Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από bersekeros »

Ωραίος ο psyxras,

σε (σχεδόν) όλα με βρίσκει σύμφωνο (στο 9, συμφωνώ με Dimg4).

Το είχε κλείσει και.το ξανάνοιξε.

Αυτό είναι καλό. Χρειάζονται τέτοιες φωνές.

Μπράβο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Δευ 15 Μαρ 2021, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

jibbie έγραψε:κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις. το σχολιο μου ηταν απαντηση στη θεωρια συνομωσιας του φιλου.
Πασο

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που να θελει την φυγη του Ιβαν.
Ειναι εντελως διαφορετικο να εικαζουμε να κανουμε παζαρια για τους λογους που φτασαμε εδω.
Κοινος παρανομαστης ολων μας ειναι οτι τα παρα πολλα λεφτα του Ιβαν πανε χαμενα λογω αστοχων επιλογων τις περισσοτερες φορες.
Και οι περισσοτεροι εδω μεσα ζηταμε τα κεφαλια αυτων που φταινε και οχι του Ιβαν και του Γιωργου.
Αν ο Ιβαν και ο Γιωργης ειχαν και καποιες προσωπικες καβλες πχ. Χατσεριντι, Μπερπατωφ στα παπαρια μου, και εγω αν ειχα τα φραγκα τους το ιδιο θα εκανα στην θεση τους.
Αν τωρα νομιζετε οτι οι δυο τους κανουν κουμαντο σε ολα μα ολα κανω πασο, δεν εχω τετοια αποψη.

Ευτυχως η δυστηχως ο ΠΑΟΚ για τον Σαββιδη ειναι μια μιξη καβλας ψωνιο αποθημενο να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο αλλα και ευκαιρια να κανει επενδυσεις. Και αυτα τα δυο στην αιλαδα επιτρεπονται μονο αν γινονται εκει χαμω στο μπουρδελο τους.

Πολλοι απο εμας θα τα ειχαν ηδη παρατησει με τετοιο ασυμμετρο πολεμο, αυτος ειναι ακομα εδω και θα ειναι θελω να πιστευω. Μακαρι ομως να αλλαξει τακτικη με τα στελεχη του εδω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

loukas karadimos έγραψε:Από τον Psyxra......

11. Η ομάδα δεν είναι πια οικογένεια. Οσο δεν είναι,δε πρόκειται να πετύχει τίποτα. Έχουμε την αίσθηση ότι απο το Ροστόφ δε θα βγάλετε άκρη.
.
Δε γμεις... συνωμοσιολογιες... δε γινονται αυτα στον ΠΑΟΚ μωρε.

Υγ Ο κοσμος το χει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι..
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Gospi έγραψε:
jibbie έγραψε:κάνεις οτι δεν καταλαβαινεις. το σχολιο μου ηταν απαντηση στη θεωρια συνομωσιας του φιλου.
Πασο

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μαλον επρεπε να βαλω την φραση σε παρενθεση.
Απο ποτε ειναι θεωρια συνωμοσιας ολα οσα συζηταμε μεταξυ μας σαν πιθανα σεναρια για το σημερινο χαλι ?
Ειναι τοσο ακραια ολα αυτα τα σεναρια ?
ή πρεπει να φερνουμε και αποδειξεις παντα για οσα λεμε και γραφουμε ?
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Kat είναι άλλο πράγμα το να είναι τεταμένες οι σχέσεις μεταξύ των παικτών/προπονητών/διοικητικών στα αποδυτήρια, να μην χωνεύονται, να έχουν νεύρα από τα αποτελέσματα τα οποία με τη σειρά τους δημιουργούν νέα νεύρα κτλ
Και άλλο το να υποστηρίζει κάποιος με αοριστολογίες ότι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν μειωμένη απόδοση επίτηδες και ζημιώνουν ηθελημένα την ομάδα επειδή δεν ξέρω και γω γιατί.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Αυτό που κάνει ο ψυχρας, και ο κάθε ψυχρας, είναι υπαρξιακό πρόβλημα, όχι μόνο του ΠΑΟΚΤΣΗ αλλά γενικότερα.

