το Doomlord - Backstage τα σπάει! ωραία επιλογή!
υς. άντε ρε ανοίξτε τα ροκ μπαααρζ
 να γουστάρουμε μπυρόνια μετα rok/metal μουσικής δεν την παλεύω αλλο με τα ακουστικά για να μην ενοχλώ τους γείτονες
  να γουστάρουμε μπυρόνια μετα rok/metal μουσικής δεν την παλεύω αλλο με τα ακουστικά για να μην ενοχλώ τους γείτονες  
Παίρνω ασιστ και ....bersekeros έγραψε:Puppets on a string
Puppets on a string
Puppets on a string
Puppets on a string
Παλαιοί (1989) και "άγνωστοι"TouFiou-4- έγραψε:Προσωπικα θα ηθελα πολυ να ακουσω/γνωρισω ειτε καινουριες ειτε "αγνωστες" η σχετικα αγνωστες μπαντες.

Ωραιο, αγνο πραμα!Doomlord4 έγραψε:Παλαιοί (1989) και "άγνωστοι"TouFiou-4- έγραψε:Προσωπικα θα ηθελα πολυ να ακουσω/γνωρισω ειτε καινουριες ειτε "αγνωστες" η σχετικα αγνωστες μπαντες.
Το 1ο τραγούδι είναι κομματάρα (και το 2ο)
[youtube]lPO36anhKTA[/youtube]
Καλημερες σε ολουςbersekeros έγραψε:Εγώ έβαλα αυτούς που μου αρέσουν πιο πολύ, κάποιοι εκ των οποίων είχαν και μεγάλη σημαντικότητα.
Υποκειμενική είναι η λίστα.
Δεν έχει νόημα να βάλεις το τι πιστεύουν οι άλλοι, αλλά το τι πιστεύεις εσύ και τι γουστάρεις εσύ.
 - κ στο τελος να βγει ενα top-20 συνολικο το οποιο  θα αντιπροσωπευει τις προσωπικες εκτιμησεις ολων μας εδω μεσα.Ισως θα μπορουσε να βγει κ top-50/100 ...
- κ στο τελος να βγει ενα top-20 συνολικο το οποιο  θα αντιπροσωπευει τις προσωπικες εκτιμησεις ολων μας εδω μεσα.Ισως θα μπορουσε να βγει κ top-50/100 ... )πρεπει να περασε ποοοολλλλλεεεες ωρες ακουγοντας αυτο το κομματι ............
 )πρεπει να περασε ποοοολλλλλεεεες ωρες ακουγοντας αυτο το κομματι ............ εγω πιθανως παντως να ψηφισω αυτο για να "γλυτωσω"  καποιες θεσεις thrash/speed κλπ και να χωρεσω κι αλλα αγαπημενα albums   στο top-20 για αλλους δισκους χωρις να "τα βαζω" με το εαυτο μου που αναγκαστηκε να τους αφησει εξω
 εγω πιθανως παντως να ψηφισω αυτο για να "γλυτωσω"  καποιες θεσεις thrash/speed κλπ και να χωρεσω κι αλλα αγαπημενα albums   στο top-20 για αλλους δισκους χωρις να "τα βαζω" με το εαυτο μου που αναγκαστηκε να τους αφησει εξω   

(σσσσ....η ψήφος είναι μυστική να μην επηρεάζουμε όσους δεν ψήφισαν ακόμα...)
  (σσσσ....η ψήφος είναι μυστική να μην επηρεάζουμε όσους δεν ψήφισαν ακόμα...)