PAOKheads&Metalheads
- TouFiou-4-
Re: PAOKheads&Metalheads
Προσωπικα θα ηθελα πολυ να ακουσω/γνωρισω ειτε καινουριες ειτε "αγνωστες" η σχετικα αγνωστες μπαντες. Το metal εξελισσεται, βγαινουν φοβερα albums οπως βγαινει και σαβουρα. Περισσοτερο με ενδιαφερει ας πουμε να ακουσω κατι πρωτοτυπο η ψιλο "ψαγμενο", παρα να ποσταρουμε ολοι iron maiden , metallica, slayer που λεει ο λογος. Η προταση για οποιοδηποτε ειδος/υποειδος metal εννοειται με βρισκει συμφωνο. Ο καθενας να ποσταρει ο'τι του αρεσει και ο'τι θελει να μοιραστει. Νομιζω πως ο Lacedaemonian τα ειπε πολυ ωραια. Με post-metal δεν εχω ασχοληθει, ευκαιρια ειναι. Για την αρχικη προταση δεν μπορω να το οργανωσω, αλλα θα εχω μι ααλλη προταση. Καθε 1η του μηνος να γραφουμε μια λιστα (εως 5 δισκους ας πουμε) με καινουρια συγκροτηματα που ακουσαμε η και παλια γκρουπ που ξεθαψαμε/θυμηθηκαμε. Ας πουμε τον μηνα που περασε ξαναθυμηθηκα Depressive Age/ Skyclad/ και βρηκα τυχαια τους θρασαδες Cryptosis.
[youtube]ry2-Hh27kwo[/youtube]
[youtube]ry2-Hh27kwo[/youtube]
- painkiller4
Λοιπόν, βλέποντας και τα σχόλια, λέω να πάμε σε τοπ20 με όλα τα είδη μέσα.
Ακόμα και εαν ένα τοπ20 κλίνει πχ προς death ή power, progressive κλπ, ας είναι. Αποτελει και αυτό ενδεικτικό του δείγματος και των προτιμήσεων.
Εξάλλου το νόημα δεν είναι να υπάρχει κατηγορία όπου θα ψηφίσουν 2 ατομα πχ.
Αρα, θα στήσω ένα mailακι στο οποίο θα μου στείλετε τις προτιμήσεις σας, για να είναι η ψηφοφορία μυστική. Θα βάλουμε ένα λογικό όριο χρόνου, πχ μια εβδομάδα.
Θα τα αναλύσω και βαθμολογήσω πχ με θεση=πόντοι και μετα είτε σύγκριση βάσει συνόλου είτε με ένα δια δέκα το σύνολο.
Τώρα ίσως η πρώτη θέση σε κάθε τοπ20 να γίνει και κάτι έξτρα θα το σκεφτώ.
Μετά παρουσιάζω.
Και μετά τρωγομαστε,
Ακόμα και εαν ένα τοπ20 κλίνει πχ προς death ή power, progressive κλπ, ας είναι. Αποτελει και αυτό ενδεικτικό του δείγματος και των προτιμήσεων.
Αρα, θα στήσω ένα mailακι στο οποίο θα μου στείλετε τις προτιμήσεις σας, για να είναι η ψηφοφορία μυστική. Θα βάλουμε ένα λογικό όριο χρόνου, πχ μια εβδομάδα.
Θα τα αναλύσω και βαθμολογήσω πχ με θεση=πόντοι και μετα είτε σύγκριση βάσει συνόλου είτε με ένα δια δέκα το σύνολο.
Μετά παρουσιάζω.
Και μετά τρωγομαστε,

Συμφωνω,τα ίδια θα έγραφα (τοπ-20 δηλ με απ όλα)bane1980 έγραψε:Λοιπόν, βλέποντας και τα σχόλια, λέω να πάμε σε τοπ20 με όλα τα είδη μέσα.
Μετά παρουσιάζω.
Και μετά τρωγομαστε,
Είμαι εδώ και πόση ώρα κόψε-ράψε κόψε-ράψε στα 29 άλμπουμς
Μόλις τα έκανα 27
Ποια 7 να διώξω; Και τα 27 είναι τοπ-10......
20 όμως,θα γίνει,δεν το αλλάζουμε
Μόλις τα έκανα 27
Ποια 7 να διώξω; Και τα 27 είναι τοπ-10......
20 όμως,θα γίνει,δεν το αλλάζουμε
Τι 15 κατηγορίες ρε συ berse,όποιο αλμπουμ είναι...μαγκας ας ξεφύγει απ τα όρια της υποκατηγορίας του κι ας μπει στο τοπ-10![/quote]
Εισαι ωραιος ρε Doom ...Κβαντικη φυσικη κ ισως να μη φτανει για τοοοοσες δισκαρες
Δικο σου
[youtube]LnFJJfwiwb4[/youtube][/quote]
Τι μου θυμίσατε τώρα, είχα δει τους μεγάλους candlemass, σε εκείνη την συναυλία λίγο πριν τις γιορτές. Οι άρχοντες του doom ήταν το καινούργιο που ερχότανε. Είχε γεμίσει η Αγγελακη με ζόρικα παιδιά. Ώρε πούστη μου πως κύλησαν τα χρόνια .
