Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Εγω δεν ξέρω τι σκοπούς έχει ο Γκαγκάτσης....σίγουρα ο σκοπός του είναι να συνεχίσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα του ποδοσφαίρου....από ποιό πόστο είναι αδιάφορο κια για μας και για τον ΠΑΟΚ...ΜΌΝΟ ΑΥΤΌΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ.
Αυτό που ξέρω όμως και είναι κάτι παραπάνω από φανερό είναι ότι ασκεί μια αψυχολόγητη-για μένα τουλάχιστον-επιρροή στον Ζαγοράκη.....δεν μου αρέσει καθόλου αυτό βέβαια αλλά είναι κατανοητό...όλοι οι άνθρωποι έχουν τις αδυναμίες τους.
Δυστυχώς......
Υ.Γ. ο Γκαγκάτσης ξέρεις Olorin είναι κουμπάρος και με τον Τζώρτζογλου..οπότε μία κουμπαριακή αβροφροσύνη ήταν επιβεβλημένη....αν μας τον έφερνε τζάμπα ίσως θα έπρεπε να του πούμε και ένα μπράβο....αλλά ο Εργοτέλης πήρε και κάποια καλά λεφτά για ένα παίκτη καλό αλλά που δεν ξέρεις τι εξέλιξη θα έχει....και που άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν τον διεκδίκησε ουσιαστικά....θυμάμαι ότι ο Κόκκαλης όταν αρχικά ενδιαφέρθηκε γράφανε ότι πάνω από 1 εκ. δεν έδινε...άρα ο ΠΑΟΚ ήταν και λίγο μονόδρομος ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA2 την Τρί 26 Μάιος 2009, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Olorin έγραψε:Για οσους ισχιριζονται οτι ο Γκαγκατσης δεν επαιξε κανεναν ρολο στη μεταγραφη Κουτσιανικουλη να διαβασουν τις δηλωσεις Τζωρτζογλου στο libero. Aν δεν ηταν αυτος η μεταγραφη μαλλον δε θα γινοταν ποτε. Αλλα εσεις συνεχιστε να τα μηδενιζετε ολα.

Η ασπρο η μαυρο τα βλεπετε ολα.
+100000000000000000000000000000000000
kos

Δημοσίευση από kos »

εγω ακουσα τον τζωρτζογλου να λεει οτι ειχαν καλυτερη προσφορα αλλα τον εδωσαν στον ΠΑΟΚ. τον ακουσα επισης να λεει οτι ο γαυρος ειχε δειξει ενα φιλολογικο ενδιαφερον και οτι απλα ηξεραν οτι ο βαζελος παρακολουθει τον παικτη χωρις να εχει κανει καμια επαφη.
το αμβουργο εκανε μικροτερη προσφορα και ο ΠΑΟΚ την καλυτερη και πηρε τον παικτη.
πες μου εσυ ποια ομαδα εκανε καλυτερη προταση απο αυτην του ΠΑΟΚ και εγω θα βγαλω το καπελο στον γκαγκατση. ποια ομαδα εδινε και ποσα εδινε ομως και οχι οτι ηξεραν οτι τον εχει κλεισει ο γκαγκατσης και δεν εκαναν προταση κτλ κτλ.
kos

Δημοσίευση από kos »

για να το πω πιο απλα, το παιχτη τον γουσταραμε, τον πληρωσαμε και τον πηραμε.
και ο βρυζας να εκανε τις επαφες παλι εμεις θα τον παιρναμε γιατι δωσαμε λεφτα που δεν εδωσε κανενας αλλος.-
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ρε τι ψύχωση έχετε κάποιοι με τον Γκαγκάτση ακόμα και στα όνειρα σας τον βλέπετε τα σχόλια σας ξεφεύγουν από το όριο της κριτικής και γίνονται απλά εγκάθετα , και το κακό είναι ότι αυτό δεν γίνετε από περισσότερους από πέντε έξι , αυτό μπορεί να γεννήσει ερωτηματικά, γιατί τόσο μίσος? Το καταλάβαμε σε κάποιους δεν αρέσει και καλά κάνουν αλλά δυστυχώς για αυτούς ο Γκαγκάτσης είναι υπάλληλος της ΠΑΕ, αν πάλι δεν μπορούν να το δεχτούν ας περιθωριοποιηθούν και ας περιμένουν να έρθει καμιά νέα εποχή Γούμενου
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

έγινε ρε συ desperando...τελικά δεν μπόρεσα να κρυφτώ...είμαι νοσταλγός του Γούμενου....συγχαρητήρια μ' ανακάλυψες.......
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

είναι άσκημος ο τρόπος με τον οποιο πλασάρετε ο γκαγκάτσηs από τι διοίκηση του ΠΑΟΚ ηθελημένα η άθελα τις.

uοθετw ότι η διοίκηση τις παε ΠΑΟΚ δεν έχει καμια σχέση με την αποκάλυψη του "metropolis". αλλα να κάθεται ο τζώρτζογλου στην επίσημη παρουσίαση του κουτσιανικούλη και να μιλάει για γκαγκάτση χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί είναι "ας μη το χαρακτηρίσω".

