4.Sverrir Ingi Ingason
Re: 4.Sverrir Ingi Ingason
μπαινεις,το βλεπεις και βγαζεις το συμπερασμα απο αυτα που ειδες εσυ
και οχι απο αυτα που ακουσες-διαβασες
απλά πραγματα
και οχι απο αυτα που ακουσες-διαβασες
απλά πραγματα
-
Φαντάσου λοιπόν πόσο έχεις πέσει ποιοτικά..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν έχω σαφή εικόνα για τον Ingason, αλλά τη χρονιά του νταμπλ, ούτε ο Ingason θα έβαζε τον εαυτό του βασικό. Υπήρχε προπονητής που θα τολμούσε να σπάσει ΕΚΕΙΝΟ το δίδυμο Varela - Crespo;;
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Μη δινεις σημασια Αποστολη.Ακομα μια συμπτωση ειναι.kataramenos5 έγραψε:Κανεις δεν εχει δικαιωμα να κατηγορησει ενα παικτη οταν κανει ενα λαθος οσο μεγαλο κι αν ειναι.Ακομα κι αν το επαναλβει μια δυο φορες. Οταν ομως αυτα τα απιστευτα λαθη γινονται ο κανόνας για μηνες απο παικτες του εκατομμυριου δε μπορει να λεμε ολα καλα. Σου ειπα ψαξε να δεις τα γκολ που φαγαμε και οχι μονο.
- PAOK_Antarctica
- kataramenos5
Αντιθετως.Λεω οτι ειναι μια σατανικη συμπτωση για 10η -12η φορα
Mπορει και να κανω λαθος ,εχω χασει το μετρημα
Mπορει και να κανω λαθος ,εχω χασει το μετρημα
- PAOK_Antarctica
Πες ξεκάθαρα αυτό που εννοείς ρε συ. Εννοείς ότι ο Ίνγκι τρώει γκολ επίτηδες;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Στην ομάδα του νταμπλ, ούτε ο Τζόλης δεν θα ξεκινούσε βασικός. Κανένας από την τωρινή εντεκάδα. Κα νε νας.τσιριγωτης έγραψε:Φαντάσου λοιπόν πόσο έχεις πέσει ποιοτικά..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν έχω σαφή εικόνα για τον Ingason, αλλά τη χρονιά του νταμπλ, ούτε ο Ingason θα έβαζε τον εαυτό του βασικό. Υπήρχε προπονητής που θα τολμούσε να σπάσει ΕΚΕΙΝΟ το δίδυμο Varela - Crespo;;
- Salvador Allende
Παλικάρια τι λέτε;; το πρώτο γκολ εκατό φορές να το κάνουν δεν ξαναβγαίνει. Στο δεύτερο εκείνος κάνει το φάουλ;
Στο τρίτο ήμασταν όλοι στην σέντρα. Που ευθύνεται ο ινγκασον; έχασε σήμερα κεφαλια όπως στο πρώτο ματς; έκανε κάνα βλακώδες φάουλ; δεν έκοψε αντεπίθεση; που ακριβώς ευθύνεται ο Ισλανδος;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο τρίτο ήμασταν όλοι στην σέντρα. Που ευθύνεται ο ινγκασον; έχασε σήμερα κεφαλια όπως στο πρώτο ματς; έκανε κάνα βλακώδες φάουλ; δεν έκοψε αντεπίθεση; που ακριβώς ευθύνεται ο Ισλανδος;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Λολ, δύο φορές το έκαναν στο ίδιο λεπτό και τις δύο φορές μπήκε.chri5ti9 έγραψε:Παλικάρια τι λέτε;; το πρώτο γκολ εκατό φορές να το κάνουν δεν ξαναβγαίνει.
Καληνύχτα
Συμφωνώ απόλυτα.
Τον συμπαθώ, τον πάω, επιθετικά είναι δυναμικός και βοηθάει στις στημένες φάσεις. Αλλά αμυντικά είναι χαμηλού επιπέδου
Τον συμπαθώ, τον πάω, επιθετικά είναι δυναμικός και βοηθάει στις στημένες φάσεις. Αλλά αμυντικά είναι χαμηλού επιπέδου