Εισαι ωραιος ρε Doom ...Κβαντικη φυσικη κ ισως να μη φτανει για τοοοοσες δισκαρες
Δικο σου
[youtube]LnFJJfwiwb4[/youtube][/quote]
Τι μου θυμίσατε τώρα, είχα δει τους μεγάλους candlemass, σε εκείνη την συναυλία λίγο πριν τις γιορτές. Οι άρχοντες του doom ήταν το καινούργιο που ερχότανε. Είχε γεμίσει η Αγγελακη με ζόρικα παιδιά. Ώρε πούστη μου πως κύλησαν τα χρόνια .
Πίσω στο 2000 19 χρονών πρωτη χρονια Αθήνα φοιτητές συγκατοικουσαμε 5 σε ένα σπίτι κάπου στο νέο ηρακλειο (2 ζευγάρια + ένας σόλο) τα λιγοστά λεφτά πήγαιναν σε CD συναυλίες μπύρες μακαρόνια κ κρουασάν. Όλη μέρα μέταλ, ακόμα σε πρωιμο επίπεδο τότε εγώ με σχεδόν μόνο κλασικά ακούσματα. Ενας φίλος έχει παρει ένα CD μιας μπάντας που δεν είχα ακουσει. Τι παιζουν του λέω - μελωδικό death άπαντα, ΜΜΜ δυσκολευτηκα χωρίς να ξέρω, χαζα νεανικά κολλήματα. Βαζω να ακουσω (σπάνια ακουω ένα δίσκο με τη σειρά τουλάχιστον τις πρωτες φορές, διαβάζω τίτλους κ επιλέγω) . Η μπάντα dark tranquility o δίσκος projector το κομμάτι therein. What the fuck? Έγιναν κ είναι ακόμα η αγαπημενη μου μπαντα της "νεας" εποχης. Αγάπησα τις σκανδιναβικές χώρες μουσικά .Από τότε άλλαξε όλη η στάση μου απέναντι σε όλα τα είδη . Πλέον μπορουσα κ ήθελα να ακουσω οτιδήποτε άσχετα το υποείδος.
[youtube]pqRceAh2Jck[/youtube]
[youtube]pqRceAh2Jck[/youtube]
Γήπεδο Σπόρτινγκ 2002 νομίζω...
Messiah Marcolin ΘΕΟΣ
[youtube]h3LNi-aPXuc[/youtube]
Ο κιθαρίστας με γυψο στο χέρι στο βίντεο κλίπ κάνει ότι σολαρει. Απίθανα πραγματα
Messiah Marcolin ΘΕΟΣ
Ο κιθαρίστας με γυψο στο χέρι στο βίντεο κλίπ κάνει ότι σολαρει. Απίθανα πραγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Παρ 12 Μαρ 2021, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωωραίος!!
Μη μου το θυμίζεις,δεν τους άκουγα τότες (1989;) την έχασα
Προσπαθωντας να τα ξεχωρίσω σκέφτομαι πως:
Όχι Hard Rock και κάτω (??????)
Θα χαθούμε
H.Metal και πάνω
Από κει και πέρα προσπαθώ να βάλω άλμπουμ που είναι τέλεια όλα τα κομμάτια τους (9,0 - 9,9) κι ας είναι το αγαπημένο μου (τραγούδι) της μπάντας σε άλλο άλμπουμ (10,0 μαζί με 7άρια και 8άρια )
Μη μου το θυμίζεις,δεν τους άκουγα τότες (1989;) την έχασα

Προσπαθωντας να τα ξεχωρίσω σκέφτομαι πως:
Όχι Hard Rock και κάτω (??????)
Θα χαθούμε
H.Metal και πάνω
Από κει και πέρα προσπαθώ να βάλω άλμπουμ που είναι τέλεια όλα τα κομμάτια τους (9,0 - 9,9) κι ας είναι το αγαπημένο μου (τραγούδι) της μπάντας σε άλλο άλμπουμ (10,0 μαζί με 7άρια και 8άρια )
- TouFiou-4-
Mogwai τους γνωριζω και μου αρεσουν, αλλα τους russian circles δεν τους ηξερα και ειναι πολυ καλοι!
Εχουν στοιχεια απο διαφορα, ωραιοι.
Ακου αυτους εδω πιστευω θα εκτιμησεις. Ελπιζω και οι υπολοιποι, αλλα ακουστε το ολο.
Αλεο!
[youtube]_0css1kqM0Y&t=98s[/youtube]
Εχουν στοιχεια απο διαφορα, ωραιοι.
Ακου αυτους εδω πιστευω θα εκτιμησεις. Ελπιζω και οι υπολοιποι, αλλα ακουστε το ολο.
Αλεο!