το 99% του κόσμου του ΠΑΟΚ (με τις δικες μου εκτιμήσεις) το μονο που ζήτησε από το ζαγοράκη όταν ανέλαβε είναι διαφάνεια όσο θα είναι πρόεδρος. οφείλει να βγει και να ανακοίνωση όπως έκανε και με το σαχπατζίδη. αλλιώς συντηρεί μια ερμαφρόδιτη κατάσταση
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Παρα πολύ σωστά φιλε Petm, κι εγώ έχω κουραστεί να ακούω και να διαβάζω από κάθε λογής "παπαγαλάκια" ότι ο γκαγκάς λίγο πολύ κινεί τα νήματα σε ο,τι έχει να κάνει με την ΠΑΕ, αλλα επίσημα δε βγαίνει τίποτα. Είναι ένα παρα μα παρα πολύ σοβαρό θέμα και η διοίκηση οφείλει άμεσα να το ξεκαθαρίσει. ΑΜΕΣΑ!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο, να παίζει τίποτα άλλο απο πίσω! Να σπρώχνει λεφτά κάποιος μέσω του Γκαγκάτση κτλ! Τότε όλα αυτά ίσως πρέπει να μείνουν κρυφά μη χαλάσει τίποτα... Κάτι θα ξέρουν... Πάντως συμφωνώ ότι θέλω διαφάνεια, αλλά πως θα γίνει η διαφάνεια να είναι μεταξύ των ΠΑΟΚτσήδων και όχι "άλλων ξένων"???
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

desperando έγραψε:Ρε τι ψύχωση έχετε κάποιοι με τον Γκαγκάτση ακόμα και στα όνειρα σας τον βλέπετε τα σχόλια σας ξεφεύγουν από το όριο της κριτικής και γίνονται απλά εγκάθετα , και το κακό είναι ότι αυτό δεν γίνετε από περισσότερους από πέντε έξι , αυτό μπορεί να γεννήσει ερωτηματικά, γιατί τόσο μίσος? Το καταλάβαμε σε κάποιους δεν αρέσει και καλά κάνουν αλλά δυστυχώς για αυτούς ο Γκαγκάτσης είναι υπάλληλος της ΠΑΕ, αν πάλι δεν μπορούν να το δεχτούν ας περιθωριοποιηθούν και ας περιμένουν να έρθει καμιά νέα εποχή Γούμενου
re εδω λεει ο αλλος οτι ΑΣΚΕΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.......
ΖΑΓΟΡ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ
.....φιλε αυτοι που τα λενε αυτα απλα διαβασε τα σχολια τους περσυ για ζαγορ και θα καταλαβεις πολλα πραγματα.....
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
........ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ
ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.......
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

PABLO GARCIA έγραψε:ΕΚ...ΜΌΝΟ ΑΥΤΌΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ.
Αυτό που ξέρω όμως και είναι κάτι παραπάνω από φανερό είναι ότι ασκεί μια αψυχολόγητη-για μένα τουλάχιστον-επιρροή στον Ζαγοράκη.....δεν μου αρέσει καθόλου αυτό βέβαια αλλά είναι κατανοητό...όλοι οι άνθρωποι έχουν τις αδυναμίες τους.
...[/b]

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team

ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΑΝΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ
ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΙΑ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΜΙΑ Η ΜΠΟΥΤΙΚ ΜΙΑ Ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΜΙΑ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ
ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ......
ΖΑΓΟΡ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ............. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Παιδιά, ο Γκαγκάτσης είναι η γέφυρα για την επόμενη μέρα. Η οποία αυτή τη στιγμή κυοφορείται...Με την έννοια αυτή, καλό είναι να είμαστε μετριοπαθείς στις όποιες αντιδράσεις μας. Η ενότητα πάνω από όλα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έκλεισε στην ομάδα μας?
Είναι παράγοντας αυτής?
Ότι και να λέμε τώρα είναι να χα με να λέγαμε πλεον...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Χωριό που φαίνεται Gash κολαούζο δεν θέλει....
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

+1 στον desperando για οσα ειπε πιο πανω. Με καλυψε απολυτως. Καλος η κακως, με οσα λαθη εχει κανει η διοικηση (που ειναι ανθρωπινα και μαλιστα ειναι ελαχιστα κατω απο τοση πιεση), την στηριζουμε, οφειλουμε να τη στηριξουμε, γιατι και οποιος ειναι κατα, απλα τα εργα αυτης και η πορεια της ομαδας σε αυτη τη διετια, τον αφηνει εκτεθημενο. Απο την αρχη δεν πηρα θεση στο θεμα Γκαγκατση. ΠΑΟΚ ειμαι και απλα παρακολουθω. Βασιζομαι σε αυτους που τραβουν το κουπι. Σε αυτους που ειναι μεσα, σε αυτους που εχουν ενα πλανο και βαδιζουν πανω σε αυτο. Λαθος η οχι με τον Γκαγκατση, θα το δειξει ο χρονος. Κανεις, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει ακομα. Ακομα και αν αποδειχτει λαθος. Και εγω δεν γουσταρω τον ανθρωπο Γκαγκατση. Γουσταρω ομως αυτο που μου εχει δειξει η διοικηση με πραξεις μεσα σε 2 χρονια. Να μη στηριζω αλλο τις επιλογες της ; Υπαρχει λογος ; Με μια λαθος επιλογη, να την κανω γυριστη ; ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”