρ. 1η στην Τσεχία
Και η Ρεηντζερς / Young Boys που έφτασαν έστω και στους 16 πρώτες στις χώρες τους
Οριακά αλλά 1η
Χμμμ
Και η Ρεηντζερς / Young Boys που έφτασαν έστω και στους 16 πρώτες στις χώρες τους
Μακάρι να γίνονταν όλες οι κινήσεις μας βάσει λογικής.Amsterdamer_87 έγραψε:Η λογικη ελεγε να μην αποκτηθει..
Το ρισκο σ αυτες τις περιπτωσεις υγειας ειναι πολυ μεγαλο
Με λυπει αλλα Καλως πραξαμε
Η αλήθεια βέβαια μάλλον ήταν κάπου στη μέση. Πιθανό να είχαμε και καλύτερη γνώση από τους Κροάτες των ιατρικών δεδομένων του Μίσιτς. Σίγουρα γνωρίζαμε ότι ο παίχτης θα επανέλθει και τον θέλαμε. Προσπαθήσαμε όμως άγαρμπα να μην πληρώσαμε μία μέχρι να συμβεί αυτό και το πουλάκι βρήκε αλλού φωλιά και την οποία εξέλιξη δεν είχαμε προβλέψει.
Όχι πατάτα πουρές έχουνε γίνει τα μυαλά μας με τις γκάφες
Κ γκάφα κ εκτεθειμενοι ηθικα
Κ γκάφα κ εκτεθειμενοι ηθικα
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ ότι και μόνο για ηθικούς λόγους έπρεπε να τον κρατήσουμε. Εδώ κρατάμε Ζαμπάδες και άλλους ανεγκέφαλους.
Πάρα πολύ σωστάΑποστόληςΑ έγραψε:Συμφωνώ ότι και μόνο για ηθικούς λόγους έπρεπε να τον κρατήσουμε. Εδώ κρατάμε Ζαμπάδες και άλλους ανεγκέφαλους.
Η λογικη ελεγε επισης να σκασουμε να παρουμε Ολιβειρα και να λυναμε το θεμα κεντρου για 3-4 χρονια ανετα αντι να πεταμε μυρια σε καντουριδες αλλα νταξει... ΠΑΟΚ και λογικη δεν πανε μαζι
Γιατί ο γαυρος...Doomlord4 έγραψε:H Dynamo Z. είναι 1η στην Κροατία
Οριακά αλλά 1η
Χμμμ
Ο γάβρος λογικό να ρίξει το βάρος στην ευρώπη
Δεν νομίζω οι άλλες ομάδες να έχουν κρατικούς και μη οργανισμούς, να δουλεύουν για την 100% εξασφάλιση της 1ης θέσης με ΚΑΘΕ τρόπο
Δεν νομίζω οι άλλες ομάδες να έχουν κρατικούς και μη οργανισμούς, να δουλεύουν για την 100% εξασφάλιση της 1ης θέσης με ΚΑΘΕ τρόπο
Καλά προφανώς αλλά και πάλι τους βαθμούς για την πάρτι του τους πήρε. Εσύ αντίθετα επειδή είσαι λαρτζ κατέβηκες με τα τρίτα κόντρα στη Γρανάδα
Και όχι μόνο φέτος....sn0ufel4 έγραψε:Καλά προφανώς αλλά και πάλι τους βαθμούς για την πάρτι του τους πήρε. Εσύ αντίθετα επειδή είσαι λαρτζ κατέβηκες με τα τρίτα κόντρα στη Γρανάδα
Europaki ε;
Πιάσε μια conference (κι άμα...)
ναι αλλά η Αρσεναλ που προχωρησε, στο πρωταθλημα ειναι ΓΤΠDoomlord4 έγραψε:H Dynamo Z. είναι 1η στην Κροατία
Οριακά αλλά 1η
Χμμμ
ενω οταν τους στειλαμε αδιαβαστους εμεις,τα σκουπισαν ολα στο νησι

η ευρωπη ειναι μονοδρομος,ουτως ή αλλως για να παρεις πρωταθλημα στην ουαγκουντουγκου
πρεπει να κανεις το απολυτο
- bersekeros

Τα συγχαρητήρια Μουρίνιο σε Μίσιτς
Όπως διαβάσατε νωρίτερα , η Ντιναμό Ζάγκρεμπ των Γιόσιπ Μίσιτς και Μαρίν Λέοβατς απέκλεισε στην παράταση την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Πορτογάλος προπονητής συνεχάρη έναν-έναν τους παίκτης της κροατικής ομάδας.
Μάλιστα, ο Μουρίνιο είχε και έναν σύντομο διάλογο με τον Γιόσιπ Μισιτς στα πορτογαλικά, που του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της ομάδας του στο Europa League. (inpaok)
Είναι να σε πιάνει κατάθλιψη, πως μια ομάδα που πριν 10-12 χρόνια ήταν ξεκάθαρα πίσω από τον ΠΑΟΚ του όσο φτάνει το πάπλωμα.
Και τον ΠΑΟΚ του Μιδα, Ιβάν Σαββίδη,τον έχει αφήσει πίσω χιλιόμετρα.
Μπράβο στους Κροάτες,μακάρι να τους φτάσουμε.
Και τον ΠΑΟΚ του Μιδα, Ιβάν Σαββίδη,τον έχει αφήσει πίσω χιλιόμετρα.
Μπράβο στους Κροάτες,μακάρι να τους φτάσουμε.
Αλήθειες που πονάνε.Dimg4 έγραψε:Η λογικη ελεγε επισης να σκασουμε να παρουμε Ολιβειρα και να λυναμε το θεμα κεντρου για 3-4 χρονια ανετα αντι να πεταμε μυρια σε καντουριδες αλλα νταξει... ΠΑΟΚ και λογικη δεν πανε μαζι