"Αφήνετε τα ΜΜΕ να λένε το α, το β, το γ κλπ και ο κόσμος δεν ξέρει τι πραγματικά γίνεται..."

και στην επόμενη σειρά

" Φταίτε για το α, για το β, φταίτε επειδή το γ μπλα μπλα"

Κατά τα λοιπά, ποιος δε θέλει να βλέπει την ΠΑΟΚΑΡΑ εκεί ψηλά. Αλλά η προσέγγιση του θέματος γίνεται απ' τον καθένα με βάση τη δική του αντίληψη και τα δικά του δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

paok re niamou έγραψε: μαλον επρεπε να βαλω την φραση σε παρενθεση.
Απο ποτε ειναι θεωρια συνωμοσιας ολα οσα συζηταμε μεταξυ μας σαν πιθανα σεναρια για το σημερινο χαλι ?
Ειναι τοσο ακραια ολα αυτα τα σεναρια ?
ή πρεπει να φερνουμε και αποδειξεις παντα για οσα λεμε και γραφουμε ?
μπορεις να πιθανολογεις με οποιον τροπο θελεις. και γω απ την αλλη μπορω να θεωρω αυτα που γραφεις ακραια, θεωριες συνωμοσιας, κι επικινδυνα τη δεδομενη χρονικη στιγμη.

ο ΠΑΟΚ ειναι σε κριση. παρατεταμενη. το τι επιλεγεις να θεσεις προς συζητηση ως πιθανο σεναριο, ειναι κι αυτο μερος ή οχι του προβληματος. γιατι καλη η κριτικη στη διοικηση, αλλα εγω θα σου πω πως ολες οι ομαδες περναν καποια στιγμη κριση. εσυ, με βαση τα οσα σου χουν προσφερει ολα αυτα τα χρονια που προσπαθουν, τους στηριζεις, ή οχι; και αν η συγκυρια ειναι τετοια που πρεπει να πατησουν φρενο, θ αρχισεις να αναπαραγεις πραγματα που διαβαζουμε στο 10.γρ, ή θα προσπαθησεις να το δεις λιγο πιο ψυχραιμα ας πουμε; ερωτηματα βαζω, ο καθενας προφανως εχει για τον εαυτο του μια διαφορετικη απαντηση.
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Αυτά που έγραψε ο Ψύχρας με φαίνονται περισσότερο για υπερβολές που λέει κανείς πάνω στον πανικό και την απελπισία του.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

PAOK_Antarctica έγραψε:Γιατί γαμώτο γιατί πρέπει η συζήτηση να πηγαίνει πάντα μα πάντα μα πάντα στο "να φύγει ο Σαββίδης";
Γιατί τόσο κόβει σε κάποιους ρε συ, γι αυτό.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Dimg4 έγραψε:Το 9 ειναι λαθος. Ειναι Open Tv οχι PAOK Tv. Το ειπα απο την αρχη αλλα δεν μπορουν καποιοι να το δεχτουν.
Το PAOK Tv είναι κανάλι που λέει ψέματα ή συκοφαντεί;
Αν κάποιος κάνει το άσπρο μαύρο στο OpenTV εις βάρος του ΠΑΟΚ,δεν πρέπει κάποιος να τον βάλει στην θέση του;
Άλλο πολυφωνία, κι άλλο αφήνω τον κάθε αλλόθρησκο να περάσει την προπαγανδούλα του,ΜΕΣΑ στο σπίτι μου κιολας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

