ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
158
95%
ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
8
5%

Σύνολο ψήφων: 166

BlackFriday

Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Δημοσίευση από BlackFriday »

Με αφορμή την παράταση, έβαλα ένα ακόμα ποσό στην ΑΜΚ. Ας ξεδωσουμε στο μπάσκετ την πίκρα μας από το ποδόσφαιρο...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σωστή η BlackFriday!

Πριν λίγο, σε ποστ της ΠΑΕ στο Φέησμπουκ έγραψα για την ΑΜΚ και αμέσως κάποιος με ρώτησε πώς μπορεί να βάλει λεφτά..

Υπάρχει ΜΕΓΑΛΟ κομμάτι του λαού μας που μπορεί να μην έχει καν ακούσει τι γίνεται. Υπάρχουν, θέλω να πιστεύω, εκατοντάδες ΠΑΟΚτσήδες που αμέσως θα βάλουν έστω 10€, αν μάθουν για το μπάσκετ και την υγιή προσπάθεια που γίνεται με μπροστάρη το λαό!

Προσπαθήστε να αντιληφθείτε πόσο σημαντικό είναι ΕΣΤΩ ένα ποστ στις δεκάδες σελίδες οπαδών που υπάρχουν στα social. Βεροιώτης, Μάο Μάο, Rainmaker, Ισοβίτης, Ψύχρας, Μπορούμε να μαζευτούμε 100.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ σε μία σελίδα, τα διάφορα ΜΜΕ του ΠΑΟΚ (24, inpaok κτλ), και αρκετές σελίδες στο Instagram, με πολύ κόσμο όμως.

Γράψτε δυο προτάσεις και κάντε τις copy paste μία φορά τη μέρα σε κάποιες από τις παραπάνω σελίδες. Έχει τεράστια δύναμη όλο αυτό!

Αν ένας βάλει 10€ επειδή του το είπατε, είναι σαν να τα βάλατε εσείς!!

ΠΑΜΕ!
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Η ομάδα μπάσκετ βγάζει μια αγωνιστικότητα και μια γκ@βλα που σε κάνει να γουστάρεις.

Να βλέπεις τον Χατζόπουλο εκεί δίπλα στον πάγκο.

Να βλέπεις τον προπονητή να πωρώνεται.

Να βλέπεις στον ημιτελικό, τους παίκτες να τα έχουν δώσει όλα και να είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν.

ΝΑΙ, αυτή η ομάδα θα στηριχθεί.

ΠΡΕΠΕΙ να στηριχθεί!
Άβαταρ μέλους
arcos-4-

Δημοσίευση από arcos-4- »

έτσι ακριβώς...είναι κρίμα να μην στηριχτεί όταν τους βλέπεις να γουστάρουν...όσοι μπορείτε αδέρφια έστω και 10 ευρώ.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πάρτε μετοχές ή πάρτε τα βουνά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Καλησπέρα!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Όποιος νικάει στις μετοχές ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κερδίζει στην αγάπη. Όλοι το ξέρουν αυτό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Με Καρντασιαν σε βλεπω να ζευγαρωνεις
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

https://www.paokbc.gr/el/page/88

Σαν σημερα.. Ενας απιστευτος τελικος με απιστευτα ποσοστα ευστοχιας. Εβαζε ο Μποντιρογκα, απαντουσε ο Μπανε.
Μισο μπουκαλι ουισκι για ν αντεξουμε το αγχος. Ζησαμε τελικα. Μακαρι να το ξαναζησουμε.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Είχα στείλει με Revolut δίνοντας εμαιλ όχι τηλέφωνο και δεν έχω ακούσει ακόμα. Κανείς άλλος παρόμοια εξυπνάδα;
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Kat, το ματς που έκανε εκείνη η ομαδάρα στο δεύτερο τελικό ήταν ανεπανάληπτο!

Τελικά, μάλλον στο δικό μου θα αναφέρθηκε η ΚΑΕ σε εκείνη τη δημοσίευση. 24/2, περίπου 2-3 ωρών ήταν ο μπέμπης...
Ευχαριστώ το φίλο praman που το ανέβασε, δεν το είχα αντιληφθεί!

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Kourdos έγραψε:Είχα στείλει με Revolut δίνοντας εμαιλ όχι τηλέφωνο και δεν έχω ακούσει ακόμα. Κανείς άλλος παρόμοια εξυπνάδα;
Είχε γράψει πριν λίγες ημέρες ένα comment η ΚΑΕ στο facebook.

