22. Ricardo Matias Verón

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Re: Ricardo Matias Veron

Δημοσίευση από Retzi »

savic79 έγραψε:retzi o βερόν ήρθε από τη σιένα όπου ήταν μόνιμα εκτός αποστολής τα τελευταία χρόνια,έπαιξε βασικότατος πέρσι μισή χρονιά και φέτος μέχρι τον ιανουάριο τουλάχιστον που ήρθε κάποια ενίσχυση αναγκαζόταν να καλύψει πολλαπλούς χώρους στην άμυνα(τον δικό του και να δίνει και βοήθειες στον σνάουτσερ αφού ο σέρτζιο δε μπορούσε να γυρνάει) και στην επίθεση(σύνδεση άμυνας και κέντρου και βοήθειες στον σέρτζιο αφού ο σνάουτσνερ επιθετικά δεν μπορεί).Βάλε και ότι δεν είναι ακριβώς κλώνος του στήβεν τζέραρντ όπως νομίζουν μερικοί,ήρθε η πτώση.Ο βερόν του χρόνου θα είναι καλύτερος χάρη στην ενίσχυση που θα έχει η ομάδα από τις μεταγραφές αφού θα πρέπει να κάνει λιγότερες δουλειές στο γήπεδο.Τσάμπα και άδικα εχει στοχοποιηθεί το παιδί.
Αδερφέ εγώ προσωπικά δεν στοχοποιώ κανέναν παίκτη.. Είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει οτί πρέπει να τν χαιδεύω κιόλας
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Στην Τούμπα ακόμη δεν είδαμε παικταράδες 8αρια και κάναμε τον Βερόν παικταρά...ντάξει μάγκες ήρεμα.Ένας παίκτης της σειράς είναι απλά στον ΠΑΟΚ έκανε πέρσι τη διαφορά γιατί ξέρει μπάλα ενώ οι άλλοι δεν ξέρανε...Και τι σημαίνει κουράστηκε????Προετοιμασία δεν έκανε???Τι με ενδιαφέρει αν πίνει και ξενυχτάει και έκανε κοιλιά???Να κόψει το λαιμό του να χάσει κιλά να παίξει μπάλα.Τα λεφτά μου παίρνει...Αυτό ίσχύει και για Γκαρσία με τα νεύρα του αλλά εκείνος είναι μεγάλη παικτάρα κυριολεκτικά...

:?
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

Retzi έγραψε:Αδερφέ εγώ προσωπικά δεν στοχοποιώ κανέναν παίκτη.. Είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει οτί πρέπει να τν χαιδεύω κιόλας
Retzi τα περί στοχοποίησης ήταν γενικά για όλους που κράζουν σε σένα πήγαινε η αιτιολόγηση του θέματος της κούρασης,πιστεύω πως ειδικά για το βερόν δεν είναι απλά δικαιολογία αλλά πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Photis έγραψε:Στην Τούμπα ακόμη δεν είδαμε παικταράδες 8αρια και κάναμε τον Βερόν παικταρά...ντάξει μάγκες ήρεμα.Ένας παίκτης της σειράς είναι απλά στον ΠΑΟΚ έκανε πέρσι τη διαφορά γιατί ξέρει μπάλα ενώ οι άλλοι δεν ξέρανε...Και τι σημαίνει κουράστηκε????Προετοιμασία δεν έκανε???Τι με ενδιαφέρει αν πίνει και ξενυχτάει και έκανε κοιλιά???Να κόψει το λαιμό του να χάσει κιλά να παίξει μπάλα.Τα λεφτά μου παίρνει...Αυτό ίσχύει και για Γκαρσία με τα νεύρα του αλλά εκείνος είναι μεγάλη παικτάρα κυριολεκτικά...

Συμφωνώ σε όλα αδερφέ!
savic79 έγραψε:
Retzi έγραψε:Αδερφέ εγώ προσωπικά δεν στοχοποιώ κανέναν παίκτη.. Είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει οτί πρέπει να τν χαιδεύω κιόλας
Retzi τα περί στοχοποίησης ήταν γενικά για όλους που κράζουν σε σένα πήγαινε η αιτιολόγηση του θέματος της κούρασης,πιστεύω πως ειδικά για το βερόν δεν είναι απλά δικαιολογία αλλά πραγματικότητα.
Ααα ΟΚ τότε. Τεσπα ας τελειώνει αυτό το θέμα εδώ. Ότι θέλει ο καθένας να πιστεύει. Έτσι και αλλιώς δεν θα κριθεί από εμάς αλλά απο την διοίκηση...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Να κρατάς το κέντρο μόνος σου δύο μισές χρονιές (μισή πέρυσι, μισή φέτος με τις απουσίες του Γκαρσία, μέχρι να έρθει ο Σορλέν), ανασταλτικά κι επιθετικά είναι πολύ δύσκολο..

