ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
158
95%
ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
8
5%

Σύνολο ψήφων: 166

Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Χατζόπουλος μόλις είπε στον Πετρουλάκη ότι το ποσό χτες ήταν πάνω από 375.000 ευρώ και πάνω από 6000 συμμετέχοντες.

Η καταμέτρηση συνεχίζεται κάθε λεπτό.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

O Χατζόπουλος ειπε όταν ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα, του έλεγαν κάποιοι, ότι δεν θα μαζέψεις ούτε 30.000 ευρώ.

Όμως η αγάπη των συνοπαδών του όπως είπε, τους έχουν διαψεύσει όλους αυτους μέχρι στιγμή.

Πάμε γερά να πιάσουμε το στόχο.

Σήμερα και αύριο παλικάρια και κοπελάρες.

Πάμε γερά.

Όλοι ΝΤΟΥ στην Α Μου Κου!
Gangster

Δημοσίευση από Gangster »

Έκανα κι εγώ το χρέος μου παίρνοντας 20 μετοχές μόλις τώρα. Ζω εκτός Θεσσαλονίκης πολλά χρόνια και σίγουρα αν ήμουν Θεσσαλονίκη, θα τα είχα δώσει αυτά τα χρήματα τα προηγούμενα χρόνια πηγαίνοντας σε αγώνες ή αγοράζοντας ένα διαρκείας.

Αν και ποδοσφαιρικός κυρίως, έχω το μπάσκετ στην καρδιά μου γιατί ουσιαστικά μεγάλωσα την δεκαετία του '90 με όλες τις μπασκετικές επιτυχίες. Παικταράδες, καρδιοχτύπια, λύπες πολλές βέβαια και πολλά αχ..
Θα μπορούσα να πω πολλές αναμνήσεις, αλλά θα γράφω καμιά ώρα!

Πάντα κοιτάω τι κάνει η ομάδα, όποτε μπορω βλέπω αγώνες και εννοείται καθημερινά forum paokmania.
Να παίρνουμε την "δόση" μας από ΠΑΟΚάρα! ;) Κι ας μην γράφω σχεδόν ποτέ.

Εύχομαι το μπάσκετ να βρει τον δρόμο του και στην ομάδα αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα, γιατί όσοι έζησαν την δεκαετία του '90 καταλαβαίνουν τι παιχταράδες είχαν τότε όλες οι ομάδες και πόσο υψηλός ήταν ο ανταγωνισμός.

Μπράβο και στα παιδιά εδώ στο φόρουμ που προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον.
Αν και το ποσό μέχρι στιγμής είναι ικανοποητικό, η αλήθεια είναι πως 6 χιλιάδες καταθέτες μέχρι στιγμήες δεν είναι πολλοί. Ούτε καν το Παλατάκι δεν γεμίζει. Μακάρι πολλοί σαν κι εμένα να το άφησαν για το τέλος (κλασικό ελληνικό συνήθειο).

ΥΓ: Μακάρι να κάνει κάτι αντίστοιχο η μάνα του συλλόγου ο Ερασιτέχνης, και να μπορούμε να συμμετέχουμε με ένα ποσό σαν συνδρομή. Προϋποθέτει όμως σωστή λειτουργία, ενημέρωση και πίστη ότι αξιοποιούνται σωστά τα χρήματα στα τμήματα. Χρειάζεται σωστή οργάνωση και ενημέρωση.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Καταρχήν.....καταρχάς είμαι πολύ πολύ συγκινημένος να βλέπω να postάρουν άτομα που έχουν λογαριασμούς στο PAOKmania για πάνω από μια δεκαετία με post όπως το παραπάνω.

Είναι πολλοί φίλοι, όπως ήμουν κι εγώ επί πολλά έτη, που μόνο διαβάζαμε και δεν γράφαμε πολύ.

Θες η δουλειά, θες τα αλληλοφαγώματα....δεν ήθελα να πολυσυμμετέχω...αν και είμαι από τους παλιότερους εδώ μέσα.

Ακόμα και σήμερα ενσυνειδήτως πειθαρχώ σε υποδείξεις mods και admins και δεν συμμετέχω σε αμφιλεγόμενα topic που προάγουν το διχασμό και την τοξικότητα.....

Εγώ ξεκίνησα να γράφω συστηματικά τα τελευταία χρόνια μετά το νταμπλ.

Λοιπόν είναι τόσοι πολλοί οι παλιοί λογαριασμοί όπως εγώ που έχουν ελάχιστα post , που βλέπω ότι διαβάζουν καθημερινά που έχω πάθει πλάκα.

Έχουμε χρέος να διαφυλαττουμε εμείς οι παλιοί την Ενότητα.

Ένα πράγμα λοιπόν που όλους μας ενώνει είναι το ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μας τμήμα Μπάσκετ.

Που μας έχει χαρίσει Ευρωπαϊκούς τίτλους, ανεξάρτητα, εάν αυτοπροσδιοριζόμαστε ως ποδοσφαιρικοί, πάντα μας εξιτάριζε και πάντα είμαστε ερωτευμένοι μαζί του, ακόμα και όταν το ξεχάσαμε.

Θυμάμαι ακόμα που έβλεπα τα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, σε ασπρόμαυρη τηλεόραση με κουμπιά και βαρούσαμε σούτια την τηλεόραση, αν κολλούσε η λυχνία λόγω υπερθέρμανσης πάνω στη διάρκεια του ματς.