Όσοι δεν έχουν αφήσει για διάφορους λόγους τηλέφωνο επικοινωνίας, να στείλουν με mail τα στοιχεία τους στο helpdesk.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Γιατι ρε Κουρδε κορνιζα θα τις κανεις? Σιγα
ΠΑΟΚ κι ας μη με βρουνε ποτε
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Από την μια ο Καπετάνιος μας, αλύγιστος και μαχητικός.
Από την άλλη ο Κατ5 - ολόκληρο δεν το γράφω - συμπαθέστατος και με ωραίο χιούμορ.
Αλλά και λόγω της Επετείου κατάκτησης του Korac, που για δικούς μου λόγους είναι πολύ σημαντική.
Και εφόσον έπεσαν κάτι (ξε)χασμένα μαρουλάκια σήμερα, τα έσπρωξα στην ΑΜΚ.

Φυσικά οι μετοχές στο όνομα του 5ου και 6ου εγγονιού μου. Αμ πως βλάκας είμαι ? Να μετρηθούμε και να ξαναμετρηθούμε.

Σας το λέω, αν βγούμε λιγότεροι από 10000 - όχι ότι αυτό με ικανοποιεί - θα πεθάνω. Το κρίμα στο λαιμό σας :mrgreen:
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Πάντως είναι εντυπωσιακή η εικόνα οργάνωσης της ΚΑΕ.
Την προηγούμενη βδομάδα ήμουν Θεσσαλονίκη για δουλειά και λέω ας πάρω στο paok - store να δω αν γίνεται να πάω να πάρω δωράκια και για μένα πράγματα. Δεν απαντάει κανένας (δεν παρακολουθώ πολύ ειδήσεις για λοκνταουν και δεν ήξερα πως στη Θεσσαλονική τα καταστήματα ήταν κλειστά). Αυτό γίνεται κατα τις μία. Στις 4 το μεσημέρι με παίρνουν πίσω, ο τύπος που μου μίλησε στο τηλ εξύπηρετικότατος βοηθάει στα πάντα. Δεν γινόταν όμως να πάω λόγω αγώνα με προμηθέα ήταν φουλ στην αστυνομία.
Παραγγέλνω τηλεφωνικά αυτό το Σάββατο. Βηθεια στα πάντα, ότι χρειαστεί θα το αλλάξουμε αν δεν κάνει το νούμερο κλπ, δηλαδή ρε παίδες νέος αέρας, ωραία προσέγγιση, μέχρι και στη γυναίκα μου που δεν . . . άρεσε η συμπεριφορά.
Σήμερα το πρωί με παίρνουν και τηλ από την ΚΑΕ γιατί είχα κάνει ένα λάθος στο τηλέφωνο μου στην ΑΜΚ (το ανέφερα στη μπουτίκ και το προώθησαν).
Αυτό που θέλω να πώ είναι ως το τμήμα βγάζει υγεία, βγάζει επαγγελματισμό, και το βλέπεις παντού.
Προσωπικά περιμένω πως και πως αγώνα της ομάδας, έχει φύγει αυτή η μιζέρια των προηγούμενων ετών (και δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα, αλλά σαν κατασταση γενικά).
Η ΑΜΚ πρέπει να στηριχτεί στα τέρματα απ όλους μας γιατι το αξίζει και ο Χατζόπουλος και η ομάδα και εμείς σαν οπαδοί που τρώμε σκατά από το τμήμα 20 χρόνια τώρα.
Να κάνουμε το καθήκον μας και είναι δεδομένο πως οι 500000 θα μαζευτούν. Και οχι μόνο αυτό, αν μπείτε στο e-shop, έχει πλέον πραγματάκια δηλαδή γίνεται καλή δουλειά και στο μαρκετινγκ, μια χαρα είναι τα σορτσάκια της ΚΑΕ για όσους αθλούνται και οι τιμές κανονικές, κάτι τζάκετ που έχει είναι σουπερ, μπλουζάκια τίμια, αξίζει τον κόπο.
Θυμάμαι είχα πάει με τη γυναίκα μου (τότε δεν ήμασταν παντρεμένοι) 26 Οκτωβρίου του 2016 να δώ ΠΑΟΚ Μπεσίκτας. 500 άτομα θεατές, μιζέρια η κερκίδα, άθλια η ομάδα (Ντουβνιακ Μαρκοβιτς Μπάλαμπαν) πάμε λέμε μπουτικ να πάρουμε τίποτα να θυμόμαστε την εκδρομή που κάναμε, και τίποτα ήταν ότι μπορουσαμε να πάρουμε. Τωρα ανυπομονώ να ανοιξουν τα γήπεδα να πάρω το γιό μου να του πάρω μία εμφάνιση της όμαδας, επιτέλους μπορείς να πάρεις κάτι από το καταστημα και να μην το κάνεις για ελεημοσύνη αλλά επειδή πραγματικά σου αρέσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”