Ο Αργεντίνος είχε κόπωση από τον Γενάρη κι ενώ ήθελε ξεκούραση για να μην καεί, συνέχιζε να παίζει, μέχρι που κλάταρε!! Θέλει ξεκούραση και φόρτωμα τις μπαταρίες, γιατί τη σιγουριά του και την ηρεμία του στο κέντρο θα τη χρειαστούμε του χρόνου περισσότερο!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Απο ότι βλέπω οι μεταγραφές που γίνονται κάνουν την ομάδα μας απο το κέντρο και μπροστά πολύ γρήγορη... Ο Βερόν είναι αργός... Δεν πιστεύω ότι θα κάνει για βασικός... Αλλά για τον πάγκο μας θα ήταν πολυτέλεια!
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

σε κλειστα παιχνιδια ο βερον ειναι μανουλα..
ειδικα αν προηγησε στο σκορ και θελεις να κρατησεις μπαλα ειναι ιδανικος
..
πανεξυπνος παικτης απλα ειναι η σωματοδομη του τετοια που δεν τον βοηθαει στη ταχυτητα!!!
δεν ειναι υπερβαρος λογω παχους απλα εχει βαρυ σκελετο βαρυ κοκαλο που λεμε...προσεξτε τα γονατα του λινο και του βερον...
ειναι παικταρας το παλικαρι..
θυμηθητε τον επαναληπτικο κυπελλου με τα ερπετα..το καλυτερο του ματς για μενα..
αρχηγος!!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

stephanos έγραψε:Καλά ρε Isaak, δεν θυμάσαι που πριν από ενάμιση μήνα έδινες την απάντηση;

[/size]

Α ρε τρελοκομειο :)

Παντως οσο και να με ποναει κι εγω τον βλεπω μεταξυ παγκου και χορταριου για του χρονου.Βασικα μαλλον ολοι θα παλευουν για μια θεση στην ενδεκαδα του χρονου απ οτι φαινεται και ακουγεται, το οποιο βεβαια μονο καλο ειναι για την ομαδα.Ο ανταγωνισμος θα φερει και καλυτερες επιδοσεις.

Οταν παντως φτασουμε στο σημειο , ολοι οι παγκιτες μας να ειναι επιπεδου Βερον , τοτε νομιζω οτι η ομαδα θα εχει ανεβει ενα σημαντικο σκαλοπατι απ οτι ειναι τωρα.

Το ζητουμενο ειναι συνεχης εξελιξη.Τωρα οσο αφορα τον Βερον , πιστευω πως και αδυνατος να ηταν , παλι αργα θα επαιζε.Ειναι το στυλ του τετοιο.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Δείτε τι λέει στο contra.gr

Δεν αποκλείεται ο Μπιζέρα και ο Βερόν να κάνουν την τελευταία τους εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αφού έχουν προταθεί στον Εργοτέλη ως έμψυχα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Κουτσιανικούλη ενώ είναι και εκτός πλάνων του Σάντος για τη νέα σεζόν.

Έλεος πια.
Δηλαδή δεν έχουν τι να πουν και λένε το πρώτο όνομα που τους έρχεται στο κεφάλι???
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

απίστευτοι αυτοί στο contra.gr,επιτέλους να τελειώνει αυτό το παραμύθι,να μείνει ο βερόν να στείλω κανά mail στον Γκίνα να τον πω 2 λογάκια γιατί μας έπρηξε φεύγει ο Γκαρσία,φεύγει ο Βερόν....
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

όταν βλέπω ποστ του τύπου μην τρελαίνεστε, είναι τής σειράς....
ο Μπαλάφας είναι καλύτερος?
καταρχάς ο Βερόν έπαιζε όλη την χρονιά με 35αριδες στα extrem
(Σβούρα-Κονσε-Λάκης), τον είδατε με κουτσιανικούλη μέσα, και Βιερίνια και δεν σας άρεσε?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εντάξη δεν θα μεταμορφοθεί κι όλας... Απλώς θα κρύβονται κάποιες αδυναμιες του... Πάντως πιστεύω ότι δεν ήρθε η ώρα του να φύγει... Οχι ακόμα...
Άβαταρ μέλους
kiros

Δημοσίευση από kiros »

Χωρίς να θέλω να χαϊδέψω τον Βερόν και χωρίς φυσικά να είμαι προσωπολάτρης η δική μου τοποθέτηση είναι η εξής. Ο "καλός" Βερόν τον πάγκο τον βλέπει με τα κυάλια μόνο. Όποτε ο Βερόν ήτανε στα καλά του παρέσερνε και την υπόλοιπη ομάδα. Θυμηθείτε απλά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν και τις απίθανες ασίστ που έδινε. Ο κακός Βερόν (όπως στα ματς με τον λαγό στο ΟΑΚΑ) με το ζόρι βλέπει αποστολή. Αν μπορούνε στην ομάδα να του βγάζουνε τον καλό του εαυτό εγώ τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Παντως εμενα με χαλαει,γιατι περσι τετοιο καιρο σκιζομασταν ολοι να τον παρουμε με μεταγραφη και τωρα θελουμε λεει να τον αφησουμε
να φυγει.
Τι εγινε? Γιναμε ξαφνικα τοσο μεγαλη (οικονομικα) ομαδα και την μια χρονια αγοραζουμε παικτες και την αλλη δεν μας κανει και τους αφηνουμε χωρις να κερδισουμε κατι?

Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

φετος εχει κανει καποια καλα παιχνιδια μονο στην αρχη της χρονιας.απο τοτε μεχρι τωρα ειναι απλα καλυτερος απο τον μπαλαφα.δλδ στους τυφλους ο μονοφθαλμος.μεχρι πριν λιγο καιρο νομιζα οτι ηταν λογω κουρασης.αλλα δεν γινεται να κουραστηκε απο τα πρωτα 7-8 παιχνιδια οταν εχει κανει και φουλ προετοιμασια το καλοκαιρι.δεν λεω οτι δεν ξερει μπαλα η οτι δεν εχει καλη πασα.απλα δεν μπορει να παιξει.δεν τον σηκωνουν τα ποδια του.ειναι ομως ιδανικος για αλλαγη.και εκει προκυπτει το θεμα οτι πρεπει να παρουμε και χαφ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”