Δυστυχως ειναι η αληθεια. Το να πουμε οτι εχει αμελησει την ομαδα δεν ειναι αχαριστια για οτι εχει κανει. Ειναι ο μεγαλομετοχος και βλεπει την παε να πεφτει επιπεδα συνεχωςτσιριγωτης έγραψε:Ο πρώτος που φταίει είσαι εσύ..ούτε ο Γκαρσια, ούτε ο ρεμπεσκες...έχεις την απόλυτη ευθύνη για αυτό το χάλι, αυτή την ντροπή που ζούμε καθημερινά...
Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
- PAOK_Antarctica
Μπορεί να έβγαλε τα γούστα του με το νταμπλ και να ξεκαυλωσε, τι να πω
Η απουσία του είναι εκωφαντικη πάντως
Η απουσία του είναι εκωφαντικη πάντως
Μπορει να είναι πάνω στην πικρα μου αυτό που θα πω αλλα νομίζω ότι ο Σαββίδης θα ξανά ασχοληθεί με την ομάδα όταν θα μπει 100% μπροστά το γήπεδο. Το οποίο θα λειτουργήσει και ως νέο φφπ για κάνα δυο χρόνια.
Το να έχει κάνει πίσω λόγω πολιτικής συγκυρίας, από τη μια το καταλαβαίνω, από την αλλη, τι θα κάνεις; τον καρπαζοεισπρακτορα μέχρι να βγει άλλος κυβέρνηση;
Δυστυχώς δεν μπορώ να πιαστώ από πουθενά για να αισιοδοξησω.
Το να έχει κάνει πίσω λόγω πολιτικής συγκυρίας, από τη μια το καταλαβαίνω, από την αλλη, τι θα κάνεις; τον καρπαζοεισπρακτορα μέχρι να βγει άλλος κυβέρνηση;
Δυστυχώς δεν μπορώ να πιαστώ από πουθενά για να αισιοδοξησω.
Να σταματήσει να παίρνει λαϊκίστικες αποφάσεις για τα ποδοσφαιρικά θέματα (ανανεώσεις, προπονητή, επικοινωνία ως προς το πλάνο και τους στόχους κτλ).Την αποδοχή των πάντων την έχει και χωρίς αυτές.
Να στηρίξει επιλογές ειδικών. Αποδεδειγμένα ειδικών, με βιογραφικό που το πιστοποιεί, όχι των ραδιοφωνατζήδων, του κόσμου, της αυλής.
Να τελειώσει με τις συνεχείς επιστροφές στο παρελθόν. Να φύγει η ομάδα από τη μιζέρια και τα "περασμένα μεγαλεία" και να κοιτάξει μπροστά. Φρέσκος αέρας, το ποδόσφαιρο εξελίσσεται, δε γίνεται να μένουμε σε πρόσωπα άλλων εποχών. Δυστυχώς όλα αυτά τα πρόσωπα δεν δούλεψαν ώστε να συμπορευτούν με τη σύγχρονη εποχή. Ο ποδοσφαιρικός κόσμος δεν είναι μικρόκοσμος, τι να πούνε δηλαδή οι μεγάλες ομάδες που έχουν βγάλει δεκάδες ποδοσφαιράνθρωπους και προσωπικότητες του χώρου αλλά επιλέγονται μόνο οι καταρτισμένοι.
Να λειτουργήσει ποδοσφαιρικά. Και σαν ιδιοκτήτης και επιχειρηματίας. Δεν είναι ούτε οπαδός, ούτε πατερούλης, ούτε συνταξιοδοτικό ταμείο. Να βρει τους κατάλληλους και να τους στηρίξει.
Να στηρίξει επιλογές ειδικών. Αποδεδειγμένα ειδικών, με βιογραφικό που το πιστοποιεί, όχι των ραδιοφωνατζήδων, του κόσμου, της αυλής.
Να τελειώσει με τις συνεχείς επιστροφές στο παρελθόν. Να φύγει η ομάδα από τη μιζέρια και τα "περασμένα μεγαλεία" και να κοιτάξει μπροστά. Φρέσκος αέρας, το ποδόσφαιρο εξελίσσεται, δε γίνεται να μένουμε σε πρόσωπα άλλων εποχών. Δυστυχώς όλα αυτά τα πρόσωπα δεν δούλεψαν ώστε να συμπορευτούν με τη σύγχρονη εποχή. Ο ποδοσφαιρικός κόσμος δεν είναι μικρόκοσμος, τι να πούνε δηλαδή οι μεγάλες ομάδες που έχουν βγάλει δεκάδες ποδοσφαιράνθρωπους και προσωπικότητες του χώρου αλλά επιλέγονται μόνο οι καταρτισμένοι.
Να λειτουργήσει ποδοσφαιρικά. Και σαν ιδιοκτήτης και επιχειρηματίας. Δεν είναι ούτε οπαδός, ούτε πατερούλης, ούτε συνταξιοδοτικό ταμείο. Να βρει τους κατάλληλους και να τους στηρίξει.
Μέχρι τότε αν δεις τον αρούλη να βγαίνει c.l με την 1η (θα φροντίσει το αφεντικό) αντίο ζωή
Ευτυχώς που δεν βγαίνει 2η ομάδα τσουλού φέτος δηλαδη!
Ευτυχώς που δεν βγαίνει 2η ομάδα τσουλού φέτος δηλαδη!

- paok re niamou
Μια θεωρια συνωμοσιας θα ελεγε πχ. οτι το πολιτικο και εγκληματικο συστημα της αιλαδας σου εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο και σου ειπε να διαλεξεις αναμεσα στις επενδυσεις σου και στον ΠΑΟΚ αν θελεις να μεινεις στην χωρα.