PAOK_Antarctica έγραψε:Kat είναι άλλο πράγμα το να είναι τεταμένες οι σχέσεις μεταξύ των παικτών/προπονητών/διοικητικών στα αποδυτήρια, να μην χωνεύονται, να έχουν νεύρα από τα αποτελέσματα τα οποία με τη σειρά τους δημιουργούν νέα νεύρα κτλ
Και άλλο το να υποστηρίζει κάποιος με αοριστολογίες ότι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν μειωμένη απόδοση επίτηδες και ζημιώνουν ηθελημένα την ομάδα επειδή δεν ξέρω και γω γιατί.
Μιλας για 2 διαφορετικα πραγματα
Για το πρωτο εχω ξαναπει οτι δεν μιλαμε για φυσιολογικες καταστασεις εντασης που υπαρχουν σε ολες τις ομαδες.Μιλαμε για κατι αλλο.Και αυτο δεν ειναι ουτε εικασιες ουτε στατιστικα ειναι πληροφοριες απο διαφορετικους ανθρωπους.Φανταζομαι οτι οι περισσοτεροι αρδ στο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ γνωριζουν απλα δε μιλαει κανεις.Αυτη η ομερτα με τρελαινει.
Για το δευτερο: Εσυ μπορεις ν αποδειξεις οτι ο χοντρος εφερε 2 τονους λουκουμοσκονη?Οτι στηνει πρωταθληματα?
Αν οχι γιατι τον κραζεις?Γιατι του βριζεις την οικογενεια.Ολοκληρος αθλ. δικαστης τον εβγαλε αθωο.Απ τη στιγμη που δεν υπαρχουν αποδειξεις δε συμβαινει τιποτα λοιπον?
Δεν ειμαστε δικαστηριο,φορουμ ειμαστε και συζηταμε αυτα που πεφτουν στην αντιληψη μας οπως τα καταλαβαινει ο καθενας.
Εγω λεω οτι απλα καποια πραγματα δε γινεται να συμβαινουν για μηνες.Στατιστικα ειναι αδυνατον να επαναλαμβανονται τα ιδια λαθη με τετοια ευκολια. Απλα δε γινεται..Δε ξερω το λογο που γινονται αλλα δε μπορει αυτο να ειναι το φυσιολογικο.Μπορει απλα ο παικτης να τα χει γραψει ολα στα @@@ επειδη δε παιρνει το συμβολαιο που θελει.Δε μ ενδιαφερει .Μ ενδιαφερει που δε κανει αυτο για το οποιο πληρωνεται (κοντα στο εκατομμυριο ),που τρωμε γκολ σε καθε φαση κι ο ΠΑΟΚ κατρακυλαει.Μ ενδιαφερει που το κανει στη πλατη μας.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το πρώτο είμαι απολύτως σίγουρος πως συμβαίνει. Και είναι δουλειά του προπονητή να το λύσει.
Για το δεύτερο δεν έχουμε ούτε αποδείξεις ούτε καν ενδείξεις.

Εγώ λέω ότι η ομάδα είναι χωρίς προπονητή εδώ και 2 χρόνια. Οπότε είναι λογικό οι παίκτες από ένα σημείο και μετά να μοιάζουν ερασιτέχνες.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Συμφωνώ.
Κάποια πράγματα πιέζουν το στατιστικο σφάλμα στα όρια του, αλλά σε εμάς γίνονται κανόνας.

Πχ πόσες φορές φετος φάγαμε γκολ στην 1η προσπάθεια του αντιπάλου;
Πόσες από ριμπάουντ πάικτη που είχε φτάσει μόνος του μπροστά στο τέρμα για να το παρει;

Αυτό δείχνει η ανικανότητα ή αδιαφορία ή και τα δύο. Και όχι μόνο από αυτούς που είναι οι άμεσα υπεύθυνοι μέσα στο γήπεδο αλλα και από αυτούς που όφειλαν να το έχουν παρατηρησει και σταματήσει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

@Ανταρκτικα
Αυτο θελω να πω οτι μ αυτη την κατασταση δε θες προπονητη.Θελεις καποιον με Phd στην ψυχολογια.
Οι νορμαλ ή καποιος ρουκι δε μπορει να τα βγαλει περα.Για αυτο πετυχε ο Λουτσος γιατι ηταν μεγας
διαχειριστης πρωτα και ειχε και τον Μιρτσεα που τα χε φαει αυτα με το κουταλι.
Γι αυτο ελεγα οχι για Γκαρσια το καλοκαιρι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”