[youtube]_0css1kqM0Y&t=98s[/youtube]
Πρώτη απόπειρα στα 25...
Βρήκα και όλα τα εισητηρια συναυλιών...
Θα σκαναρω κάτι Savatage εποχής Dead winter dead, κατι Paradise Lost, κάτι Blind Guardian στη Δραπετσωνα στο πρώτο Rock of God's, κάτι Bruce και Megadeth στη Ριζουπολη, και Iced Earh με Nevermore...
Βρήκα και όλα τα εισητηρια συναυλιών...
Θα σκαναρω κάτι Savatage εποχής Dead winter dead, κατι Paradise Lost, κάτι Blind Guardian στη Δραπετσωνα στο πρώτο Rock of God's, κάτι Bruce και Megadeth στη Ριζουπολη, και Iced Earh με Nevermore...
- bersekeros
Στο 4:32 φαίνεται πίσω από τον Messiah Marcolin (συμμετέχει στο videoclip) o Per Yngve Ohlin και πιο γνωστός σαν Pelle ή DEAD (vocalist) των Mayhem.dragon έγραψε:Γήπεδο Σπόρτινγκ 2002 νομίζω...
Messiah Marcolin ΘΕΟΣ
- bersekeros
Επειδή ακούς Thrash Metal, μάλλον τους ξέρεις. Αν δεν τους ξέρεις....ήρθε η ώρα να τους γνωρίσεις!TouFiou-4- έγραψε:Προσωπικα θα ηθελα πολυ να ακουσω/γνωρισω ειτε καινουριες ειτε "αγνωστες" η σχετικα αγνωστες μπαντες. Το metal εξελισσεται, βγαινουν φοβερα albums οπως βγαινει και σαβουρα. Περισσοτερο με ενδιαφερει ας πουμε να ακουσω κατι πρωτοτυπο η ψιλο "ψαγμενο", παρα να ποσταρουμε ολοι iron maiden , metallica, slayer που λεει ο λογος.
Όταν τους πρωτοάκουσα, όταν είχαν βγάλει το δεύτερο άλμπουμ, είχα πάθει μεγάλη πλάκα.
Οι VEKTOR από την Αριζόνα, παίζουν υπερτεχνικό (progressive) Thrash Metal (blackish φωνητικά) με Sci-Fi θεματολογία.
Έχουν βγάλει τρία άλμπουμ και αυτά είναι τα Black Future (2009), Outer Isolation (2011), Terminal Redux (2016).
Έχω και τα τρία σε βινύλιο και είναι και τα τρία απίστευτα.
Από το δεύτερο άλμπουμ, ποστάρω το (δεκάλεπτο) opening track με τίτλο Cosmic Cortex.
[youtube]skvDiX_7SeM[/youtube]
- TouFiou-4-
Μπανταρα ποσταρες, ευχαριστω! Ναι τους γνωριζω και ειμαι πολυ fan. Τους ειχα δει και στην θεσσαλονικη live. Εβγαλαν προσφατα split με τους Cryptosis (ετσι εμαθα τους τελευταιους ), αν δεν το εχεις ακουσει τσεκαρε το στο youtube...Εχω τρελλα με Sci-Fi/Thrash, καλα το μυριστηκες, κατσε να σου στειλω μια αλλη μπαντα που ευχομαι να μην γνωριζεις. Ιταλοι, κι αυτοι παιδια των Voivod.bersekeros έγραψε:Επειδή ακούς Thrash Metal, μάλλον τους ξέρεις. Αν δεν τους ξέρεις....ήρθε η ώρα να τους γνωρίσεις!TouFiou-4- έγραψε:Προσωπικα θα ηθελα πολυ να ακουσω/γνωρισω ειτε καινουριες ειτε "αγνωστες" η σχετικα αγνωστες μπαντες. Το metal εξελισσεται, βγαινουν φοβερα albums οπως βγαινει και σαβουρα. Περισσοτερο με ενδιαφερει ας πουμε να ακουσω κατι πρωτοτυπο η ψιλο "ψαγμενο", παρα να ποσταρουμε ολοι iron maiden , metallica, slayer που λεει ο λογος.
Όταν τους πρωτοάκουσα, όταν είχαν βγάλει το δεύτερο άλμπουμ, είχα πάθει μεγάλη πλάκα.
Οι VEKTOR από την Αριζόνα, παίζουν υπερτεχνικό (progressive) Thrash Metal (blackish φωνητικά) με Sci-Fi θεματολογία.
Έχουν βγάλει τρία άλμπουμ και αυτά είναι τα Black Future (2009), Outer Isolation (2011), Terminal Redux (2016).
Έχω και τα τρία σε βινύλιο και είναι και τα τρία απίστευτα.
Από το δεύτερο άλμπουμ, ποστάρω το (δεκάλεπτο) opening track με τίτλο Cosmic Cortex.
[youtube]skvDiX_7SeM[/youtube]
[youtube]8OoSzB4f7Fc&t=706s[/youtube]