Τουλαχιστον οσο θα ειναι στη καρεκλα ο εσκομπαρακης με την μαριονετα του για πρωθυπουργο.
Οποτε λογικο να γινεται αυτο το χαλι στην ομαδα απο περυσι και να συνεχιζεται με την ελευση του Γκαρσια μεχρι το καλοκαιρι για να ολοκληρωσει την διαλυση.
Εγω βεβαια δεν υιοθετω τετοια σεναρια.
Να σημειωσω μονο οτι οσο πιο βαθεια στον πατο παει η ομαδα, τοσο περισσοτερο θα αργησει να ξαναβγει στην επιφανεια.
Τουλαχιστον οσο θα ειναι στη καρεκλα ο εσκομπαρακης με την μαριονετα του για πρωθυπουργο.
Οποτε λογικο να γινεται αυτο το χαλι στην ομαδα απο περυσι και να συνεχιζεται με την ελευση του Γκαρσια μεχρι το καλοκαιρι για να ολοκληρωσει την διαλυση.
Εγω βεβαια δεν υιοθετω τετοια σεναρια.
Να σημειωσω μονο οτι οσο πιο βαθεια στον πατο παει η ομαδα, τοσο περισσοτερο θα αργησει να ξαναβγει στην επιφανεια.
ναι βεβαια, δεν τα υιοθετεις, απλα τα διακινεις.
ερωτα μεγαλο με το να τρωμε τις σαρκες μας
-
- paok re niamou
ποιες σαρκες μας τρωμε ?jibbie έγραψε:ναι βεβαια, δεν τα υιοθετεις, απλα τα διακινεις.
Ουτε επιτηδες δεν ειναι δυνατον να γινονται αυτα απο περυσι. Να εχεις θεμα με φφπ και να ξοδευεις μυρια πολλα για να φερεις ανυπαρκτους φερελπιδες, υπερτιμημενα χ20 αστερια τυπου Εσιτι Μουργκ Τσολακ, για να μοιρασεις καθρεπτακια οτι και ομως κανεις μεταγραφες (που σε τελικη αναλυση προκαλουν το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα της ενδυναμωσης) να πουλας οσο οσο και παραλληλα να μην κανεις εγκαιρα τις απαραιτητες ανανεωσεις.
Ολα αυτα συν αρκετα ακομα δινουν την εικονα της ενορχηστρομενης εγκαταλειψης.
Γιατι τα στελεχη της Παε εκτως του Αρωνιαδη ειναι που ειναι ανικανα αλλα ολα εχουν και ενα οριο.
Εσυ πιστευεις οτι τρωμε τις σαρκες μας καταγραφοντας μονο τις αστοχες κινησεις ?
ολα αυτα βεβαια ειναι ασχετα με τη θεωρια συνομωσιας που αραδιασες πιο πανω, σωστα;
- bersekeros
Η εικόνα αποσύνθεσης και διάλυσης σε πολλούς τομείς ένδω, γύρω και πέριξ της ομάδος,
επιβάλλει τη λήψη άμεσων δραστικών μέτρων.
επιβάλλει τη λήψη άμεσων δραστικών μέτρων.
όλη η μαμημενη υπόθεση είναι ν βρεθεί ΕΝΑΣ ργιολης να μπορεί επιτέλους να φέρει καλούς παίχτες με χημεία με αθλητικά προσόντα να νιώθει λίγο από ποδόσφαιρο ...δεν μπορούμε να βρούμε έναν δεν είναι κ εύκολο από την άλλη οσο εύκολο κ να φαίνεται είναι πολυπαραγοντικά το ζήτημα πρέπει κ να βρεθεί κ να πετύχει το συντομότερο δηλαδή κατευθείαν ...όπως ο γαύρος άλλαξε όλη την ομάδα καλεσ Άκρες γαλλική αγορά κ κατευθείαν έπιασε .,,γιατί ; Γιατί μεταγραφές σε βασικές θέσεις σημαντικές τέρμα κέντρο άμυνας κέντρο κ επίθεση βρήκε κολωνες
Όπως είχαμε κ εμείς
Είναι τόσο δύσκολο οσο και εύκολο το θέμα είναι να μη φάμε τις σάρκες μας πιο πριν
Όπως είχαμε κ εμείς
Είναι τόσο δύσκολο οσο και εύκολο το θέμα είναι να μη φάμε τις σάρκες μας πιο πριν
Εγω παλι πιστευω και φοβαμαι πως ειμαστε πιο κοντα απο ποτε στην αποχωρηση του.Ουτε για το γηπεδο εχω πειστει οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη κατι χειροπιαστο και οσο για την ομαδα η παρατεταμενη αποχη τοσο απο λογια οσο και απο πραξεις δεν μπορει να μου δημιουργησει συναισθημα πιστης για παραμονη του στην ομαδα.
- thodoris31
Τηλέφωνο τον Λουτσεσκου χθες.
Αν δεν το έχετε στείλτε μου μήνυμα να σας το δώσω.
Τραγική ομάδα
Ακόμη πιο τραγική η διοίκηση.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι
Αν δεν το έχετε στείλτε μου μήνυμα να σας το δώσω.
Τραγική ομάδα
Ακόμη πιο τραγική η διοίκηση.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι
- abc_o_ karpouzas
πιστευεις οτι ο ιβαν ειναι αυτος που μας αξιζει??joshua έγραψε:Εγω παλι πιστευω και φοβαμαι πως ειμαστε πιο κοντα απο ποτε στην αποχωρηση του.Ουτε για το γηπεδο εχω πειστει οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη κατι χειροπιαστο και οσο για την ομαδα η παρατεταμενη αποχη τοσο απο λογια οσο και απο πραξεις δεν μπορει να μου δημιουργησει συναισθημα πιστης για παραμονη του στην ομαδα.