Τον θέλω προσωπικά στην ομάδα,είναι που είναι τεράστιο όνομα,φαίνεται οτι έχει γκάβλα και μπορεί να αποδώσει. Είδωμεν
23. Shinji Kagawa
- PAOKmeister
Re: 23. Shinji Kagawa
Θετικότατος μέχρι στιγμής αν εξαιρέσουμε την χθεσινή τραγωδία. Μοιράζει με τρομερή ευστοχία,κρατάει μπάλα,ανοίγει χώρους,αρκετές φορές δείχνει οτι δεν αξίζει την κλάση του η Σούπερ Λίγδα.
Τον θέλω προσωπικά στην ομάδα,είναι που είναι τεράστιο όνομα,φαίνεται οτι έχει γκάβλα και μπορεί να αποδώσει. Είδωμεν
αυτος ακομα δεν ηρθε και ειδε σε κεκλεισμενων να πετανε μπουκαλι σε παικτη και καπακι επισκεψη οπαδων στα αποδυτηρια με στοχο τον ιδιο παικτη με την διοικηση να μην υπαρχει πουθενα σε ολο αυτο και να το αφηνει(?) να συμβει...
καλα θα παει αυτο...
καλα θα παει αυτο...
-
Dimg4
Ποια διοικηση? Αφου δεν ειναι εδω κανεις τους. Οποιος περιμενει τον Καγκαβα να μεινει και του χρονου ας μην κανει ονειρα
-
black death
- bersekeros
Το συμβόλαιό του είναι για 1,5 χρόνο. Αυτοί (οι Ιάπωνες) τιμάνε το συμβόλαιο / λόγο τους.Dimg4 έγραψε:Ποια διοικηση? Αφου δεν ειναι εδω κανεις τους. Οποιος περιμενει τον Καγκαβα να μεινει και του χρονου ας μην κανει ονειρα
Στην παρακάμερα φαίνεται να ετοιμάζεται να μπεί μαζί με τον Μουργκ. Η φάση είναι την στιγμή που μειώνουμε το σκορ και αμέσως μετά μπαίνει ο Μούργκ. Μέχρι τέλους έδειχνε από το (ξε)ντύσιμο ότι ήταν σε αναμονή να μπει.
Αυτός τελικά είναι παλαίμαχος ετών 31.
Βρήκε όμως και την καλύτερη ομάδα για να επανέλθει στην ενεργό δράση.
Γελάει ο ντουνιάς με την αρμάδα του ΠΑΟΚ.
Βρήκε όμως και την καλύτερη ομάδα για να επανέλθει στην ενεργό δράση.
Γελάει ο ντουνιάς με την αρμάδα του ΠΑΟΚ.
Δεν είχαμε δικαίωμα για αλλη αλλαγη αφού δεν μπήκε ταυτόχρονα με Μουργκtzelas έγραψε:Στην παρακάμερα φαίνεται να ετοιμάζεται να μπεί μαζί με τον Μουργκ. Η φάση είναι την στιγμή που μειώνουμε το σκορ και αμέσως μετά μπαίνει ο Μούργκ. Μέχρι τέλους έδειχνε από το (ξε)ντύσιμο ότι ήταν σε αναμονή να μπει.
Αν είχε προδιάθεση για να γίνει παλαίμαχος, ήρθε στη κατάλληλη ομάδα για να πάρει τη πιστοποίηση.
Κακη επιλογή, απαράδεκτη αξιοποίηση άλλη μια φορά.
Στο πλάνο που σηκώθηκε για ζέσταμα, ήταν τόσο βαρύς που νόμιζα ότι είχε δισκοκηλη. Σου λέει για λίγο δεν θα γλιτώσουμε το μπάνιο.
Στο πλάνο που σηκώθηκε για ζέσταμα, ήταν τόσο βαρύς που νόμιζα ότι είχε δισκοκηλη. Σου λέει για λίγο δεν θα γλιτώσουμε το μπάνιο.
- john4serres
Βαράει κάτι περίεργες καταστάσεις ο Γκαρσία.theo86 έγραψε:Δεν είχαμε δικαίωμα για αλλη αλλαγη αφού δεν μπήκε ταυτόχρονα με Μουργκtzelas έγραψε:Στην παρακάμερα φαίνεται να ετοιμάζεται να μπεί μαζί με τον Μουργκ. Η φάση είναι την στιγμή που μειώνουμε το σκορ και αμέσως μετά μπαίνει ο Μούργκ. Μέχρι τέλους έδειχνε από το (ξε)ντύσιμο ότι ήταν σε αναμονή να μπει.
Μπορούσε και διπλή ακόμη και τριπλή να φρεσκάρει το κέντρο με Καγκάβα Μουργκ Τσιγγαρα και να φουλάρει 10 λεπτά.
tzoker έγραψε:Αν είχε προδιάθεση για να γίνει παλαίμαχος, ήρθε στη κατάλληλη ομάδα για να πάρει τη πιστοποίηση.
Γενέθλια σήμερα, 32 πλέον το καμάρι μας.
Έστησα αυτί στις δηλώσεις του για να δω πως προφέρει ο ίδιος το Όνομά του.
Κάγκβα Σίτζι, λοιπόν, έπιασαν οι κεραίες μου.
Έστησα αυτί στις δηλώσεις του για να δω πως προφέρει ο ίδιος το Όνομά του.
Κάγκβα Σίτζι, λοιπόν, έπιασαν οι κεραίες μου.
τούτος λένε κυκλοφόρησε πρόσφατα την αυτοβιογραφία του.
Αυτοβιογραφίες γράφουν οι παλαίμαχοι, κάνοντας μια ανασκόπηση της καριέρας του.
Είτε ο άνθρωπος νιώθει παλαίμαχος όντως, και απάντησε θετικά στην ανάγκη μιας αυτοβιογραφίας ώστε να μοιραστεί με τους χιλιάδες φίλους του τις εμπειρίες του από την ποδοσφαιρική του καριέρα,
είτε έχει πολύ καλό μάνατζερ που του πρότεινε μια αυτοβιογραφία πριν την λήξη της καριέρας του, στοχεύοντας το σίκουελ ''Καγκάβα - η αυτοβιογραφία μου, Τόμος 2''.
Σε κάθε περίπτωση, μας έπιασαν κότσους.
Αυτοβιογραφίες γράφουν οι παλαίμαχοι, κάνοντας μια ανασκόπηση της καριέρας του.
Είτε ο άνθρωπος νιώθει παλαίμαχος όντως, και απάντησε θετικά στην ανάγκη μιας αυτοβιογραφίας ώστε να μοιραστεί με τους χιλιάδες φίλους του τις εμπειρίες του από την ποδοσφαιρική του καριέρα,
είτε έχει πολύ καλό μάνατζερ που του πρότεινε μια αυτοβιογραφία πριν την λήξη της καριέρας του, στοχεύοντας το σίκουελ ''Καγκάβα - η αυτοβιογραφία μου, Τόμος 2''.
Σε κάθε περίπτωση, μας έπιασαν κότσους.
Πιστεύει κανείς ότι είμαστε περισσότερο διαβασμένοι στο μαρκετινγκ από τον φίλτατο Κάγκβα.
Ο τύπος πρέπει να είναι κινητός δολαριοκόφτης το λιγότερο
Ο τύπος πρέπει να είναι κινητός δολαριοκόφτης το λιγότερο