Δεν το συζητώ, όταν έζησα έφηβος ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλέ).

Για να μην μακρυγορώ.....Μπράβο σε όλους μας...είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για όλους μας.....και πάμε γερά.

Ακόμα μια μέρα έμεινε για την ΑΜΚ.

Πάμε γερά. ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΚ.

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 11 Μαρ 2021, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπραβο ρε μαγκες
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αύριο τέρμα το μπλα μπλα.
Όσοι είναι εδώ, βάζουν. Όσοι δεν μπορούν, ας πείσουν έστω έναν άνθρωπο να βάλει.

Όσοι δεν θέλουν, μην έρθουν μετά να κράζουν άμα φάμε καμιά φάπα στυλ Διαγόρα Δρυοπιδέων ή Φάρου Κερατσινίου. Ούτε να κράζουν που δεν έχουμε ψηλό ή κοντό ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

Αν ξεχρεώσει η ομάδα, θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ, δυνατό. Δεν ξέρω αν θα είναι δύναμη στην Ευρώπη, αλλά θα είναι δυνατός.
Τουλάχιστον βοηθήστε τώρα, για να λέτε ότι ήσασταν κοντά στον μπασκετικό ΠΑΟΚ προτού ξαναγίνει mainstream! 8-)
Gangster

Να προσθέσω πως ακόμα και το paokmania το έμαθα σε έναν αγώνα στον Παλατάκι κάπου τέλη του 2007 ή αρχές 2008 νομίζω τότε που ξεκινούσε.

Υπήρχε σε ένα σημείο στο γήπεδο ένα πανό, μια πινακίδα κάτι τέτοιο σαν διαφήμιση και μετά είχα μπει από περιέργεια στο site και κόλλησα! 13 χρόνια μπαίνω σχεδόν καθημερινά! Μεγάλωσα, έφυγα από Θεσσαλονίκη, παντρεύτηκα, έκανα παιδί αλλά στο paokmania σταθερός.

Κι το site λοιπόν χάρη στο μπάσκετ το έμαθα! Τώρα μη με ρωτήσετε ποιος αγωνας? Μάλλον με γαύρο ήταν. Ίσως ήταν τότε με Μούλα.. Δεν θυμάμαι

Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μεγαλη υποθεση να βλεπεις ατομα που ειναι μελη απ το 2008 να ξαναγραφουν με αφορμη αυτο το τοπικ
Συγκινηση...
Οσο ο μπασκετικος ΠΑΟΚ παρακινει ακομα τετοιους ανθρωπους να συμμετεχουν δε φοβαμαι.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Gangster έγραψε:Να προσθέσω πως ακόμα και το paokmania το έμαθα σε έναν αγώνα στον Παλατάκι κάπου τέλη του 2007 ή αρχές 2008 νομίζω τότε που ξεκινούσε.

Υπήρχε σε ένα σημείο στο γήπεδο ένα πανό, μια πινακίδα κάτι τέτοιο σαν διαφήμιση και μετά είχα μπει από περιέργεια στο site και κόλλησα! 13 χρόνια μπαίνω σχεδόν καθημερινά! Μεγάλωσα, έφυγα από Θεσσαλονίκη, παντρεύτηκα, έκανα παιδί αλλά στο paokmania σταθερός.

Κι το site λοιπόν χάρη στο μπάσκετ το έμαθα! Τώρα μη με ρωτήσετε ποιος αγωνας? Μάλλον με γαύρο ήταν. Ίσως ήταν τότε με Μούλα.. Δεν θυμάμαι
Υπάρχει η φωτογραφία!! Δεν έχω ιδέα πού βρίσκεται το πανό, αλλά τη φωτογραφία την έχω δει και κάπου υπάρχει..
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Εικόνα
Gangster

Συγκίνηση! Άντε να ξαναζήσουμε καρδιοχτύπια για μεγάλους αγώνες! Να περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσει ο αγώνας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Καλημέρα! Μπορούμε 100.000€ σε μια μέρα;
nxran

Δημοσίευση από nxran »

Στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ όλοι χρωστάμε. Είναι ευκαιρία να δώσουμε ένα μέρος αυτών που χρωστάμε. Κράτησε τη σημαία του συλλόγου ψηλά σε δύσκολους καιρούς.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πέφτω για ύπνο τώρα (κοντεύει 02:30 μεσάνυχτα εδώ που βρίσκομαι), λέω να σας αφήσω με ένα τσιτάτο που μόλις σκέφτηκα:

Το μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι σαν το μυαλό σου...
Επειδή δεν το βλέπεις, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Όταν ξυπνήσω, να έχετε γίνει όλοι υπερήφανοι μικρομέτοχοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Κι αν δεν το σηκώνει η τσέπη σας, δεν είναι ντροπή. Απλά φροντίστε να μιλήσετε σε δικούς σας ανθρώπους για την ΑΜΚ, αλλά και σε ποστ σελίδων του ΠΑΟΚ ανά τα social, σε οποιοδήποτε ποστ. Θα έχετε κάνει το ΠΑΟΚτσήδικο καθήκον σας με το παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Τελευταία μέρα της ΑΜΚ στον Μπασκετικό ΠΑΟΚ.

Όσοι είστε της τελευταίας στιγμής, σπεύσατε για να προλάβετε.

Κάθε συμμετοχή είναι σημαντική.

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”